Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Juli-5-09

Over

Geplaatst door admin

Michael Jackson Hoax Death is gemaakt voor degenen onder ons die de eerste gedachte toen we hoorden het nieuws dat Michael Jackson was overleden was' No way, het is zeker een Hoax '. Ons doel is om te proberen te verkennen en beantwoord enkele van de vele vragen rond de 'dood' van de King of Pop in juni 2009.

Wij zouden graag willen vernemen dat we niet die hard Michael Jackson fans, in de hoop dat hij 'vervalst zijn dood', zodat hij terug zal komen beter dan ooit. Ook zijn we niet in staat om de waarheid over zijn dood. Meer naar het punt, dat is wat wij proberen te ontdekken hier ... de waarheid. Er zijn gewoon te veel omstandigheden die niet optellen en te veel variabelen in de verhalen die werden verteld over ons door de media over de gebeurtenissen op de dag Michael Jackson overleden.

We begrijpen dat sommige van onze Posten klinkt misschien tegenstrijdig soms echter lang niet allemaal van de posten op deze site van onze eigen mening. Wij willen alleen dat u, de lezers, met alle informatie die we kunnen vinden met betrekking tot de verdachte omstandigheden rond de 'dood' van Michael Jackson en de mogelijkheid van zijn nog steeds springlevend. Of je denkt dat onze posten te realistisch of fantastisch Wij hopen dat in de lezing ervan zult maken van uw eigen gedachten over wat er echt gebeurde op 25 jun 2009.

Wij zouden willen zeggen aan alle mensen die vertrekken opmerkingen kenbaar dat onze content is' verstoring 'en' pijnlijk ', dat is uw keuze voor een bezoek aan onze site. Je hebt natuurlijk kom naar onze pagina's, omdat ergens in jezelf geloven dat je 'iets gewoon niet samen "... net zoals de rest van ons.

Wij zouden ook graag naar de Michael Jackson Fans die sturen ons commentaar bedelen om onze site en op 'de dood' en 'laat Michael Jackson RIP', dat als je de inhoud storende of kwetsende dat je moet vertrekken onze site. Misschien is uw mening en opmerkingen zou beter zijn gedeeld op een Michael Jackson Fansite van een soort waar je kunt mengen met anderen zoals je die van mening zijn dat uw idool gewoon 'gedaald dood' van een hartaanval een dag.

Alles wat we willen doen is het verkennen van de ware gebeurtenissen rond de 'dood' van deze kleurrijke en getalenteerd performer.

Wij vragen te verlenen van de vrijheid van gedachte en van meningsuiting.

MJHD Administratie

 1. heisalive Said,

  Nog voordat het vinden van uw website, ik was en ben ervan overtuigd 100 +% dat Michael Jackson geënsceneerd zijn eigen dood te ontsnappen en gaan met een normaal leven elders ... dat is wat mijn innerlijke stem is me te vertellen, aangezien het moment zijn "dood" werd aangekondigd en het blijft me steeds sneller gaande. Ik ben ook een juridische professional en verheug me op deze zaak als een "zaak" en alle onderdelen daarvan, zoals Discovery op naam van slechts een. Michael Jackson zeker de koperen bleeps, de contacten, de middelen, loyals en de meeste van al het geld en wherewithall te groot om inscene zo'n "show" like this! Hij trouwt met Elvis' DNA, Lisa Marie en tegelijkertijd met haar getrouwd, kreeg de goederen van haar op hoe Elvis' dood werd geënsceneerd en "verkocht" aan het publiek door de duivelse media terug in 1977. Het is duidelijk dat Elvis niet sterven op Graceland en is naar alle waarschijnlijkheid in de VS de bescherming van getuigen programma. Geen twijfel in mijn gedachten dat Michael Jackson, voor zijn eigen redenen geënsceneerd zijn "dood", maar leeft nog ergens en is het kijken naar dit "event" als zijn grootste ooit encore met de moneymill voortdurend $ pinning op en op. Als Debbie Rowe geen gezag over deze kinderen, en het blijft bij de Katherine Jackson opgericht door MJ's, zal dit zorgen voor een gemakkelijke toegang voor MJ aan zijn kinderen en zullen ze verrast zijn wanneer hij terugkomt uit het "graf" om ze te bezoeken .

  Wat mijn eigen "zaak": breaking news! De "Starwitness", Elizabeth Taylor MJ wie houdt met zijn hart en ziel en ook heeft "geweigerd" op "lijkt" aan de "Memorial" dansfeestje op nietjes centrum zegt ze "gek op hem te veel" Mevrouw Taylor is de enige persoon Michael trusts impliciet en ze bleek haar loyaliteit aan hem door niet "opgenomen" t hem zijn sendoff die na Elvis' dood en begrafenis is veruit de grootste leugen ooit verteld, een leugen dat miljarden mensen hebben swalloed hele .. oh yea van weinig geloof!

  * Breaking News Update op mijn "zaak": Starwitness nr. 2, Diana Ross aangekondigd via vrijgegeven verklaring niet bijwonen, spreken: ze is ook op dit! Deze 2 personen, Ross en Taylor beide zijn of waarvan bekend is dat het dichtst bij Michael Jackson, een deel van zijn kring van confidantes jaren. Mensen: wordt wakker! het bewijs houdt de montage en de zaak is het verkrijgen van vaste grond,

  Volgende Breaking News Update op mijn "zaak": Twee meer importants MJ van de binnenste cirkel ontbraken bij Staples Center: Uri Geller en Deepak Chopra, nog twee personen in zijn geënsceneerde en "de dood ontsnapt"?

  Na het einde van de "Herdenking, heeft iedereen op alle zien - op het podium backwall van Staples Center - deze woorden in blauwe letters:" Ik ben in leven en zullen leven in eeuwigheid "?? Heeft Michael Jackson een "bericht" hier zelf, terwijl de rosedraped, goud doodskist, waarschijnlijk leeg of met een pop in zat daar zonder opgave van een enkele welke sfeer dat het daadwerkelijk een lichaam, het lichaam van Michael Jackson of .... wie .. bedankt voor het lezen en .. wat? is iedereen anders denken?

 2. Andrea Said,

  Ik tweede de opmerking hierboven mij! Hij leeft nog, mensen nodig hebben om wakker te worden!

 3. elde Said,

  Ik ben geen fan van keihard MJ; Ik hield een aantal van zijn songs, wat haatte, maar altijd gerespecteerd hem als een kunstenaar en een perfomer. Of hij levend of dood, is het niet echt om gaat. Uw site heeft alle recht om te bestaan; mensen het op hun eigen vrije wil ... zoveel ik wil hem te leven (ik had kaartjes voor het tweede concert in Londen werd uitgesteld tot maart - en ik was eigenlijk op zoek naar dat), als hij nog leefde zou ik voel me verraden en disrespected want ik ben echt pijn en empathising met zijn kinderen (nooit vergeten welke kleur ze zijn ..) en broers en zusters. Maar hey, alles is mogelijk en in zijn zoektocht naar wat rust kon hij wel nog in leven. Maar dan weer dat hij nooit in staat zou zijn uit te voeren terwijl u weer recht in de ogen van iedereen die gerespecteerd hem ...

 4. lorihehir Said,

  Kijken naar de beelden van de "Press Conference". Er is een groot bloedvat loopt het centrum van de Impersonator's voorhoofd. Deze zelfde bloedvat kan worden gezien in het beeld van de persoon in de ambulance. Nu kijken naar de rechterhand van de schepper, hij heeft een cyste op de bovenkant van zijn hand net voorbij zijn pols. Ik daag iedereen om een foto laten zien Michael Jackson met een van deze merkers. Ook kan men niet uitvoeren CPR op de hoogte is dat zal leiden tot het schip te zwellen in het hoofd, de persoon in de ambulance leeft met een geldboete bloedstroom. Ten slotte, luister naar de 911 tape voet. Na jaren in de rechtshandhaving, ik heb nooit een verzender niet vragen of de patiënt heeft een impuls nadat hij / zij wordt verteld van de patiënt "niet ademen". Dit is een van de eerste dingen gevraagd, en toch, dit is nooit gevraagd in dit audio.

 5. britishjacksonfan Said,

  hallo iedereen,
  Zelf heb ik erg geïnteresseerd in dit mogelijke hoax. Ik heb altijd genoten van speciale effecten vergroteingsspiegel bijvoorbeeld nep wonden en gezicht protheses, zoals Micheál gebruikt om te verhullen zich. Ik vraag mij af hasn't iemand anders opgevallen dat in het beeld gebruikt in 'o2 bedrieger' die de 'bedrieger' is het dragen van een latex handschoen hand. zie je de latex lijken die hasn't is blended zeer goed op alle obius en de verandering van de huid toon. ook de vingernagels dont kijken echt en zie je de latex rimpels. mensen twijfelen Micheál zou nep zijn eigen dood, maar als een man altijd geïnteresseerd in magie en Peter Pan 'weglopen naar een plaats waar niemand vindt jou en je nooit oud worden' wat zou meer magisch voor hem dan levensomstandigheden zijn droom?

 6. Conspire2Me Said,

  Deze site is amazing! Wie U bent uw passie en enthousiasme om de waarheid is net zoals vele applaudable.I denk niet dat dingen toevoegt heel de manier waarop ze moeten be.The Imposters gebruikt gedurende vele jaren zijn heel duidelijk en u zou moeten batshit blind niet te zien dat deze LOL.MJ konden zojuist getrokken uit cleveriest magische truc van alle time.I zou zeggen dat het merendeel van de familieleden zou weten van deze uitzondering one.I ben liefdevolle deze site als een partij van mensen en genieten van het lezen van actuele informatie over een dagelijkse basis.Keep op het goede werk dat je werk wordt gewaardeerd en gerespecteerd te veel.

 7. AngelW Said,

  Joe Jackson is koudwatervrees en open tot ABC Media
  er is plotseling Foulplay .. net als dat .. is hij remourse? En voor wat?

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW Said,

  video te vangen of zien en meer

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana Said,

  amazing ... Ik kan niet zeggen dat ik dit supected liggen vanaf het begin (ik was het rijden aan het werk toen ik hoorde het op de radio), maar zoeken naar informatie op het internet leidde me af te vragen hoe dom denkt de druk denk dat we zijn? ? kom op, niemand heeft daadwerkelijk gezien hsbody de overlijdensakte vrijgegeven op de zevende 7 (ze waren zo bezig met de voorbereiding van de circus-memorial-liegen, dat ze vergeten dat er een dode persoon leagally dode als er sprake is van een overlijdensakte?), dan de persoon die verklaart hem dood, latoya? Ik ben gek, of de enige persoon die kan decalre een persoon dood is arts?
  en hoe bout de doodskisten? Ik zag op TMZ 2 verschillende foto's, een uit een buitenruimte, waarschijnlijk op een dak, met een zwarte kist waarin ze zei dat het 100% zeker weet dat Michael's lichaam was, en binnen nietjes center, een gouden doodskist ... kom op? Laten we zeggen dat ik niet zag de foto's goed, maar alles over dit verhaal is ruiken als een circus.
  waarschijnlijk dat hij niet vervalst zijn dood alleen voor het geld, maar voor zijn eigen vrede, maar ik denk dat er manieren om dit te doen minder obviuos.
  Nou ik kan niet wachten op meer van uw artikelen en hoewel de media heeft zijn eigen macht te verkopen goed of slecht is, en dat kan nooit breken intelligentie en logica.
  bedankt

 10. truthseeker1002 Said,

  Wat betreft de video in het artikel "Michael Jackson op o2 concert repetities", im ervan overtuigd dat het Michael Jackson in de eerste helft van de video was eigenlijk zijn stunt dubbel (genaamd Dimitrie) en dat de echte Michael Jackson was in de tweede helft van de video presteren. De video werd zeker gesteld door knippen en plakken en voorzien van een sleuf samen.

 11. elde Said,

  ppl plz check this out http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ I kan niet geloven wat er op het net ... als Elvis niet zou hebben doorgegeven, zo kort, servers zouden crashen over de hele wereld. MJ & AEG zijn op blz. 40. Je moet scroll down all the way ... maar OMG, ik hou van een goede mysterie. CREEEEEEPY is het niet
  Hoop van harte dat men een goed einde.
  PS Admin zou het niet mogelijk om een reactie te plaatsen nadat alle artikelen, coz het commentaar hier kunnen ook betrekking hebben op andere artikelen. Iets als een algemeen antwoord? groeten uit België

 12. nyla Said,

  hi ok, allereerst wil ik zeggen dank god er zijn mensen zoals jij nog steeds wonen. Met een geest die is verre van anyones control.I waardeer het feit dat je zou kunnen overwegen alle mogelijkheden op de Michael Jackson fiasco. Zijn ware het meest van de media (dwz CNN FOX NEWS etc) is in handen van een satanische groep Illuminati sommigen noemen het i dunno wateva. Dezelfde groep die 2pac blootgesteld aan mensen voordat hij werd 'vermoord'. Ik denk dat dit kan hetzelfde in MJ de zaak. I don't really care of ben botherd over Elvis persoonlijk Ik denk niet dat hij dat alles niet mijn soort van rock, maar dat is mijn mening. Ik ben ook niet zo'n die hard fan van MJ, ik heb net als sommige van zijn muziek en dansen, maar niet al die gek. Maar toch uw artikelen hebben gestimuleerd veel mensen denken en gaf een inzicht mij defo. Dank u voor deze site en ik hoop dat je meer bewijs aan het licht. Eerst dacht ik dat hij sterft, maar niet helemaal zeker hoe. Maar omdat van alle contreversy van de autopsie en begrafenis en de familie die niet op overeenkomsten ik net als vele andere ben begin hebben mijn twijfels. Ik denk niet dat hij dood is en de mensen die heel dicht bij hem weet is dit ook waar. Zijn deze een schande dat in deze tijd een man zou moeten nep zijn eigen dood alleen om te proberen te ontsnappen aan de media.

  Nou nogmaals bedankt, ik kijk uit naar het lezen meer van uw artikelen. Ook wie de uitgever van deze site?

 13. littlesuemj Said,

  Ik heb zojuist keek de documentry op kanaal 4 over michael jacksons laatste dagen was het heel moeilijk om naar te kijken, maar als een fan Ik moest wel. Het lijkt latoya vertelt de waarheid over enkele dingen, het hele gezin werd gehouden van Michael door de mensen om hem heen, gewoon omdat ze wilden hem helpen. Ze gingen om te proberen hem van de drugs en Michael zelf besloten dat het tijd werd om te stoppen met het nemen van hen. Maar helaas, want hij was detoxing zichzelf had hij een ongeval tijdens de repetities en de pijn werd hij zelf in een veel pijn ging hij terug naar zijn la herenhuis en kreeg een schot van Demerol door dr. Conrad murray die tot onze grote saddness gestopt michaels hart , de paramedici werden genoemd maar het was al te laat Michael was heengegaan. Zelfs nu i dont want dit om waar te zijn maar helaas is het, ik ben radeloos en verwoest, maar ik weet in mijn hart dat Michael zal altijd bij ons. Dus vraag ik alle mensen op deze website geen rekening te houden met het geheel van de theorieën die zijn geplaatst en geven MJ het respect en vrede die hij verdient.

 14. wilkesxgurl Said,

  Als je kan bewijzen dat hij in leven is wat je schaven doen over dit onderwerp?

 15. BeenTown Said,

  Ik hou van uw website, het geeft me hoop. Er is iets in me dat zegt dat hij is niet dood. Dan denk ik bij mezelf Michael is net als ieder ander mens, hij is niet onoverwinnelijk en dan begin ik denk dat hij niet in leven.

  Als ik denk dat als dit, Ik denk dat het uiteindelijk steeds waar is, maar websites als de jouwe geven me hoop.

  Ik had een droom, de avond dat Michael "doorgegeven" hij nog leefde in. (min of dubbelzinnig was hij een stervende of gewoon erg leeft, of iemand in gevaar brengen zijn gezondheid) Mijn dromen zijn iets ernstig zijn geen gewone dromen.

  Ik wil niet klinken als een gek, maar ik hoop dat hij nog leeft.

  Toen ik hoorde van Michael's passeren ik stal tranen. Dit was mijn eerste keer afstoten tranen in 4 jaar. De laatste keer dat ik huilde was 4 jaar vóór wanneer mijn mooie tante doorgegeven.

  Ik heb nog nooit met Michael, maar de gedachte als verliezen hem bleek zo groot, voor mij, dat ik echt huilde. Er zijn ten opzichte van de begrafenissen die ik nog nooit gehuild bij.

  U kunt er leeft Michael.

 16. MJGIRL18 Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Zes maanden geleden een nieuwe zender meldde dat MJ gestorven was van een drug OVERDOSE.HOW ironisch.
  Maar ik geloof niet dat MJ DEAD.BECAUSE IS NIETS-ik bedoel er niets ADDING UP.

 17. MsKadiJ Said,

  Ik ben niet zeker of ik geloof dat hij vervalst zijn dood, maar er is ruimte voor twijfel. Het enige wat dat doet me denken dat het mogelijk zijn de foto's van Michael. Elke foto van hem in de laatste paar jaar zijn verschillend. Sommigen nemen een paar weken uit elkaar. Ik niet meer wat niet te geloven. Ik weet wel dat het beeld van de nietjes centrum en een van hem verlaten van de artsen kantoor zijn twee verschillende mensen. Evenals een van de persoon in de ambulance is een ander persoon. Ik vraag me af of de echte Michael Jackson was elders bij dit alles ging op het herenhuis die dag en was niet in staat om terug te keren.
  Ik was ook een beetje perplex tijdens de herdenking. Niet door de toespraak van Parijs, maar ze keek omhoog alsof ze van plan was te kijken naar iemand. Misschien iemand kan bekijken dat nog eens. Prince Michael leek een beetje verbroken, niet erg verdriet getroffen, dat is niet te zeggen dat hij wasnn't, omdat kinderen geen handeling een beetje anders dan volwassenen.
  Maar Van alle verschillende verhalen die zijn eruit gegooid, en de foto's, ik heb geen idee welke foto is echt Michael. Geen idee, welke. Heeft hij echt aangetoond up in ieder geval in de laatste paar jaar? Ik weet het niet. Ik heb ook gehoord dat de video van 6 maanden geleden over de drug overdosis werd gegooid daar om te zien hoe de fans zouden reageren.

 18. BelieverAngel90 Said,

  Ik derde de opmerking hierboven mij! Hij leeft nog, mensen nodig hebben om wakker te worden!

 19. summer_sc3nt Said,

  Hallo, ik heb zojuist bij deze site. Hoewel ik ben geen Michael Jackson's fan Ik hou van zijn liedjes. Antwoord op MsKadiJ, ik heb gemerkt dat Prince Michael I, Paris Michael en Prince Michael II keek hierboven. In eerste instantie dacht ik dat misschien was het de wereld ze moeten opknoping boven het Staples Center. Dan is het misschien wel weer iemand anders. Hoewel ik denk dat MJ zal ergens anders. Ik lees het meeste van wat hier wordt geschreven en ik ben het eens met wat al mijn opvattingen verschilt vaak ... Gotta rush nu en zal morgen om mijn gevoelens over dit onderwerp. Wat het ook misschien wel en misschien omdat ik ben nooit MJ's fan en zal nooit het gevoel laat down (hoewel ik weet dat als ik ben zijn fan Ik dank de Heer, hij is veilig, zolang hij in leven ..). Ik zou zeggen goed voor hem. De man moet wat rust en tijd voor zichzelf. Het trieste is dat hij kan worden wonende ergens anders onder een andere identiteit. Dan spreek als een niet-fan .. Ik wil hem niet missen hem ook. Catch ya alle later en hopelijk meer tijd aan mijn functie. Ik heb bezocht MJ's Gastenboek Memorial site en doet dat al trice. JS PG ~ ~ M'sia.

 20. emmie Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
  luisteren

 21. De Goddelijke mevrouw Jones Said,

  Hi there,

  Nu is hier een gedachte van mijn hubby - wie is niet gevoelig voor het denken heel vaak - LOL

  Hoe verhouden de mensen in het ziekenhuis weet dat het MJ? De artsen, verpleegkundigen, paramedici en de lijkschouwer alleen het woord van de familie. De atopsey had kunnen worden uitgevoerd op iedereen ... We hebben alleen hun woord.

  Grondige spul oh hubby van me ... Hij denkt dat ik gek ben van de weg.

  Hij heeft volkomen gelijk, in geval van overlijden, als een positieve ID niet is gevestigd dan zijn zij niet de naam John Doe's. De arts, of wie dan ook zegt aan het gezinslid "Is dit het lichaam van zo en zo?" En ze antwoord "Ja", dan is dat hoe het ID is gemaakt ... Ze moeten gaan over dat woord, niet het feit dat de persoon was beroemd. Zelfs Prins Charles ging naar Parijs in 1997 officieel te identificeren het lichaam van prinses Diana.

  De lijkschouwer niet zou hebben ooit ontmoet MJ, dus zou moeten afgaan op de ID die formeel werd gemaakt .... Tenzij hij was zo goed .... Maakt u denkt.

 22. kitkat Said,

  i love this site! u guys zijn altijd de toevoeging van nieuwe info 4 ons! keep up the good work! =)

 23. kitkat Said,

  lol u zeggen "hoe dom dosis de media thinlk we zijn" en als ze dacht dat we er waren dom rechts. Zoooo veel ppl eigenlijk BELIVE het verhaal tt hes dood, en als ze horen dingen als "HES leven" ze denken dat we gek. Zelfs tho alle tis evidance is recht tegenover er gezicht! n NO MATTER WAT ze zullen nooit BELIVE hij vervalst zijn dood. Ik bedoel, zelfs als hij zelf zei dat hij heeft ze denk dat het was' n bedrieger, zelfs als zijn familie zei: "oh hij deed alsof n we in op het" ze zeggen "zijn familys net zeggen tt zodat ze kunnen krijgen moiney off van tis nep MJ "im sirious! Ik wed theyd zeggen tt. Gelukkig 4 MJ ppl Arent zo slim als mij, u en andere ppl over tis site. Want als ze hem NOOIT wod hebben gotten away Wit deze =)

 24. fabii Said,

  Michael willen nooit sterven. aan hem waren zo belangrijk zijn kinder en ik kon fancy nich hij aan zichzelf rond gebracht. Ik geloof nog steeds dat hij zou worden gedood en dit zal ook altijd zo blijven de Ärtze altijd aan hem veel pillen gegben, toch is hij duidelijk irgenwan hangt dit ook zou worden altijd duidelijk kan ik niet gewoon fancy hij nog meer is dit niet ik zal altijd blijven meinung hij mord en iedereen SAQ hij mord werd JACKSON Michael I love you so much.
  Alle legendes Hij heeft zelf 50 keer oparienen laat dit echter niet alles afgestemd op alle zo veel Hollywood sterren laten u op slechts wordt hij voor het angegriefen of wat is dit niet alles gewoon Fehr en deze witte ook iedereen leute te maken hebben zelf voor het moment kijken dan kunnen praten ma verder vind ik gewoon slecht wat alles denk het wel. in meinsten tuhn mij hoe dan ook zijn kinder LEIT ze gewoon niet meer verder weet ze hebben verloren beste Vater Welt en nu mussen beheerd De mensen moeten verzamelen zich soms zelfs tot de einge neus -.- MICHAEL JACKSON KINQ VAN DE POP I LOVE YOU SOO Musch x3

 25. fabii Said,

  Ik heb Micheál Jackson zeer ongelooflijke degenen belovedly Ik heb zijn musik belovedly gewoon alles wat ik heb in de koning van de pop belovedly ik zal hem nooit vergeten. je was en bent de eerste zwarte muzikant van de wereld ik hou van jou musik zozeer dit niemand kan fancy Ik kom uit Duitsland en daar de mensen zijn niet zo Micheál jackson fan, maar dit maakt geen verschil voor mij shit. Ik ben altijd een fan van u en zal dit ook altijd blijven, zodat je gewoon alles voor mij je moet me met jou musik simpelweg aldus dit u niet gelooft in alles wat ik heb je een keer live gezien en dat was gemakkelijk zo al Ik zal je nooit vergeten Ik hou zoveel van je dat je geloof niet op alle.

  U Becoming van steeds breed leeft

 26. ishealive Said,

  Please watch documentaire over Michael Jackson laatste dagen op YouTube. Naar mijn mening blijkt dat Michael vervalst zijn dood. Michael teruggedrongen zijn concerten in maart, Kenny Ortega & Randy Philips ging MJ fansite en zei geen zorgen te maken, is fab in het land van Dit is het concert. Apparantley de data werden teruggedrongen, omdat de productie voor de tour was enorm en zij nodig meer toime met en Kenny Ortega zei dat hij graag Swith organen met Michael omdat hij in een dergelijke grote vorm - door de manier waarop ik niet kopen voor een van deze, Kenny Ortega had zo'n fake glimlach op hem de hele tijd, ik was niet zeker of hij probeert te overtuigen van de fans of zichzelf. Een andere man Terry Harvey zei dat als het Verenigd Koninkrijk hebben de wind dat er iets mis dan Michael wezen zou zijn afgeslacht door critici en fans die kaartjes hadden betaald voor hem te zien. Michael was goed op de hoogte dat hij niet kon doen deze 50 shows - iedereen weet hun eigen grenzen, ik denk dat Michael vervalst zijn dood, want als hij geannuleerd de 50 toont dan hij zou zijn geweest tot aan zijn nek in meer debth en in een veel s ** t. Hij wil nog steeds de King of Pop en zijn geliefde. Dit is slechts mijn mening.

 27. ishealive Said,

  (Zonder uit een ander ding) door Michael sterven AEG nog altijd veel geld, als hij alleen de concerten geannuleerd vervolgens AEG verloren veel geld en meer dan waarschijnlijk dat zou zijn geweest een ander recht pak voor Michael. Misschien is dit alleen mij, maar ik denk dat het een veel zin.

 28. Fabienne Andrade Said,

  Ik hou Micheál jackson zo ongelooflijk die ik ben niet zo trauig hij meer daar ben ik huilt iedereen aan, omdat ik van hem gezien hebben hem al zo vaak live en nu ben ik niet in staat om het te doen meer zonder shit, maar ik moet hem zoveel

 29. gusgonecrazy Said,

  Ik ben een vader van 3 en 35 jaar oud en hou van Michael Jackson in alles behalve een homo manier. Ik volgde zijn carrière zijn ups, downs, alles, maar we moeten leren loslaten Michael is gegaan uit deze wereld, van zijn (eenmalig) geliefde Neverland huis naar zijn nieuwe foreverland (mijn auteursrecht) met de grootste God Almachtig zelf. Michael voelt geen pijn meer (s), schaamte, angst, slapeloosheid, etc, etc, etc. Hij is in rust en wordt liefdevol elke milliseconde daarvan ben ik zeker van.
  Love you Mike en RESTINPEAC E ... ... ... .. (Michael AANKOOPSCHROOT ZIJN Stairway to Heaven met de liefde HIJ OP AARDE)

 30. forevermine_mj Said,

  en ik ben ervan overtuigd dat hij leeft. niet omdat ik ben smoorverliefd fan, maar omdat er zoveel bewijzen nu met de familie reageren vreemd. Er zijn zo veel bewijzen. maar ik denk dat hij zal maken een comeback als het dagboek gevonden door zijn vriend is een echte een Vervolgens ben ik er zeker van dat hij u laten zien in 6-8 maanden tijd.

 31. Fabienne Andrade Said,

  Beste Michael Jackson Ik weet niet wat ik moet zeggen dat ik wilde je al zo vaak lang alles heeft geprobeerd, maar altijd tevergeefs u allen de beste überhaubt en ik was zelfs niet toegestaan om je lang zelfs, als ik maar 16 ben ik dit kent slechts een hoort zich nu SHITS in, maar is dus ik hou van je echt irgenwann en ik zal met u in te graven en word je iedereen ontmoeten die u bezoekt, is gewoon alles voor mij en deze witte, helaas, niemand en je weet het niet ook als ik je maar een keer lang zou kunnen zou ik zeggen tot u alles wat ik je wil zeggen. Ik zou u sterne uit Himmel hollen Ik zou alles voor je zou ik zeggen dat je moet stoppen met de tabletten en dus zou ik live aan u dit echter nog veel meer mooi doen dit nu niet verder, helaas niet meer. Ik elke dag in huilen omdat ik je zo hard nodig hebben dat je niet weet, helaas, in het laatste zeit gaat voor mij dus SHITS door jou omdat ik zoveel van je hou ik niet in staat is om gewoon niet meer ik wil worden met u wordt u hem weerspiegelen in mijn leven niet, maar daar ben je niet meer bestaat ik ook niet willen wonen meer dan zonder dat u er niets meer gaat. Als je niet gewoon met me dit zou zo verduidelijkt. Ik heb al wilde sinds 15 Jahre je eenmaal in leven te lang, maar heeft nooit clapped Ik moet me zelfs spelen kaarten voor jou Konzert gehollt. je moet alleen weten dat ik hou zoveel van je en ik ben er altijd voor je er allemaal hetzelfde wat komt, zelfs als u niet meer daar ben ik gek op je en moet je nog zo veel = (I LOVE YOU SO MUCH

  In meinsten Ik ben geen spijt van uw kinderen nu niet meer verder, omdat ze weten dat je hebt verloren je was en blijft de koning van pop = (

 32. JoyceBuckley Said,

  Ik kan verkeerd zijn, maar in de 911 bellen, als de beller om hulp werd niet met behulp van een huis de telefoon, maar een mobiele telefoon, hoe hebben de 911 exploitant afwerking van het adres, wanneer de beller alleen zei de huisnummers? Als een mobiele telefoon beschikt over GPS-tracking, kan een exploitant 911 vertel uw locatie. Niet te zeggen de mobiele telefoon heeft de GPS, net me af. Ik hoop dat ik heb zin.

 33. elizabethvitale Said,

  Ik heb nooit was ervan overtuigd dat hij dood is en ik ben nog steeds niet. Het is niet een raket wetenschapper te zijn er meer dan te horen aan het publiek en alle van de verschillen zijn gewoon omlaag rechts saai. Ik voel me als lid van het publiek ben ik slechts geloven wat ik te horen of zien om te geloven. Bedankt voor het lezen. Ik was in staat om tijd en datum, een beetje meer op mijn ervaringen uit het leven in Hollywood en weten Michael en vele artiesten die hij gespeeld met en niet spelen. Er zijn zeker veel vragen krijg niet de juiste antwoorden die met gevoel kunnen gemakkelijk dacht. Als Michael is dood eeuwige vrijheid en het leven voor hem bidden en ik geef van mijn giften van de Heer. Als Michael is niet dood Ik feliciteer hem met een definitieve verhuizing naar wegkomen uit het bedrijfsleven voor wat ooit reden koos hij en leven in vrede wat hij kan vinden voor zichzelf en geniet van de rest van zijn leven op deze aarde zijn manier.

 34. jo1971 Said,

  Ik vond deze site per ongeluk als ik deed een zoekactie op MJ geklikt op verschillende banden en ik belandde here.I nooit gedacht zoeken "Michael Jackson Hoax Death", ook al was er een paar dingen die niet lijken rechts. Net als de persoon in de ambulance niet eruit Michael, de 911 bellen is echt vreemd als je zou denken dat de beller die rang zou gezegd is Michael Jackson die nodig Ambo, de dag dat hij stierf was ook dezelfde dag als Farrah Fawcett heengegaan (God Bless Haar Enig) Ik dacht echt dat was zo onwerkelijk! .. De herdenking Ik dacht dat er niet veel emotie, gee ik niet aan hem en ik was zo in de stortplaatsen voor dagen elke keer dat iemand sprak voelde ik me graag huilen .... En hij wilde altijd al zijn eigen kinderen, dus ik vind het een beetje moeilijk te nemen dat hij zou hebben gedaan wat ding zo stom om dit spul geïnjecteerd in hem weten dat zij hem vermoorden en hij zou niet rond voor zijn meest waardevolle ding in de wereld om hem .... Maar ik vind het moeilijk dat er veel mensen kunnen hebben bekend dat hij zou gaan om dit te doen - Hoe kan iemand houdt dit een geheim ... .... Ik heb een vraag maar wat als Dr Conrad Murray is belast met doodslag ... ... .. Ik ben gescheurd in het midden - My Heart vertelt me dat hij zo is helaas verdwenen, maar mijn hoofd zegt me dat andere verstandig ... ik graag lezen op deze site maakt me beter wetende dat misschien? ... .. Ik wil echt met al mijn hart dat hij enige waar hij kan genieten van het leven en in vrede ... .. zal altijd een speciale plek in mijn hart voor jou MJ xxx

 35. libra_ meisje Said,

  Ik was gewoon lezen dat blijkbaar Joe Jackson zei dat de fans ging hem te vertellen hem over Michael, hij was ook vroeg begon hij de TV op te kijken en hij zei nee ... Ik weet het niet - Was hij in ontkenning - Of is dit gewoon een ding dat we niet hebben gewerkt wat waar is en wat is fictie ...

 36. blu Said,

  jo1971. Ik ben met jou. Ook ik wil zo veel om te geloven dat Michael in leven is en ergens veilig zijn en zo veel dingen gewoon niet optellen vanaf het begin en dat is waarom ik begon te zoeken naar antwoorden. De Michael Jackson dat ik keek en hield voor meer dan veertig jaar, zou nooit toestaan dat een ander mens te worden opgesloten voor doodslag toen hij nog in leven is. Ik vraag me af, zou Michael hebben dit spul geïnjecteerd in hem in zijn huis, wetende dat er iets fout zouden kunnen gaan en zijn drie kleine kinderen konden lopen in en vinden hem dood? De kinderen zouden tramatized voor het leven en ze leek niet naar me alsof ze lijden elke Trama bij het gedenkteken. Slechts een egoïstisch persoon zou hebben hem / haar zelf verslaafd tot een IV om slapen wetende dat eventueel kan laten zijn kinderen zonder vader en Michael Jackson was niet egoïstisch. Hij hield zijn kinderen meer dan hij graag zelf. Als hij inderdaad overleden aan een overdosis, dan was het geen moord en doodslag.

Krabbelen

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash