Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Writer par news.yahoo.com ziņojumi:

Kad Michael Jackson nonāca sirdsdarbības apstāšanās, glābēju vedināja viņu uz vietu, zināms, lai mirušajiem atpakaļ uz dzīvību. A pasaulē pazīstamas ķirurgs pie UCLA Medical Center ir pirmais ir veids, kā atdzīvināt cilvēkus, ka lielākā daļa ārsti būtu jau sen norakstīti, arī sieviete, kura sirds bija apturēta 2 1 / 2 stundas.

Testēts uz dažiem duci sirdsdarbības apstāšanās pacienti, 80 procentiem izdzīvoja. Parasti vairāk par 80 procentiem bojāties.

and an American Heart Association spokesman. "Tie ņēma cilvēki, kas būtībā bija miruši, ne viss, kas atšķiras no Michael Jackson, un saglabāts vairums no tiem," teica Dr Lance Becker, avārijas medicīnas speciālista Universitātes Pennsylvania un American Heart Association runasvīrs.

Vai Jackson, arī ir saglabāti?

Pūļus pie UCLA Medical Center sērojot par "nāves" un Michael Jackson par 25 jūnijs 2009

To nav iespējams zināt. Ārsti pie slimnīcā strādāja pie viņam par stundu. Par UCLA ekspertu, cardiothoracic ķirurgs Dr Gerald Buckberg, sacīja viņš nav personīgi iesaistīts Jackson's ārstēšanu, un ka pārāk maz ir zināms par to, kas pirms tam.

"Mums nav doma, kad viņš nomira versus, kad viņš tika konstatēts," Buckberg teica telefona interviju.

Tomēr rezultāti, kas citiem pacientiem rāda, ka "logs ir plaši atvērtas jaunu domāšanu" par to, cik ilgi cilvēki var veiksmīgi resuscitated pēc viņu sirdis atmest pēršana, Buckberg teica. "Mēs varam zagt tos veidā pēc pašreizējā laika rāmjus, ka tiek izmantotas. Mēs esam mainījuši koncepciju, kad sirds ir miris pastāvīgi. "

Tas ir aicinājums, ka tas ir "Lazarus sindroms", lai cilvēks Bībelē saka Jēzus paaugstināta no mirušajiem.

Let's ir skaidrs: Neviens nav teikts, ka cilvēki ilgi miris bez ārsta uzmanību var atdzīvināja. Laimīgo tiem, kas Buckberg studiju saņēma ātri palīdzēt, un iemesls, viņi cieta sirdsdarbības apstāšanās bija zināms, un to varētu noteikt: bloķētas artērijas izraisot sirdslēkmes, vairumā gadījumu.

Buckberg metodi, nepieciešams:

_Prompt CPR - ritmiskajai krūtīs compressions - saglabāt asinsspiediena līdz pacientam izpaužas uz slimnīcu.

. _Use No sirds-plaušu mašīna, lai saglabātu asins un skābekļa pārvietojas caur ķermeņa kamēr ārsti labotu to, kas izraisa sirds lai trīsas vai pārtraukt, pirmkārt, piemēram, narkotiku pārdozēšanu vai aizsērējusi artēriju.

_Special Procedūras un zāles, lai pakāpeniski atjaunotu asins un skābekļa plūsmu, tāpēc, ka pēkšņi izplūst nerada svaigas bojājumus.

Bez visiem trīs elementiem, pacientiem var ciest smadzeņu bojājumus, ja tie izdzīvot vispār.

"Tu vari ietaupīt sirds un zaudēt smadzenēs," Buckberg izskaidro.

UCLA un slimnīcas Birmingemā, Ala.; Ann Arbor, Mich. un Vācijā testē Buckberg metodi par 34 pacientiem, kam būtu bijis sirdsdarbības apstāšanās par vidēji 72 minūtes. Visi nebija atdzīvināšanas metodes ar standarta CPR un defibrillation mēģināt šoks viņu sirdis atpakaļ vecināšana.

Tikai septiņās nomiris. Tikai divas apgādnieka zaudējuma tika atstāti ar ilggadīgām neiroloģiskus bojājumus. Rezultāti tika publicēti 2006 žurnālā atdzīvināšana.

Dr Constantine Athanasuleas (izteikts UH nekā UH-SOO'-Lī-us), kas ir ķirurgs Universitātes Alabama at Birmingham, apstrādāti viens cilvēks pētījums, kas būtu bijis sirdsdarbības apstāšanās apmēram pēc stundas un pusi. Vīrietis sieva, māsas, did CPR līdz helikopters, kas viņu uz slimnīcu.

"Viņš bija flatlined," ar sirdi ", kā joprojām kā savu ēdamistaba galda," Athanasuleas teica.

Ārsti kas viņam uz sirds-plaušu mašīnu, whisked viņu uz catheterization lab, lai redzētu, vai viņš bija artēriju bloķēšanām, nupat apvedceļš ķirurģijas līkums ap tiem.

"The puisis devās mājās un bija neurologically perfekts" vismaz divus gadus vēlāk, ārsts teica.

Buckberg ārstēja sievieti, kas būtu bijis sirdsdarbības apstāšanās uz 2 1 / 2 stundas.

Viņš nesūta viņas uz darbības telpu, kamēr viņas CPR un asinsspiediena varētu tikt uzturēti tā papildu attīrīšanu varētu mēģinājums, viņš teica.

Skumji, bet sieviete izdzīvoja šo visu, bet nomira vairākas nedēļas vēlāk no infekcijas.

Buckberg ir veikusi savu darbu tālāk eksperimentus ar cūkām sirds aresta. Viņš apzināti atņemtas viņu prātus asins plūsma pusstundu, pēc tam izmantoja savu atdzīvināšana paņēmienus, lai panāktu to atpakaļ, ar normālu vai tuvu parasto funkciju. Rezultāti uzrāda pie sirds asociācijas konference pēdējā kritums apdullinātas daudzi, ieskaitot Dr Myron Weisfeldt, a kardiologa un priekšsēdētājs medicine at Johns Hopkins University School of Medicine.

"Viņš veic ārkārtas lietas. Jūs gandrīz nedomāju, ka rezultāti, ka viņš dabūja, "Weisfeldt teikt par Buckberg. "Vairums no mums pārvadāt ap mūsu galvenais, ka, ja kādam ir smadzenes ir liegta asins plūsma 10 līdz 15 minūtes, ka mēs esam tikai nebrauksim, lai saņemtu atpakaļ uz jebkuru lietderīgu funkciju. Viņa dati liecina, tas ir iespējams. "

Ārsti ir Japānā, Taivānā un citur Āzijā ir mēģinājuši pieejas līdzīgi Buckberg's ar lieliskiem rezultātiem, sacīja Becker, kas ir apmēram izmēģināt to Philadelphia.

"Tajā ņem apmācību. Tā ņem pārdomas ", lai saņemtu ārstiem pieņemt kaut šo jauno, un finansējumu lielāks pētījumus, lai pierādītu, ka darbi, Buckberg teica.

Šis ziņojums sniedz vēl lielāku uzticību par to, ka Michael Jackson nāves bija mānīšana. Kas tagad, šķiet, ļoti iespējams, ir tas, ka viņš ir veiksmīgi resuscitated ar savu ārstu, kas strādāja par viņu vienu stundu, un pēc tam tika transportēta ar helikopteru uz Morgue, kur viņš varētu veikt viņa izceļojot neievērota un neatklāti.

  1. melia8383 Said,

    Šķiet, kā mānīšana, tikai manu viedokli.
    Bet anyways, es bija meklēšanu youtube par Michael Jackson, un tas viens video atpakaļ es uzskatu janvāris 6,09 (vismaz to, ko video valstīs) ....
    TMZ pajautāju, ja tas vēl būs par "Tour", viņš teica: "Jā", tad TMZ reportieris jautāja, vai bija, kas ir Jackson 5 Reinjona par "ceļojuma", un viņš teica: "Jā" .. Vai nav Jackson "5" domāt darīt daži no parāda?

  2. CuteAngel Said,

    Pirmo reizi es redzēju kadrus no "organizācija" ir ņemot no helikoptera un uz nogaidīšanas van, es zināju, kaut izskatījās off par visu lieta: "Struktūrvienība" izskatījās neparasti dzīvoklis zem baltas lapas. Mēs visi zinām, MJ bija izdilis, bet, nopietni, ja jūs izskatījās, cieši, tā nav izskatās bija ķermeņa zem tās lapas vispār. Tikai mans divus centus.

  3. Andrea Said,

    melia8383 - jā, tos vajadzēja darīt parādīt! pat Jermaine bija runāt par to, kā viņam un Michael bija sarunas, kā to vienu. Un tagad tas ir apstiprināts, ka augustā 29., Michael's 51. dzimšanas dienā, tie tiks veicot rāda Londonas 02 arēnā! Tāpat ir gonna ir gigants "dzīves, piemēram," "pārsteidzošu" "hologrammas" ir Michael uz skatuves, kas dejas un veikt ... ... .. dīvaini, Huh? ahah

  4. mysticallymagestically Said,

    Šis raksts nāk pāri kā lielu, tauku sarkanā siļķes. Tikai mans divus centus.

  5. Andrea Said,

    @ CuteAngel - Es pilnīgi piekrītu! Un tā, ka medicīnas darbinieks ar rīkojas "Struktūrvienība" šajā van bija briesmīga! Let's say tas bija patiess ķermeņa, kurš pat tas?! COME ON! Cilvēki nepieciešamību mosties. Šī mānīšana ir tik pilnīgi acīmredzama.

  6. Andrea Said,

    Runājot par šo rakstu iet - Es neesmu pārāk labprāt par to, vai tas tiešām saites collas Bet jūs zināt, es biju domāšanu, varbūt viņš atgūtu no tā sauktās "sirdslēkme", un tagad ir vai nu kādā koma, vai a vegetible, un techincally viņš būtu "DEAD", lai visiem, jo viņš nespētu veikt vai dziedāt vairs. Katrā ziņā, es joprojām domāju, ka viņš ir dzīvs. Es arī domāju, neviens kļūst viņu stāsts iztaisnot, un es domāju, visi darbojas apmēram tāpat kā cāļiem ar galvu nogrieztam tiesības par tagad, jo neviens sagaidīt "mānīšana", lai iegūtu šo no puses, un dubļains. Tātad, tagad tās cenšas izstrādāt jaunus plānus un lietas ir tikai nedarbojas, norādot, kā viņi gribēja to. Tikai saka. Redzēsim pietiekami drīz.

  7. ejay5131 Said,

    Es piekrītu Andrea, es domāju, ka šī "nāve" bija domāts par "griezumu un dry", un tagad tas saasinājās par kaut ko viņi nekad sagatavotas. Es domāju, ka plašsaziņas līdzekļi "avoti", kas lielāko narkotiku info. ir cilvēki, kas šajā jomā. Tās mēģina ļoti grūti spiediet Od un narkotikas, kas ir sabiedrības acīs, lai neviens, kas patiešām domā par to apdomājiet jautājumiem šajā vietnē rada. kāpēc bija Janet rīkojas tā Nervu pie memoriāls tā bija kā viņa nevar gaidīt, lai saņemtu outta tur. Es domāju, ka visa aizbildniecība kaujas ir viltota Arī Debbie ir uzticīgs MJ, jo ir bērni, viņa varētu būt par to too. Tā uzvarēja; t vielas, kas uzvar aizbildnība kaujas, ja mj ir dzīvs ... bērni būs atpakaļ ar viņu anyway. Ja Katherine tās izpaužas, tās tiks palikt uz Jackson ģimenes, tur neredzēts Līdzīgas Michael bija tās lielāko daļu. Un, ja Debbie izcīna tos .. tas nebūs ilgi pirms mēs redzam, ka bērni un Debbie izzust par "privātās" dzīves prom no prying acīm. Abas scenerio's lai bērni atpakaļ uz MJ. Varbūt ne uzreiz, bet galu galā. Jebkurš domas?

  8. carelesslove46 Said,

    Joe Jackson ir teicis, viņš domā, Michael's kazlēnus var vēlēties sekot viņu tēva
    kāju soļi .. Un tas Parīzē vēlas kaut ko darīt, un ka "sega" ir domājams
    labs dejotājs .. Viņš var izmēģināt un
    push šiem bērniem, kas tur ..
    Tieši tā, kā viņš viņam. Tā ir mana sajūta, ka
    kids paliks ar Jackson ģimenes ... Kaut arī
    , iespējams, ne ar vecmāmiņu, kuri 79 ir daudz veciem, lai tiktu galā ar trim maziem bērniem .. vēlos zināt
    tieši to, kas bija nepareizi ar Michael ... Atcerieties, foto's of viņam ratiņkrēslā?? Par runāt par viņu
    tikai 6 mēnešus, lai dzīvotu?
    Dziesmu ieraksta gadiem ..
    "Aizgājusi pārāk Soon '?? Iespējams, ja
    viņš viltotas viņa nāves viņš
    bijusi plānošana to burtiski gados .. Varbūt viņš bija
    mēģinot let faniem zināt,
    dažas smalkas veidā. Kā Michael
    teica intervijā vienu reizi.
    "The truth dominēs".

  9. Goldie Said,

    i love šajā mājas lapā

    turēt par labu darbu

    mīlestība no Dānijas

  10. MyBelovedMJ Said,

    Jā, viņš teica, ka. Michael ir par patiesību, un ka tāpēc ir tik daudz "mājieni" visās ar to. Es domāju, ka kaut kā Michael cenšas pateikt mums kaut ko. Mabye tas `s tikai mani.

  11. feyaya Said,

    Es piekrītu, MYBELOVEDMJ. tur ir tik daudz padomiem un subliminal ziņas, ko izmet pie mums no katra virzienā. un tik daudz pretrunīga stāstus! jo īpaši par privāto pakalpojumu pirms memoriāls un to, vai tā bija atklāta zārks. i glabāt noklausīšanās tik daudz dažādas lietas. oh, un CARELESSLOVE46, ka dziesmu sauc par "aizgājusi pārāk drīz" tika veikti michael's draugam Ryan White kas nomira no AIDS dažkārt, kas ir agrīnā 90s.

  12. DawneVee Said,

    Ārsts, kam pieder šīs ierīces vai neatkarīgi vēlaties zvanīt bija intervijā televīzijas dažas dienas pēc MJ nāvi un bija spēcīgi cilvēki, kā tā darbojās un cik dzīve ir saglabātas par to, uc
    Es domāju, ka's awesome! Ceru, ka vairāk slimnīcas izskatīs kļūst kaut kas līdzīgs, ka.

    Viņš nekad nav minēti, izmantojot to MJ, neminēja viņam visos faktiski.

    Mani jautājumi ir ...

    Ja viens iet atpakaļ un skan jebkurā ziņu avots no 25, tas ir kotētas, ka slimnīcas darbinieki devās apmēram kā darot to normāla lieta, pēc MJ ierodas.
    Hmmm .. tas nav pūlis no ventilatoriem ārpus hosptial ir pavediens, lai kaut kas tika izveidota?

    Vēl viens jautājums, kāpēc netika šo ierīci, ko izmanto uz MJ. Visi, kas ir minēts, ir tas, ka ārsti strādāja par viņu par stundu.

    Visas iespējas, lai saglabātu MJ "dzīvs" netika izmantoti, manuprāt, tāpat kā tās būtu bijis.

    Es domāju, par arī par to, ka dienā, 25 un kāds šeit komentārus par ambulance atstājot lēnām un nav nepatikšanas pārvērst to gaisma, skaņas taures viņu ragi vai neko ... es domāju, sveiki ... tas ir ne tikai Joe Schmoe pie ielu . Somebody ir sirdsdarbības apstāšanās un ambulance vēlas palikt pasīvās par? Bullcrap!

    Un kāds cits minēts kaut par paramedics. Man ir ne lasīt jebkur ka MJ sirdi bija mēģina atkārtoti sāka ar šiem paddles, ka katru Ambulance veic.
    Vai nav paramedics vajadzēja šoks sirds gadījumos kā šis?

  13. puķu Said,

    HI, iread vienu no komentāriem par TMZ šajā 1. WK no mj iet ?????????? un kāds teica, ka viņi uzklausīja / lasīt, ka viens no PARAMEDICS ka piedalījās MJ HOME, kad tie ieguva 911 zvans teica, ka iestādei, ka tās izņemtas no MJ HOME ir 100% NAV REAL MJ, un arī dažas no darbiniekiem, pie ucla teica, ka bija kaut ko ļoti dīvaini notiek kad viņa BODY iegūtas tur. ir ikviens zušu dzirdējis / izlasīt šo i ir mēģināt apskatīt šo info up bet aprunāt atrast kaut ko

  14. supermom75 Said,

    devusies uz drīz nebija saistīts ar to es esmu tuvu draugu Michaels viņš rakstīja, ka dziesma ar cieņu alliah nāve tā bija par viņas

  15. supermom75 Said,

    310. meklēt i nedomāju, ka vārdu no tā saņemt šo pirmo th autopsijas saka nav pazīmju nediena spēlēt ķermeņa izskatījās veselīgu tagad viņš bija adatu zīmes visas viņa ķermeņa iegūt DNS no korpuss lūdzu izraisīt Es nejūtos tā bija viņam i just ārsts , kas arī nav licencēti to ārstēt ar zālēm, kas Cali tas jau ir izjaucis likums, kas viņam meds visiem ppl kas closly zināja, viņam saka, viņš bija bail no adatām un sāpēm, un, ja jūs aplūkot to ppolice ir samaksāti izslēgšanās režīmā pirms kuri saka, tie nav zināt neviens un i nozīmē viņu stāsti atbilst i am a ex COP plus nav viņiem pierādīt sekciju, kas ir patiešām michael jackson un kāpēc nav ārsts parakstījis nāves sertifikāts arī šeit ir cita lieta, kāpēc būtu viņa ķermeņa aizsargu pasakiet man nav michael jackson vīrietis nav elpošana tikai, lai segtu pastāv liecības, jo tie bija atklāt Michaels nosaukums otro domāt par to, kas izveidota izvirzīti meds visā mājā Janet devās šajā mājas, pirms viņi pārmeklē to, kāpēc ir tā, ka es domāju neviens skaļi uz skatuves līdz tā ir meklējāt michael bija daudz naudas daudz plašsaziņas līdzekļiem un ziņas nav nozīmē, un šeit ir futbolists Michaels ģimenes teica, ka, ja tās veiwed viņam pēdējo reizi viņš izskatās brīnišķīgi, tāpat kā viņš bija aizmigt, bet nav atvērts zārks michael būtu vēlējies, ka viņa fani pateikt labu bye šeit ir jaunais attaisnojums nebija atvērts zārks, jo ir pārāk daudz kaitējumu viņa sejas sajūta, kad tas respt CPR kaitējumu sejas un varat noteikt, ka pie mourge lai mans Nobeigumā la pd ir veids off arī mainīgajām stāsti, kad ārsts bija visu laiku un viņam atsakoties parakstīt nāves sertifikāts nav atbildes uz šo vai nu emocijas pie bēru un šeit ir futbolists apdrošināšanas polises Londonas aptvers vairāk nekā deva, bet ne natrual radīt normāls cilvēks varētu skaitlis šo ārpus iegūt pirkstu izdrukas no ķermeņa iegūt DNS no vecākiem pierādīt michael ir michael pirms Jūs lemt par slepkava

  16. supermom75 Said,

    Tas ir kaut kas i rakstīja par redzes par tmz mūsu skatīties uz tā, un visiem, ja pēkšņi mana servera sāka darbības pēc i ievietojis tas ir kāds ir ņemot iesaldēšanas problēmas vai iejaukšanās tur pc, kad mēģināt apspriest michael nav DEA vai Jūsu, kas izskatās par lietu IAM x pieķert kādā nelielā stae un, ja es varētu izstrādāt visu šo info mazāk kā nedēļas laikā, tad kaut kas ir nepareizi un la pd tiek samaksāta pie, piemēram, ar Elvis, kad ppl sāka meklēt viņa nāves viņu info sāka tiek svītrots no interneta un grāmatas tika izņemtas no plauktiem, cik smieklīgi ir tas, ka

  17. supermom75 Said,

    ok šeit ir dažas reālus pierādījumus jūs visi zināt, viņi teica, ka iemesls nebija atvērts zārks ir tāpēc, ka slēpa sejas bija messed no repitory režīmu slimnīcā no REC nav iespējams, mēs visi zinām, šāda tā izlasīt šo

    Izmeklētājs ierēdņiem ir teicis, ka bez izvešanas pazīmes trauma, lai Jackson ķermeņa vai liecībām par nediena spēlēt, tie būtu gaidīt rezultātus toksikoloģijas testi un citus pētījumus, lai noteiktu cēloni nāvi.

    Dažas citas detaļas laistas par autopsijas konstatējumiem, bet Fox News ziņoja, savā interneta vietnē, ka izmeklētājiem ir konstatējusi viņa struktūra ir veselīgāka un spēcīgāku, nekā tas bija sagaidāms, ar dažiem scarring uz sejas.

  18. supermom75 Said,

    vēl nebija adatas zīmes visas viņam tie nav doin, lai arī par šo

  19. DawneVee Said,

    Man ir ne lasīt, ka ziedu, varbūt jūs varat atrast saites, mums, lai mēs varētu lasīt, ja saite ir ārpus tur.

    Es izlasīju TMZ, galvenokārt tīra izklaide. Tas ir pārsteidzošs, cik daudz no commenters pastāv uzskatu, visi crap TMZ veicina kā patiesību.

    Tātad, šeit esam uz Day 16 kopš MJ's "nāve", un viņš joprojām nav aprakti.

  20. bghoppy Said,

    Oprah būtu atpakaļ no viņas kruīza uz Vidusjūras jebkurā brīdī, jo to atstājām uz sestdiena pēc viņa "nāves" par 14 dienām.
    I love to, kā visi citi plakāts par šo skatiena bija tuvu personīgo draugu MJ. H Starp citu supermom nebija interneta, kad Elvis nomiris.
    Es pat sāk brīnīties par admin. Kas tu esi? Acīmredzot Jums ir divpadsmit stundas vai tik atšķirīgas laika zonās no austrumu krasts Ameriku, pamatojoties uz log reizes. Vai viņš ar tevi? Un var supermom lūdzu ierasties vizītē viņas ilgi zaudējis draugs, tagad? Un kāpēc cut-n-paste atspējojis par šo portālu?

  21. A-ziņkārīgs-prātā Said,

    Supermom75, ja jums bija / ir īsta tuvu draugu Michael Jackson Jūs zināt, ka "aizgājusi pārāk Drīz" tika atkal iegrāmatotas, kas ir agrīnā 90 Michael, ka maz zēns Ryan White, kas nomira no AIDS ... oh un cita lieta, jo Jums ir a "tuvs draugs" no Michael Jackson, ievērot viņa privātās dzīves un doties pateikt Uri Geller un visi pārējie 15 minūtes-of-fame tā saucamo draugiem pārtraukt notiek TV fronting, piemēram, viņi sniedza sūdi cīkstēšanās Michael & vēdināšana visu savu personīgo jautājumiem pasaulē, lai dzird izliekoties, ka viņi zināja, viņam tik labi ... Michael bija vīrietis privātuma, i nekad zināja viņam "cieša", un es zināju, ka daudz ...

  22. MyBelovedMJ Said,

    LOL BGhoppy, jums, kas mani smieties. I really vajadzīgi to. Thank you so much. Un es jums piekrītu, par drauga puses. Šķiet, mazliet smieklīgi. Nez, ja kāds no šiem draugiem, bija Michael `s memoriel, un cik labi viņi viņu zina? Obiviesly (ne būt rupjš) tuvi pietiekami. Bet es arī pateikties visiem info. Tas palīdz man saglabāt manu cer uz augšu. Thank you so much

  23. wishful09 Said,

    bghoppy,

    Jums var uz kaut ko tur!

  24. Andrea Said,

    bghoppy, jums, kas mani LOL, kā arī!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    OMG jo es uzskatīja, ka šis site esmu saucošs daudz mazāk ... šo mājas lapu uzturēšanas manu cer uz augšu, ka MJ nav miruši. Mani draugi think im crazy un atteikumam. I really tiešām ceru, ka viņš joprojām ir dzīvs. Un acīmredzot ir bijuši novērojumiem no Michael pēc viņa tā sauktā "nāve". Par fotogrāfijām un pārskati ir diezgan stilīgs bet neatkarīgi ... I Love MJ un vienmēr BŪS!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya Said,

    LOL, pārāk smieklīgi par "draugiem". Es uzskatu, ka ir interesanti, ka, lai gan daži nevar pretendēt uz kādu, kas zina viņu, bet viņiem runāt, kā tad, ja tikai vienkārši ZINĀT visu, kas notiek. kā tad, ja viņi par šo visu nāves mānīšana zemes gabalu. taču tās nevar konkrēti. ka frustrates mani. Es esmu atkarīgs uz šo vietni, bet dažreiz tā creeps man izdosies ... i redzēja post agrāk sakot, viņi domā kāds cits šeit nosūtīšanu ir faktiski michael. Lol ... wow. es pamanīju, ka kopēt un ielīmēt bija invalīdiem Arī cuz i vienmēr patīk labi noklikšķiniet uz saites, lai atvērtu to jaunu tab. bet šķiet, ka tiesības noklikšķiniet darbus tagad ... jebkurā izceļot nav though. Man vajag iet gulēt!

  27. dianafan Said,

    Tā kā neviens no tām ir noplūktiem šī gada citām thread

    ILLUMINUS Theo
    ir gandrīz pietiekami, ar vienu burtu maiņa
    TOHME ilūzija, I'm sorry, bet es domāju, ka tas varētu būt būtiska.

    Es biju ziņkārīgs pārāk par admin, šajā lapā nav, šķiet diezgan profesionālo un bija savākt diezgan ātri.

    MJ ir tas, ka jūs giggling pie mums?

  28. smileygirl24 Said,

    mani draugi domā am crazy par stāstot viņiem viss i zināt par michael jackson .. viņi domā am crazy un i jāpārtrauc to.

    i say i wonty pieturas līdz Es redzu viņa iestādei, kas atrodas kādā zārks un DNS, kas pierāda HES michael ... periods!

    i paradis pārtraukt vai atdot ... i love michael tik daudz I'd dot manu dzīvi uz viņu.

  29. smileygirl24 Said,

    Es tikko uzskatīja, ka šis ārpus lūdzu kāds paskaidrot to!!
    MICHAEL ir patiešām ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 Said,

    OMG MICHAEL patiešām ir dzīvs
    kāds pleeeeeeeeease izskaidrot šo attēlu man, lūdzu?
    Vai tiešām to, ko es domāju, ka tas ir?
    Michael kissing viņa impersonator uz pieres OPEN zārks>?
    Vai es esmu tikai iet crazy?? LOL

    OMG esmu līdzīgā freaking ārpus Es mīlu Tevi Michael Forever!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow Said,

    Šis attēls ir Michael Jackson kissing miris James Brown uz pieres - remember, MJ's zārks ir tas pats, jo Brown's.

  32. A-ziņkārīgs-prātā Said,

    , kas ir pic no Michael pie James Brown's funeral .. Michael kissed viņam viņa piere pie bēru ... kā zārks Michael bija ir tāds pats kā James Brown's ... nomierināties smileygirl24 ... lol

  33. dane86 Said,

    @ smileygirl24
    OMG! kur jūs saņemsiet, ka foto! Es Soo, piemēram, ir crazy tiesības tagad too! bija tas, ka patiešām viņam?

  34. dianafan Said,

    Tas ir dīvaini foto varētu Rebbie? Visas māsas valkāja cepures, lai mēs nevarētu redzēt matu stilu. Tā ir iespēja - bet es šaubos tās viņam - Vai jūs uzticaties visiem tiem cilvēkiem, kuriem ir slepena, piemēram, ka? Al Sharpton un Jesse Jackson? (Es domāju, ka ir kas ir attēlu) - plus izskatās tie ir ārpus par autostāvvietu

  35. MyBelovedMJ Said,

    TMZ ir Tv kanāls piepilda ar bullshit. Es gribētu zināt, kas ir ellē ir ziņošanu viņiem, lai viņi var pastāstīt jaunumi pret pasauli. Mans Dievs. Lols. Kas bija tas, kurš teica, ka kāds runāja par Michael norīkošanu amatā piemist LOL. I don `t uzskatu, tā ir, bet tas varētu būt diezgan smieklīgi, ja viņam nebija LOL. viņš varētu redzēt visu šo, un pēc tam smieties pie mums. Bet es arī domāju, ka viņš domāju, ka tā bija kinda sweet. Mabye mēs nobijies viņu ar visu, ko mēs domājam, un zina, hehe ..

  36. MyBelovedMJ Said,

    OMG Tas bija sasodīts Ložņu attēlu. 1 lieta ir pārliecināts. Tā nav IMPOSTER whi ir kissing šo iestādi. Tas var tikai tad, Michael. Bet kā ellē did Michael iedēstīt tur bez disguses. Kurš pieņēma, ka attēlu? Un IMPOSTER woulden `t staigāt apmēram tāpat Michael ja Michael bija miruši. Vai viņš tiešām dzīvs .. OMG. Es jutos slims atkal, un bija gatavi uzmest.

  37. MyBelovedMJ Said,

    Tas var `t ir imposter kissing Michael tā var? Šī situācija ir veikti 1 iemesla dēļ. Kāds vēlas, lai pierādītu, mums kaut ko. Es domāju, ka tas ir Michael kissing kāds cits. Bet, kas ir elle ir miris pēc tam? 1 domāju, ka ir pārliecināts. Michael `s ģimenes nekad uzaicināt imposter Michael` s funural. Es gribētu explanition par šo attēlu. Tā freaked mani ārpus lol

  38. MyBelovedMJ Said,

    Acīmredzot bija kāds šajā zārks. Bet ne man pateikt, kas ir Michael. Smileygirl124, kur ellē jūs konstatējat, ka attēlu LOL.??

  39. MyBelovedMJ Said,

    OH 1 LST lieta. Paskaties uz to, kā balts Michael `s puses ir. NO imposter to, ko tā kādreiz, var būt balts kā michael. Viņš ir dzīvs. OMG. Im saņemt slimības šeit. Kurš ieņēma ka attēlu, vēlas, lai pastāstītu mums kaut ko.

  40. clueless Said,

    vai varbūt dubultsāļu sniedz viņa pēdējā labas bye ar Michael Jackson?

  41. princis Said,

    Es domāju, ka es aiziet crazy. Es izmeklēšanas dienā un naktī par viņa nāvi. Es tikai dziļi justies tur ir kaut kas nepareizs ar to.
    Man nav vārdu par šo fotogrāfiju.

  42. Arual1979 Said,

    @ smileygirl24

    Atvainojiet teikt to, bet izskatās, ka šo attēlu nāca no James Brown memoriāls. Es atklāju video tā ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. puķu Said,

    HI DAWNEVEE sorry i dont ir saite tā bija Komentēt ievietoti tmz no personas, gan valsts, persona tika teikts, ka ir dzirdējuši šo (to, ko es teicu manā pastu), lai es vienkārši gribēja zināt, ja kāds šeit bija dzirdējuši šo 2, jo dienā, info nāk no to paramedics mēs zinām, kas 100%, bet draugu raktuves teicis man viņa arī redzēja, ka tas kādā no laikrakstiem, ka darbinieks pēc ucla teica, ka kaut kas dīvains bija notiek, kad viņi iegādājās iestāde, im nav pārliecināts, ka to, ko tas nozīmē, bet es pārliecināts, ka vēlaties zināt, bet jā in 1 dienu, vai arī tā no mj iet i did redzēt vismaz 2 komentāri par tmz (no valsts), apgalvojot, ka viņi uzklausa, ka paramedics bija teikts, ka tie bija 100% pārliecināti, ka iestāde, tās izņemtas no mājas nebija reālu MJ, ka tā nav, kā izskatīsies viņu, bet, ka būtu jēga, jo puisis ar foto šajā Ambulance nav REAL MJ NO WAY Redzēt KĀ TUMŠĀ HE IS IT JUST DONT izskatās viņam, kaut JUST NAV TIESĪBAS Atvainojiet es zinu, mēs visi zinām ŠO JUST aprunāt HELP sakot, IT, I Love ŠO VIETNI ADMIN Uzglabāt GOOD WORK UP AND THANKYOU tik daudz

  44. goslinger1 Said,

    Viņš ir nolicis virs James Brown šajā zārks. Ne savu impersonator.

    I pārbauda to, Google.

  45. wishful09 Said,

    Smiley,

    Es domāju, ka ir James Brown bēres. Im nav pārliecināti, though. Es tikai zināt Jesse Jackson nebija klāt Michael's funeral. Well I dont think viņš bija. Kura ir nepāra pats par sevi. Kāpēc būtu viņš nav tur. Tas kļūst tik savāda. Vismaz manuprāt ir apjucis. I love you Michael. Es vienmēr ir. Ceru, ka jums ir apmierināti un visbeidzot mieru. The folks informācijas nesējos ir dumbest cilvēki dzīvs.

  46. wishful09 Said,

    Arī Smiley,

    Mani draugi un ģimenes domāju, ka es esmu pārāk daudz kā labi. Tas ir iemesls, kāpēc Im priecīgs es atklāju šo lapu, jo man neviens cits, lai apspriestu manu aizdomas ar. Mana māsa ir tas pats, lūdzu, tāpat arī ļauj to iet. Bet es aprunāt. Es zinu, kaut isn't labi. Pārāk daudz lietas, neaplūkojot kopā.

  47. wishful09 Said,

    Administrators,

    Ja jūs visi zināt, kur Michael bija, jūs pastāstītu mums tiesības? Lols. Aprunāt redzat mēs dodas crazy?

  48. Sosh Said,

    Smileygirl24, tas tiešām Michael Jackson saliekuma pār zārks un kissing persona iekšpusē zārks. Šī persona, šķiet, James Brown, kā tas ir gandrīz tāds pats zārks. Un jā, šajā punktā Michael bija zināms publiski dzīvs. Tagad tikai mēs (Michael Jackson mānīšana Death), ans daži citi, zināt MJ ir dzīvs!

  49. admin Said,

    wishful09,
    Neuztraucieties, ja mēs zināja, kur Michael Jackson bija, mēs būtu pirmais to ziņot un ļaujiet jūs visi zināt, ... mēs strādājam par to! Mēs, protams, uzskatu, viņš nav miris, kas ir iemesls, kāpēc mēs esam uzsāka šo vietni ... kādā brīdī kāds būs redzēt viņu, saņemt foto vai ir pareiza un ticama "diapazona stāsts", un ja tās to dara, mums būs tur, pirmdējēju un gaidīšanas!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ Said,

    Tas nav James Brown šajā zārks. It `s Michael` s ģimenes, kas ir tur. Viens atrodas šajā zārks ir melni mati, piemēram, Michael. Bet es bet viņš ir viens nbending pār zārks. Ģimene nekad uzaicināt imposter Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ Said,

    Clueless: Im diezgan pārliecināti, ka viņi ģimenes wouldent uzaicināt Michael `s imposter Michael` s funuarel, tas varētu izmaksāt līdz pat daudz uzmanību. Tas nav James brūnās funural, Im gandrīz pārliecināts par to. Daži cilvēki, kas atrodas funral, nebija attented, lai James Browns. Im spēcīgi ya, šī situācija ir mums kaut ko

  52. Andrea Said,

    @ Mana mīļotā MJ, ir James Brown's funeral. Ja jūs noskatījos īpašo "Dzīvošana ar Michael Jackson" viņš runā par to, kā viņš piedalījās James Brown's bēru un pat pavadījām pāris stundas tikai ar James Brown ķermeņa!

    un, ja jūs joprojām nedomāju, ka man šeit ir pilna pierādījums - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    un, ja jūs vienkārši image google search 'michael jackson James Brown's bēru "a bunch vairāk fotogrāfijas, ka dienā būs up!

  53. MyBelovedMJ Said,

    Es redzēju to tajā dūri saiti. Bet tā vienkārši skatījās uz mani, piemēram, Michael bija balta jaka par Tajā James brūnās. Un, no otras melnu vienu.

  54. He.is.alive Said,

    Atbildot uz:
    admin saka:
    Jūlijs 13, 2009 at 5:17

    Pilnībā jā par "kāds redzēs viņu, uzņemties foto" utt utt .. Tāpat kā daži no koncerna doubters ir gotten uz apakšā Elvis ir dzīvs, daži visvairāk noteikti būs veltīt savu laiku, vai dzīve, lai atrastu, kur Michael Jackson ir, tas ir, ja viņš var atrast ...

    Man ir vairākas mājas lapas I savākti, ka ir ticams pierādījums neatstājot nekādu šaubu, ka Elvis ir dzīvs, ja atļauja I'd priecāties ievietot tos visiem, kas interesējas izskatīt šo šo informāciju. Tas ir līdzeklis, lai salīdzinātu secībā ocurrences un izdarīt secinājumus starp 2 "gadījumos".

  55. supermom75 Said,

    @ belovedmj jums nedrīkst sekot michael ļoti becuse jā patiešām hun tas ir micheal tieksme virs kissing James brūnās galvu

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 Said,

    arī es zinu, ka i ment i jābūt ar wrote tā worng ar visām neskaidrībām šeit dažreiz i pazust tika i wrote pēdējā michael wrote dziesmu atmiņā no Ryan White, kurš nomira no AIDS pēc līgumslēdzējas slimību, izmantojot asins pārliešanas laikā ķirurģija . Pirms nāves, Baltā tika izraidīti no skolas, jo viņa stāvoklī, un galu galā kļuva par valsts pārstāvi AIDS krīze. Viņš nodots prom 1990.gadā pēc 18 gadu vecumu. viņš sandg tas ir brīdis, lai alliyah, kad viņa nomira man i am really sajaukt par šo

  57. smileygirl24 Said,

    LOL skatīt i bija līdz 4 esmu pēdējā nite
    un kad es redzēt, ka foto i bija freaking ārpus
    OMG
    Es domāju, bija gonna ir sirdslēkme ..
    bet tad es vienkārši izlasiet visu šo un bija kā
    OMG HES kissin g James Brown LMFAO
    Es domāju, viņš bija kissing viņa divkāršu vai imposter
    ha ha ha
    un i bija kā skatīties drāma risināties cilvēki ir gonna domāju, ka esmu vājprātīgs
    tāpat kā visas manas draugiem.

    viņi domā, esmu vadītāja sevi crazy par šo

    Taču viņš ir aliiiive cilvēki = D būtu smieklīgi, ja viņš bija lasījumā šo

    viņš vēlaties redzēt, kā crazy in love mēs ar viņu, un vēlas, lai viņš ir laimīgs un drošu = D

    Jūs guys ir tik daudz jautrības šeit
    esmu tik priecīgs mēs aplis draugu Yay
    michael karalis, kas mums visiem kopā nav y'all to redzu? viņš viņš viņš!

    maaaaaaaaaaauh love you jūs mikey uz visiem laikiem!

  58. Andrea Said,

    @ Smiley meitene, haha esat pārāk gudrs! bet jā, es uzskatu, tas ir jauki, lai būtu vieta, kur aiziet, lai pārrunātu manas domas, kas ir braukšanas mani pilnīgi MAD! Vismaz visiem šeit ir vienisprātis ar mani, kas ir viņš vēl dzīvs! (labi, gandrīz visiem. ir maz skeptics Esmu redzējis šeit norīkošanu, bet tāpat .. kāpēc pastu uz MJ mānīšana SITE, ja jūs nedomāju, ka viņš joprojām ir dzīvs? protams jums ir vēlamies noskaidrot par viņu faking viņa nāvi, ja Jums stumbled uz šo lapu)

  59. melia8383 Said,

    Ok visiem I atradis dziesmu, Tas ir patiešām Crazy neatbrīvots no Michiael Jackson, tā runā par to, kā viņš's "plānošana" viņa izkļūt no "sistēmas" un "problēmas", viņš ir jāatrod vieta, kur slēpt prom. (Tas ir, ko viņš saka, jo dziesmu) nosaukums, dziesma ir xscape (jā, tas tiešām manāms, ka veidā.
    Ja viņš faked viņa nāves, viņš ir prom no spiedienu, viņš ir atstāt viņa bērni aizmugurē, ja viņš vēlas, lai cilvēki zina, viņš ir "miris"). Ja bērni ir kopā ar ģimeni, viņš vienmēr tos apskatīt. Latoya teica, viņš negribēja do 50 liecina, ka ir iespējams, kāpēc tas bija impersonator pie O2 konferenci! Tā bija viņu rehearsing ar video, ja viņš plānošanas viņa bēgt, viņš ir sadarboties, labi? AEG apdrošināts "pārdozēšana"? KĀPĒC?

  60. smileygirl24 Said,

    IR Ikviens DZIRDĒJĀM šī dziesma BY MJ?
    Viņš mēģina Pateikt ASV Kaut es domāju.

    Viņš ieguva dzīvoklis baby
    Kick uz muguras baby
    A sirdslēkme baby
    Man ir vajadzīga Jūsu ķermeņa

    A karsts skūpsts medus
    Viņš ir tikai kuce baby
    Tu mani slimu bērnu
    Tātad unrelying

    Es šādu cūku baby
    Visi nosaka līnija tētis
    I naidu Jūsu veida bērnu
    Līdz ar to nevar paļauties

    A karstā buzz baby
    Viņš ir viens no mums baby
    Vēl viens narkotiku baby
    Jūs to vēlas

    Trust man
    Trust man
    Lieciet visus jūsu uzticību man
    Jūs esat doin "morfīns

    Hoo!

    Viņi ieguva vietu bērnu
    Kicked saistībā ar bērnu
    Jūs ienīst savu rasi baby
    Tu esi tikai melis

    Jūsu ik laizīšana baby
    Jūsu suns ir kuce baby
    Tu mani slimu bērnu
    Jūs soul survivor

    Viņa nekad nav izgriezts no mani
    Viņa nekad samazināt bērnu
    Man bija uz darbu bērnu
    Atliek tikai konkurējošo

    Vienmēr izpatikt tētis
    Tiesības un atstāt tētis
    Jūs esat thorwing kauns tētis
    Līdz ar to nevēlamās

    Trust man
    Tikai man
    Lieciet visus savus trsut man
    Jūs esat doin "morfīns

    Go'on cilvēks

    Relax
    Tas nesāpēs jums
    Pirms man to
    Aizveriet acis un skaita līdz desmit
    Neraudi
    Es ne konvertēt jums
    Nav nepieciešams izbailes
    Aizveriet acis un novirze

    Demerol
    Demerol
    Ak, Dievs viņš ņemot demerol
    Demerol
    Demerol
    Ak, Dievs viņš ņemot demerol

    Viņš ir mēģinājis
    Grūti pārliecināt viņas
    Lai iegūtu vairāk nekā to, ko viņš bija
    Šobrīd viņš vēlas, tas divreiz slikti
    Neraudi
    Es ne ļaunā jums
    Vakar jums bija viņa uzticības
    Šodien viņš lieto divas reizes vairāk

    Demerol
    Demerol
    Ak, Dievs viņš ņemot demerol
    Hee-Hee-Hee
    Demerol
    Demerol
    Oh my Ak, Dievs ir Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    Viņš ieguva sūdi baby
    Jūsu suns ir kuce baby
    Tu mani slimu bērnu
    Jūs esat melis

    Vai patiesības spēli tētis
    Lai uzvarētu fame baby
    Tas ir visu to pašu bērnu
    Jūs esat tik ticamu

    Trust man
    Trust man
    Lieciet visus jūsu uzticību man
    She's doin 'morfīns

    Hoo!

    Atliek tikai sēdēt aptuveni tikai talkin 'nekas
    Jūs esat takin "morfīns
    Hoo!
    Go'on baby
    Atliek tikai sēdēt apkārt tikai runā par to
    Jūs esat takin "morfīns
    Hoo-hoo!
    Vienkārši sēdēt aptuveni tikai runāju nekas par to
    Jūs esat takin "morfīns
    Atliek tikai sēdēt apkārt tikai runā par to
    Jūs esat ņemot morfīns
    Atliek tikai sēdēt aptuveni tikai talkin "nothin '
    Un takin "morfīns

    Hoo-hoo
    Es, kas nosaka bērnu
    Jūs esat talkin "Morfīns

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morfīns!
    Do it!
    Hoo!
    Viņš ir takin "morfīns
    Morfīns!
    Morfīns!

  61. dinamīts Said,

    Es arī māca tā bija viņa kissing viņa dubultā izraisīt Es tikko spēra ātri apskatīt to izraisīt tā bija novēloti un māca omfg michael ir dzīvs, un kāpēc viņš kissing viņa dubultā par galvu lol

  62. thriller777 Said,

    um ir u pārliecināts, ka tas ir par MJ dziesma? i nekad uzklausītiem, kas pirms tam, un es noteikti nekad nav dzirdējuši par viņu cussing kas līdzīgs šim. viņš paziņoja dokumentu viņš dziesmas par bērniem. idk, ka dziesma ir sakritība, bet man ir grūti ticēt, jo ir cussing. tas ir tikai ne MJ.

  63. melia8383 Said,

    Šis ir faktiski viņa dziesmu, es domāju, tā bija asinis deju grīdu? Ja es neesmu kļūdījies?

  64. Ann7 Said,

    Smileygirl24,

    Es domāju, ka tas bija interesanti ... Jo attēlu jums norīkoto http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Meklējiet rūpīgi par to, kas Rev Jesse Jackson valkā pie James Brown memoriāls.
    Es atklāju šo video Rev Jesse Jackson pie Michaels memoriāls

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Vai tas ir man vai viņš valkā vienu un to pašu, bija šo attēlu tiešām no James Browns memoriāls?

    Es arī domāju, ka James Brown bija zils iekšpusē viņa zārks nav baltā krāsā.

  65. admin Said,

    The Michael Jackson mānīšana Death forums ir tagad, un darbojas, un ir gatavi izmantošanai. Lūdzu, jūtieties brīvi, lai sāktu jaunas tēmas un turpināt savu diskusijas pastāv, un ir vieglāk pārvaldīt vidi.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace Said,

    Yea ir James Brown's zārks. Jesse Jackson valkāja to pašu, lai gan!

  67. emmie Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
    noklausītos šo dziesmu. tās heartbreaking,
    tās michael jackson dziedāšanas par paša atkarība ..

  68. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Faktiski Ja Jūs noklausīties to Music Lyrics, viņš apgalvo A faktu, ka cilvēki Ticiet Viņš aizveda Demerol. Kad Mediju Told Us Bullshit, Viņš apgalvo, ka cilvēki ir stulbs uzskatīt The Story.

  69. mjfan Said,

    NO, plakātu skaits 68, MJ Uzņemta ar 1993 sludinājumu netālu no Jordie Chandler situācijā, ka viņš dodas, lai saņemtu palīdzību par atkarību, lai sāpes medikamentus. Viņš teica, ka šī no savas mutes uz video. Pēc tam dažus gadus vēlāk šo dziesmu nāk out. Tas ir par viņa atkarību un viņa problēmas ar Demeral. Tas nav strīda.

    Kas ir strīds, ir jautājums par to, vai ir vai nav viņš vēl bija par šīm zālēm, un, ja tas bija, cik plaša vai pastāvīga problēma bija.

  70. emmie Said,

    yh Es domāju, tas bija kaut kas līdzīgs, ka becausehe wasdoig un interviju, un tai bija zobs ACH un viņš hadto aiziet pie andstop sāpes. , kad viņš ieradās ba eca viņš teica "i ņēma kaut ko pret sāpēm"
    i iežēloties par viņu.
    i tika apskatīti E'casanova, un viņš izskatās, ka personas, kas abulane viņš ādas krāsu un tad, kad viņš izbeidz viņa acis, kādi u think??

Pievienot komentāru

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash