Michael Jackson tenni a UCLA Medical Center, hogy "növelni a halott"

11. július 2009
admin

MARILYNN Marchione, AP Orvosi író news.yahoo.com jelentések:

Amikor Michael Jackson bement szívmegállás, lévők segítségére sietnek vette, hogy a hely ismert, hogy a halottakat vissza az életbe. A világszerte elismert sebész a UCLA Egészségügyi Központ egyik úttörője úgy felújítani, hogy a legtöbb ember orvosok volna hosszú leírni, köztük egy nő, akinek szíve is megállt 2 1 / 2 óra.

Tested a néhány tucat szívmegállás betegek, 80 százalékos maradt. Általában több mint 80 százaléka elpusztul.

“They took people who were basically dead, not all that different than Michael Jackson, and saved most of them,” said Dr. Lance Becker, an emergency medicine specialist at the University of Pennsylvania and an American Heart Association spokesman.

Tudna Jackson is volna takarítani?

Tömeget a UCLA Medical Center gyász a "halál" a Michael Jackson on 25 jún 2009

Lehetetlen tudni. Az orvosok a kórházban dolgozott, s egy óra múlva. Az UCLA szakértő cardiothoracic sebész Dr. Gerald Buckberg, azt mondta, hogy nem személyesen érintett Jackson kezelés, és hogy túl keveset tudunk, mi előzte meg.

"Fogalmunk sincs, mikor meghalt versus amikor megállapította," Buckberg mondta a telefonos interjú.

Ugyanakkor az eredmények azt mutatják, hogy a többi beteg "az ablak tárva-nyitva az új gondolkodásra" arról, hogy az emberek hosszú sikeresen resuscitated után a szívük quit beating, Buckberg mondta. "Meg tudjuk őket salvage módon túllépi a jelenlegi időkereteket, hogy kell használni. Már változott a koncepció, ha a szíve is meghalt végleg.

Úgy hívják: "a Lázár-szindróma" az az ember, a Biblia azt mondja Jézus fel a halálból.

Hadd legyen világos: Senki sem mondta, hogy az emberek rég halott nélkül orvoshoz kell újítani. A szerencsések közé Buckberg a tanulmányi kapott gyors segítséget, és az ok szenvedtek szívmegállás volt ismert, és rögzíteni kell: blokkolva arteriák okozva a szívroham, a legtöbb esetben.

Buckberg a módszer:

_Prompt CPR - ritmikus szívmasszázst - a vérnyomást, amíg a beteg kap egy kórházban.

. _Use A szív-tüdő gépet, hogy a vér és az oxigén halad keresztül a test, míg az orvosok orvoslására, mi okozta a szív puzdra vagy meg az első helyet, mint például a kábítószer-túladagolás, vagy eltömődött artériák.

_Special Eljárások és a gyógyszereket fokozatosan helyreállítani a vér és az oxigén áramlását, így egy hirtelen feltör nem okoz kárt a friss.

Nélkül mind a három elemet tartalmaz, a betegek is szenvednek agykárosodást, ha túlélik egyáltalán.

"Nem lehet menteni a szív-és elveszíti az agy" Buckberg magyarázni.

UCLA és kórházak Birmingham, Ala., Ann Arbor, Mich, és a Németország által tesztelt Buckberg módszer 34 betegnél, akik a szívmegállás átlagosan 72 percig tart. Minden nem újraélesztési módszereket standard CPR és defibrilláció hogy próbálja sokkolni a szívük vissza verte.

Csak hét meghalt. Csak két túlélő maradt állandó idegrendszeri károsodást. Eredményeket tettek közzé 2006-ban a Journal újraélesztéshez.

Dr. Constantine Athanasuleas (ejtsd uh-mint-uh-SOO'-Lee-us), a sebész, a University of Alabama at Birmingham, kezelni egy embert, aki a vizsgálat volt szívmegállás körülbelül másfél óráig. A férfi felesége, a nővér, hogy amíg a CPR helikopter hozta őt a kórházba.

"Ő volt flatlined," egy szív ", mint ahogy Ön is étkező asztal, Athanasuleas mondta.

Orvosok Tedd a szív-tüdő gépen whisked, hogy a labor catheterization látni, ha az arteria akadályon, akkor nem a bypass műtétek kitérõt körülöttük.

"A fiú hazament, és neurologically tökéletes", legalább két évvel később, az orvos mondta.

Buckberg kezelt nő, akiket már a szívmegállás a 2 1 / 2 óra.

Ő nem küld neki, hogy a műtő, amíg neki CPR és vérnyomás lehet fenntartani, hogy a további kezelés is kísérletet tettek, mondta.

Sajnos, az asszony túlélte mindezt, de néhány hét múlva meghalt egy fertőzés.

Buckberg megtette munkáját további kísérleteket sertéseiből szívmegállás. Azt szándékosan megfosztotta az agyuk a vér áramlását egy fél órát, majd használta újraélesztési technikák azokat vissza, normális vagy közel normális működését. Eredmények mutatni a Heart Association konferencia utolsó esik kábítását sok, köztük Dr. Myron Weisfeldt, a kardiológus, és elnöke a gyógyszert, a Johns Hopkins University School of Medicine.

"Csinál rendkívüli dolog. Majdnem nem hiszem, hogy az eredményeket, hogy neki, "Weisfeldt mondta Buckberg. "Most mi carry körül a fejünk, hogy ha valaki agy megfosztják a vér áramlását a 10-15 perccel, hogy most nem megy vissza kell kérni őket, hogy minden hasznos funkció. Ő az adatok arra utalnak, hogy ez lehetséges. "

Orvosok a Japán, Tajvan és másutt Ázsiában próbálták megközelítés hasonló a Buckberg a kiváló eredményeket, mondta Becker, aki mintegy próbálni Philadelphiában.

"Ez a képzés. Beletelik újragondolása ", hogy az orvosokat, hogy elfogadják ezt az új valamit, és a finanszírozás a nagyobb tanulmányok bizonyítják, hogy működik, Buckberg mondta.

Ez a jelentés hitelességét még a fogalom, hogy Michael Jackson halála volt Hoax. Mi most úgy tűnik, nagyon is valószínű, hogy sikeres volt resuscitated s az orvosok, hogy dolgozott rajta egy órát, és ezután szállítják keresztül helikopter a hullaházba, ahol csak tudta, hogy ő kilép, észrevétlenül, és ki nem.

Tags: Conspiracy Theories, Death Hoax, hírek, beszámolók, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, Hírek | Comments (66)

66 Válasz-hoz "Michael Jackson tenni a UCLA Medical Center, hogy" növelni a Holt "

  1. melia8383 Says:

    Úgy tűnik, mint egy Hoax, csak az én véleményem.
    De Egyébként, én keres a youtube about Michael Jackson, és ez egy videó vissza Hiszem január 6,09 (legalábbis amit a videó is) ....
    TMZ megkérdezte, van-lesz a "séta" azt mondta, "Igen", akkor a TMZ újságíró megkérdezte, volt lesz Jackson 5 réunion a "túra", és ő azt mondta: "Igen" .. Nem Jackson az "5" Tegyük fel, hogy néhány olyan mutat?

  2. CuteAngel Says:

    Amikor először láttam felvétel a "testület" tekintettel arra, hogy a helikopter, és egy várakozó van, tudtam, hogy valami nézett ki az egész dolog: a "szervezet" nézett szokatlanul lapos alatta a fehér lapot. Mindannyian tudjuk, MJ sovány volt, de komolyan, ha közelről látszott, hogy nem úgy néz ki, mint volt egy test alatt azokat a lapokat egyáltalán. Csak a két cent.

  3. Andrea Says:

    melia8383 - Igen, vannak, hogy nem a show! Jermaine is beszélt arról, hogy neki és Michael volt a tárgyalások során egy. És most is megerősítette, hogy az augusztus 29., Mihály 51. születésnapját, akkor ezt a show a londoni 02 arénában! Emellett ott lesz egy hatalmas, "élet-szerű", "csodálatos" hologramos "Michael a színpadon, hogy a tánc, és elvégezzen ... ... .. furcsa, nem? ahah

  4. mysticallymagestically Says:

    Ez a cikk jön az egész, mint egy nagy, kövér piros hering. Csak a két cent.

  5. Andrea Says:

    @ CuteAngel - Tökéletesen egyetértek! És az, hogy paramedic kezelni a "szervezet" van a rettenetes! Mondjuk, volt egy igazi szervezet, aki akár meg hogy? Come On! Az embereknek szükségük van felébredni. Ez álhír annyira teljesen nyilvánvaló.

  6. Andrea Says:

    Ami ezt a cikket is - Nem vagyok túl lelkes, hogy azok nem igazán nyakkendők hüvelyk De tudod, arra gondoltam, talán ő visszatéríttesse az állítólagos "szívroham", és ma már akár a kóma, vagy a vegetible, és techincally volna a "halott" mindenkinek, hiszen nem lenne képes ellátni, vagy énekelni többé. Akárhogy is, azt hiszem, még mindig életben van. Én is úgy gondolja, senki nem kezd el a történetet fölegyenesedett és azt hiszem, mindenki fut, mint a csirkék fejüket levágta jobb és most, mivel senki nem várt a "megtévesztés", hogy ez a kezét, és hanyag. Most, hogy megpróbálják, hogy készítsen új terveket, és a dolgok csak nem dolgozik meg a módját, hogy akartam. Csak mondom. Majd meglátjuk hamarosan elég.

  7. ejay5131 Says:

    Egyetértek Andrea, azt hiszem, ez a "halál" volt, azt jelentette, hogy "vágott és száraz" és most eszkalálódott valami soha nem készített. Úgy gondolom, hogy a média "források", amely a súlyos kábítószer-info. az emberek erre. Azt próbálják nagyon keményen nyomja a Od és a kábítószer a nyilvánosság szeme így senki, aki igazán gondol majd elmereng a kérdéseket vet fel, erről az oldalról. és miért volt olyan ideges Janet fellépő az emlékmű, olyan volt, mint a lány nem tudott várni, hogy Tûnés ott. Azt hiszem, az egész őrizetbe csata egy hamisítvány is, Debbie is hű MJ, mert a gyerekek, de lehet rajta túl. Azt nyerte, nem számít ki nyeri meg a csatát őrizetbe, MJ, ha életben van ... a gyerekek fogják vissza vele egyébként. Ha Katherine lesz rájuk, akkor marad a Jackson család tartott láthatatlan, mint Michael volt nekik a legtöbb. És ha Debbie Győzelem őket .. nem lesz sokáig látjuk a gyerekeket, és Debbie eltűnik egy "magán" élet távol kíváncsiskodó szemek. Mindkét scenerio azon, hogy a gyerekek vissza MJ. Talán nem azonnal, de végül. Any thoughts?

  8. carelesslove46 Says:

    Joe Jackson azt mondta, úgy gondolja, Michael gyerekek szeretné követni apja
    Gyalog lépéseket .. És Párizsban akar tenni valamit, és hogy "takaró" az állítólagos
    jó táncos .. Lehet megpróbálni
    ezeket a gyerekeket ott ..
    Csak abban, ahogy nem az övé. Az én érzésem az
    Gyerekek marad a Jackson család ... Bár
    Valószínűleg nem a nagymama, aki a 79 messze van a régi megbirkózni a három fiatal gyerekek .. Tudni akarom
    Pontosan mi volt a baj Michael ... Emlékszel a fénykép a vele egy kerekesszékkel? A beszélni róla
    Csak miután 6 hónap él?
    A dalt rögzített éve ..
    "Elment túl korán"? Talán ha
    csinált hamis halála van
    tervezi ennek a szó szoros értelmében .. Talán év volt
    próbáló hagyjuk rajongók tudják
    néhány finom módon. Ahogy Michael
    mondta egy interjúban egyszer.
    "Az igazság az irányadó."

  9. Goldie mondja:

    Imádom ezt a honlapot

    Tartsuk a jó munka

    Szeretettel Dánia

  10. MyBelovedMJ Says:

    Igen ezt mondta. Michael kb igazság, és ez miért van oly sok "tippeket" az egészet. Úgy gondolom, hogy valami Michael próbál elmondani valamit. Mabye it `s just me.

  11. feyaya Says:

    Egyetértek, MYBELOVEDMJ. van olyan sok tanácsok és tudatalatti üzenetek dobálni ránk minden irányba. és annyi ellentmondó történetek! különösen a magán szolgáltató előtt emlékművet, vagy nem volt nyitott koporsót. Folyamatosan meghallgatáson sok különböző dolog. Ja, és CARELESSLOVE46, ezt a dalt a "túl korán elment" volt arról, hogy Michael barátja, Ryan White, aki meghalt AIDS-valamikor a 90-es évek elején.

  12. DawneVee Says:

    Az orvos, aki rendelkezik ezzel a készülékkel, vagy amit akarsz, hogy volt egy interjú a televízióban, néhány nappal azután, MJ halálát és azt mondta az emberek, hogyan dolgozott, és hogy sok életet mentett már meg, stb
    Azt hiszem, ez fantasztikus! Remélem, hogy több kórházban fogja kapok valami ilyesmi.

    Soha nem említette, hogy használja a MJ, nem beszélve neki egyáltalán valójában.

    Saját kérdés ...

    Ha valaki megy vissza, és olvassa a híreket forrás a 25., a már idézett, hogy a kórházi személyzet ment kb mint ennek a szokásos dolog után MJ érkezik.
    Hmm .. ez nem az a tömeg a rajongók kívül hosptial lehet, hogy valami nyom ki?

    Másik kérdés, hogy miért nem volt ez a készülék használható MJ. Mind ez említeni, hogy az orvosok dolgoztak rajta egy órát.

    Minden lehetséges módon, hogy MJ "életben" nem használtak véleményem, mint kellett volna.

    Gondoltam is, hogy a 25. nap és itt van valaki kommentálta a mentők hagyva lassan, és nem zavarja, hogy kapcsolja a fényeket, harsog a szarv, vagy bármit ... Úgy értem, szépen ... ez nem csak Joe Schmoe ki az utcára . Valaki szívmegállás és a mentőt akar maradni hallgasson? Bullcrap!

    És valaki említette valahol a mentõket. Én nem olvastam sehol, hogy MJ szíve próbál újra kell kezdeni az ilyen paddles hogy minden MENTŐKABIN hordozza.
    Nem mentõket, hogy sokk szívében abban az esetben, mint ez?

  13. virág Says:

    HI, iread egyike a megjegyzések TMZ említett 1. WK a mj áthárításán ?????????? és valaki azt mondta, hogy hallott / olvasott, hogy az egyik, hogy részt vett a mentõket MJ FŐOLDAL ha megvan a 911 hívást, hogy a testület, amely azokat eltávolítani MJ hazai 100%-ban nem az igazi MJ, valamint néhány, a személyzet a UCLA mondta, hogy valami nagyon furcsa itt, ha a teste megérkezett oda. Birtokol akárki eles hallottam / olvastam ezt már próbál keresni ezen adatokat, de vidám talál semmit

  14. supermom75 Says:

    elment hamar nem vett részt ezen Én egy közeli barátja Michaels írta ezt a dalt a tribute to alliah halála volt neki

  15. supermom75 Says:

    310. Nézd, nem hiszem, egy szót, hogy ez a boncolás első th mondja nincs jele gaztett szervezet nézett egészséges most már tű védjegyek egész testét get dna a testület kérem Mert én nem érzem, hogy õ volt érzem az orvos aki szintén nem volt licencelt a gyógyszer a Cali már kitört volna a törvényt, amely őt Meds a ppl closly, aki tudta, mondom neki, félt a tűk és a fájdalom és az, hogy ha nézem a ppolice már megtérült előtt, aki azt mondja, hogy nem tudja senki, és én sem értem, hogy a történeteket mérkőzés Én ex zsaru és nem azok, hogy a boncolás, hogy tényleg Michael Jackson, és miért nincs orvos aláírta a halotti bizonyítvány is itt egy másik dolog, hogy miért lenne a test őr mondjuk egy ember nem Michael Jackson az ember nem lélegzik csak hogy ott nyoma, mert Michaels tette közzé második neve gondol rá létrehozott Meds fel az egész házat janet ment a saját előtt kereste meg, hogy miért van, hogy azt hittem senki sem hangosan a jelenetet, amíg azt keresték michael volt egy csomó pénzt egy csomó a média és a hírek, hogy nincs értelme, és itt a kicker Michaels család azt mondta, hogy ha veiwed neki az utolsó alkalom, hogy nézd csak, mint csodálatos volt alszik, de nem nyitott koporsót michael volna kívánatos, hogy a rajongók, hogy jó bye itt az új mentség nem volt nyitott koporsó, mert túl sok kárt az arcát értelme, ha nem respt CPR kárt egy arc, és tudja meg, hogy a mourge így én következtetést a La Pd út is változó történetek, ahol az orvos volt az idő és vele megtagadó aláírni a halotti bizonyítvány nincs válasz, hogy vagy nem érzések a temetésen, és itt van a csúcs, a biztosítási kötvény A londoni kiterjed adag felett, de nem okoz semmilyen natrual normális ember lehet a megoldás kap ujjlenyomatok a szervezet DNS-t kap a szülőktől bizonyítani Michael Michael, mielőtt dönt a gyilkosság

  16. supermom75 Says:

    Ez valami, amit írtam a látványt a tmz a mi nézel rá, és hirtelen én szerver indult fellépő után én hirdették ki, hogy bárki is figyelembe fagyasztókészülék problémák vagy zavarja az ott pc, ha a try megvitatására Michael nem DEA vagy Nézd meg ki az ügyben iam x zsaru egy kis Stae, és ha tudok jönni minden e info kevesebb az egy hét akkor valami nem stimmel és a La pd is fizetik, mint az Elvis ppl kezdődött, amikor megvizsgálja a halál a info kezdődött, hogy törlik az internet és a könyvek, hogy távolítsák el a polcokon, milyen vicces az, hogy

  17. supermom75 Says:

    OK itt egy igazi bizonyíték tudják azt mondták, az ok nem volt nyitva a dobozt, mert elrejtette arca hírnök fel repitory kezelésre a kórházba a CPR nem lehetséges, mindannyian tudjuk, ez igen, olvassa el ezt

    Halottkém tisztviselők azt mondták, hogy nem oda jelei trauma, hogy Jackson szerv vagy bizonyítékokat gaztett, akkor meg kell várni az eredményeket a toxikológiai vizsgálatok és egyéb vizsgálatok, hogy a halál oka.

    Kevés más adatait tették közzé a boncolás megállapításai, hanem a Fox News számolt be a honlapján, hogy a nyomozók azt állapította meg, a testét, hogy egészségesebb és erősebb, mint vártam, néhány seb az arcon.

  18. supermom75 Says:

    Még ott voltak jelek tűt minden neki nem tettél, hogy ezt jól

  19. DawneVee Says:

    Én nem olvastam, hogy a virág, lehet, hogy megtalálja a kapcsolatot a mi úgy tudjuk olvasni, ha a kapcsolat nincs itt.

    Olvastam a TMZ, főleg a tiszta szórakozást. Hihetetlen mennyi a commenters ott hisz minden szar TMZ elősegíti az igazság.

    Szóval, itt vagyunk a nap 16 MJ hiszen a "halál", és még mindig nem temették el.

  20. bghoppy Says:

    Oprah kell vissza rá, hogy a földközi-tengeri körutazás bármely pillanatban, mert elhagyta a szombat után a "halál" a 14 napot.
    I love how minden más plakát e látvány volt, a szoros személyes barátja MJ. H By the way supermom nem volt internet, amikor Elvis meghalt.
    Én is kezd csodálkozom admin. Ki vagy te? Természetesen akkor tizenkét órát, vagy ha különböző időzónák az Amerika keleti partján, amely a napló alkalommal. Ott van veled? És nem jön supermom kérjük látogasson el a hosszú elveszett barát, most? És miért nem cut-n-paste tiltva ezen az oldalon?

  21. A-kíváncsi elme Says:

    Supermom75, ha vannak egy igazi közeli barátja, Michael Jackson Ön is tudja, hogy "túl korán Gone" írt vissza a korai 90-es Michael a kisfiúért Ryan White, aki meghalt AIDS-oh ... és egy másik dolog, hiszen a a "közeli barátja" a Michael Jackson, a magánélet tiszteletben tartása, és mondd el Uri Geller és az összes többi 15 perc hírnév-e úgynevezett barátok megállítani megy a TV-ben, mint a fronting adtak egy szar bout Michael & szellőztetés minden személyes kérdések A világ hallani színlelve, hogy ismertem olyan jól ... Michael volt egy ember, a magánélet, soha nem ismertem a "szoros", és tudtam, hogy sokat ...

  22. MyBelovedMJ Says:

    LOL BGhoppy, te engem nevetni. Azt, hogy valóban szükség van. Köszönöm szépen. És egyetértek veled a barátod részt. Úgy tűnik, egy kicsit furcsa. Vajon minden ilyen barátok, volt Michael `s memoriel, és milyen jól tudják csinálni vele? Obiviesly (nem durva) elég közel volt. De én is köszönöm az összes információ. Ez segít megőrizni az én reményt. Nagyon köszönöm

  23. wishful09 Says:

    bghoppy,

    Lehet, hogy valami!

  24. Andrea Says:

    bghoppy, akkor engem is LOL!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    Omg mert találtam ezen az oldalon már sokkal kevesebb a sírás ... ezen az oldalon vezetése reményét fejezi ki, hogy én MJ nem halt meg. Barátaim hiszem im őrült és elutasítást. Tényleg nagyon remélem, hogy még mindig életben van. És úgy tűnik, hogy voltak észleléséről Michael után az úgynevezett "halál". A fényképek és a számlák szép nőies, de bármi ... I LOVE MJ és mindig LESZ!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya Says:

    LOL, túl vicces a "barátok". Találom, hogy érdekes, hogy még akkor is, ha egyesek nem állítja, hogy valaki, aki ismeri őt személyesen, de beszélni, mintha csak egyszerűen mindent tud, hogy az újság. mintha be ez az egész halál rászed telek. Még nem lehet több, konkrét. hogy meghiúsítja nekem. Én függővé, hogy ezen az oldalon, de néha kúszik rám ... Láttam egy korábbi hozzászólás azt hiszem, hogy valaki itt kiküldetésére valójában Michael. Lol ... wow. Észrevettem, hogy a másolás és beillesztés volt tiltva is cuz mindig jobb, mint a linkre kattintva nyissa meg egy új lapot. de úgy tűnik, a jobb klikk dolgozik most ... minden kiemelése nem volt. El kell menni az ágyba!

  27. dianafan Says:

    Mivel senki nem választotta ezt a másik szál

    ILLUMINUS THEO
    közelében van, elég egy betű változás
    TOHME ILLUSION, sajnálom, de azt gondoltam ez lehet jelentős.

    Én is kíváncsi körülbelül admin, ezen az oldalon úgy tűnik elég volt a szakmai és együttvéve elég gyorsan.

    MJ is, hogy vihogott ránk?

  28. smileygirl24 Says:

    barátaimmal hiszem hülye vagyok az megmondja, mindent tudok a Michael Jackson .. azt hiszik, őrült vagyok, és én, hogy abba kell hagynia azt.

    Azt mondom, hagyja abba, amíg wonty látom a teste fekszik egy koporsó és a DNS-t, hogy igazolja HES michael idő ...!

    én szokás megszüntetni vagy add fel ... I love Michael annyira Szeretnék adni életemet fel neki.

  29. smileygirl24 Says:

    Most találtam meg ezt kérem, valaki magyarázza el!
    MICHAEL valóban ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 Says:

    omg MICHAEL valóban életben van
    valaki pleeeeeeeeease magyarázza ezt a képet, kérem?
    Vajon tényleg mit gondolok?
    Michael megcsókolta a megszemélyesítő a homlokát OPEN koporsót>?
    Vagy csak én vagyok hülye megy? LOL

    OMG Olyan vagyok, mint a rohadt Szeretlek Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow Says:

    Ez a kép a Michael Jackson megcsókolta Meghalt James Brown a homlokára - Emlékszel, MJ a koporsót is ugyanaz, mint Brown.

  32. A-kíváncsi elme Says:

    ez a kép, Michael James Brown temetésén .. Michael megcsókolta a homlokán a temetésen ... a koporsót Michael már nem ugyanaz, mint James Brown's ... nyugodj meg smileygirl24 ... lol

  33. dane86 Says:

    @ smileygirl24
    OMG! Honnan van, hogy a fénykép? Én soo, mint az őrült, most is! Tényleg az volt, hogy neki?

  34. dianafan Says:

    Ez egy furcsa Fotó-lehetett Rebbie? A testvérek kalapot viselt, így nem láthatta a haját stílusban. Annak a lehetősége -, de kétlem, hogy neki - nem bízol minden ember olyan titkos, mint ez? Al Sharpton és Jesse Jackson? (Azt hiszem, akik a képen) - plusz néz ki, mint azok a külső parkoló

  35. MyBelovedMJ Says:

    TMZ egy TV csatorna töltött baromság. Szeretném tudni, ki a fene az a jelentés, hogy őket, így tudják elmondani a hírt, hogy a világ. Istenem. LOL. Ki volt az, aki azt mondta, hogy valaki beszélt Michael kiküldetés utáni benne rejlik LOL. Én nem hiszem, de ez is elég vicces, ha nem LOL. Látta ezt a teljes, majd nevetni bennünket. De én is úgy gondolom, azt hiszem, ez annyira édes. Mabye ijedt meg neki, hogy úgy gondoljuk, és tudom, hehe ..

  36. MyBelovedMJ Says:

    OMG ez egy istenverte Tarackos KÉP. 1 dolog biztos. Ez nem egy csaló whi a csók azt a szervet. Ez csak akkor Michael. De hogy a fene volt Michael kap ott disguses nélkül. Ki volt az a kép? És csaló woulden `t járni, mint Michael, ha Michael meghalt. Hát tényleg életben .. OMG. Úgy éreztem, a beteg újra, és azon voltam, hogy dobja ki.

  37. MyBelovedMJ Says:

    "Ez nem az a csaló kissing Michael ez? Ezt a képet hozott 1 oka. Valaki meg akarja mutatni nekünk valamit. Úgy gondolom, Michael kissing valaki mást. De ki a fene az a halott akkor? 1 Szerintem biztos. Michael `s család sosem meghívja csaló Michael` s funural. Szeretnék egy explanition, hogy képet. Úgy kiakadt nekem lol

  38. MyBelovedMJ Says:

    Úgy látszik, nem volt valaki, hogy a koporsót. De ne mondd, hogy Michael. Smileygirl124, hol a fenében Megtaláltad azt a képet LOL.??

  39. MyBelovedMJ Says:

    OH 1 LST dolog. Nézd, milyen fehér Michael `s keze. Nem csaló, amit valaha is így lehet, mint a fehér, mint Michael. Ő él. OMG. Im getting sick itt. Aki vette a képet, meg akarja mondani nekünk valamit.

  40. clueless Says:

    Vagy talán a dupla ad az utolsó jó bye, hogy Michael Jackson?

  41. Prince Says:

    Azt hiszem, majd bolond. Én vizsgáló nappal és éjjel van a halál. Én csak mélyen érzem van valami baj vele.
    Nincs szó a képen.

  42. Arual1979 Says:

    @ smileygirl24

    Sajnáljuk, hogy ezt kell mondanom, de úgy látom, ez a kép érkezett a James Brown-emlékszoba. Találtam egy videót, hogy ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. virág Says:

    HI DAWNEVEE sorry i dont volna egy láncszem volt a komment kifüggesztett tmz valakitõl az állami személy azt mondta, hogy hallotta ezt (amit mondtam az én post), hogy én csak azt akartam, hogy tudják, ha valaki itt hallott e 2, mert a nap, hogy az info jön ki a mentõket fogjuk tudni 100%-os, de a barátom mondta, az enyém is látta ezt az egyik újságban, hogy az alkalmazottak a UCLA mondta, hogy valami furcsa volt itt, amikor megvásárolta a szerv, im nem biztos, hogy ez mit jelent, de biztosan tudni akarom, igen, de az 1. napon, vagy ha a mj áthárításán Már láttam legalább 2 Hozzászólások tmz (állami), mondván, hogy ők hallották, hogy a mentõket volt, mondván, hogy azok 100%-os volt róla, hogy a szervezet ezeket eltávolítani a ház nem volt az igazi MJ, hogy nem néznek ki, de, hogy lenne értelme, mert a srác a fényképet a MENTŐKABIN nem REAL MJ egyáltalán nem LOOK HOW HE DARK IT IS JUST DONT kinézni benne, Csak valami nincs rendben SORRY I KNOW Mindannyian tudjuk, ez csak vidám HELP mondod, imádom ezt a Adminisztrálási TARTSA a jó munka ÉS Thankyou SO MUCH

  44. goslinger1 Says:

    Ő kihajolva James Brown a koporsót. Nem a saját megszemélyesítő.

    Megnéztem ki a Google.

  45. wishful09 Says:

    Smiley,

    Azt hiszem, James Brown temetésén. Im bár nem biztos. Én csak tudom, Jesse Jackson nem volt jelen Michael temetésén. No, I dont think volt. Ami páratlan a maga. Miért nem lehet ott. Ez kezd úgy bizarr. Legalábbis én arra is zavart. I love you Michael. Mindig van. Remélem, boldogok, és végül a békét. Az emberek a média a legostobább ember él.

  46. wishful09 Says:

    Szintén Smiley,

    A barátaim és a család hiszem ami túl sok ebben is. Ezért Im glad I found this site mert senki másnak, hogy megvitassák a gyanú én. A húgom, mint Kérem, hadd menjen. De vidám. Tudom, hogy valami isnt jobbra. Túl sok dolog nem megy együtt.

  47. wishful09 Says:

    Adminisztrátorok,

    Ha tudjuk, ha Michael volt, akkor mondja el nekünk, igaz? LOL. Cant you see fogunk őrült?

  48. Sosh Says:

    Smileygirl24, Ez tényleg Michael Jackson hajlítónyomaték a koporsót, és megcsókolta a bennfentes személy a koporsót. Ez a személy, úgy tűnik, hogy James Brown, mikor már majdnem megegyezik a koporsót. És igen, ezen a ponton volt Michael nyilvánosságra él. Most csak mi (Michael Jackson Hoax Halál), ans Mások, know MJ életben van!

  49. admin Says:

    wishful09,
    Ne aggódj, ha tudnánk, ha Michael Jackson volt, mi lenne az első jelentést, és hagyjuk tudják ... dolgozunk rajta! Azt hiszem, ő természetesen nem halt meg, ezért már elindította ezt a site ... valamikor valaki látja, hogy egy fotót, vagy egy megfelelő és hihető "észlelésekről történet", és ha igen, mi lesz ott, kész és vár!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ Says:

    Nem James Brown ebben a koporsót. It `s Michael` s akik ott vannak. Az egyik feküdt a koporsót, fekete haja van, mint Michael. De én bet ő az egyik nbending a koporsót. A család sosem fel a csaló Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ Says:

    Clueless: Im pretty Biztos családi wouldent meghívni Michael `s csaló Michael` s funuarel, ez a költség a figyelmet. Nem James barnák funural, Im szinte biztos. Egyes emberek a funral, nem volt attented, hogy James Brown. Im mondom neked, ez a kép elmondja nekünk valamit

  52. Andrea Says:

    @ Szeretett MJ, hogy James Brown temetésén. Ha figyelte a különleges "Élet a Michael Jackson" beszél arról, hogy részt vett James Brown temetésén, és még néhány órát töltött egyedül James Brown's body!

    és ha még mindig nem hisznek nekem itt van a teljes bizonyítás - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    és ha csak a kép google keresés "Michael Jackson James Brown temetésén" egy csomó további képek aznap fog jönni!

  53. MyBelovedMJ Says:

    Láttam az első láncszem. De ez csak nézett rám, mint Michael volt a fehér zakó a At James barnák. És a másik fekete.

  54. He.is.alive Says:

    A válasz:
    admin Says:
    Július 13, 2009 at 5:17

    Teljesen igen a "valaki látja, megteszi a fénykép" stb, stb .. Csakúgy, mint néhány csoportja kételkedõk volna az alját, hogy Elvis él, minden bizonnyal lesz néhány szenteli idejét és életét, hogy megtalálják, hol van Michael Jackson, azaz, ha nem talál ...

    Van néhány weboldalak I gyűjteni, hogy hitelt érdemlő bizonyíték nem hagy kétséget, hogy Elvis él, ha megengedik én szívesen elküldeni azokat bárki érdeklődő, hogy vizsgálja meg ezt az információt. Ez egy olyan eszköz Összevetéshez sorrendben ocurrences és következtetéseket levonni a 2 "esetek".

  55. supermom75 Says:

    @ belovedmj ne kövesse michael nagyon becuse igen valóban hun van Mícheál kihajolva kissing James barnák feje

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 Says:

    jól tudom, hogy ment az én írtam worng minden zavart itt Néha eltévedni nem írtam utoljára Michael írta a dalt emlékére Ryan White, aki az AIDS után a betegség keresztül vérátömlesztés során sebészet . Halála elõtt, fehér volt kiutasított az iskolából, mert az állapota, és végül is a nemzeti szóvivője az AIDS-válságot. Úgy telt el az 1990-ben a 18 éves kor. ő sandg ez a sarc a alliyah amikor meghalt ember vagyok igazán confused minden e

  57. smileygirl24 Says:

    LOL lásd én ig 4 utolsó Nite
    és amikor láttam, hogy a képen én rohadt el
    OMG
    Azt hittem, már a szívroham ..
    De aztán csak olvas, és minden olyan volt, mint
    OMG HES kissin g James Brown LMFAO
    Azt hittem, megcsókolta a kettős vagy csaló
    ha ha ha
    és én, mint nézni a dráma bontakozik ember vagyok, hiszem, most egy holdkóros
    Mint minden barátaim.

    azt hiszik, én magam vagyok őrült vezetői erről a

    De az emberek aliiiive = D vicces lenne, ha ezt olvastam

    aztán látom, hogy bolond szerelmes van vele, és akarom, hogy boldog és biztonságos = D

    Ti is annyira vidám itt
    oly boldog vagyok, hogy a Baráti Kör Yay
    Mihály királynak minket együtt nem mindenki látja? he he he!!

    maaaaaaaaaaauh love you you mikey forever!!

  58. Andrea Says:

    @ smiley girl, haha you are too cute! but yes, I do believe it's nice to have a place to go to discuss my thoughts that are driving me completely MAD! At least everyone here agrees with me that's he still alive! (well, almost everyone. there are a few skeptics I've seen in here posting, but like..why post on a MJ HOAX SITE, if you don't believe he is still alive? surely you must want to inquire about him faking his death if you stumbled onto this site)

  59. melia8383 Says:

    Ok everyone I found a song, It's really Crazy unreleased from Michiael Jackson, It talks about how he's “planning” his escape from the “system” and “pressures” he has to find a place to hide away.(thats what he says in the song) the name of the song is xscape(yes, it's actually spelled that way.
    If he faked his death, he's away from the pressures, he has to leave his children behind, if he want people to know he's “dead”). If the children is with his family, he will always see them. Latoya said, he didn't want to do the 50 shows, that's probably why it was an impersonator at the O2 conference! It was him rehearsing in the video, if he's planning his get away, he has to cooperate, right? AEG insured for “overdose”? WHY?

  60. smileygirl24 Says:

    HAS ANYONE HEARD THIS SONG BY MJ?
    HE'S TRYING TO TELL US SOMETHING I THINK.

    He got flat baby
    Kick in the back baby
    A heart attack baby
    I need your body

    A hot kiss honey
    He's just a bitch baby
    You make me sick baby
    So unrelying

    I'm such a swine baby
    All down the line daddy
    I hate your kind baby
    So unreliable

    A hot buzz baby
    He's one of us baby
    Another drug baby
    You so desire

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    You're doin' morphine

    Hoo!

    They got place baby
    Kicked in the face baby
    You hate your race baby
    You're just a liar

    Your every lick baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You soul survivor

    She never cut from me
    She never cut baby
    I had to work baby
    You just a rival

    Always to please daddy
    Right up and leave daddy
    You're thorwing shame daddy
    So undesirable

    Trust in me
    Just in me
    Put all your trsut in me
    You're doin' morphine

    Go'on babe

    Relax
    This won't hurt you
    Before I put it in
    Close your eyes and count to ten
    Don't cry
    I won't convert you
    There's no need to dismay
    Close your eyes and drift away

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol

    He's tried
    Hard to convince her
    To be over what he had
    Today he wants it twice as bad
    Don't cry
    I won't resent you
    Yesterday you had his trust
    Today he's taking twice as much

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh my Oh God it's Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    He got shit baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You are a liar

    Is truth a game daddy
    To win the fame baby
    It's all the same baby
    You're so reliable

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    She's doin' morphine

    Hoo!

    You just sit around just talkin' nothing
    You're takin' morphine
    Hoo!
    Go'on baby
    You just sit around just talking about it
    You're takin' morphine
    Hoo-hoo!
    Just sit around just talking nothing about it
    You're takin' morphine
    You just sit around just talking about it
    You're taking morphine
    You just sit around just talkin' nothin'
    And takin' morphine

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    You're talkin' Morphine

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morphine!
    Do it!
    Hoo!
    He's takin' morphine
    Morphine!
    Morphine!

  61. dinamit Says:

    I also taught it was him kissing his double cause i just took a quick look at it cause it was late and taught omfg michael is alive and why is he kissing his double on the head lol

  62. thriller777 Says:

    um are u sure thats a MJ song? i never heard of that before, and i certainly never heard of him cussing like this. he stated in a documentary he makes songs for the kids. idk, that song has coincidence in it, but i find it hard to believe because of the cussing. thats just not MJ.

  63. melia8383 Says:

    This is actually his song, I believe it was on blood on the dance floor? If i'm not mistaken?

  64. Ann7 Says:

    Smileygirl24,

    I thought this was interesting… In the picture you posted http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Look closely at what Rev. Jesse Jackson is wearing at James Brown memorial.
    I found this video of Rev. Jesse Jackson at Michaels memorial

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Is it me or is he wearing the same thing, was this picture really from James Browns memorial?

    I also thought that James Brown had blue inside his casket not white.

  65. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace Says:

    Yea it's James Brown's casket. Jesse Jackson wore the same thing to both!

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.