2009
07,11

MARILYNN Marchione, AP Medisch Schrijver op news.yahoo.com verslagen:

Toen Michael Jackson ging hartstilstand redden, nam hem mee naar een plaats bekend om de doden weer tot leven. Een wereld-beroemde chirurg bij het UCLA Medical Center heeft gepionierd een manier om de heropleving van de mensen dat de meeste artsen zouden al lang afgeschreven, met inbegrip van een vrouw wier hart was gestopt voor 2 1 / 2 uur.

Getest op een paar dozijn hartstilstand patiënten, 80 procent overleefde. Meestal meer dan 80 procent verloren.

and an American Heart Association spokesman. "Ze hebben de mensen die waren dood, niet dat alles anders dan Michael Jackson, en opgeslagen meeste van hen," aldus dr. Lance Becker, een emergency medicine specialist aan de Universiteit van Pennsylvania en de American Heart Association woordvoerder.

Jackson kon ook zijn opgeslagen?

Drukte aan de UCLA Medical Center rouw de 'dood' van Michael Jackson op 25 juni 2009

Het is onmogelijk om te weten. Artsen in het ziekenhuis werkte hij voor een uur. De UCLA deskundige, hart chirurg dr. Gerald Buckberg, zei hij niet persoonlijk betrokken bij Jackson's behandeling, en dat nog te weinig bekend is over wat eraan voorafging.

"We hebben geen idee toen hij stierf versus toen hij werd gevonden," Buckberg zei in een telefonisch interview.

Echter, de resultaten bij andere patiënten laten zien dat "het venster staat wijd open voor nieuwe ideeën" over hoe lang mensen met succes kan worden resuscitated na hun hart stoppen kloppend, Buckberg gezegd. "We kunnen hen bergingsverpakkingen manier dan de huidige tijd frames die worden gebruikt. We hebben het concept van wanneer het hart is dood permanent. "

Ze noemen het "de Lazarus-syndroom" voor de man de bijbel zegt Jezus naar voren uit de doden.

Laten we duidelijk zijn: Niemand zegt dat mensen lang dood zonder medische hulp kan worden hernieuwd. De gelukkigen in Buckberg studie ontvangen snelle hulp, en de reden dat ze te lijden hartstilstand bekend was en kon worden vastgesteld: geblokkeerde slagaders veroorzaakt een hartaanval, in de meeste gevallen.

Buckberg methode vereist:

_Prompt CPR - ritmische borst compressies - handhaving van de bloeddruk tot de patiënt krijgt naar een ziekenhuis.

. _Use Van een hart-long machine om bloed en zuurstof door het lichaam in beweging, terwijl artsen verhelpen wat de oorzaak van het hart te trillen of stoppen in de eerste plaats, zoals een overdosis drugs of een verstopte slagader.

_Special Procedures en geneesmiddelen voor geleidelijk herstel van bloed en zuurstof flow, dus een plotselinge opwelling geen oorzaak verse schade.

Zonder alle drie onderdelen, patiënten kunnen lijden hersenbeschadiging als ze overleven op alle.

"Je kunt het hart en de hersenen verloren gaan," Buckberg toegelicht.

UCLA en ziekenhuizen in Birmingham, Ala, Ann Arbor, Michigan, en in Duitsland getest Buckberg de methode op 34 patiënten die waren in de hartstilstand voor een gemiddelde van 72 minuten. Al had nagelaten reanimatie methodes met standaard reanimatie en defibrillatie proberen te schokken hun hart terug te slaan.

Slechts zeven overleden. Slechts twee overlevenden zijn links met blijvende neurologische schade. De resultaten werden gepubliceerd in 2006 in het tijdschrift Resuscitation.

Dr Constantine Athanasuleas (uitgesproken dan uh-uh-SOO'-lee-us), een chirurg aan de Universiteit van Alabama in Birmingham, de behandeling van een man in de studie die was in de hartstilstand voor ongeveer een uur en een half. De man de vrouw, een verpleegkundige, heb reanimeren totdat een helikopter bracht hem naar het ziekenhuis.

"Hij was flatlined," met een hart ", zoals nog steeds als uw eetkamer tafel," Athanasuleas gezegd.

Artsen die hem op een hart-long machine, whisked hem naar de catheterisatie lab om te zien of hij had arterie verstoppen, dan heeft de bypass chirurgie op omweg om hen heen.

"De man ging naar huis en was neurologically perfecte" ten minste twee jaar later, de dokter zei.

Buckberg een vrouw die behandeld werd in de hartstilstand voor 2 1 / 2 uur.

Hij zou niet stuurt haar naar de operatiekamer tot haar CPR en bloeddruk kan worden gehandhaafd, zodat de verdere behandeling kan worden geprobeerd, zei hij.

Helaas, de vrouw overleefde dit alles, maar overleed enkele weken later van een infectie.

Buckberg heeft zijn werk verder in experimenten met varkens in hartstilstand. Hij opzettelijk beroofd van hun hersenen van bloed stroom gedurende een half uur, dan gebruikt hij reanimatie technieken om ze terug, met een normale of bijna normale functie. Resultaten gepresenteerd tijdens een hart vereniging conferentie afgelopen herfst verbaasde velen, waaronder Dr Myron Weisfeldt, een cardioloog en voorzitter van de geneeskunde aan de Johns Hopkins University School of Medicine.

"Hij doet buitengewone dingen. Je bijna niet geloven dat de resultaten die hij kreeg, "zei Weisfeldt van Buckberg. "De meesten van ons dragen in ons hoofd dat als iemands hersenen beroofd van bloedstroming voor 10 tot 15 minuten dat we gewoon niet gaan ze terug naar een nuttige functie. Zijn gegevens suggereren dat is mogelijk. "

Artsen in Japan, Taiwan en elders in Azië hebben geprobeerd aanpak vergelijkbaar met Buckberg's met uitstekende resultaten, zegt Becker, die gaat over het te proberen in Philadelphia.

"Het kost de opleiding. Het duurt rethinking "om artsen aan te nemen wat deze nieuwe, en de financiering van grotere studies bewijzen het werkt, Buckberg gezegd.

Dit rapport geeft nog meer geloofwaardigheid aan de gedachte dat Michael Jackson's dood was een Hoax. Wat nu lijkt het zeer waarschijnlijk is dat hij met succes was resuscitated door zijn artsen die werkte voor hem een uur, en werd vervolgens vervoerd via helikopter naar de Lijkenhuis, waar hij zou kunnen zijn uitgang, en onopgemerkt blijven.

67 reacties tot nu toe

Add your comment
  1. Clueless: Im vrij zeker dat ze familie wouldent uitnodigen Michael `s bedrieger Michael` s funuarel, zou de kosten te veel aandacht. Het is niet James Browns funural, Im vrijwel zeker van. Sommige van de mensen in de funral, was niet attented aan James Browns. Im telling ya, deze foto vertelt ons iets

  2. @ Mijn geliefde MJ, het is James Brown's begrafenis. Als je keek de speciale 'Leven met Michael Jackson' Hij vertelt over hoe hij de begrafenis van James Brown en zelfs bracht een paar uur alleen met James Brown's lichaam!

    en als je nog steeds niet geloof me hier is de volledige bewijslast - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    en als je gewoon google image search 'Michael Jackson de begrafenis van James Brown' een heleboel meer foto's van die dag zal komen!

  3. Ik zag het op de eerste link. Maar het net keek naar me als Michael had een witte jas op James Browns. En aan de andere een zwarte.

  4. In antwoord op:
    admin Says:
    13 juli, 2009 op 5:17

    Geheel ja op de "iemand hem ziet, neem een foto" etc etc .. Net zoals een paar van een groep twijfelaars hebben gekregen naar de onderkant van Elvis zijn leven, wat zeker zal wijden hun tijd en leven te vinden waar Michael Jackson is, dat wil zeggen, wanneer hij kan worden gevonden ...

    Ik heb een aantal websites die ik verzameld die geloofwaardig bewijs zodat er geen twijfel over bestaan dat Elvis nog leeft, als je toelaten Ik zou blij zijn om te posten ze voor iedereen die geïnteresseerd is om dit deze informatie. Het is een instrument ter beschikking van ocurrences vergelijken en conclusies te trekken tussen de 2 "gevallen".

  5. @ belovedmj moet u niet volgen michael heel veel becuse ja inderdaad hun is Micheál leunend over zoenen James Browns hoofd

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  6. en ik weet dat ik ment i moeten schreef het worng met alle verwarring hier soms krijg ik verloren waren schreef ik vorig michael schreef het nummer in het geheugen van Ryan White, die stierf aan aids na aanbestedende de ziekte via een bloedtransfusie tijdens de operatie . Voor zijn dood, White werd uitgezet van school omwille van zijn toestand en werd uiteindelijk een nationale woordvoerder voor de AIDS-crisis. Hij overleed in 1990 op de leeftijd van 18. hij sandg op een tribute voor alliyah toen ze overleden man ik ben echt in de war van al deze

  7. LOL zie ik was tot 4 uur laatste Nite
    En toen ik gezien dat de foto was ik freaking out
    OMG
    Ik dacht dat ik je nog een hartaanval ..
    maar toen ik net lees dit alles en was als
    OMG hes Kissin g James Brown LMFAO
    Ik dacht dat hij kuste zijn dubbele of bedrieger
    ha ha ha
    en ik was graag kijken naar het drama ontvouwen mensen gaan denken dat ik een gek
    zoals al mijn vrienden.

    ze denken dat ik gek ben het rijden over deze

    Maar hij is aliiiive mensen = D zou het leuk als hij is het lezen van deze

    hij wil zien hoe gek verliefd we zijn met hem en wil hem om gelukkig te zijn en veilig = D

    jullie zijn zo leuk hier
    ben zo blij dat we een cirkel van vrienden YAY
    michael de koning bracht ons allen tezamen niet Y'all see it? hij he he!

    maaaaaaaaaaauh van je hou je Mikey forever!

  8. @ Smiley meisje, haha u too cute! maar ja, ik denk het is leuk om een plaats te gaan om mijn gedachten die rijdt me volledig MAD! Tenminste iedereen hier het met me eens dat hij nog leeft! (nou ja, bijna iedereen. zijn er een paar skeptics Ik heb hier posten, maar als .. waarom op een MJ HOAX SITE, als je niet geloven dat hij nog leeft? zeker moet u willen informeren over hem faken zijn dood als je struikelde op deze site)

  9. Ok iedereen vond ik een liedje, het is echt Crazy onuitgebrachte uit Michiael Jackson, Hij praat over hoe hij de "planning" zijn ontsnapping uit het "systeem" en "druk" heeft hij een plaats te vinden om te verbergen weg. (Dat is wat hij zegt in het nummer) de naam van de song is Xscape (ja, het is eigenlijk gespeld die manier.
    Als hij vervalst zijn dood, hij is weg van de druk, hij heeft te verlaten zijn kinderen achter, als hij wil dat de mensen weten dat hij "dood"). Als de kinderen is met zijn gezin, hij zal altijd zien. Latoya zei hij niet wil doen de 50 laat zien, dat is waarschijnlijk de reden waarom het was een Impersonator in de O2-conferentie! Het was hem te repeteren in de video, indien hij de planning van zijn weg, hij heeft om samen te werken, nietwaar? AEG verzekerd voor "overdosis"? WAAROM?

  10. Heeft iemand gehoord SONG VAN MJ?
    HE'S TRYING TO TELL US SOMETHING denk ik.

    Hij kreeg vlak baby
    Schop in de rug baby
    Een hartaanval baby
    Ik moet je lichaam

    Een hete kus honing
    Hij is gewoon een bitch baby
    Je maakt me ziek kind
    Dus unrelying

    Ik ben een dergelijke varkens baby
    Alle vaststelling van de lijn papa
    Ik haat uw baby
    Dus onbetrouwbaar

    Een hete buzz baby
    Hij is een van ons kindje
    Een ander geneesmiddel baby
    U dit wenst

    Vertrouwen in mij
    Vertrouwen in mij
    Zet al je vertrouwen in mij
    You're doin 'morfine

    Hoo!

    Ze hebben plaats baby
    Kicked in het gezicht baby
    Je haat je ras baby
    Je bent gewoon een leugenaar

    Uw elke likken baby
    Uw hond is een teef baby
    Je maakt me ziek kind
    Je ziel overlevingspensioen

    Ze knippen nooit van me
    Ze nooit gesneden baby
    Ik moest werken baby
    Je hebt zojuist een rivaal

    Altijd to please daddy
    Recht omhoog en laat papa
    U bent thorwing schaamte papa
    Dus ongewenste

    Vertrouwen in mij
    Just in mij
    Zet al uw trsut in mij
    You're doin 'morfine

    Go'on babe

    Relax
    Dit zal geen pijn doen
    Voordat ik het in
    Sluit je ogen en tel tot tien
    Don't cry
    Ik zal niet converteren u
    Er is geen noodzaak tot ontzetting
    Sluit uw ogen en drift away

    Demerol
    Demerol
    Oh God, hij is rekening Demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh God, hij is rekening Demerol

    Hij probeerde
    Moeilijk te overtuigen haar
    Te worden over wat hij had
    Vandaag wil hij er twee keer zo slecht
    Don't cry
    Ik zal niet opnieuw u
    Gisteren je had zijn vertrouwen
    Vandaag is hij de rekening twee keer zo veel

    Demerol
    Demerol
    Oh God, hij is rekening Demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh Oh mijn God het is Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    Hij kreeg shit baby
    Uw hond is een teef baby
    Je maakt me ziek kind
    U bent een leugenaar

    Is waarheid een game papa
    Te winnen de roem baby
    Het is allemaal hetzelfde baby
    Je bent zo betrouwbaar

    Vertrouwen in mij
    Vertrouwen in mij
    Zet al je vertrouwen in mij
    Ze is doin 'morfine

    Hoo!

    Je gewoon zitten net praat 'niets
    Je bent neem morfine
    Hoo!
    Go'on baby
    Je gewoon zitten net over het
    Je bent neem morfine
    Hoo-hoo!
    Gewoon zitten gewoon praten niets over het
    Je bent neem morfine
    Je gewoon zitten net over het
    U bent rekening morfine
    Je gewoon zitten net praat 'niets'
    En neem morfine

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    Jij praat 'Morphine

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morfine!
    Doe het!
    Hoo!
    Hij is TAKIN 'morfine
    Morfine!
    Morfine!

  11. Ik heb ook geleerd werd hem zoenen zijn dubbele oorzaak Ik nam een kijkje op deze oorzaak was het te laat en onderwezen omfg michael leeft en waarom is hij kuste zijn dubbel op het hoofd lol

  12. um bent u er zeker van thats a MJ song? Ik heb nooit gehoord van dat vóór, en ik zeker nog nooit van hem gehoord cussing als deze. hij heeft in een documentaire die hij maakt liedjes voor de kinderen. idk, dat liedje heeft toeval in, maar ik vind het moeilijk te geloven omdat de cussing. dat is gewoon niet MJ.

  13. Dit is eigenlijk zijn lied, ik denk dat het was bloed op de dansvloer? Als ik me niet vergis?

  14. Smileygirl24,

    Ik dacht dat dit was interessant ... Op de foto die je hebt gepost http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Kijkt naar wat Rev Jesse Jackson draagt bij James Brown gedenkteken.
    Ik vond deze video van Rev Jesse Jackson op Michaels gedenkteken

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Ligt het aan mij of is hij het dragen van hetzelfde, werd deze foto echt van James Browns gedenkteken?

    Ik dacht ook dat James Brown was blauw in zijn kist niet wit.

  15. De Michael Jackson Hoax Death Forum is nu up and running en klaar voor gebruik. Aarzel niet om te beginnen met nieuwe onderwerpen en blijven uw discussies daar, in een eenvoudiger te beheren omgeving.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  16. Ja, het is James Brown's kist. Jesse Jackson droeg hetzelfde voor beide!

  17. http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
    listen to this song. haar hartverscheurende,
    haar Michael Jackson zingt over is eigen verslaving ..

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.