Michael Jackson a UCLA Medical Center per ser "d'entre els morts'

11 de Juliol de 2009
per admin

Marilynn Marchione, AP Metge Escriptor news.yahoo.com informes sobre:

Quan Michael Jackson va entrar en aturada cardíaca, els rescatadors el portaren a un lloc conegut per la qual cosa el mort de tornada a la vida. Un cirurgià de fama mundial en l'UCLA Medical Center ha estat pioner en una forma de reactivar les persones que la majoria dels metges que des de fa molt de temps a pèrdues i guanys, entre ells una dona amb un cor havia deixat de 2 1 / 2 hores.

Provat en una dotzena de pacients amb aturada cardíaca, el 80 per cent va sobreviure. En general, més del 80 per cent menys perible.

and an American Heart Association spokesman. "Es van portar les persones que eren bàsicament mort, no diferent a tot el que Michael Jackson i es guarda la majoria d'ells", va dir el Dr Lance Becker, un especialista en medicina d'emergència a la Universitat de Pennsylvania i un portaveu de l'Associació Americana del Cor.

Jackson podria, també, s'han salvat?

Multitudes en UCLA Medical Center dol la "mort" de Michael Jackson el 25 de juny de 2009

És impossible saber-ho. Els metges a l'hospital treballat en ell durant una hora. L'expert d'UCLA, cardiotorácica, Dr Gerald Buckberg, diu que no està implicat personalment en el tractament de Jackson, i que poc se sap sobre el que el va precedir.

"No tenim ni idea de quan va morir davant d'ell quan es va trobar", Buckberg va dir en una entrevista telefònica.

Tanmateix, els resultats en altres pacients que mostren que "la finestra està oberta a noves idees" sobre quant de temps la gent pot ser ressuscitat amb èxit després de deixar de bategar el seu cor, Buckberg va dir. "Podem salvar molt més enllà dels actuals marcs de temps que s'utilitzen. Hem canviat el concepte de quan el cor és mort per sempre. "

En diuen "la síndrome de Llàtzer" per a l'home de la Bíblia diu que Jesús va ressuscitar dels morts.

Siguem clars: Ningú està dient que la gent a llarg morts sense atenció mèdica pot ser reactivat. Els afortunats en l'estudi de Buckberg rebut ajuda ràpida, i la raó per la que va patir un aturada cardíaca era coneguda i pot ser fixa: obstrucció de les artèries causant un atac cardíac, en la majoria dels casos.

Buckberg el mètode requereix:

_Prompt CPR - rítmica compressions de pit - per mantenir la pressió arterial fins que el pacient arribi a un hospital.

. _Use D'una màquina cor-pulmó per mantenir la sang i el oxigen pel cos en moviment, mentre que els metges remeiar el que va causar que el cor riallada o aturar en primer lloc, com una sobredosi de drogues o d'una artèria obstruïda.

_Special Procediments i medicaments per restaurar gradualment el flux de sang i oxigen, així que un sobtat raig no causa dany fresc.

Sense els tres elements, els pacients poden patir danys cerebrals si sobreviuen a tots.

"Vostè pot guardar el cor i el cervell perdre", va explicar Buckberg.

UCLA i hospitals a Birmingham, Alabama; Ann Arbor, Michigan, ia Alemanya el mètode de prova Buckberg en 34 pacients que havien estat en aturada cardíaca durant una mitjana de 72 minuts. Tots havien fracassat amb els mètodes de ressuscitació RCP i desfibril xoc per tractar del seu cor torna a bategar.

Només set van morir. Només dos supervivents es van quedar amb danys neurològics permanents. Els resultats van ser publicats el 2006 a la revista de reanimació.

Dr Constantí Athanasuleas (que es pronuncia-eh-eh-que-llegeix-SOO 'nosaltres), un cirurgià de la Universitat d'Alabama a Birmingham, un home tractada en l'estudi que havien estat en aturada cardíaca durant una hora i mitja. L'home de la dona, una infermera, que la RCP fins que un helicòpter el va portar a l'hospital.

"Va ser flatlined", amb un cor ", com encara com la seva taula", va dir Athanasuleas.

Els metges li van posar en una màquina cor-pulmó, Whiskas a la cateterització de laboratori per veure si hi havia bloquejos arterials i, a continuació, va fer una cirurgia de bypass al desviament que els envolta.

"El tipus es va anar a casa i neurològiques perfecte", almenys, dos anys més tard, el metge va dir.

Buckberg tractar-se d'una dona que havia estat en atur cardíac de 2 1 / 2 hores.

Que no enviï a la sala d'operacions fins a la seva CPR i la pressió arterial podria mantenir de forma encara més el tractament podria ser intentat, ell va dir.

Lamentablement, la dona va sobreviure a tot això, però va morir després de diverses setmanes d'una infecció.

Buckberg ha pres el seu treball més en els experiments amb porcs en atur cardíac. Que els seus cervells priva deliberadament de la circulació de la sang durant mitja hora, i després va utilitzar les seves tècniques de ressuscitació retornar, normal o gairebé normal funció. Els resultats presentats en una Conferència de l'Associació de cor el passat tardor atordit molts, entre ells el Dr Myron Weisfeldt, un cardiòleg i president de la medicina de la Johns Hopkins University School of Medicine.

"Ell està fent coses extraordinàries. Gairebé no creuen els resultats que va obtenir ", va dir Weisfeldt d'Buckberg. "La majoria de nosaltres portar al cap que si algú del cervell és privat de la circulació de la sang de 10 a 15 minuts que estem només no va a obtenir de tornada a qualsevol funció útil. Les seves dades suggereixen que és possible ".

Metges al Japó, Taiwan i altres països a Àsia han intentat enfocaments similars a la Buckberg amb excel lents resultats, va dir Becker, qui està a punt de provar a Filadèlfia.

"Es necessita formació. Es necessita un replantejament "per obtenir alguna cosa als metges a adoptar aquest nou, més gran i el finançament d'estudis per demostrar que funciona, Buckberg va dir.

Aquest informe dóna encara més credibilitat a la idea que Michael Jackson va ser la mort d'un hoax. El que ara sembla molt probable és que ell s'ha ressuscitat dels seus metges que van treballar en ell durant una hora, i després va ser transportat per helicòpter a la Morgan, on podria fer la seva sortida, inadvertits i desapercebuts.

Etiquetes: Teories de Conspiració, mort hoax, Notícies, Informes, Rumors
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Notícies | Comentaris (66)

66 Respostes a "Michael Jackson a UCLA Medical Center per ser" d'entre els morts' "

  1. melia8383 diu:

    Sembla un hoax, només la meva opinió.
    Però de totes maneres, jo estava buscant en youtube sobre Michael Jackson, i aquest video de nou Crec gen. 6,09 (almenys el que diu el vídeo) ....
    TMZ li va preguntar si havia de ser un "tour", va dir "Sí", aleshores el TMZ reporter va preguntar si havia de ser un Jackson 5 Reunió sobre la "visita" i va dir "Sí" .. No Jackson "5" Suposo que veure alguns dels espectacles?

  2. CuteAngel diu:

    La primera vegada que vaig veure el metratge de "cos" està traient de l'helicòpter i en una van esperant, sabia alguna cosa sobre l'espera fora de tot: el "cos" semblava inusualment plana sota de la fulla blanca. Tots sabem MJ fou flac, però, de debò, si va mirar de prop, no sembla que hi ha un cos sota de les fulles en absolut. Només els meus dos centaus.

  3. Andrea diu:

    melia8383 - sí, se suposa que ha de fer un show! Jermaine encara estava parlant sobre com ell i Michael havia converses de fer-ne un. I ara es confirma que el 29 d'agost, el 51. Aniversari de Michael, que faran un show a Londres el 02 sorra! A més, ha de ser un gegant de la vida-com el 'sorprenent' 'holograma' de Michael a l'escenari que la dansa i realitzar ... ... .. estrany, eh? ahah

  4. mysticallymagestically diu:

    Aquest article ve a ser tan grosses, el greix d'areng vermell. Només els meus dos centaus.

  5. Andrea diu:

    @ CuteAngel - Estic totalment d'acord! I la forma en que fa servir la paramèdics "cos" a la camioneta va ser terrible! Diguem que va ser un veritable cos, que fins i tot fa que? Anem! La gent ha de despertar. Aquest engany és tan evident.

  6. Andrea diu:

    Pel que fa a aquest article és - no estic molt interessat en si és o no realment llaços polz Però saps, estava pensant, potser ho va fer a partir de recuperar la suposada "atac al cor" i ara està en coma bé, o un vegetable, i techincally seria «morta» a tothom, ja que no seria capaç de dur a terme o cantar mai més. De totes maneres, segueixo pensant que és viu. També crec que ningú s'està redreçat a la seva història i crec que tothom està corrent al voltant com pollastres amb el cap tallada sobre dret ara ja que ningú esperava que el "engany" per obtenir aquesta part, i de mandra. Així que ara, estan tractant d'elaborar nous plans i les coses no són l'elaboració de la forma en què volia fer-ho. Dient. Anem a veure aviat.

  7. ejay5131 diu:

    Estic d'acord amb Andrea, crec que aquesta "mort" s'entén que ha de "tallar i sec" i ara és una escalada a una cosa que mai preparada per. Crec que els mitjans de comunicació "fonts" de donar la major informació de drogues. són les persones a l'est. Estan tractant molt dur per empènyer el Od i les drogues en els ulls del públic per tal que ningú que realment pensa que reflexionar sobre les qüestions planteja aquest lloc. Janet i per què s'actua tan nerviós en la memòria, va ser com no podia esperar per sortir allà. Crec que tota la custòdia és una batalla molt fals, Debbie MJ és fidel a la causa dels nens, és possible que en això també. Es va guanyar, no importa qui guanya la batalla de custòdia, si està viu ... MJ els nens estarà de tornada amb ell de totes maneres. Katherine si se'ls va a romandre en la família Jackson, mantingut ocult com Michael tingut en la seva major part. I Debbie Si guanya .. ells no passarà molt de temps abans de veure els nens i Debbie desaparèixer en un "privat" de la vida lluny de mirades indiscretes. Ambdós scenerio de portar els nens de tornada a MJ. Potser no immediatament, però eventualment. Alguna idea?

  8. carelesslove46 diu:

    Joe Jackson ha dit que pensa Michael nens ho desitja, pot seguir en el seu pare
    passos .. I París que vol fer alguna cosa i que "Cobija" és, suposadament,
    una bona ballarina .. Podeu provar
    impulsar aquests nens per aquí ..
    Només en la forma en què ho va fer el seu propi. És la meva sensació de la
    Els nens que romanguin dins de la família Jackson ... Encara que
    probablement no amb l'àvia que a 79 és molt vell per fer front a tres joves amb els nens .. vull saber
    exactament el que estava malament amb Michael ... Recordeu la foto d'ell en una cadira de rodes? El parlar d'ell
    que només tenen 6 mesos de vida?
    La cançó gravada fa anys ..
    "Ido massa aviat"? Potser si
    que va fer de la seva mort falsa que ha
    estat, literalment, per a la planificació d'aquest any .. Potser va ser
    tractant de deixar saber als aficionats
    alguns subtilment. Com Michael
    va dir en una entrevista una vegada.
    "La veritat prevaldrà".

  9. Goldie diu:

    M'encanta aquest lloc web

    seguir el bon treball

    amor de Dinamarca

  10. MyBelovedMJ diu:

    Sí, va dir això. Michael és sobre la veritat, i és per això que hi ha tants "consells" en tot això. Crec que d'alguna manera Michael està intentant dir-nos alguna cosa. Mabye It `s just me.

  11. feyaya diu:

    Estic d'acord, MYBELOVEDMJ. hi ha tantes pistes i missatges subliminals que es van llançar des de totes les direccions. i tantes històries contradictòries! especialment sobre el servei privat abans de la memòria i si era o no amb taüt obert. i mantenir audiència tantes coses diferents. oh, i CARELESSLOVE46, aquesta cançó anomenada "anat massa aviat" es va fer per l'amic de Michael Ryan White, que va morir de SIDA en algun moment de principis dels anys 90.

  12. DawneVee diu:

    El metge que posseeix aquest dispositiu o el que es vol dir en una entrevista a la televisió uns dies després de la mort de MJ i és a dir a la gent com funcionava i com s'han salvat moltes vides en ell, etc
    Crec que és sorprenent! Espero més hospitals es veurà en aconseguir una cosa així.

    Mai va esmentar la utilitzi en MJ, ell no va esmentar en absolut en realitat.

    Les meves preguntes són ...

    Si un es remunta i llegeix qualsevol font de notícies des del 25, s'ha citat el personal de l'hospital que va passar de fer la seva cosa normal després d'arribar MJ.
    Mmm .. no a la multitud d'admiradors fora de la hosptial ser un indici d'alguna cosa passa?

    Una altra pregunta, per què no s'usa en aquest dispositiu MJ. Tot el que s'esmenta és que els metges que van treballar en ell durant una hora.

    Tots els mitjans possibles per mantenir MJ "viu" no es van utilitzar, com en la meva opinió haurien d'haver estat.

    Vaig pensar en aquell dia també els dies 25 i algú va comentar sobre l'ambulància deixant lentament i no es va molestar al seu torn, els llums encesos, parlar les seves banyes ni res ... vull dir, hola ... no es tracta només de Joe Schmoe del carrer . Algú té un aturada cardíaca i l'ambulància que vol romandre en silenci sobre? Bullcrap!

    I algú més s'esmenta en algun lloc sobre els paramèdics. No he llegit en qualsevol lloc que el cor de MJ està intentant ser re-iniciat pels rems que exerceixi CADA AMBULÀNCIES.
    Paramèdics no es suposa que xoc el cor en casos com aquest?

  13. flor diu:

    HI, iRead un dels comentaris sobre TMZ que a 1 ª Setmana de mj passar ?????????? i algú diu que van sentir / llegir que un dels paramèdics que van assistir MJ INICI quan tens el 911 diu que l'anomenada COS QUE MJ REMOVED DE CASA ES 100% REAL NO MJ, i també alguns dels funcionaris de l'UCLA diu que hi ha alguna cosa molt estrany CURS SOBRE QUAN LA SEVA COS arribar. ningú ha escoltat les anguiles / llegir aquest tinc tractar de buscar aquesta informació, però bisell trobar res

  14. supermom75 diu:

    anat a la major brevetat no ha participat amb aquest sóc molt amic de Michaels cançó que va escriure en homenatge a la mort de alliah que era per a ella

  15. supermom75 diu:

    310. mira no crec una paraula que obtenir d'aquesta primera autòpsia diu no dóna senyals de joc brut cos saludable ara semblava que havia marques d'agulles en tot el cos a cos l'ADN de la causa, si us plau no em sento que ell se sent i el metge que també no es llicència per medicar a Cali ja hauria trencat la llei li dóna tots els medicaments de ppl closly que li van conèixer diuen que tenia por de les agulles i el dolor i que si ens fixem en el ppolice s'han pagat abans que diu que no se sap res i em refereixo a cap dels seus històries partit sóc un ex-policia i no han de demostrar en l'autòpsia que Michael Jackson és, en efecte, i per què cap metge ha signat el certificat de defunció també aquí és una altra cosa per què la seva cos de guàrdia a un home dir Michael Jackson no és un home no només per cobrir la respiració hi ha rastre perquè no revelar el nom Michaels segon pensar creat meds posar tota la casa janet va ser a la casa abans de que ho buscat és la raó per la que jo pensava ningú està en veu alta sobre l'escena fins que s'ha buscat Michael havia un munt de diners molt dels mitjans de comunicació i les notícies no tenen sentit i en aquest cas és el kicker Michaels família diu que quan ell veiw per l'última vegada que es vegi meravellosa com va ser dormit, però no amb taüt obert Michael hagués volgut que els seus fans per dir adéu en aquest cas és la nova excusa no havia taüt obert perquè hi havia massa mal a la seva cara sentit quan respt CPR fa mal a una cara i que es pot arreglar en un mourge per que la meva conclusió és la la pd lluny també l'evolució d'històries on el metge era tot el temps i ell es nega a signar el certificat de defunció no respon a que o bé no les emocions en el funeral i el kicker és la pòlissa d'assegurança de Londres es cobreixen més de la dosi, però no causa natrual qualsevol persona normal pot arribar a aquesta xifra empremtes dactilars del cos obtenir ADN dels pares és Michael Michael provar abans de decidir sobre l'homicidi

  16. supermom75 diu:
    de

    això és una cosa que vaig escriure sobre una vista de TMZ per la nostra mirada en ell i de sobte el meu servidor va començar a actuar després que va enviar a ningú se li ha d'haver problemes de congelació o la interferència de l'existència, quan el PC intenta discutir Michael no es dea o en la seva mirada sobre el cas iam x policia en una petita Stae i si puc arribar a tota aquesta informació en menys d'una setmana el llavors alguna cosa està malament i la pd es paga amb amor, Elvis PPL començar quan a la recerca de la seva mort el seu informació va començar a ser eliminat de la Internet i els llibres van ser retirades de les prestatgeries graciós com és que

  17. supermom75 diu:

    bé aquestes són algunes proves reals que tots sabem que diu la raó per la qual no havia taüt obert es deu al fet que es va amagar la cara en mal estat de repitory tractament a l'hospital de la CPR no és possible que tots sabem aquest cap de llegir aquest

    Forense funcionaris han dit que sense signes externs de trauma per al cos de Jackson o les proves de joc brut, que haurien d'esperar els resultats dels tests toxicològics i altres estudis per establir la causa de la mort.

    Pocs altres detalls van ser posats en llibertat sobre les conclusions de l'autòpsia, però Fox News va informar en el seu lloc web que els investigadors havien trobat el seu cos per ser més saludable i més fort del que havia esperat, amb algunes cicatrius a la cara.

  18. supermom75 diu:

    encara hi ha marques d'agulles en tot el que no estan fent bé en aquest

  19. DawneVee diu:

    No he llegit que la flor, potser vostè pot trobar un enllaç per a que puguem llegir, si l'enllaç és aquí.

    Vaig llegir TMZ, principalment per pur entreteniment. És sorprenent com molts dels comentaristes creuen allà totes les estupideses que promou TMZ veritat.

    Llavors, aquí estem des del dia 16 MJ de "mort" i que encara no enterrats.

  20. bghoppy diu:

    Oprah hauria d'estar de tornada del seu creuer per a la Mediterrània en qualsevol moment, ja que l'esquerra en el dissabte després de la seva "mort" durant 14 dies.
    M'encanta com tots els altres en aquest cartell de vista va ser un amic personal proper de MJ. H supermom Per cert no hi havia internet quan Elvis va morir.
    Estic fins i tot començant a preguntar per admin. Qui és vostè? Òbviament sou més o menys dotze hores en diferents zones horàries de la costa est d'Amèrica, sobre la base del registre de temps. És que hi ha amb vostè? Supermom i pot venir si us plau visitar al seu vell amic, ara? I per què ha "tallar i enganxar estat desactivat en aquest lloc?

  21. A-curiosa-ment, diu:

    Supermom75, si van ser / són un veritable amic de Michael Jackson ho faria saber que "anat massa aviat" va ser escrita en els principis dels 90 per Michael perquè Ryan White nen que va morir de la SIDA ... oh i una altra cosa des que es un "amic proper" de Michael Jackson, el respecte de la seva intimitat i anar dir Uri Geller i tots els altres 15 minuts de fama anomenat amics a deixar d'anar al front com a la televisió van donar una merda Michael combat i ventilar tots els seus assumptes personals per per conèixer el món pretenent que tan bé sabia ell ... Michael era un home de la intimitat, jo mai li van conèixer "estreta" i que sabia molt ...

  22. MyBelovedMJ diu:

    LOL BGhoppy, vostè em va fer riure. Realment és necessari això. Moltes gràcies. I estic d'acord amb vostè en la part amic. Sembla una mica graciós. Em pregunto si algun d'aquests amics, es trobaven en Michael `s memoriel, i com de bé es el coneix? Obiviesly (a no ser groller) prou prop. Però jo també les gràcies per tota la informació. Em ajuda a mantenir les meves il lusions. Moltes gràcies

  23. wishful09 diu:

    bghoppy,

    Pot ser a alguna cosa allà!

  24. Andrea diu:

    bghoppy, vostè em va fer així com LOL!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive diu:

    OMG, ja em vaig trobar aquest lloc que he estat plorant molt menys ... aquest lloc és mantenir les meves esperances que MJ no està morta. Els meus amics pensen im boig i en la negació. Jo realment espero que ell encara està viu. I pel que sembla s'han produït avistaments de Michael després de la seva anomenat "mort". Les fotos i els comptes són força formatge, però el que sigui ... I LOVE MJ i sempre!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya diu:

    LOL, molt graciós sobre els "amics." Em sembla interessant que malgrat que alguns no poden pretendre ser algú que el coneix personalment, però parlen com si simplement ho saben tot que està passant. com si estiguessin en el seu conjunt la mort d'aquest engany parcel. però, no pot ser més específic. que em frustra. Sóc addicte a aquest lloc però a vegades em arrossega ... vaig veure un post anterior dient que creu que algú més en aquest desplaçament és en realitat Michael. Lol ... wow. em vaig adonar que la còpia i enganxa ha estat desactivada, cuz i com sempre a la dreta, feu clic a l'enllaç per obrir en una nova pestanya. però sembla que el botó dret del ratolí funciona ara ... qualsevol ressaltat no obstant. He d'anar al llit!

  27. dianafan diu:

    Com que ningú s'ha recuperat fins al present en l'altre fil

    ILLUMINUS Theo
    és suficient, amb una carta de canvi
    Tohmé Illusion, ho sento però he pensat que això podria ser important.

    Jo estava molt curiós sobre administrador, aquest lloc sembla molt professional i es va elaborar molt ràpidament.

    MJ és que vostè rient de nosaltres?

  28. smileygirl24 diu:

    els meus amics pensen estic boig per a dir tot el que sé sobre Michael Jackson .. pensen que estic boig i he de parar.

    Dic que wonty i s'aturarà fins a veure el seu cos estès a un taüt i l'ADN demostra que hes Michael període ...!

    i wont aturar o abandonar ... i love Michael tant jo dono la meva vida per a ell.

  29. smileygirl24 diu:

    Acabo de trobar això per favor algú li expliqui!
    MICHAEL ÉS REALMENT ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 diu:

    OMG MICHAEL és realment viu
    algú pleeeeeeeeease explicar aquesta foto per mi, si us plau?
    És realment el que penso que és?
    Michael besar seu imitador al front amb taüt obert>?
    O estic tornant boig? LOL

    OMG sóc com fora freaking Et Amo Michael FOREVER!!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow diu:

    Aquesta imatge és de Michael Jackson besant mort James Brown al front - recordi, MJ del taüt és el mateix que Brown.

  32. A-curiosa-ment, diu:

    que és una imatge de Michael en el funeral d'James Brown .. Michael li besà al front ... en el funeral el taüt havia Michael és el mateix que James Brown de calmar smileygirl24 ... ... lol

  33. dane86 diu:

    @ Smileygirl24
    OMG! D'on sacaste aquesta foto? I'm soo com estar boig ara també! és que realment ell?

  34. dianafan diu:
    de

    Aquesta és una foto estranya-podrien Rebbie? Totes les germanes portaven barrets, així que no podia veure el seu estil de pentinat. És una possibilitat - però dubto que el seu - de la seva confiança que totes les persones amb un secret com aquest? Al Sharpton i Jesse Jackson? (Crec que això és que estan en la imatge) -, més sembla que es fora en un aparcament

  35. MyBelovedMJ diu:

    TMZ és un canal de televisió ple de merda. M'agradaria saber, que l'infern és la presentació d'informes als mateixos, per tal que puguin dir les notícies a tot el món. MY GOD. Jajaja. Qui va ser qui va dir que algú parlava d'un anunci lloc de Michael inherents LOL. «No puc creure això, però podria ser bastant divertit si ho va fer LOL. podia veure tot això i, a continuació, es riuen de nosaltres. Però també crec que ell podria pensar que era una mica dolça. Mabye por que ell amb tot el que pensem i sabem hehe ..

  36. MyBelovedMJ diu:

    OMG QUE ESTAVA A Damn creeping IMATGE. 1 cosa és segura. No es tracta d'un impostor WHI està besant aquest òrgan. Que només pot ser Michael. Però, com diables va fer Michael en obtenir sense disguses. Qui va prendre aquesta foto? I el impostor would `t caminar com Michael, si Michael estava mort. Està realment viu .. OMG. Em sentia malalt altra vegada, i estava a punt de vomitar.

  37. MyBelovedMJ diu:

    Pot ser el `t impostor Michael pot besar? Aquesta foto és presa per 1 raó. Algú que ens vol ensenyar alguna cosa. Crec que és Michael besar a algú. Però, qui diables és mort llavors? 1 creu que és segur. Michael `s família MAI convidar un impostor Michael` s funural. M'agradaria que un explanition a la foto per. Es em vaig espantar lol

  38. MyBelovedMJ diu:

    Pel que sembla, hi va haver algú en aquell taüt. Però no em digui que és Michael. Smileygirl124, on diables has trobat aquesta foto LOL.?

  39. MyBelovedMJ diu:

    OH 1 lst cosa. Mira com blanca Michael `s és part. NO ho tan impostor mai, pot ser tan blanc com Michael. Ell és viu. OMG. Im emmalaltir aquí. Qui va prendre aquesta foto, ens vol dir alguna cosa.

  40. idea Diu:

    o potser el doble està donant el seu últim adéu a Michael Jackson?

  41. príncep diu:

    Crec que tornar-se boig. Estic investigant sobre el dia i la nit de la seva mort. Em sento profundament hi ha alguna cosa malament amb ell.
    No tinc paraules sobre aquesta foto.

  42. Arual1979 diu:

    @ Smileygirl24

    sento dir-ho, però sembla que aquesta imatge ha vingut de la memòria James Brown. He trobat un vídeo d'ella ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. flor diu:

    HI DAWNEVEE sorry i no tenen un vincle que en un comentari publicat en TMZ d'algú en el públic la persona que estava dient que havia sentit això (el que he dit al meu post) per la qual cosa només volia saber si algú ha escoltat aquesta aquí 2 perquè el dia que la informació surt dels paramèdics sabrem un 100%, però un amic meu em va dir que en ella també es present en un dels diaris que el personal de l'UCLA diu que alguna cosa estranya estava passant quan va comprar el organisme, no està segur de millorar el que això significa, però segur volen saber, però sí en el 1r dia o el cap de mj i va fer veure que passa com a mínim 2 comentaris sobre TMZ (del públic), dient que es van assabentar que els paramèdics estaven dient que va ser del 100% segur que el cos retirat de la casa no era el veritable MJ que no sembla ell, però que tindria sentit, perquè el tipus a la foto a l'ambulància no és la veritable MJ MANERA NO MIRAR COM ES FOSC S'observa Dont JUST LIKE HIM, alguna cosa no està bé encara Sé que tots ho sabem JUST CANT AJUDA dient que, I LOVE THIS WEB ADMIN MANTENIR EL BON TREBALL I Thankyou TANT

  44. goslinger1 diu:

    Està inclinat sobre James Brown en el taüt. No és el seu propi imitador.

    He comprovat que en google.

  45. wishful09 diu:
    de

    Smiley,

    Crec que el funeral de James Brown. Im not sure bé. Acabo de saber Jesse Jackson no va estar present en el funeral d'Michael. Bé, jo no crec que ell va ser. Que és estrany en si mateix. Per què ell no ser-hi. Això s'està posant tan estrany. Por lo menos la meva ment es distreu. T'estimo Michael. Sempre tinc. Espero que finalment són feliços i en pau. La gent en els mitjans de comunicació són les persones més ximple viu.

  46. wishful09 diu:

    També Smiley,

    Els meus amics i la meva família pensen que estic posant massa en això. Im que és la raó per la qual me n'alegro de trobar aquest lloc perquè no tenen a ningú més que discutir amb les meves sospites. És com la meva germana, si us plau, deixi que s'acaba d'anar. Però no puc. Sigues quelcom isnt dret. Massa coses no van junts.

  47. wishful09 diu:

    Administradors,

    Si tots saben que Michael va ser, que ens diuen no? Jajaja. Cant veus anem boig?

  48. Sosh diu:

    Smileygirl24, és en realitat Michael Jackson flexió sobre el taüt i besar a la persona en l'interior del taüt. Aquesta persona sembla ser James Brown com ha gairebé el mateix taüt. I sí, en aquell moment era de coneixement públic Michael viu. Ara només ens (Michael Jackson hoax mort), alguns altres anys, sabem MJ és viu!

  49. administrador diu:
    de

    wishful09,
    No et preocupis, si sabia on era Michael Jackson, que seria el primer a informar d'això i deixar que tots vostès saben ... estem treballant en això! Evidentment, crec que no és mort, que és la raó per la que hem posat en marxa aquest lloc ... en algun moment algú va a veure-ho, obtenir una foto o tenir una adequada i creïble "avistamiento història», i quan ho fan, estarem allà, llestos i espera!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ diu:

    No és que James Brown en taüt. It `s Michael` s família que hi són. Una mentida en el taüt té cabell negre com Michael. Però aposto que és la nbending sobre el taüt. La família mai convidar al impostor Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ diu:

    Idea: Im bastant segur que convidi a la família de Michael wouldent `s impostor Michael funuarel` s, que costaria molt l'atenció. No és James bruns funural, Im quasi segur d'això. Algunes de les persones en la funral, no es attente a James Brown. Im dient ja, aquesta imatge ens està dient alguna cosa

  52. Andrea diu:

    @ MJ meu estimat, és el funeral de James Brown. Si van veure l'especial "Vivint amb Michael Jackson 'parla de la forma en què van assistir al funeral de James Brown i fins i tot va passar un parell d'hores a soles amb el cos de James Brown!

    i si encara no em creuen és la plena prova - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    i si la imatge que acaba de cerca de google "Michael Jackson al funeral de James Brown" un munt més fotos d'aquell dia vindran!

  53. MyBelovedMJ diu:

    Ho vaig veure en el primer enllaç. Però només em va mirar com Michael tenia una jaqueta blanca sobre Al James bruns. I per l'altre un negre.

  54. He.is.alive diu:

    En resposta a:
    administrador diu:
    13 de juliol de 2009 a les 5:17 am

    Sí totalment en el "a algú se li prengui una foto", etc, etc .. Així com alguns d'un grup de escèptics han arribat a la part inferior d'Elvis està viu, sens dubte es dediquen el seu temps a la recerca de vida o en cas de Michael Jackson és, és a dir, si es pot trobar ...

    Tinc una sèrie de llocs web que han recollit proves fidedignes que no deixa dubte que Elvis està viu, si m'ho permeten, estarem encantats de publicar-per a tots els interessats a que estudiïn aquesta aquesta informació. És una eina per tal de comparar i treure conclusions ocurrences entre el 2 "casos".

  55. supermom75 diu:

    @ Belovedmj no ha de seguir Michael molt becuse sí que és de fet centenars Micheal inclinat sobre besar James bruns cap

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 diu:

    i sé que he de Govern va escriure worng amb tota la confusió per aquí a vegades es perden i i escriure darrera Michael va escriure la cançó en la memòria de Ryan White, que va morir de SIDA després de contraure la malaltia a través d'una transfusió de sang durant la cirurgia . Abans de la seva mort, Blanco va ser expulsat de l'escola a causa de la seva condició i, finalment, es va convertir en un portaveu nacional de la crisi de la SIDA. Morí el 1990 a l'edat de 18 anys. sandg ell en un homenatge per alliyah home va morir quan estic realment confós en tot això

  57. smileygirl24 diu:
    de

    LOL i era veure fins a 4 hores última nit
    i quan he vist la foto que em fora freaking
    OMG
    Vaig pensar que anava a tenir un atac al cor ..
    però acabo de llegir tot això i era com
    OMG hes Kissin g James Brown LMFAO
    Jo pensava que era el seu doble o besar impostor
    ja ja ja
    i m'agrada veure el drama es va a desplegar gent pensa sóc un llunàtic
    igual que tots els meus amics.

    pensen que estic boja per mi mateix la conducció d'aquest

    Però és gent aliiiive = D seria divertit si ell estigués llegint això

    havia veure com en l'amor boig que estem amb ell i vol que ell sigui feliç i segur = D

    vostès són tan divertit aquí
    estic molt contenta que un cercle d'amics yay
    Michael el rei ens va portar a tots plegats no Y'all veure? He He He!

    maaaaaaaaaaauh amor que sempre li mikey!

  58. Andrea diu:

    @ Nena somrient, haha que són massa lindos! però sí, jo crec que és bo tenir un lloc per anar a discutir els meus pensaments que estan completament em MAD! Almenys aquí tots d'acord amb mi que la que segueix viu! (bé, gairebé tot el món. hi ha alguns escèptics que he vist aquí al desplaçament, però igual .. per què després d'un hoax MJ LLOC, si no creuen que encara és viu? segurament vostè ha de voler preguntar sobre ell fingir la seva mort si ensopegar en aquest lloc)

  59. melia8383 diu:

    Bé tot el món em va semblar una cançó, és realment inèdit de Crazy Michiael Jackson, que parla de la forma en què la "planificació" la fugida del seu "sistema" i "pressions" que ha de trobar un lloc per amagar-se. (Això el que diu en la cançó) el nom de la cançó és Xscape (sí, que realment escriuen d'aquesta manera.
    Si ell fingió seva mort, lluny de les pressions, ha de deixar enrere els seus fills, si volem que la gent sap que està "morta"). Si el nen està amb la seva família, sempre veure'ls. Latoya va dir, ell no vol fer els 50 espectacles, que és probablement la raó per la qual era un imitador d'O2 en la conferència! Va ser ell assajant al vídeo, si la planificació de la seva marxar, ell ha de cooperar, no? AEG assegurats per "sobredosi"? PER QUÈ?

  60. smileygirl24 diu:

    ¿Algú ha escoltat aquesta cançó de MJ?
    Tot no és tractant de dir alguna cosa que EUA pensa.

    Té pis nadó
    Puntada a l'esquena nadó
    Un atac al cor nadó
    Necessito el teu cos

    Un petó de mel calenta
    Ell és només un nadó gossa
    Em fas nen malalt
    Així unrelying

    Sóc una nadó porcina
    Totes les parts de la línia de pare
    No m'agrada el seu tipus nadó
    Per tant, poc fiables

    Un brunzit nadó calenta
    Ell és un de nosaltres nadó
    Un altre nadó de drogues
    Que així ho desitgin

    Confiança en mi
    Confiança en mi
    Posar tots seva confiança en mi
    Vostè està fent la morfina

    Hoo!

    Tenen lloc nadó
    Puntades a la cara nadó
    Odies la teva carrera nadó
    Vostè és només un mentider

    Cada llepar el seu nadó
    El seu gos és un fill puta
    Em fas nen malalt
    Vostè ànima sobrevivent

    Ella mai em tall
    Mai tall nadó
    Vaig haver de treballar nadó
    Un rival que acaba de

    Sempre a favor de pare
    Dret i la llicència pare
    Ets thorwing vergonya pare
    Per tant, indesitjables

    Confiança en mi
    Només en mi
    Poseu totes les seves trsut en mi
    Vostè està fent la morfina

    Go'on nena

    Relax
    Això no li faran mal
    Abans de posar-lo en
    Tanca els ulls i comptar fins a deu
    No ploris
    No vaig a convertir vostè
    No hi ha necessitat de consternació
    Tanca els ulls i abandonant

    Demerol
    Demerol
    Oh, Déu està tenint demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh, Déu està tenint demerol

    Ha intentat
    Difícil convèncer els seus
    Per ser més del que havia
    Avui ho vol el doble de dolent
    No ploris
    No em molesta que
    Ahir tenia la seva confiança
    Avui en dia està tenint el doble de

    Demerol
    Demerol
    Oh, Déu està tenint demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh meu Déu és Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    Té merda nadó
    El seu gos és un fill puta
    Em fas nen malalt
    Vostè és un mentider

    La veritat és un joc pare
    Per guanyar la fama nadó
    Tot això és el mateix nen
    Vostè és tan fiable

    Confiança en mi
    Confiança en mi
    Posar tots seva confiança en mi
    Ella fent morfina

    Hoo!

    Que acaba de seure al voltant de només parlant res
    Vostè està prenent morfina
    Hoo!
    Go'on nadó
    Que acaba de seure al voltant de només parlar-ne
    Vostè està prenent morfina
    Hoo-Hoo!
    Seure al voltant de només parlar res al respecte
    Vostè està prenent morfina
    Que acaba de seure al voltant de només parlar-ne
    Vostè està prenent morfina
    Que acaba de seure al voltant de només parlant res
    I prenent morfina

    Hoo-Hoo
    Estic baixant nadó
    Estàs parlant de morfina

    Go'on nadó!
    Hoo!
    Hoo!
    Morfina!
    Fes-ho!
    Hoo!
    És prenent morfina
    Morfina!
    Morfina!

  61. dinamita Diu:

    També em va ensenyar que se li petó seu doble i justa causa va prendre un ràpid cop d'ull al que era causa de retard i ensenyar omfg Michael és viu i per què és que la seva doble petó al cap lol

  62. thriller777 diu:

    um són thats una assegurança o MJ cançó? Mai he sentit parlar de que abans, i jo mai sentit parlar d'ell cussing així. va dir en un documental que fa cançons per als nens. idk, que la cançó té una coincidència en el mateix, però em sembla difícil de creure a causa de la cussing. MJ no només això.

  63. melia8383 diu:

    Aquest és en realitat la seva cançó, crec que estava en la sang a la pista de ball? Si no estic equivocat?

  64. Ann7 diu:

    Smileygirl24,

    Vaig pensar que això era interessant ... A la imatge que va enviar http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Mira de prop el que el Rev Jesse Jackson porta a James Brown a la memòria.
    He trobat aquest vídeo de l'Rev Jesse Jackson en memòria Michaels

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    És o és que em portaven la mateixa cosa, aquesta foto va ser realment en memòria de James Brown?

    També vaig pensar que James Brown va tenir blau dins el seu taüt no blanc.

  65. administrador diu:

    El Michael Jackson hoax Fòrum de mort ja és operatiu i llest per utilitzar. Si us plau fóssiu lliure per iniciar nous temes i continuar els seus discussions allà, en un entorn més fàcil d'administrar.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace diu:

    Sí que és James Brown del taüt. Jesse Jackson portaven la mateixa cosa a la vegada!

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.