Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

MARILYNN MARCHIONE, AP Zdravotnické Spisovatel na news.yahoo.com zprávy:

Když Michael Jackson šel do srdeční zástava, záchranáři ho vzal na místa známá pro podání mrtvé zpět k životu. A svět-proslulý chirurg na UCLA Medical Center se stala průkopnicí způsobem oživit lidi, že většina lékařů by již dlouho odepsané, včetně ženy, jejichž srdce byla ukončena pro 2 1 / 2 hodiny.

Testováno na pár desítek srdeční zástava u pacientů, 80 procent přežil. Obvykle více než 80 procent zkáze.

and an American Heart Association spokesman. "Vzali lidí, kteří byli v podstatě mrtvý, ne všechny, že jiný než Michael Jackson, a zachránit většinu z nich," řekl Dr. Lance Becker, tísňové medicíny specialista na University of Pennsylvania a americkou srdeční asociace mluvčí.

Mohl Jackson, taky byly uloženy?

Crowds na UCLA Medical Center zámutku na 'smrt' Michael Jackson ze dne 25. června 2009

Je to nemožné znát. Lékaři v nemocnici pracoval na jeho hodinu. V UCLA odborníka, cardiothoracic chirurg Dr. Gerald Buckberg, řekl, že nebyl osobně zapojen do Jackson na léčbu, a že se příliš málo je známo o tom, co jí předcházelo.

"Nemáme představu, kdy zemřel versus když bylo zjištěno," Buckberg řekl v telefonním rozhovoru.

Nicméně, výsledky v ostatních pacientů ukazují, že "je okno dokořán, aby nové myšlení" o tom, jak dlouho lidé mohou být úspěšně resuscitated po jejich srdce přestat bít, Buckberg řekl. "Můžeme zachránit jim cestu za hranice současné době snímky, které jsou používány. Změnili jsme koncepci, když srdce je mrtvý trvale. "

Říkají tomu "je Lazar syndrom" pro člověka Bible říká Ježíš vstal z mrtvých.

Buďme jasné: Nikdo se říká, že lidé dlouho mrtvý bez lékařské ošetření mohou být obnoveny. Na štěstí, jako v Buckberg studie obdrželi rychlou pomoc, a proto jim utrpěl srdeční zástava byla známá a mohla by být stanoveny: blokované tepen způsobující srdeční infarkt, ve většině případů.

Buckberg metoda vyžaduje:

_Prompt CPR - rytmická komprese hrudníku - udržet krevní tlak, až se pacient dostane do nemocnice.

. _Use Ze srdce-stroj plíce, aby krev a kyslík pomocí pohyblivé tělo, zatímco lékaři napravit, co způsobil srdce toul nebo zastavit na prvním místě, jako je předávkování drogami nebo ucpané tepny.

_Special Postupy a léky, aby se postupně obnoví průtok krve a kyslíku, takže náhlý příval čerstvého nezpůsobí poškození.

Bez všechny tři prvky, pacienti mohli utrpět poškození mozku, pokud vůbec přežijí.

"Můžete ušetřit srdce a mozek ztrácejí," vysvětlil Buckberg.

UCLA a nemocnice v Birminghamu, Ala., Ann Arbor, Mich. a testováno v Německu Buckberg metodou na 34 pacientů, kteří byli v srdeční zástavu v průměru o 72 minut. Všechny ztroskotaly resuscitační metody se standardní CPR a defibrilace se pokusit šoku zpět do jejich srdce bije.

Pouze sedm zemřelo. Pouze dva přežili byli vlevo s trvalým neurologickým poškozením. Výsledky byly zveřejněny v roce 2006 v časopise resuscitace.

Dr. Constantine Athanasuleas (výraznější než-uh-uh-SOO'-lee-us), chirurg na University of Alabama v Birminghamu, léčených jeden muž ve studii, která byla v srdeční zástava asi hodinu a půl. Muž, žena, sestra, to CPR do vrtulníku přivedl ho do nemocnice.

"Byl flatlined" se srdcem ", jak je stále jako svůj jídelní stůl," řekl Athanasuleas.

Lékaři ho na srdce-stroj plíce, whisked ho na katetrizaci lab vidět kdyby tepny blokády, pak to bypass na objížďka kolem nich.

"Ten chlap šel domů a byl neurologicky perfektní" nejméně o dva roky později, lékař řekl.

Buckberg zacházet se ženou, kteří byli v srdeční zástava pro 2 1 / 2 hodiny.

Nechtěl poslat ji na operační sál, dokud ji CPR a krevního tlaku může být udržována tak další léčbu by mohl být pokus o ni, řekl.

Bohužel, žena přežila všechny, ale zemřel několik týdnů od nákazy.

Buckberg vzala svou práci v dalších pokusech s prasat na srdeční zástavu. Úmyslně zbaven svého průtoku krve mozkem na půl hodiny, pak použita jeho resuscitaci technik tak, aby je zpět, s normální, nebo blízko-normální funkci. Výsledky prezentovány na srdeční asociace konferenčních poslední pokles omráčených mnozí, včetně Dr. Myron Weisfeldt, a kardiologa a předseda lékařství na Johns Hopkins University škola lékařská.

"On to dělá mimořádné věci. Ty téměř nevěříte, že výsledky se dostal, "řekl Weisfeldt z Buckberg. "Většina z nás s sebou okolo naší hlavy, že pokud něčí mozek je zbavena krve za 10 až 15 minut, že jsme prostě nebudu dostanu zpátky do jakékoli užitečné funkce. Jeho údaje naznačují, je to možné. "

Lékaři v Japonsku, na Tchaj-wanu a jinde v Asii se pokoušeli přístupy podobné Buckberg to s vynikajícími výsledky, řekl Becker, kteří se o to vyzkoušet ve Philadelphii.

"It takes trénink. Bere přehodnocení "se dostat k lékaři něco přijmout tuto novou a financování větších studií prokázat, že funguje, Buckberg řekl.

Tato zpráva přináší ještě větší důvěryhodnost na představu, že Michael Jackson smrti byl Hoax. Co se nyní zdá velmi pravděpodobné, že byl úspěšně resuscitated svým lékařům, aby pracoval na něm po dobu jedné hodiny, a pak bylo přepraveno přes vrtulníku do márnice, kde by mohla jeho odchodu, nepozorovaně a nepovšimnuto.

  1. melia8383 Said,

    Zdá se, jako Hoax, jen můj názor.
    Ale tak jako tak, byla jsem hledat na youtube o Michael Jackson, a tohle video zpět Věřím ledna 6,09 (alespoň co se uvádí, video) ....
    TMZ požádal ho, jestli by šlo za "výlet" řekl "ano", pak TMZ reportér zeptal, jestli tam byl bude Jackson 5 setkání na "turné" a řekl: "Ano" .. Nepokoušejte se Jackson "5" Předpokládám, aby se některé z ukazuje?

  2. CuteAngel Said,

    Poprvé jsem viděl záběry z 'těla' byl přičemž z vrtulníku a do čekací van, jsem věděl, že něco podíval se o celou věc: 'tělo' vypadal nezvykle ploché pod bílou plachtou. Všichni víme, MJ byl hubený, ale vážně, pokud si pozorně podíval, ne vypadat bylo tělo pod těch listů vůbec. Jen my dva centy.

  3. Andrea Said,

    melia8383 - ano, jsou to udělat show! Jermaine dokonce mluvil o tom, jak ho a Michael měl dělat rozhovory jedna. A teď se potvrzuje, že dne 29. srpna, Michaela 51. narozeninám, které bude dělat show v Londýně 02 scéně! Také tam je bude obří 'život-jako' 'úžasné' 'hologram' Míkaelův na pódiu, které bude provádět tanec a ... ... .. divné, že? ahah

  4. mysticallymagestically Said,

    Tento článek pochází napříč jako velké, tlusté Red Herring. Jen my dva centy.

  5. Andrea Said,

    @ CuteAngel - jsem naprosto souhlasit! A způsob, jakým je zdravotník zvládly 'těla' v van bylo strašné! Řekněme, že je to REAL těla, která ještě dělá? Pojď! Lidé potřebují probudit. Tento hoax je tak zcela zřejmé.

  6. Andrea Said,

    Co se týče tohoto článku, jde - nejsem příliš zájem na tom, zda je či není opravdu vazby palců Ale víte, já si myslel, možná, že jste se vzpamatovali ze údajné 'infarkt' a nyní buď v kómatu, nebo jeden vegetible a techincally by byl 'DEAD' každému, protože by nebyli schopni plnit ani zpívat ještě. Buď jak buď, já myslím, že je stále naživu. Rovněž se domnívám, že nikdo není získání jejich příběh narovnaný ven a věřím, že všichni běží asi rád kuřata s hlavou vyobcován pravdu hned, protože nikdo očekávat, že 'hoax' dostat to z ruky a sentimentální. Takže nyní se snaží přicházet s novými plány, a to jsou právě nepracuje na způsob, jakým chtěl ji. Stačí říct. Uvidíme brzy.

  7. ejay5131 Said,

    Souhlasím s Andrea, myslím, že tato "smrt" měla být "snížení a suché" a nyní je vyřešené v něco, co nikdy připravené pro. Myslím, že média "zdroje" s uvedením hlavních drog info. jsou lidé na to. Jsou velmi těžko snaží tlačit Od a drogy ve veřejném oku tak nikdo, kdo by opravdu myslí, že bude přemýšlet o tomto místě vyvolává otázky. a proč byl tak nervózní Janet působící na památku, to bylo jako ona nemohla dočkat, až se dostanete ven. Myslím, že celá bitva vazbě je falešná taky, Debbie je věrný MJ kvůli dětem, ona by mohla být v tom taky. Nebude; tom, kdo vyhraje bitvu vazby, pokud je naživu MJ ... děti budou zpět s ním stejně. Pokud Katherine se jim, že budeme i nadále v Jackson rodiny, chová nezpozorovaný rádi Michael nechal z větší části. Pokud vyhraje a Debbie je .. to nebude trvat dlouho, než zjistíme, že děti a Debbie zmizí do "soukromého" života od všetečný oči. Oba scenerio je přivést děti zpátky do MJ. Třeba ne hned, ale časem. Jakékoliv myšlenky?

  8. carelesslove46 Said,

    Joe Jackson byl řekl, že si myslí, že Michael se děti mohou chtít následovat svého otce
    noha kroky .. A že Paříž chce něco udělat a že 'Paušální' je údajně
    dobrý tanečník .. Může zkusit a
    push ty děti tam ..
    Jen ve způsobu, jakým to udělal sám. Je to můj pocit, že
    Děti zůstanou v rodině ... Ačkoli Jackson
    Pravděpodobně ne s Babička, která je na 79 až ke starým vypořádat s třemi mladými děti .. já chci vědět
    přesně to, co se stalo s Michaelem ... Pamatujte, že fotografie je z něj na vozíku? Promluvit s ním
    pouze s 6 měsíců žít?
    Píseň zaznamenány lety ..
    'Gone příliš brzy'? Možná, že pokud
    udělal fingovanými jeho smrti má
    Plánoval to doslova roky .. Možná to byl
    snaží, aby fanoušci vědět
    některé subtilní způsobem. Stejně jako Michael
    řekl v rozhovoru jednou.
    "Pravda zvítězí".

  9. Goldie Said,

    Miluju tento web

    vést k dobré práci

    láska z Dánska

  10. MyBelovedMJ Said,

    Řekl, že ano. Michael je asi pravda, a to je důvod, proč existuje tolik "tipy" na to vše. Myslím si, že nějak Michael se snaží nám leccos. Mabye je to jenom já.

  11. feyaya Said,

    Souhlasím, MYBELOVEDMJ. existuje mnoho tipů a podprahové sdělení je házet na nás z každého směru. a tolik rozporuplné příběhy! obzvláště pokud jde o soukromou službu před památníkem a zda byla otevřena rakev. Pořád slyšení tolik různých věcí. Jo, a CARELESSLOVE46, že píseň s názvem "odešel příliš brzy" byla pro michael přítel Ryan White, kteří zemřeli na AIDS, někdy na počátku 90. let.

  12. DawneVee Said,

    Lékař, který je majitelem tohoto zařízení, nebo jak chcete, aby výzva byla v rozhovoru pro televizi několik dní po jeho smrti MJ a vyprávění lidí, jak to fungovalo a kolik životů byly uloženy na něj, atd.
    Myslím, že to je úžasné! Doufám, že další nemocnice budou vypadat dostat do něčeho podobného.

    Nikdy uvedeno, kteří ji využívají, o MJ, neuváděla ho vlastně vůbec.

    Moje otázky jsou ...

    Jestliže jeden se vrací a čte žádné novinky zdroj z 25., je to byl citován, že personál nemocnice šla asi dělá, jak jejich běžnou věc MJ po příjezdu.
    Hmmm .. nebude se cpát ventilátorů mimo hosptial se řekne, aby se něco děje?

    Další otázkou, proč nebyl tento přístroj používat na MJ. Vše je to uvedeno je, že lékaři pracovali na jeho hodinu.

    Všechny možné způsoby, jak zachovat MJ 'živý' nebyly použity podle mého názoru, jako by jim měl být.

    Myslel jsem, že asi také ten den na 25. a někdo tady komentovaní o sanitku pomalu opouští a neměly obtěžovat obrátit jejich světla, vřískat jejich rohy nebo cokoliv ... chci říct, haló ... to není jen Joe Schmoe z ulice . Někdo má srdeční zástavu a ambulance chce zůstat zamlčují? Bullcrap!

    A někdo jiný je uvedeno někde o zdravotníci. Mám nečtli kdekoli, že MJ srdce se snažil být znovu-zahájena ty pádla že KAŽDÝ ŽIVÝ provozuje.
    Nejsou zdravotníci údajně šoku srdce v případech jako je tento?

  13. květina Said,

    HI, iread jedna z připomínek k TMZ v 1. týd mj o absolvování ?????????? a někdo řekl, že slyšel / četl, že jedna z personálu, aby se zúčastnili MJ HOME když dostal 911 hovoru řekl, že subjekt, u kterého bylo odstraněno z MJ HOME IS 100% NE REAL MJ, a také některé zaměstnance na UCLA Uvedené došlo STRÁŽKYNĚ něco děje, když se jeho BODY tam dorazili. má někdo úhoře slyšel / přečíst toto jsem zkusit hledat tyto informace ale nelze najít nic

  14. supermom75 Said,

    odešla do okamžiku nebyl zapojen s touto Jsem blízko přítel Michaels napsal, že píseň v poctu alliah smrti bylo pro ni

  15. supermom75 Said,

    310. podívejte se i nevěří slovo z toho dostat první tý pitvě říká žádné známky vražda tělo vypadalo zdravé nyní měl jehlu značek po celé jeho tělo dostat DNA ze sborů prosím způsobit nemám pocit, že mu bylo cítit i lékaři , kteří rovněž nebyla oprávněna k léčit v cali by již překročili zákon dává mu meds všechny PPL closly věděl, kdo mu řekl, že byl strach z jehel a bolesti a že pokud se podíváte na to ppolice byly vyplatila před kdo říká, že nebudou vědět nic a to myslím nikdo z jejich příběhy zápas jsem ex policajt plus nemají, které musejí být v pitvu, že je opravdu Michael Jackson a proč nemá lékař podepsal úmrtní list i zde je další věc, proč by jeho tělesná stráž řekl muž není Michael Jackson člověk není dýchání pouze na trase, protože tam dělali zveřejnit Michaels jméno druhé, že si to nastavit kladen meds celého domu janet šel v domácí před jejich hledali ho, proč je to, že jsem si myslela nikdo nahlas na scénu, až bylo Hledaný michael měl hodně peněz hodně médií a zpravodajství nesmyslné a je zde vězí Michaels rodině řekl, že když ho veiwed za poslední době krásný vzhled, stejně jako byl spí, ale žádné otevřené rakve michael by mít chtěl, aby za své fanoušky říct sbohem, je zde nová výmluva neexistoval otevřít rakev, protože tam bylo příliš mnoho škody na jeho tvář smysl, když se respt CPR škodu na tvář a můžete je opravit na mourge tak na můj závěr la pd je daleko také měnící příběhy, kdy lékař byl po celou dobu a jeho odmítnutí podepsat úmrtní list žádnou odpověď na otázku, že se žádné emoce na pohřbu a tady je kop pojistka for London se bude týkat více než dávky, ale ne natrual mít žádný normální člověk by mohl tento údaj se dostat otisky prstů z těla získat DNA z rodičů ukázat michael michael je před vámi rozhodne o vraždu

  16. supermom75 Said,

    To je něco, co jsem napsal o pohled na tmz pro náš pohled na to a najednou začal můj server působící po i posta má někdo problémy s mrazu nebo zásah na PC, kdy se tam pokusí projednat michael není DEA nebo Váš ven podívat na případ iam x policajt v malém stae a jestli můžu přijít až s tím vším info v méně o týden pak je něco špatně a la pd se vyplatila jako s elvis PPL, když začal hledat své smrti jejich info začal je vymazána z internetu a knihy byly odstraněny z regálů jak legrační je, že

  17. supermom75 Said,

    ok tady jsou některé skutečné důkazy o tom všichni víte, že řekl, že neexistuje žádný důvod, otevřít rakev, protože se ukryl obličej byl zmatený z repitory ošetření do nemocnice z CPR nelze všichni víme, to tak si přečtěte tento

    Koroner úředníci prohlásili, že se tam žádné známky traumatu na Jackson těla nebo doklad o nepoctivé jednání, které by musela čekat na výsledky toxikologických testů a dalších studií ke stanovení příčiny úmrtí.

    Pár dalších informací byly uvolněny o pitvě zjištění, ale hlášeny Fox News na svých internetových stránkách, že vyšetřovatelé našli jeho tělo, které mají být zdravější a silnější, než očekával, že se s některými zjizvení na tváři.

  18. supermom75 Said,

    Dosud byly všechny jehly známky nad ním nejsou vede dobře na tomto

  19. DawneVee Said,

    Jsem četl, že není květina, možná najdete odkaz na nás, abychom je mohli přečíst, zda je odkaz tam.

    Četl jsem TMZ, zejména pro čistokrevné zábavy. Je úžasné, kolik se tam commenters věřit všem hovno TMZ prosazuje jako pravdu.

    Tak, tady jsme na 16 dní od jeho MJ 'smrt', pak to ještě není pohřben.

  20. bghoppy Said,

    Oprah je třeba zpět od ní plavba do Mediterranian každou chvíli, protože vlevo na sobotu po své "smrti" na 14 dní.
    Miluju, jak každý druhý plakát na tento pohled byl blízkým osobním přítelem MJ. O Na cestě supermom neexistoval internet, když elvis zemřel.
    Jsem dokonce začínají divit asi admin. Kdo jste? Pochopitelně máte dvanáct hodin, nebo v různých časových pásmech od východního pobřeží Ameriky, které jsou založeny na protokolu krát. Je to tam s vámi? A může přijít supermom prosím navštivte ji dlouho ztratil přítele, teď? A proč má řez-n-pasta byl zablokován na této stránce?

  21. A-zvědavá-mysli Said,

    Supermom75, pokud jste byli / jsou opravdu blízko přítel Michael Jackson byste vědět, že "Odešel příliš brzy" napsal již v raných 90. letech Michaela pro toho malého chlapce Ryan White, kteří zemřeli na AIDS ... ach, a ještě jedna věc, protože jste za "blízkého přítele" z Michael Jackson, respektovat jeho soukromí a jít říct Uri Geller a všech dalších 15 minut-z-slávu tzv. přátelé zastavit probíhající na TV fronting rádi dali na hovno bout Michael & větrání všechny své osobní problémy, pro na světě slyšet předstírám, že jsem ho tak dobře ... Michael byl muž soukromí, nikdy jsem ho poznal "blízko" a věděl jsem, že moc ...

  22. MyBelovedMJ Said,

    LOL BGhoppy si mě rozesmát. Já opravdu potřeba, že. Díky moc. A souhlasím s vámi o příteli část. Zdá se, trochu legrační. Zajímalo by mě, jestli některý z těchto přátel, byla v Michael `s memoriel, a jak dobře se jim ho znáte? Obiviesly (nebýt drzý) dost blízko. Ale já také děkuji za všechny informace. Pomáhá mi udržet mé naděje nahoru. Díky moc

  23. wishful09 Said,

    bghoppy,

    Ty mohou být na něco!

  24. Andrea Said,

    bghoppy si mě LOL stejně!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    OMG, protože jsem našla tyto stránky jsem brečela hodně méně ... této stránce je udržet mé naděje se, že MJ není mrtvý. Moji přátelé think im crazy a popírání. Já opravdu doufáme, že je stále naživu. A prý tam bylo pozorování Michael po jeho tzv. "smrt". Fotografie a účty jsou dost ošuntělý, ale cokoliv ... I LOVE MJ a vždy bude!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya Said,

    LOL, taky sranda o "přátele." Připadá mi to zajímavé, že i když někteří tvrdí, že nemůže být někdo, kdo zná ho osobně, ale mluví jako kdyby to jen prostě vědět všechno, že se to děje. jako kdyby byly na celý smrti hoax plot. zatím nemohou být konkrétnější. že maří mě. Jsem závislý na těchto stránkách, ale někdy se mi husí kůže ... viděl jsem dříve říkal post si myslí někdo jiný tady vysílání je vlastně michael. Lol ... wow. Všiml jsem si, že kopírování a vkládání byly příliš postižené, cuz i vždycky rád klikněte pravým tlačítkem na odkaz se otevře v nové záložce. ale zdá se, že pravým tlačítkem myši nyní funguje ... žádné zvýraznění nemá ačkoli. Musím jít do postele!

  27. dianafan Said,

    Protože žádný z nich vybral to na druhé vlákno

    ILLUMINUS Theo
    je dost blízko, s jedním písmenem změny
    TOHME iluze, je mi líto, ale myslel jsem, že by to mohlo být významné.

    Byl jsem zvědavý taky asi admin, tyto stránky se zdají být docela profesionální a bylo dát dohromady docela rychle.

    MJ je to, že jste chichotání u nás?

  28. smileygirl24 Said,

    moji přátelé myslí jsem blázen pro vyprávění je všechno co vím o Michael Jackson .. si myslí, že jsem blázen a musím zastavit.

    Říkám i wonty zastavit, dokud jsem vidět jeho tělo ležící v rakev a DNA, které prokáže, HES michael období ...!

    i zvyklý zastavit, nebo se vzdát ... i love michael tak bych dát svůj život za ním.

  29. smileygirl24 Said,

    Jen jsem našel na to prosím někdo vysvětlit!
    MICHAEL je opravdu ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 Said,

    OMG MICHAEL je opravdu zaživa
    pleeeeeeeeease někdo vysvětlit tento obrázek pro mě prosím?
    Je to opravdu to, co si myslím?
    Michael líbat jeho imitátor na čelo OPEN rakev>?
    Nebo jsem prostě jít šílený? LOL

    OMG jsem rád vyšilovat Miluji tě Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow Said,

    Ten obraz je Michael Jackson líbání mrtvých James Brown na čelo - pamatujte, že MJ je rakev je stejné jako jeden Brown to.

  32. A-zvědavá-mysli Said,

    to je na pic Michaela James Brown na pohřeb .. Michael políbila ho na jeho čele na pohřbu ... rakev Michael měl, je stejný jako James Brown to ... uklidni smileygirl24 ... lol

  33. dane86 Said,

    @ smileygirl24
    OMG! Kdes to vzal fotografii! I'm soo, jako je šílené teď taky! bylo to, že opravdu on?

  34. dianafan Said,

    To je divné foto-by mohla být Rebbie? Všechny sestry nosili klobouky, takže jsme nemohli vidět jejich účes. Jeho možnosti - ale pochybuji, jeho mu - si důvěru všech těch lidí s tajnou rád, že? Al Sharpton a Jesse Jackson? (Myslím, že to, kdo je na obrázku) - a navíc vypadá, že jsou mimo na parkovišti

  35. MyBelovedMJ Said,

    TMZ je kanál naplněný nesmysl. Rád bych věděl, kdo to sakra je hlášení na ně, aby mohli vyprávět zpravodajství na světě. Můj Bože. LOL. Kdo to byl, kdo řekl, že někdo mluvil o vyslání Michael post vězet LOL. I don `t, že ano, ale to by mohl být spíše sranda-li to udělal LOL. On by mohl vidět to vše, a pak se na nás směje. Ale já si také myslí, že by si myslím, že byl docela milé. Mabye máme strach, že ho všichni si myslíme, a vědí, hehe ..

  36. MyBelovedMJ Said,

    OMG To byl zatraceně plíživou obrázek. 1 věc je jistá. Není to podvodník whi se líbat, že tělo. To může být Michael. Ale jak to sakra udělal Michael dostal dovnitř bez disguses. Kdo vzal tu fotku? A podvodník woulden `t chodit kolem, jako když Michael Michael byl mrtvý. Je opravdu naživu .. OMG. Cítila jsem se nemocná znovu, a to byl asi zvracet.

  37. MyBelovedMJ Said,

    Dá `t být podvodník líbání Michael je to? Tento obrázek je považována za 1 důvod. Někdo nám chce něco ukázat. Myslím si, že je Michael líbat někoho jiného. Ale kdo to sakra je mrtev potom? 1 přemýšlet je jistá. Michael `s rodinou nikdy pozvat podvodník to Michael` s funural. Chtěl bych explanition na tomto obrázku. Je mi z podivínský lol

  38. MyBelovedMJ Said,

    Zřejmě tam byl někdo v tomto rakev. Ale není mi říct, že je Michael. Smileygirl124, kde sakra jsi našel tu fotku LOL.?

  39. MyBelovedMJ Said,

    OH 1 LST věc. Podívejte se, jak bílé Michael `s ruka. NO podvodník, co tak vůbec, může být bílá jako Michael. Je naživu. OMG. Im dostat nemocný zde. Ten, kdo se, že obraz, chce nám něco říct.

  40. bezradný Said,

    nebo možná dvojí dává své poslední sbohem to Michael Jackson?

  41. prince Said,

    Myslím, že jsem se zbláznit. I'm vyšetřování ve dne i v noci o jeho smrti. Jen jsem hluboce cítit, že je něco špatně s ním.
    Nemám slov o této fotografii.

  42. Arual1979 Said,

    @ smileygirl24

    Promiň to říct, ale vypadá to, že tento obraz přišel z James Brown památník. Našel jsem video o tom ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. květina Said,

    HI DAWNEVEE líto i dont mít souvislost bylo v komentář zveřejněn na tmz od někoho ve veřejné osobě byl řekl, že slyšel (to, co jsem řekl již v post), takže jsem chtěla vědět, jestli někdo uslyšel tuto 2, neboť v den, kdy informace pocházejí z zdravotníci budeme vědět na 100%, ale můj přítel mi řekl, že i ona to viděla v jednom z novin, že zaměstnanci na UCLA řekl, že něco divného se děje, když koupil orgánu v chatu nejsou jisti, co to znamená, ale i jistotu, chtějí vědět, ano, ale v 1. den nebo tak, ze mj i míjení viděli alespoň 2 komentáře o tmz (od veřejnosti) řekl, že slyšel, že zdravotníci byli říkal, že 100% jistotu, že tělo, které odstraní z domu nebyl reálný MJ, že nezpochybňuje vypadají HIM, ale že by smysl, protože ten chlápek na fotografii v ŽIVÝ není REAL MJ nijak LOOK JAK DARK HE Je to jen Dont vypadat HIM, něco prostě není v pořádku SORRY I Know všichni víme jen Cant NÁPOVĚDA tom, že dílo, I love this SITE ADMIN udržely dobrou práci UP A ThankYou tolik

  44. goslinger1 Said,

    Je naklánět přes James Brown na rakve. Není jeho vlastní imitátor.

    Ověřil jsem si to na google.

  45. wishful09 Said,

    Smajlík,

    Myslím, že to je James Brown pohřeb. Im i když si nejsem jistá. Já jen vím Jesse Jackson nebyl přítomen na Michaela pohřeb. No I dont think byl. Což je samo o sobě podivné. Proč by to nemělo být tam. To je tak, jak se bizarní. Alespoň mé mysli je nepozorný. Miluju tě Michael. Odjakživa. Doufám, že jste šťastná a konečně v míru. Na lidi v médiích jsou nejhloupější lidi zaživa.

  46. wishful09 Said,

    Také Smiley,

    Moji přátelé a rodina think I am uvedení moc v tomto stejně. To je důvod, proč Im ráda jsem našel tyto stránky, protože už nikdo jiný, aby se moje podezření. Moje sestra je rád, prosím, jen ať to jít. Ale já dotírat. Vím, že něco isnt pravdu. Příliš mnoho věcí nebudeme spolu.

  47. wishful09 Said,

    Administrators,

    Pokud víte, kdy Michael byl byste nám sdělit, že jo? LOL. Cant vidíte jsme jít blázen?

  48. Sosh Said,

    Smileygirl24, je to skutečně Michael Jackson ohýbání nad rakev a líbání osobu uvnitř rakve. Tato osoba se zdá být jako James Brown má téměř stejné rakev. A ano, v tomto bodě, Michael bylo veřejně známo, žije. Teď jde jen o to (Michael Jackson Hoax Smrt), patří některé jiné, vím MJ je naživu!

  49. admin Said,

    wishful09,
    Nemějte strach, když jsme věděli, kde Michael Jackson byl, že bychom se jako první zprávu, a ať všichni víte ... my pracujeme na tom! Jsme samozřejmě přesvědčeni, že to není mrtvý, což je důvod, proč jsme zahájena tomto místě ... někdy někdo uvidí ho získat fotografii, nebo máte správné a uvěřitelná 'pozorování příběh', a když jsme tam bude připraven a čekají!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ Said,

    Není James Brown v tomto rakev. Je to Michael `s rodinou, kteří jsou tam. Ten, který leží v rakve má černé vlasy, jako Michael. Ale vsadím se, že on je ten, nbending na rakev. Rodiny by nikdy vyzvat k podvodník Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ Said,

    Bezradný: Im docela jistý, že rodina wouldent přizvat Michael `s podvodník to Michael` s funuarel, že by náklady na mnoho pozornosti. Není james hnědá funural, Im téměř jistý. Některé z těchto osob v funral, nebylo to attented James Browns. Im říká ano, tento obraz je nám něco

  52. Andrea Said,

    @ Můj milovaný MJ, je James Brown na pohřeb. Pokud jste sledovali zvláštní 'Život s Michael Jackson' mluví o tom, jak navštěvoval James Brown na pohřbu a dokonce strávil několik hodin sama s James Brown těla!

    a pokud si stále nevěří mi tady, je plná důkazů - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    a pokud jste právě obraz google hledat 'Michael Jackson James Brown to pohřeb' banda další fotografie tohoto dne budou přicházet!

  53. MyBelovedMJ Said,

    Viděl jsem to na první odkaz. Ale to jen na mě podíval, jako je Michael měl bílou bundu Na James hnědá. A na druhé černou jedna.

  54. He.is.alive Said,

    V reakci na to:
    admin říká:
    13. července 2009 v 5:17 am

    Zcela ano na "někdo uvidí ho vzít fotografii" atd atd. .. Stejně jako několik ze skupiny pochybovači se dostal na dno Elvis je živý, některé zcela jistě budou věnovat svůj čas a život se zjistit, kde je Michael Jackson, který je, pokud to lze najít ...

    Mám několik webů jsem zjišťovat, že mají věrohodné důkazy o tom není pochyb, že opouští Elvis je živý, pokud si dovolí bych ráda po nich někdo zájem o tento této informace. Je to nástroj pro srovnávání pořadí ocurrences a vyvození závěrů mezi 2 "případy".

  55. supermom75 Said,

    @ belovedmj nesmíte řídit michael velmi becuse ano opravdu hun je Mícheál naklánět nad líbání james hnědá hlava

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 Said,

    dobře vím, že i ment musí napsal worng se všemi zmatky tady občas i ztratit byly i poslední napsal Michael napsal píseň na památku Ryan White, kteří zemřeli na AIDS poté, co smluvní nákazy prostřednictvím krevní transfuze v chirurgii . Před svou smrtí, White byl vyloučen ze školy, protože jeho zdravotní stav a nakonec se stala národním mluvčím pro AIDS krize. Ten zemřel v roce 1990 ve věku 18 let. On ji na sandg pocta pro alliyah když zemřel člověk jsem opravdu zmatená o této

  57. smileygirl24 Said,

    LOL vidět i byl až do 4 hodin poslední noc
    A když jsem viděl tu fotku jsem vyšilovat
    OMG
    Myslel jsem, že bude mít infarkt ..
    ale pak jsem to všechno číst a byl rád
    OMG HES Kissin g James Brown LMFAO
    Myslel jsem, že je líbat jeho dvojí nebo podvodník
    ha ha ha
    a byl jsem rád sledujte dramatu rozbalovali lidé jsou teď myslíte, že jsem blázen
    stejně jako všichni moji přátelé.

    si myslí, že jsem jízdu jsem blázen o tomto

    Ale on je aliiiive lidi = D bude sranda, pokud mu bylo čtení této

    byl bych vidět, jak šíleně zamilovaná jsme s ním a chcete, aby byl šťastný a bezpečný = D

    vy jste tak zábavné na zde
    jsem tak rád, že jsme kruhu přátel Yay
    michael králi přinesl nám všem dohromady nemají y'all vidět? On si to!

    maaaaaaaaaaauh miluji vás Mikeyem navždy!

  58. Andrea Said,

    @ Smajlík holka, haha jste příliš roztomilé! ale ano, já věřím, že je hezké, že mají kam jít, aby mé myšlenky, které jsou hnací mne zcela MAD! Alespoň všichni tady se mnou souhlasí, že je stále naživu! (no, skoro každý. existuje několik skeptici jsem viděl sem vysílání, ale jako .. proč post na MJ HOAX SITE, když nebudete věřit, že je stále naživu? určitě musíte chtít dotazem ho simulant jeho smrti, pokud klopýtl na této stránce)

  59. melia8383 Said,

    Ok všem jsem našel písničku, je to opravdu Crazy neuvolněnou z Michiael Jackson, se hovoří o tom, jak je to "plánování" jeho úniku ze "systému" a "tlak", že má najít úkryt pryč. (To je to, co říká píseň) název písně je xscape (ano, je to skutečně tak patrný.
    V případě, že zfalšoval jeho smrti, je od tlaků, má ponechat své děti za sebou, když lidé chtějí vědět, že je to "mrtvá"). Pokud je dětí s rodinou, on bude vždy vidět. Latoya řekla, že nechtěla, aby to ukazuje 50, to je asi důvod, proč to byl imitátor v O2 konference! Bylo ho zkoušeli na video, jestli to plánujete jeho pryč, on se na spolupráci, ne? AEG pojištěn "předávkování"? PROČ?

  60. smileygirl24 Said,

    HAS ANYONE HEARD THIS SONG BY MJ?
    HE'S TRYING TO TELL US SOMETHING I THINK.

    He got flat baby
    Kick in the back baby
    A heart attack baby
    I need your body

    A hot kiss honey
    He's just a bitch baby
    You make me sick baby
    So unrelying

    I'm such a swine baby
    All down the line daddy
    I hate your kind baby
    So unreliable

    A hot buzz baby
    He's one of us baby
    Another drug baby
    You so desire

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    You're doin' morphine

    Hoo!

    They got place baby
    Kicked in the face baby
    You hate your race baby
    You're just a liar

    Your every lick baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You soul survivor

    She never cut from me
    She never cut baby
    I had to work baby
    You just a rival

    Always to please daddy
    Right up and leave daddy
    You're thorwing shame daddy
    So undesirable

    Trust in me
    Just in me
    Put all your trsut in me
    You're doin' morphine

    Go'on babe

    Relax
    This won't hurt you
    Before I put it in
    Close your eyes and count to ten
    Don't cry
    I won't convert you
    There's no need to dismay
    Close your eyes and drift away

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol

    He's tried
    Hard to convince her
    To be over what he had
    Today he wants it twice as bad
    Don't cry
    I won't resent you
    Yesterday you had his trust
    Today he's taking twice as much

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh my Oh God it's Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    He got shit baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You are a liar

    Is truth a game daddy
    To win the fame baby
    It's all the same baby
    You're so reliable

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    She's doin' morphine

    Hoo!

    You just sit around just talkin' nothing
    You're takin' morphine
    Hoo!
    Go'on baby
    You just sit around just talking about it
    You're takin' morphine
    Hoo-hoo!
    Just sit around just talking nothing about it
    You're takin' morphine
    You just sit around just talking about it
    You're taking morphine
    You just sit around just talkin' nothin'
    And takin' morphine

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    You're talkin' Morphine

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morphine!
    Udělej to!
    Hoo!
    He's takin' morphine
    Morphine!
    Morphine!

  61. dynamit Saida,

    I also taught it was him kissing his double cause i just took a quick look at it cause it was late and taught omfg michael is alive and why is he kissing his double on the head lol

  62. thriller777 Said,

    um are u sure thats a MJ song? i never heard of that before, and i certainly never heard of him cussing like this. he stated in a documentary he makes songs for the kids. idk, that song has coincidence in it, but i find it hard to believe because of the cussing. thats just not MJ.

  63. melia8383 Said,

    This is actually his song, I believe it was on blood on the dance floor? If i'm not mistaken?

  64. Ann7 Said,

    Smileygirl24,

    I thought this was interesting… In the picture you posted http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Look closely at what Rev. Jesse Jackson is wearing at James Brown memorial.
    I found this video of Rev. Jesse Jackson at Michaels memorial

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Is it me or is he wearing the same thing, was this picture really from James Browns memorial?

    I also thought that James Brown had blue inside his casket not white.

  65. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace Said,

    Yea it's James Brown's casket. Jesse Jackson wore the same thing to both!

  67. emmie Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
    listen to this song. its heartbreaking,
    its michael jackson singing about is own addiction..

  68. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Actually If You Listen To The Music Lyrics, He Is Stating A Fact That People Believe He Took Demerol. When The Media Told Us Bullshit, He's Stating That People Are Stupid For Believing The Story.

  69. mjfan Said,

    NO, poster number 68, MJ ADMITTED in a 1993 announcement close to the Jordie Chandler situation that he was going to get help for an addiction to pain medications. He SAID this out of his own mouth in a video. THEN a few years later this song comes out. It is about HIS addiction and HIS problem with Demeral. That is not in dispute.

    WHat is in dispute is the issue over whether or not he was STILL on these drugs, and if he was, how extensive or constant the problem was.

  70. emmie Said,

    YH Myslel jsem, že to bylo něco jako, že becausehe wasdoig a pohovor a musel zub ach a on hadto odejít andstop bolest. Když přišel ba ck řekl: 'jsem něco zastavit bolest'
    i litovat ho.
    Hledal jsem na E'casanova a on vypadá jako osoba v abulane jeho kůže, a když on zavírá oči své, a co myslíte?

  71. gusgonecrazy Said,

    lol MJ se nám tipy na své smrti hoax lety, podobně jako v té písničce z alba krev na taneční parket "morfium" ve větě říká infarktu miminko potřebovat i vaše tělo !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i plánované MJ ... .... i plánované.

  72. O JACKSONOLOGIST Said,

    Wow ... tato obvinění jsou zcela jistě velmi říkal! I první divil když něco wasn't právo v průběhu veřejné památník, kdy v Paříži a děti didnt zdát naštvaná. Pak se, že řeči a všiml jsem taková neexistují žádné slzy.

    Lidé žádali o to tady asi bylo nelegálním předstírat svou vlastní smrt a odpověď zní ANO!
    AEG byl údajně získat pádný výplaty pojistného v případě smrti MJ ... a drogami neméně ... Je vysoce nelegální předstírat svou smrt a ještě nelegální předstírat, že pokud někdo má obdržet výplata pojistného jako výsledek. VUT pokud vím teď příčina úmrtí na MJ smrti certifikát říká "odložené" ... tak Im Nevíte o tenhle. A skutečnost, že policie je údajně zapojen?? hmmm ... ... Latoya také sama řekla MJ stojí více mrtvých pak žije ....

    I have a few other things that Ive noticed that I didnt see mentioned on here…yet. This is my first post and havent gotten a chance to read everything yet, so forgive me if this stuff has been mentioned.

    1. MJ's doc supposedly performed CPR on a bed. Anyone who knows anything about CPR ESPECIALLY a dr., knows you do NOT perform this procedure on a friggin bed!!

    2. I feel the family has got to know that these rumors are swirling on the hoax. They HAVE to know…I feel that they havent issed a statement squashing these rumors is also very suspicious.

    3. MJ's brother, Jermaine held a press conference announcing MJ's fficial” death. Divný. I could be wrong, but isnt announciong something like that, especially the death of a very high profile celeb, the job of the coroner, the doctors or at least a law enforcement official?

    4.As I stated above, MJ's death cert. says cause of death: DEFERRED. Well we all know it was a heart attack as a result of drug use, so….?? The fact it says “deferred” may be their “out” in avoiding legal action for falsifying a death. Again, I may be wrong on this. Just my opinion.

    5. Ian Halperin. The author of the book : Unmasked, The Final Years of Michael Jackson. He claims to have said he gave MJ 6 months to live. Well, 6 months and one day later…..POOF…he's dead. Also fishy is the fact his book came out one week AFTER MJ died.

    6. Ok….We all know MJ kept his kids masked in public. now at the memorial they are shown. I beleive these were his real children. Now as this website claims, they will see their dad once again someday, somehow. BUT now that we all know what they look like, won't it be a little hard for them to appear in public, say in another country where their dad is hiding out? I mean, you cant keep those kids locked in a dungeon. They need air and to play outside…have friends and go to the ice cream store. Even if MJ gets more surgery to completely change his look wont it look a little odd to see all 3 of them walking out in public with a strange man that no one has ever seen before? This man being the “new” MJ.

    Jsem tak rád, že tato stránka neexistuje! Byl jsem říkal, všichni vím o mé teorie a podívej se na mě llike Im ořechy. Ale když on je naživu ... .. I dont think budeme vidět ho znovu ... alespoň ne tak, jak použít pro vzhled, který se na cestě, byl šíleně HOT! Ten bude novou osobu. Cítím se hrozně a mé srdce, bolesti na něj, že jeho život má přijít na to. Počasí byl nucen nebo se to na vlastní .... Je to určitě nejvíce propracovaný hoax svět bude vědět. Její ještě smutnější, že MJ a jeho lidí si myslí, že to byla jediná cesta ven.

    Co si o tom všem myslet?

Přidat komentář

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash