Michael Jackson tatt til UCLA Medical Center er "opp fra de døde"

11 juli 2009
av admin

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Writer på news.yahoo.com rapporter:

Når Michael Jackson gikk i CARDIAC arrest, rescuers tok ham til et sted kjent for å bringe de døde tilbake til livet. En verdenskjente kirurg ved UCLA Medical Center har pioneered en måte å gjenopplive folk at de fleste leger ville ha lang avskrevet, deriblant en kvinne som har hjertet hadde stoppet for 2 1 / 2 timer.

Testet på et par dusin CARDIAC arrest pasienter, 80 prosent overlevde. Vanligvis mer enn 80 prosent omkomme.

and an American Heart Association spokesman. "De tok folk som i utgangspunktet døde, ikke alt annerledes enn Michael Jackson, og lagret de fleste av dem, sa dr. Lance Becker, en nødsituasjon medisin ekspert ved University of Pennsylvania og American Heart Association talsmann.

Kunne Jackson har også blitt frelst?

Folkemengder ved UCLA Medical Center sorg den "død" av Michael Jackson på 25 juni 2009

Det er umulig å vite. Legene på sykehuset jobbet med ham for en time. The UCLA ekspert, cardiothoracic kirurgen Dr. Gerald Buckberg, sa han ikke var personlig involvert i Jackson behandling, og at for lite er kjent om hva som innledes det.

"Vi har ingen anelse om når han døde versus da han ble funnet," Buckberg sa i en telefon intervju.

Men resultatene i andre pasienter viser at "vinduet er åpne for ny tenkning" om hvor lenge folk kan bli vellykket resuscitated etter sitt hjerte sluttet å slå, Buckberg sa. "Vi kan berge dem veien utenfor gjeldende tidsrammer som er brukt. Vi har endret konseptet når hjertet er død permanent.

De kaller det "the Lazarus syndromet" for mannen Bibelen sier Jesus opp fra de døde.

La det være klart: Ingen sier at folk lenge død uten legehjelp kan gjenopplivet. De heldige i Buckberg studie fikk rask hjelp, og årsaken til at de led CARDIAC arrest ble kjent, og kan være løst: blokkert arteries forårsaker hjerteinfarkt, i de fleste tilfeller.

Buckberg metode krever:

_Prompt HLR - rytmisk brystet komprimering - for å opprettholde blodtrykket før pasienten kommer til sykehuset.

. _Use Av en hjerte-lunge-maskin for å holde blod og oksygen bevegelse gjennom kroppen mens leger bøte på hva som fikk hjertet til å skjelve eller slutte i utgangspunktet, for eksempel et medikament overdose eller en tett arterien.

_Special Prosedyrer og medisiner for gradvis gjenopprette blod og oksygen flyt, så plutselig utbrudd ikke medfører fersk skade.

Uten alle de tre elementene pasienter kan lide hjerneskade hvis de lever i det hele tatt.

"Du kan lagre hjerte og miste hjernen," Buckberg forklart.

UCLA og sykehus i Birmingham, Ala., Ann Arbor, Mich.; og i Tyskland testet Buckberg's metoden på 34 pasienter som hadde vært i CARDIAC arrest etter et gjennomsnitt på 72 minutter. Alle hadde mislyktes Resuscitation metoder med standard HLR og defibrillation å prøve å sjokkere deres hjerte tilbake til juling.

Bare syv døde. Bare to overlevende ble tatt med permanente nevrologiske skader. Resultatene ble publisert i 2006 i tidsskriftet Resuscitation.

Dr. Konstantin Athanasuleas (uttales uh-enn-uh-SOO'-lee-us), en kirurg ved University of Alabama i Birmingham, behandlet en mann i studien som hadde vært i CARDIAC arrest i cirka én og en halv time. Mannens kone, sykepleier, gjorde HLR før et helikopter brakte ham til sykehuset.

"Han var flatlined" med hjertet "som fremdeles som spisestuen tabellen" Athanasuleas sa.

Legene satte ham på en hjerte-lunge-maskin, whisked ham til catheterization lab for å se om han hadde arterien blokkering, deretter gjorde bypass kirurgi til omkjøring rundt dem.

"Fyren dro hjem og ble neurologically perfekte" minst to år senere, legen sa.

Buckberg behandlet en kvinne som hadde vært i CARDIAC arrest for 2 1 / 2 timer.

Han ville ikke sende henne til operasjonsstua til hun HLR og blodtrykket kan bli opprettholdt så videre behandling kan være forsøkte, sa han.

Dessverre kvinnen overlevde alt dette, men døde noen uker senere fra en infeksjon.

Buckberg har tatt sitt arbeid videre i forsøk med griser i CARDIAC arrest. Han bevisst fratatt sine hoder av blodstrøm etter en halv time, og deretter brukt sin Resuscitation teknikker for å få dem tilbake, med normal eller nær normal funksjon. Resultatene ble presentert på et hjerte foreningen konferanse i fjor høst stunned mange, inkludert Dr. Myron Weisfeldt, en cardiologist og formann i medisin ved Johns Hopkins University School of Medicine.

"Han gjør fantastiske ting. Du nesten ikke tror resultatene som han fikk "Weisfeldt sagt av Buckberg. "De fleste av oss bærer rundt i hodet til at hvis noen er hjernen er fratatt blodstrøm for 10 til 15 minutter for at vi ikke kommer til å få dem tilbake til en nyttig funksjon. Hans data tyder det er mulig. "

Leger i Japan, Taiwan og andre steder i Asia har forsøkt tilnærminger ligner Buckberg med gode resultater, sier Becker, som er i ferd med å prøve det i Philadelphia.

Det tar opplæring. Det tar Rethinking "for å få leger til å vedta noe denne nye og finansiering av større studier for å bevise det fungerer, Buckberg sa.

Denne rapporten gir enda mer troverdighet til oppfatningen at Michael Jackson død var en Hoax. Hva nå synes svært sannsynlig er at han ble resuscitated av hans leger som jobbet med ham for en time, og ble deretter fraktet med helikopter til likhuset, der han kunne gjøre sin exit, ubemerket og undetected.

Tags: Conspiracy Teorier, Death Hoax, nyheter, rapporter, Ryktene
Posted in Conspiracy Teorier, Hoax Death, Nyheter | Kommentarer (0)

Ingen kommentarer

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.
Kopier beskyttet av Chetan er WP-CopyProtect.