Мицхаел Јацксон је одведен у УЦЛА Медицал Центер бити 'ускрисио од мртвих "

Јули 11тх, 2009
бы админ

МАРИЛЫНН МАРЦХИОНЕ, АП Медицал Писац на неус.ыахоо.цом извештаја:

Када је Мицхаел Јацксон је отишао у кардиолошка хапшење, ресцуерс одвели га у место познато по довођења мртвих врати у живот. Светски познатог кирург на УЦЛА Медицински Центар је развио тако да би поново да већина људи би лекари већ дуго писано офф, укључујући жене чије срце је престао за 2 1 / 2 сата.

Тестиран на неколико десетина кардиолошка хапшење пацијената, 80% преживео. Обично, више од 80% пропасти.

and an American Heart Association spokesman. "Они су људи који су у основи мртав, а не све што се разликује од Мицхаел Јацксон, а чувају се већина њих", рекао је Др Ланце Бецкер, хитних специјалиста медицине на Университы оф Пенсилванија и Америцан Хеарт Ассоциатион портпарол.

Могао Јацксон, такође су се спасити?

Гужве на УЦЛА Медицал Центер жалости је 'смрт' је Мицхаел Јацксон дана 25. јуни 2009

То је немогуће знати. Доктори у болници су радили на њему за један сат. Тхе УЦЛА стручњак, цардиотхорациц кирург др Гералд Буцкберг, рекао је да није био лично укључен у Јацксон'с поступање, те да премало је познато о томе шта је претходило.

"Ми немамо појма кад умрије версус кад је пронађена," Буцкберг рекао је у телефонском интервјуу.

Ипак, резултати у другим пацијентима показују да "широк прозора је отворен за нова размишљања" о томе како дуго људи могу бити успешно оживљени након њихова срца куит премлаћивања, рекао је Буцкберг. "Можемо их спасавати начин тренутно време изван оквира који се користи. Променили смо концепт кад срце, умро је трајно. "

Они га зову "Тхе Лазарус синдромом" за човека Библија каже Исус ускрисио из мртвих.

Да буде јасно: Нико није рекавши да људи дуго мртав без медицинске пажње може бити оживје. На срећу онима у Буцкберг студија примио је брзо помоћи, а разлог су претрпели срчани хапшење је позната и могло би бити фиксна: блокира артерије узрокује срчани напад, у већини случајева.

Буцкберг метода захтева:

_Промпт ЦПР - ритмички прсног цомпрессионс - за одржавање крвног притиска док пацијент добија у болницу.

. _Усе А срце-плућа машина задржати премештања крви и кисеоника кроз организам, док лекари лек шта је узроковало срце тукац или зауставити на првом месту, као што су дрога предозирати или зачепљен артерија.

_Специал Процедуре и лекови постепено враћање проток крви и кисеоника, па нагли куљати не узрокује оштећења свеже.

Без сва три елемента, пацијенти могу претрпјети оштећење мозга ако их уопште преживети.

"Можете сачувати изгубити срце и мозак", објаснио је Буцкберг.

УЦЛА и болнице у Бирмингхаму, Ала.; Анн Арбору, Мицх. И тестирани у Немачкој Буцкберг метода на 34 пацијената који су били у кардиолошка хапшење за просечно 72 минута. Све је пропустио оживљавање методе са стандардним ЦПР и дефибриллатион покушати шокирати њихова срца назад на батина.

Само седам умро. Само два су остали преживели са трајним неуролошка оштећења. Резултати су били објављени у 2006 у часопису оживљавања.

Др Константин Атханасулеас (изговара него-ух-ух-СОО'-Лее-нас), а кирург на Университы оф Алабама ат Бирмингхам, третира један човек из студија који су били у цардиац хапссење за око сат и по. Човек који је жену, медицинска сестра, док се не учини ЦПР хеликоптером су га одвели у болницу.

"Он је био флатлинед", са срцем "како даље као благоваона сто", рекао је Атханасулеас.

Лекари га на срце-плућа машина, ухискед њим на цатхетеризатион лабораторију да ли је имао блокаде артерија, дакле заобићи хирургија за обилажење око њих.

"Тхе гуы оде кући и да је неуролошки савршена" најмање две године касније, лекар је рекао.

Буцкберг третирају жене која је била у кардиолошка хапшење за 2 1 / 2 сата.

Он јој не би послали на оперативни соба док јој ЦПР и крвни притисак може да се одржавати тако да даље лечење може бити покуссао, рекао је он.

Жалосно, жена преживела све то, али неколико недеља касније умро од инфекције.

Буцкберг је његов рад у даљњи експерименти са пигс ин цардиац хапшење. Он је намјерно лишен њихов мозак проток крви за пола сата, а затим се његово оживљавање технике довести их назад уз нормалне или близу нормалне функције. Резултати представљени на конференцији за срце савез прошле јесени запањен многи, укључујући и Др Мырон Уеисфелдт, а кардиолог и предсједник медицину на Јохнс Хопкинс Университы Сцхоол оф Медицине.

"Он ради ванредне ствари. Ви готово не верују да је резултате добио ", казао је Уеисфелдт од Буцкберг. "Већина нас носи около у нашој глави да ако нечији мозак је лишен крви за 10 до 15 минута да ми се не иде само да би их назад у било које корисне функције. Његови подаци сугеришу да је могуће. "

Лекари у Јапан, Тајван и другде у Азији су покушали сличан приступ Буцкберг је са одличним резултатима, рекао је Бецкер, који је о за пробати у Пхиладелпхији.

"Потребно је тренинг. Потребно ретхинкинг "да бисте добили лекари усвојити нешто тај нови, а средства за веће студије доказују да то ради, Буцкберг саид.

Овај извештај даје још више поверења у појам да је Мицхаел Јацксон смрти био Хоакс. Шта сада изгледа врло вероватно је да је успешно оживљени његови лекари који су радили на њему за један сат, а затим је хеликоптером превезли преко до мртвачница, где је могао направити његов излазак, непримијећен и неоткривени.

Тагс: теорија, Деатх Хоакс, вести, извештаји, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Вести | Коментари (1)

Оне Респонсе то "Мицхаел Јацксон одвели у УЦЛА Медицал Центер бити 'ускрисио из мртвих"

  1. мелиа8383 каже:

    Чини се као Хоакс, само моје мишљење.
    Али аныуаыс, био сам у потрази на ыоутубе о Мицхаел Јацксон, и овај видео назад Вјерујем јануар 6,09 (барем оно што је видео државе) ....
    ТМЗ је замољен њему ако постоји био је идући да буде "Тоур", рекао је "Да", онда је ТМЗ репортер је питао ако има је идући да буде Јацксон 5 Реинион на "турнеју", а он је рекао "Да" .. Немојте се Јацксон "5" Претпостављам да неки од емисије?

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.
Копирај заштићен Цхетан 'са УП-ЦопыПротецт.