Michael Jackson vziať na UCLA Medical Center, aby sa 'vzkriesil z mŕtvych'

11. júla 2009
admin

MARILYNN MARCHIONE, AP Zdravotnícke spisovateľ na news.yahoo.com správy:

Keď Michael Jackson šel do srdcová zástava, záchranáři ho vzal na miesta známa pre podanie mŕtve späť k životu. A svet-proslulý chirurg na UCLA Medical Center sa stala priekopníci spôsobom oživiť ľudí, že väčšina lekárov by už dlho odpísané, vrátane ženy, ktorých srdce sa skončila pre 2 1 / 2 hodiny.

Testované na pár desiatok srdcová zástava u pacientov, 80 percent prežil. Zvyčajne viac ako 80 percent skaze.

and an American Heart Association spokesman. "Berú ľudí, ktorí boli v podstate mŕtvy, nie všetky, že iný ako Michael Jackson, a zachrániť väčšinu z nich," povedal Dr Lanke Becker, tiesňové medicíny špecialista na University of Pennsylvania a americkú srdcový asociácie hovorca.

Mohol Jackson, taky boli uložené?

Crowds na UCLA Medical Center zámutku na 'smrť' Michael Jackson zo dňa 25. júna 2009

Je to nemožné poznať. Lekári v nemocnici pracoval na jeho hodinu. V UCLA odborníka, cardiothoracic chirurg Dr Gerald Buckberg, povedal, že nebol osobne zapojený do Jackson na liečbu, a že sa príliš málo sa vie o tom, čo jej predchádzalo.

"Nemáme predstavu, kedy zomrel versus keď sa zistilo," Buckberg povedal v telefónnom rozhovore.

Avšak, výsledky v ostatných pacientov ukazujú, že "je okno dokorán, aby nové myslenie" o tom, ako dlho ľudia môžu byť úspešne resuscitated po ich srdce prestať biť, Buckberg povedal. "Môžeme zachrániť im cestu za hranice súčasnej dobe snímky, ktoré sú používané. Zmenili sme koncepciu, keď srdce je mŕtvy trvalo. "

Hovoria tomu "je Lazar syndróm" pre človeka Biblia hovorí Ježiš vstal z mŕtvych.

Buďme jasné: Nikto sa hovorí, že ľudia dlho mŕtvy bez lekárske ošetrenie môžu byť obnovené. Na šťastie, ako v Buckberg štúdie dostali rýchlu pomoc, a preto im utrpel srdcová zástava bola známa a mohla by byť stanovené: blokované tepien spôsobujúce srdcový infarkt, vo väčšine prípadov.

Buckberg metóda vyžaduje:

_Prompt CPR - rytmicky kompresie hrudníka - udržať krvný tlak, až sa pacient dostane do nemocnice.

. _Use Zo srdca-stroj pľúca, aby krv a kyslík pomocou pohyblivej telo, zatiaľ čo lekári napraviť, čo spôsobil srdce Toul alebo zastaviť na prvom mieste, ako je predávkovanie drogami alebo upchaté tepny.

_Special Postupy a lieky, aby sa postupne obnoví prietok krvi a kyslíka, takže náhly príval čerstvého nespôsobí poškodenie.

Bez všetky tri prvky, pacienti mohli utrpieť poškodenie mozgu, ak vôbec prežijú.

"Môžete ušetriť srdce a mozog strácajú," vysvetlil Buckberg.

UCLA a nemocnice v Birminghame, Ala., Ann Arbor, Mich. A testované v Nemecku Buckberg metódou na 34 pacientov, ktorí boli v srdcovú zástavu v priemere o 72 minút. Všetky stroskotali resuscitáciu metódy sa štandardná CPR a defibrilace sa pokúsiť šoku späť do ich srdce bije.

Len sedem zomrelo. Iba dva prežili boli Vľavo s trvalým neurologickým poškodením. Výsledky boli uverejnené v roku 2006 v časopise resuscitácia.

Dr Constantine Athanasuleas (výraznejšie ako-uh-uh-SOO'-lee-us), chirurg na University of Alabama v Birminghame, liečených jeden muž v štúdii, ktorá bola v srdcová zástava asi hodinu a pol. Muž, žena, sestra, to CPR do vrtuľníku priviedol ho do nemocnice.

"Bol flatlined" so srdcom ", ako je stále ako svoj jedálenský stôl," povedal Athanasuleas.

Lekári ho na srdce-stroj pľúca, whisked ho na katetrizáciu lab vidieť keby tepny blokády, potom to bypass na obchádzka okolo nich.

"Ten chlap šiel domov a bol neurologické perfektné" najmenej o dva roky neskôr, lekár povedal.

Buckberg zaobchádzať so ženou, ktorí boli v srdcová zástava pre 2 1 / 2 hodiny.

Nechtěl poslať ju na operačný sál, kým ju CPR a krvného tlaku môže byť udržiavaná tak ďalšiu liečbu by mohol byť pokus o ňu, povedal.

Bohužiaľ, žena prežila všetky, ale zomrel niekoľko týždňov od nákazy.

Buckberg vzala svoju prácu v ďalších pokusoch s ošípaných na srdcovú zástavu. Úmyselne zbavený svojho prietoku krvi mozgom na pol hodinu, potom použitá jeho resuscitáciu techník tak, aby je späť, s normálnou, alebo blízko-normálnu funkciu. Výsledky prezentované na srdcový asociácie konferenčných posledný pokles omráčené mnohí, vrátane Dr Myron Weisfeldt, a kardiológ a predseda medicíny na Johns Hopkins University škola lekárska.

"On to robí mimoriadne veci. Ty takmer neveríte, že výsledky sa dostal, "povedal Weisfeldt z Buckberg. "Väčšina z nás so sebou okolo našej hlavy, že ak niečí mozog je zbavená krvi za 10 až 15 minút, že sme jednoducho nebudu dostanem späť do akékoľvek užitočné funkcie. Jeho údaje naznačujú, je to možné. "

Lekári v Japonsku, na Taiwane a inde v Ázii sa pokúšali prístupy podobné Buckberg to s vynikajúcimi výsledkami, povedal Becker, ktorí sa o to vyskúšať vo Philadelphii.

"It takes tréning. Berie prehodnotenie "sa dostať k lekárovi niečo prijať túto novú a financovanie väčších štúdií dokázať, že funguje, Buckberg povedal.

Táto správa prináša ešte väčšiu dôveryhodnosť na predstavu, že Michael Jackson smrti bol Hoax. Čo sa teraz zdá veľmi pravdepodobné, že bol úspešne resuscitated svojím lekárom, aby pracoval na ňom po dobu jednej hodiny, a potom bolo prevezené cez vrtuľníku do márnice, kde by mohla jeho odchode, nepozorovane a odhalené.

Tagy: konspirační teórie, Smrť Hoax, Novinky, Správy, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Novinky | Komentáre (66)

66 Reakcie na "Michael Jackson vziať na UCLA Medical Center, aby sa 'vzkriesil z mŕtvych'"

  1. melia8383 hovorí:

    Zdá sa, ako Hoax, len môj názor.
    Ale tak ako tak, bola som hľadať na youtube o Michael Jackson, a tohle video späť Verím januára 6,09 (aspoň čo sa uvádza, video) ....
    TMZ požiadal ho, jestli by šlo za "výlet" povedal "áno", potom TMZ reportér spýtal, či tam bol bude Jackson 5 stretnutí na "turné" a povedal: "Áno" .. Nepokúšajte sa Jackson "5" Predpokladám, aby sa niektoré z ukazuje?

  2. CuteAngel hovorí:

    Prvýkrát som videl zábery z 'tela' bol pričom z vrtuľníku a do čakacej van, som vedel, že niečo podíval sa o celú vec: 'telo' vyzeral nezvyčajne ploché pod bielou plachtou. Všetci vieme, MJ bol chudý, ale vážne, ak si pozorne pozrel, nie vyzerať bolo telo pod tých listov vôbec. Len my dva centy.

  3. Andrea hovorí:

    melia8383 - áno, sú to urobiť show! Jermaine dokonca hovoril o tom, ako ho a Michael mal robiť rozhovory jedna. A teraz sa potvrdzuje, že dňa 29. augusta, Michaela 51. narodeninám, ktoré bude robiť show v Londýne 02 scéne! Tiež tam bude obrie 'život-ako' 'úžasné' 'hologram' Míkaelův na pódiu, ktoré bude vykonávať tanec a ... ... .. divné, že? ahah

  4. mysticallymagestically hovorí:

    Tento článok pochádza naprieč ako veľké, hrubé Red Herring. Len my dva centy.

  5. Andrea hovorí:

    @ CuteAngel - som úplne súhlasiť! A spôsob, akým je zdravotnícky zvládli 'tela' v van bolo strašné! Povedzme, že je to REAL tela, ktorá ešte robí? Poď! Ľudia potrebujú prebudiť. Tento hoax je tak úplne jasné.

  6. Andrea hovorí:

    Čo sa týka tohto článku, ide - nejsem príliš záujem na tom, či je alebo nie je naozaj väzby palcov Ale viete, já si myslel, možná, že ste sa zotavenie sa zo údajnej 'infarkt' a teraz buď v kóme, alebo jeden vegetible a techincally by bol 'DEAD' každému, pretože by neboli schopní plniť ani spievať ešte. Buď ako buď, já myslím, že je stále nažive. Taktiež sa domnievam, že nikto nie je získanie ich príbeh narovnané von a verím, že všetci beží asi rád kurčatá s hlavami vyobcován pravdu hneď, pretože nikto očakávať, že 'hoax' dostat to z ruky a sentimentálnu. Takže teraz sa snaží prichádzať s novými plány, a to sú práve nepracuje na spôsob, akým chcel ju. Stačí povedať. Uvidíme čoskoro.

  7. ejay5131 hovorí:

    Súhlasím s Andrea, myslím, že táto "smrť" by mala byť "zníženie a suché" a teraz je vyriešené v niečo, čo nikdy pripravené pre. Myslím, že médiá "zdroje" s uvedením hlavných drog info. sú ľudia na to. Sú veľmi ťažko snaží tlačit Od a drogy vo verejnom oku tak nikto, kto by naozaj myslí, že bude premýšľať o tomto mieste vyvoláva otázky. a prečo bol tak nervózny Janet pôsobiace na pamiatku, to bolo ako ona nemohla dočkať, až sa dostanete von. Myslím, že celá bitka väzbe je falošná taky, Debbie je verný MJ kvôli deťom, ona by mohla byť v tom taky. Nebude; tom, kto vyhrá bitku väzby, ak je nažive MJ ... deti budú späť s ním rovnako. Ak Katherine sa im, že budeme aj naďalej v Jackson rodiny, chová nespozorovanou radi Michael nechal z väčšej časti. Ak vyhrá a Debbie je .. to nebude trvať dlho, ako zistíme, že deti a Debbie zmizne do "súkromného" života od všetečný oči. Oba scenerie je priviesť deti späť do MJ. Třeba ne hned, ale časom. Akékoľvek myšlienky?

  8. carelesslove46 hovorí:

    Joe Jackson bol povedal, že si myslí, že Michael sa deti môžu chcieť nasledovať svojho otca
    noha kroky .. A že Paríž chce niečo urobiť a že 'Paušálna' je údajne
    dobrý tanečník .. Môže skúsiť a
    push tie deti tam ..
    Len v spôsobe, akým to urobil sám. Je to môj pocit, že
    Deti zostanú v rodine ... Hoci Jackson
    Pravdepodobne nie s Babička, ktorá je na 79 až ku starým vysporiadať s troma mladými deti .. já chcem vedieť
    presne to, čo sa stalo s Michaelom ... Pamätajte, že fotografia je z neho na vozíku? Promluvit s ním
    len s 6 mesiacov žiť?
    Píseň zaznamenané rokmi ..
    'Gone príliš skoro'? Možno, že ak
    udělal fingovanými jeho smrti má
    Plánoval to doslova roky .. Možno to bol
    snažia, aby fanúšikovia vedieť
    niektoré subtílnej spôsobom. Rovnako ako Michael
    povedal v rozhovore raz.
    "Pravda zvíťazí".

  9. Goldie hovorí:
    hod

    Miluju tento web

    viesť k dobrej práci

    láska z Dánska

  10. MyBelovedMJ hovorí:
    hod

    Povedal, že áno. Michael je asi pravda, a to je dôvod, prečo existuje toľko "tipy" na to všetko. Myslím si, že nějak Michael sa snaží nám všeličo. Maby je to jenom já.

  11. feyaya hovorí:
    hod

    Súhlasím, MYBELOVEDMJ. existuje mnoho tipov a podprahové oznámenia je hádzať na nás z každého smeru. a toľko rozpornej príbehy! obzvlášť pokiaľ ide o súkromnú službu pred pamätníkom a či bola otvorená rakev. Pořád vypočutie toľko rôznych vecí. Jo, a CARELESSLOVE46, že pieseň s názvom "odišiel príliš skoro" bola pre michael priateľ Ryan White, ktorí zomreli na AIDS, niekedy na začiatku 90. rokov.

  12. DawneVee hovorí:

    Lekár, ktorý je majiteľom tohto zariadenia, alebo ako chcete, aby výzva bola v rozhovore pre televíziu niekoľko dní po jeho smrti MJ a rozprávanie ľudí, ako to fungovalo a koľko životov boli uložené na neho, atď
    Myslím, že to je úžasné! Dúfam, že ďalšie nemocnice budú vyzerať dostať do niečoho podobného.

    Nikdy uvedené, ktorí ju využívajú, o MJ, neuvádzala ho vlastne vôbec.

    Moje otázky sú ...

    Ak jeden sa vracia a číta žiadne novinky zdroj z 25., je to bol spomenie, že personál nemocnice šla asi robí, ako ich bežnú vec MJ po príchode.
    Hmmm .. nebude sa cpát ventilátorov mimo hosptial sa povie, aby sa niečo deje?

    Ďalšou otázkou, prečo nebol tento prístroj používať na MJ. Všetko je to uvedené je, že lekári pracovali na jeho hodinu.

    Všetky možné spôsoby, ako zachovať MJ 'živý' neboli použité podľa môjho názoru, ako by im mal byť.

    Myslel som, že asi aj ten deň na 25. a někdo tady komentované o sanitku pomaly opúšťa a nemali obťažovať obrátiť ich svetla, vřískat ich rohy alebo čokoľvek ... chcem povedať, haló ... to nie je len Joe Schmoe z ulice . Niekto má srdcovú zástavu a ambulancie chce zostať zamlčují? Bullcrap!

    A niekto iný je uvedené niekde o zdravotníci. Mám nečtli kdekoľvek, že MJ srdca sa snažil byť znovu-začala ty pádla že každý živý prevádzkuje.
    Nie sú zdravotníci údajne šoku srdca v prípadoch ako je tento?

  13. flower hovorí:

    HI, iread jedna z pripomienok k TMZ v 1. týžd mj o absolvovanie ?????????? a niekto povedal, že počul / čítal, že jedna z personálu, aby sa zúčastnili MJ HOME keď dostal 911 hovoru povedal, že orgán, u ktorého bolo odstránené z MJ HOME IS 100% NIE REAL MJ, a tiež niektoré zamestnanca na UCLA Uvedené došlo strážkyne niečo deje, keď sa jeho BODY tam dorazili. má niekto úhorov poèul / prečítať toto som skúsiť hľadať tieto informácie ale nemožno nájsť nič

  14. supermom75 hovorí:

    odišla do okamihu nebol zapojený s touto Som blízko priateľ Michaels napísal, že pieseň v poctu alliah smrti bolo pre ňu

  15. supermom75 hovorí:

    310. pozrite sa aj neveria slovo z toho dostať prvý tý pitve mŕtvoly hovorí žiadne známky vražda telo vypadalo zdravej teraz mal ihlu značiek po celej jeho telo dostať DNA zo zborov prosím spôsobiť nemám pocit, že mu bolo cítiť aj lekári , ktorí tiež nebola oprávnená k liečiť v cali by už prekročili zákon dáva mu Meds všetky PPL closly vedel, kto mu povedal, že bol strach z ihiel a bolesti a že ak sa pozriete na to ppolice boli vyplácala pred kto hovorí, že nebudú vedieť nič a to myslím nikto z ich príbehy zápas som ex policajt plus nemajú, ktoré musia byť v autopsiu, že je naozaj Michael Jackson a prečo nemá lekár podpísal úmrtný list aj tu je ďalšia vec, prečo by sa jeho telesná stráž povedal muž nie je Michael Jackson človek nie je dýchanie iba na trase, pretože tam dělali zverejniť Michaels meno druhej, že si to nastaviť klásť Meds celého domu janet šel v domácej pred ich hľadali ho, prečo je to, že som si myslela nikto nahlas na scénu, až bolo Hľadaný michael mal veľa peňazí veľa médií a spravodajstva nezmyselné a je tu vežou Michaels rodine povedal, že keď ho veiwed za posledné čase krásny vzhľad, rovnako ako bol spí, ale žiadne otvorené rakvy michael by mať chcel, aby za svoje fanúšikov říct sbohem, je tu nová výmluva neexistoval otvoriť rakev, pretože tam bolo príliš veľa škody na jeho tvár zmysel, keď sa respt CPR škodu na tvár a môžete ich opraviť na mourge tak na môj záver la pd je ďaleko aj meniace príbehy, keď lekár bol po celú dobu a jeho odmietnutie podpísať úmrtný list žiadnu odpoveď na otázku, že sa žiadne emócie na pohrebe a tady je kop poistka for London sa bude týkať viac ako dávky, ale nie natrual mať žiadny normálny človek by mohol tento údaj sa dostať odtlačky prstov z tela získať DNA z rodičov ukázať michael michael je pred vami rozhodne o vraždu

  16. supermom75 hovorí:

    To je niečo, čo som napísal o pohľad na TMZ pre náš pohľad na to a zrazu začal môj server pôsobiace po i posta má niekto problémy s mrazu alebo zásah na PC, keď sa tam pokúsi prerokovať michael nie DEA alebo Váš von pozrieť na prípad iam x policajt v malom staèí a či môžem prísť až s tým všetkým info v menej o týždeň potom je niečo zle a la pd sa vyplatila ako s elvis PPL, keď začal hľadať svojej smrti ich info začal je vymazaný z internetu a knihy boli odstránené z regálov ako legrační je, že

  17. supermom75 hovorí:

    ok tu sú niektoré skutočné dôkazy o tom všetci viete, že povedal, že neexistuje žiadny dôvod, otvoriť rakev, pretože sa ukryl tvár bol zmätený z repitory ošetrenie do nemocnice z CPR nedá všetci vieme, to tak si prečítajte tento

    Koroner úradníci vyhlásili, že sa tam žiadne známky traumy na Jackson tela alebo doklad o nečestné konanie, ktoré by musela čakať na výsledky toxikologických testov a ďalších štúdií na určenie príčiny smrti.

    Pár ďalších informácií boli uvoľnené o pitve mŕtvoly zistení, ale hlásené Fox News na svojich internetových stránkach, že vyšetrovatelia našli jeho telo, ktoré majú byť zdravšie a silnejšie, ako očakával, že sa s niektorými zjazveniu na tvári.

  18. supermom75 hovorí:

    Zatiaľ boli všetky ihly známky nad ním nie sú vedie dobre na tomto

  19. DawneVee hovorí:

    Som čítal, že nie je kvetina, možno nájdete odkaz na nás, aby sme ich mohli prečítať, či je odkaz tam.

    Četl jsem TMZ, najmä pre čistokrvné zábavy. Je úžasné, koľko sa tam commenters veriť všetkým hovno TMZ presadzuje ako pravdu.

    Tak, tu sme na 16 dní od jeho MJ 'smrť', potom to ešte nie je pochovaný.

  20. bghoppy hovorí:

    Oprah je potrebné späť od nej plavba do Mediterranian každú chvíľu, pretože vľavo na sobotu po svojej "smrti" na 14 dní.
    Miluju, ako každý druhý plagát na tento pohľad bol blízkym osobným přítelem MJ. O Na ceste supermom neexistoval internet, keď elvis zomrel.
    Som dokonca začínajú divit asi admin. Kto ste? Pochopitelně máte dvanásť hodín, alebo v rôznych časových pásmach od východného pobrežia Ameriky, ktoré sú založené na protokole krát. Je to tam s vami? A môže prísť supermom prosím navštívte ju dlho stratil priateľa, teraz? A prečo má rez-n-pasta bol zablokovaný na tejto stránke?

  21. A-zvědavá-myseľ hovorí:

    Supermom75, ak ste boli / sú naozaj blízko priateľ Michael Jackson by ste vedieť, že "Odišiel príliš skoro" napísal už v raných 90. rokoch Michaela pre toho malého chlapca Ryan White, ktorí zomreli na AIDS ... ach, a ešte jedna vec, pretože ste za "blízkeho priateľa" z Michael Jackson, rešpektovať jeho súkromia a ísť povedať Uri Geller a všetkých ďalších 15 minút-z-slávu tzv priatelia zastaviť prebiehajúce na TV fronting radi dali na hovno bout Michael & vetranie všetky svoje osobné problémy, pre na svete počuť předstírám, že som ho tak dobre ... Michael bol muž súkromie, nikdy som ho poznal "blízko" a vedel som, že moc ...

  22. MyBelovedMJ hovorí:

    LOL BGhoppy si ma rozesmát. Já naozaj potreba, že. Díky moc. A súhlasím s vami o priateľovi časť. Zdá sa, trochu legrační. Zaujímalo by ma, či niektorý z týchto priateľov, bola v Michael `s memoriel, a ako dobre sa im ho poznáte? Obiviesly (nebyť drzý) dosť blízko. Ale já také děkuji za všetky informácie. Pomáha mi udržať mojej nádeje hore. Díky moc

  23. wishful09 hovorí:

    bghoppy,

    Tie môžu byť na niečo!

  24. Andrea hovorí:

    bghoppy si ma LOL rovnako!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive hovorí:

    OMG, pretože som našla tieto stránky som brečela veľa menej ... tejto stránke je udržať moje nádeje sa, že MJ nie je mŕtvy. Moji priatelia think im crazy a odmietanie. Já naozaj dúfame, že je stále nažive. A vraj tam bolo pozorovanie Michael po jeho tzv "smrť". Fotografie a účty sú dost ošuntělé, ale čokoľvek ... I LOVE MJ a vždy bude!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya hovorí:

    LOL, taky sranda o "priateľov." Připadá mi to zaujímavé, že aj keď niektorí tvrdia, že nemôže byť niekto, kto pozná ho osobne, ale hovorí ako keby to len jednoducho vedieť všetko, že sa to deje. ako keby boli na celý smrti hoax plot. zatiaľ nemôžu byť konkrétnejší. že marí mě. Som závislý na týchto stránkach, ale niekedy sa mi husia koža ... videl som skôr říkal post si myslí niekto iný tady vysielania je vlastne michael. Lol ... wow. Všimol som si, že kopírovanie a vkladanie boli príliš postihnutých, cuz i vždycky rád kliknite pravým tlačidlom na odkaz sa otvorí v novej záložke. ale zdá sa, že pravým tlačidlom myši teraz funguje ... žiadne zvýraznenie nemá hoci. Musím ísť do postele!

  27. dianafan hovorí:

    Keďže žiaden z nich vybral to na druhej vlákno

    ILLUMINUS Theo
    je dosť blízko, s jedným písmenom zmeny
    TOHME ilúzia, je mi ľúto, ale myslel som, že by to mohlo byť významné.

    Bol som zvedavý taky asi admin, tieto stránky sa zdajú byť docela profesionálne a bolo dať dohromady docela rýchlo.

    MJ je to, že ste chichotání u nás?

  28. smileygirl24 hovorí:

    moji priatelia myslia som blázon pre rozprávanie je všetko čo viem o Michael Jackson .. si myslí, že som blázon a musím zastaviť.

    Říkám i wont zastaviť, kým som vidieť jeho telo ležiace v rakev a DNA, ktoré preukáže, HES michael obdobie ...!

    i zvyknutý zastaviť, alebo sa vzdať ... i love michael tak bych dať svoj život za ním.

  29. smileygirl24 hovorí:

    Len som našiel na to prosím niekto vysvetliť!
    MICHAEL je naozaj ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 hovorí:

    OMG MICHAEL je naozaj zaživa
    pleeeeeeeeease niekto vysvetliť tento obrázok pre mňa prosím?
    Je to naozaj to, čo si myslím?
    Michael líbat jeho imitátor na čelo OPEN rakev>?
    Alebo som jednoducho ísť šialený? LOL

    OMG jsem rád vyšilovat Milujem ťa Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow hovorí:

    Ten obraz je Michael Jackson bozkávanie mŕtvych James Brown na čelo - pamätajte, že MJ je rakev je rovnaké ako jeden Brown to.

  32. A-zvědavá-myseľ hovorí:
    hod

    to je na pic Michaela James Brown na pohreb .. Michael pobozkal ho na jeho čele na pohrebe ... rakev Michael mal, je rovnaký ako James Brown to ... Upokoj smileygirl24 ... lol

  33. dane86 hovorí:
    hod

    @ Smileygirl24
    OMG! Kdes to vzal fotografiu! I'm soo, ako je šílené teraz taky! bolo to, že naozaj on?

  34. dianafan hovorí:
    hod

    To je divné foto-by mohla byť Rebbie? Všetky sestry nosili klobúky, takže sme nemohli vidieť ich účes. Jeho možnosti - ale pochybuji, jeho mu - si dôveru všetkých tých ľudí s tajnou rád, že? Al Sharpton a Jesse Jackson? (Myslím, že to, kto je na obrázku) - a navyše vyzerá, že sú mimo na parkovisku

  35. MyBelovedMJ hovorí:

    TMZ je kanál naplnený nezmysel. Rád by som vedel, kto to sakra je hlásenie na nich, aby mohli rozprávať spravodajstvo na svete. Môj Bože. LOL. Kto to bol, kto povedal, že niekto hovoril o vyslanie Michael post vezet LOL. I don `t, že áno, ale toto by mohol byť skôr sranda-li to udělal LOL. On by mohol vidieť to všetko, a potom sa na nás smeje. Ale já si tiež myslí, že by si myslím, že bol docela milé. Maby máme strach, že ho všetci si myslíme, a vedia, hehe ..

  36. MyBelovedMJ hovorí:

    OMG To bol zatraceně nízku obrázok. 1 vec je istá. Nie je to podvodník whi sa líbat, že telo. To môže byť Michael. Ale ako to sakra urobil Michael dostal dovnútra bez disguses. Kto zobral tu fotku? A podvodník woulden `t chodiť okolo, ako keď Michael Michael bol mŕtvy. Je naozaj nažive .. OMG. Cítila som sa choré znovu, a to bol asi zvracať.

  37. MyBelovedMJ hovorí:

    Dá `t byť podvodník bozkávanie Michael je to? Tento obrázok je považovaná za 1 dôvod. Niekto nám chce niečo ukázať. Myslím si, že je Michael líbat niekoho iného. Ale kto to sakra je mŕtvy potom? 1 premýšľať je istá. Michael `s rodinou nikdy pozvať podvodník to Michael` s funural. Chtěl bych explanition na tomto obrázku. Je mi z Podivínský lol

  38. MyBelovedMJ hovorí:

    Zrejme tam bol niekto v tomto rakev. Ale nie je mi povedať, že je Michael. Smileygirl124, kde sakra jsi našiel tú fotku LOL.?

  39. MyBelovedMJ hovorí:

    OH 1 LST vec. Pozrite sa, ako biele Michael `s ruka. NO podvodník, čo tak vôbec, môže byť biela ako Michael. Je nažive. OMG. Im dostať chorý tu. Ten, kto sa, že obraz, chce nám niečo povedať.

  40. bezradný hovorí:

    alebo možno dvojaký dáva svoje posledné zbohom to Michael Jackson?

  41. princ hovorí:

    Myslím, že som sa zbláznit. I'm vyšetrovanie vo dne aj v noci o jeho smrti. Len som hlboko cítiť, že je niečo zle s ním.
    Nemám slov o tejto fotografii.

  42. Arual1979 hovorí:

    @ Smileygirl24

    Promiň to povedať, ale vyzerá to, že tento obraz prišiel z James Brown pamätník. Našiel som video o tom ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. flower hovorí:

    HI DAWNEVEE ľúto i dont mať súvislosť bolo v komentár uverejnený na TMZ od niekoho vo verejnej osobe bol povedal, že počul (to, čo som povedal už v post), takže som chcela vedieť, či niekto počuli túto 2, pretože v deň, keď informácie pochádzajú z paramedicínski budeme vedieť na 100%, ale môj priateľ mi povedal, že aj ona to videla v jednom z novín, že zamestnanci na UCLA povedal, že niečo divného sa deje, keď kúpil orgánu v chate nie sú istí, čo to znamená, ale aj istotu, chcú vedieť, áno, ale v 1. deň alebo tak, ze mj aj obiehanie videli aspoň 2 komentáre o TMZ (od verejnosti) povedal, že počul, že zdravotníci boli říkal, že 100% istotu, že telo, ktoré odstránia z domu nebol reálny MJ, že nespochybňuje vyzerajú HIM, ale že by zmysel, pretože ten chlapík na fotografiu v Živý není REAL MJ nijak LOOK AKO DARK HE Je to len Dont vyzerať HIM, niečo jednoducho nie je v poriadku SORRY I Know všetci vieme len Cant NÁPOVEDA tom, že dielo, I love this SITE ADMIN udržali dobrú prácu UP A Thankyou toľko

  44. goslinger1 hovorí:

    Je nakláňaniu cez James Brown na rakvy. Nie je jeho vlastné imitátor.

    Overil som si to na google.

  45. wishful09 hovorí:

    Smajlík,

    Myslím, že to je James Brown pohreb. Im aj keď si nejsem jistá. Já jen vím Jesse Jackson nebol prítomný na Michaela pohreb. No I dont think bol. Čo je samo o sebe divné. Prečo by to nemalo byť tam. To je tak, ako sa bizarné. Aspoň mojej mysle je nepozorný. Miluju tě Michael. Odjakživa. Dúfam, že ste šťastná a konečne v mieri. Na ľudí v médiách sú nejhloupější ľudí zaživa.

  46. wishful09 hovorí:

    Tiež Smiley,

    Moji priatelia a rodina think I am uvedenie moc v tomto rovnako. To je dôvod, prečo Im chcela som našiel tieto stránky, pretože už nikto iný, aby sa moje podozrenie. Moja sestra je rád, prosím, len nech to ísť. Ale já dotírat. Viem, že niečo isnt pravdu. Príliš veľa vecí nebudeme spolu.

  47. wishful09 hovorí:

    Administrators,

    Ak viete, kedy Michael bol by ste nám povedať, že jo? LOL. Cant vidíte sme ísť blázon?

  48. Sosh hovorí:

    Smileygirl24, je to naozaj Michael Jackson ohýbanie nad rakev a bozkávanie osobu vnútri rakvy. Táto osoba sa zdá byť ako James Brown má takmer rovnaké rakev. A áno, v tomto bode, Michael bolo verejne známe, žije. Teraz ide len o to (Michael Jackson Hoax Smrť), patria niektoré iné, vím MJ je nažive!

  49. admin vraví:

    wishful09,
    Nemajte strach, keď sme vedeli, kde Michael Jackson bol, že by sme sa ako prvý správu, a či všetci viete ... my pracujeme na tom! Sme samozrejme presvedčení, že to nie je mŕtvy, čo je dôvod, prečo sme začali tomto mieste ... niekedy niekto uvidí ho získať fotografiu, alebo máte správne a uveríte 'pozorovania príbeh', a keď sme tam bude pripravený a čakajú!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ hovorí:

    Nie je James Brown v tomto rakev. Je to Michael `s rodinou, ktorí sú tam. Ten, ktorý leží v rakve má čierne vlasy, ako Michael. Ale vsadím sa, že on je ten, nbending na rakev. Rodiny by nikdy vyzvať k podvodník Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ hovorí:

    Bezradný: Im docela istý, že rodina wouldent prizvať Michael `s podvodník to Michael` s funuarel, že by náklady na mnoho pozornosti. Nie je james hnedá funural, Im takmer istý. Niektoré z týchto osôb v funral, nebolo to attented James Browns. Im hovorí áno, tento obraz je nám niečo

  52. Andrea hovorí:

    @ Môj milovaný MJ, je James Brown na pohreb. Ak ste sledovali špeciálne 'Život s Michael Jackson' hovorí o tom, ako navštevoval James Brown na pohrebe a dokonca strávil niekoľko hodín sama s James Brown tela!

    a ak si stále neveria mi tu, je plná dôkazov - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    a ak ste práve obraz google hľadať 'Michael Jackson James Brown to pohreb' banda ďalšie fotografie tohto dňa budú prichádzať!

  53. MyBelovedMJ hovorí:

    Videl som to na prvý odkaz. Ale to len na mňa pozrel, ako je Michael mal bielu bundu Na James hnedá. A na druhej čiernu jedna.

  54. He.is.alive hovorí:

    V reakcii na to:
    admin vraví:
    13. júla 2009 v 5:17 am

    Úplne áno na "niekto uvidí ho vziať fotografiu" atd atd .. Rovnako ako niekoľko zo skupiny pochybovači sa dostal na dno Elvis je živý, niektoré celkom určite budú venovať svoj čas a život sa zistiť, kde je Michael Jackson, ktorý je, ak sa to dá nájsť ...

    Mám niekoľko webov som zisťovať, že majú vierohodné dôkazy o tom nie je pochýb, že opúšťa Elvis je živý, ak si dovolia bych chcela po nich niekto záujem o tento tejto informácie. Je to nástroj na porovnávanie poradí ocurrences a vyvodenie záverov medzi 2 "prípady".

  55. supermom75 hovorí:

    @ Belovedmj nesmiete riadiť michael veľmi becuse áno naozaj hun je Micheal nakláňaniu nad bozkávanie james hnedá hlava

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 hovorí:

    dobre viem, že aj ment musí Napísal worng so všetkými zmatky tu občas aj stratiť boli aj posledný Napísal Michael napísal pieseň na pamiatku Ryan White, ktorí zomreli na AIDS potom, čo zmluvné nákazy prostredníctvom krvnej transfúzie v chirurgii . Pred svojou smrťou, White bol vylúčený zo školy, pretože jeho zdravotný stav a napokon sa stala národným hovorcom pre AIDS krízy. Ten zomrel v roku 1990 vo veku 18 rokov. On ju na sandg pocta pre alliyah keď zomrel človek jsem opravdu zmatená o tejto

  57. smileygirl24 hovorí:

    LOL vidieť aj bol až do 4 hodín poslednú noc
    A keď som videl tú fotku som vyšilovat
    OMG
    Myslel som, že bude mať infarkt ..
    ale potom som to všetko čítať a bol rád
    OMG HES Kissin g James Brown LMFAO
    Myslel som, že je líbat jeho dvojitú alebo podvodník
    ha ha ha
    a bol som rád sledujte dramatu rozbalovali ľudia sú teraz myslíte, že som blázon
    rovnako ako všetci moji priatelia.

    si myslí, že som jazdu som blázon o tomto

    Ale on je aliiiive ľudí = D bude sranda, ak mu bolo čítanie tejto

    bol by som vidieť, ako šialene zamilovaná sme s ním a chcete, aby bol šťastný a bezpečný = D

    vy ste tak zábavné na tu
    som tak rád, že sme kruhu priateľov Yay
    michael kráľovi priniesol nám všetkým dohromady nemajú y'all vidieť? On si to!

    maaaaaaaaaaauh milujem vás Mikeyem navždy!

  58. Andrea hovorí:

    @ Smajlík holka, haha ste príliš roztomilé! ale áno, ja verím, že je pekné, že majú kam ísť, aby moje myšlienky, ktoré sú hnacou mne úplne MAD! Aspoň všetci tu so mnou súhlasí, že je stále nažive! (well, almost everyone. there are a few skeptics I've seen in here posting, but like..why post on a MJ HOAX SITE, if you don't believe he is still alive? surely you must want to inquire about him faking his death if you stumbled onto this site)

  59. melia8383 Says:

    Ok everyone I found a song, It's really Crazy unreleased from Michiael Jackson, It talks about how he's “planning” his escape from the “system” and “pressures” he has to find a place to hide away.(thats what he says in the song) the name of the song is xscape(yes, it's actually spelled that way.
    If he faked his death, he's away from the pressures, he has to leave his children behind, if he want people to know he's “dead”). If the children is with his family, he will always see them. Latoya said, he didn't want to do the 50 shows, that's probably why it was an impersonator at the O2 conference! It was him rehearsing in the video, if he's planning his get away, he has to cooperate, right? AEG insured for “overdose”? WHY?

  60. smileygirl24 Says:

    HAS ANYONE HEARD THIS SONG BY MJ?
    HE'S TRYING TO TELL US SOMETHING I THINK.

    He got flat baby
    Kick in the back baby
    A heart attack baby
    I need your body

    A hot kiss honey
    He's just a bitch baby
    You make me sick baby
    So unrelying

    I'm such a swine baby
    All down the line daddy
    I hate your kind baby
    So unreliable

    A hot buzz baby
    He's one of us baby
    Another drug baby
    You so desire

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    You're doin' morphine

    Hoo!

    They got place baby
    Kicked in the face baby
    You hate your race baby
    You're just a liar

    Your every lick baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You soul survivor

    She never cut from me
    She never cut baby
    I had to work baby
    You just a rival

    Always to please daddy
    Right up and leave daddy
    You're thorwing shame daddy
    So undesirable

    Trust in me
    Just in me
    Put all your trsut in me
    You're doin' morphine

    Go'on babe

    Relax
    This won't hurt you
    Before I put it in
    Close your eyes and count to ten
    Don't cry
    I won't convert you
    There's no need to dismay
    Close your eyes and drift away

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol

    He's tried
    Hard to convince her
    To be over what he had
    Today he wants it twice as bad
    Don't cry
    I won't resent you
    Yesterday you had his trust
    Today he's taking twice as much

    Demerol
    Demerol
    Oh God he's taking demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Oh my Oh God it's Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    He got shit baby
    Your dog's a bitch baby
    You make me sick baby
    You are a liar

    Is truth a game daddy
    To win the fame baby
    It's all the same baby
    You're so reliable

    Trust in me
    Trust in me
    Put all your trust in me
    She's doin' morphine

    Hoo!

    You just sit around just talkin' nothing
    You're takin' morphine
    Hoo!
    Go'on baby
    You just sit around just talking about it
    You're takin' morphine
    Hoo-hoo!
    Just sit around just talking nothing about it
    You're takin' morphine
    You just sit around just talking about it
    You're taking morphine
    You just sit around just talkin' nothin'
    And takin' morphine

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    You're talkin' Morphine

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morphine!
    Do it!
    Hoo!
    He's takin' morphine
    Morphine!
    Morphine!

  61. dynamite Says:

    I also taught it was him kissing his double cause i just took a quick look at it cause it was late and taught omfg michael is alive and why is he kissing his double on the head lol

  62. thriller777 Says:

    um are u sure thats a MJ song? i never heard of that before, and i certainly never heard of him cussing like this. he stated in a documentary he makes songs for the kids. idk, that song has coincidence in it, but i find it hard to believe because of the cussing. thats just not MJ.

  63. melia8383 Says:

    This is actually his song, I believe it was on blood on the dance floor? If i'm not mistaken?

  64. Ann7 Says:

    Smileygirl24,

    I thought this was interesting… In the picture you posted http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Look closely at what Rev. Jesse Jackson is wearing at James Brown memorial.
    I found this video of Rev. Jesse Jackson at Michaels memorial

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Is it me or is he wearing the same thing, was this picture really from James Browns memorial?

    I also thought that James Brown had blue inside his casket not white.

  65. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace Says:

    Yea it's James Brown's casket. Jesse Jackson wore the same thing to both!

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.