Michael Jackson er truffet for at UCLA Medical Center, der skal 'genopstå fra de døde'

11 juli 2009
af admin

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Writer på news.yahoo.com rapporter:

Når Michael Jackson gik ind hjertestop, redningsfolk fandt ham til et sted, kendt for at bringe de døde tilbage til livet. En verdensberømt kirurg på UCLA Medical Center har været banebrydende for en måde at genoplive folk, at de fleste læger ville have lange afskrevet, herunder en kvinde, hvis hjerte var stoppet for 2 1 / 2 timer.

Afprøves på et par dusin hjertestop patienter, 80 procent overlevede. Normalt mere end 80 procent omkomme.

and an American Heart Association spokesman. "De fandt mennesker, som blev set døde, ikke så anderledes end Michael Jackson, og gemt de fleste af dem," sagde Dr. Lance Becker, en emergency medicine specialist ved University of Pennsylvania og en American Heart Association talsmand.

Kunne Jackson også have været reddet?

Crowds på UCLA Medical Center sørgedag den "død" af Michael Jackson den 25. juni 2009

Det er umuligt at vide. Lægerne på hospitalet arbejdede med ham for en time. Den UCLA ekspert cardiothoracic kirurg Dr. Gerald Buckberg, sagde han ikke var personligt involveret i Jacksons behandling, og at for lidt kendskab til, hvad der gik forud.

"Vi har ingen idé om, da han døde versus da han blev fundet," Buckberg sagde i en telefon-samtale.

Men resultaterne i andre patienter viser, at "vinduet er helt åben over for nye tanker" om, hvor længe folk kan med held genoplives efter deres hjerter quit beatings, Buckberg sagt. "Vi kan bjærge dem langt ud over de nuværende tidsrammer, der bruges. Vi har ændret konceptet, når hjertet er død permanent. "

De kalder det, "Lazarus syndrom" for manden Bibelen siger Jesus genopstå fra de døde.

Lad os være klare: Ingen siger, at folk lange døde uden lægehjælp kan genoplives. Den heldige i Buckberg's undersøgelse fik hurtig hjælp, og grunden til, at de lidt hjertestop var kendt og kunne fastsættes: blokerede arterier forårsager et hjerteanfald, i de fleste tilfælde.

Buckberg metode kræver:

_Prompt CPR - rytmisk brystet komprimering - at opretholde blodtryk indtil patienten bliver til et hospital.

. _Use Af en hjerte-lunge-maskine til at opbevare blod og ilt bevæger sig gennem kroppen, mens læger råde bod på, hvad der fik hjertet til at ryste eller stop i første omgang som et lægemiddel overdosering eller et tilstoppet arterie.

_Special Procedurer og medicin til gradvist at genoprette blod og ilt flow, så en pludselig vælde ikke forårsager friske skader.

Med alle tre elementer, patienter måtte lide hjerneskader, hvis de overlever på alle.

"Du kan gemme hjertet og mister hjernen," Buckberg forklares.

UCLA og hospitaler i Birmingham, Ala, Ann Arbor, Michigan, og i Tyskland afprøves Buckberg's metode på 34 patienter, som havde været i hjertestop for et gennemsnit på 72 minutter. Alle havde undladt genoplivning metoder med standard CPR og defibrillation at forsøge at chok deres hjerter tilbage til prygl.

Kun syv døde. Kun to overlevende stod tilbage med permanente neurologiske skader. Resultaterne blev offentliggjort i 2006 i tidsskriftet Genoplivningsmaske.

Dr. Constantine Athanasuleas (udtales uh-end-uh-SOO'-lee-us), en kirurg på University of Alabama i Birmingham, behandlet en mand i den undersøgelse, der havde været i hjertestop i cirka en time og et halvt. Den mand, kone, en sygeplejerske, gjorde CPR indtil en helikopter bragte ham til hospitalet.

"Han var flatlined," med et hjerte ", som stadig som din spisestue bordet," Athanasuleas sagt.

Læger sætte ham på en hjerte-lunge-maskine, whisked ham til kateterisation lab at se, om han havde arterie blokeringer, så gjorde bypass-kirurgi til omvej omkring dem.

"Den fyr gik hjem og var neurologically perfekt" mindst to år senere, lægen sagde.

Buckberg behandlet en kvinde, som havde været i hjertestop for 2 1 / 2 timer.

Han ville ikke sende hende til operationsstuen, indtil hendes CPR og blod pres kunne opretholdes, så yderligere behandling kan forsøges, siger han.

Desværre er den kvinde overlevede alt dette, men døde nogle uger senere fra en infektion.

Buckberg har taget hans arbejde videre med forsøg med svin i hjertestop. Han bevidst frataget deres hjerner af blodgennemstrømningen i en halv time, derefter anvendes hans genoplivning teknikker til at bringe dem tilbage, med normal eller næsten normal funktion. Resultaterne fremlægges på et Heart Association konference sidste efterår bedoevet mange, herunder Dr. Myron Weisfeldt, en hjertespecialist og formand for medicin på Johns Hopkins University School of Medicine.

"Han laver ekstraordinære ting. Du næsten ikke tror, de resultater, han fik, "Weisfeldt siges om Buckberg. "De fleste af os transportere rundt i vores hoveder, at hvis nogen hjerne er berøvet blodgennemstrømning i 10 til 15 minutter, som vi bare ikke vil få dem tilbage til en nyttig funktion. Hans data tyder på det er muligt. "

Læger i Japan, Taiwan og andre steder i Asien har forsøgt tilgange ligner Buckberg's med fremragende resultater, sagde Becker, der er ved at prøve det i Philadelphia.

"Det tager uddannelse. Det tager nytænkning "for at få lægerne til at vedtage noget dette nye, og finansiering af større undersøgelser for at bevise det virker, Buckberg sagt.

Denne rapport giver endnu mere troværdighed til forestillingen om, at Michael Jackson's død var en Hoax. Hvad nu synes meget sandsynligt, at han blev genoplives af hans læger, der arbejdede for ham i en time, og derefter blev transporteret via helikopter til lighus, hvor han kunne gøre hans exit, ubemærket og uopdaget.

Tags: konspirationsteorier, Death Hoax, Nyheder, Rapporter, Rygter
Skrevet i konspirationsteorier, Hoax Døden, News | Kommentarer (66)

66 Responses til "Michael Jackson er truffet for at UCLA Medical Center, der skal 'genopstå fra de døde"

  1. melia8383 siger:

    Det virker som en Hoax, bare min mening.
    Men anyways, jeg var der søger på youtube om Michael Jackson, og dette en video tilbage Jeg tror januar 6,09 (mindst hvad videoen hedder) ....
    TMZ spurgte ham, hvis der skulle være en "Tour" han sagde "Ja", så de TMZ reporter spurgte, om der skulle være en Jackson 5 Reunion på "tour", og han sagde "Ja" .. Må ikke Jackson "5" formoder, at gøre nogle af de viser?

  2. CuteAngel siger:

    Første gang jeg så optagelserne af "organ", der tages ud af helikopteren og ind i en ventende varevogn, jeg vidste noget kiggede ud over det hele: den "organ" kiggede usædvanligt fladt under hvide ark. Vi ved alle, MJ var tynd, men alvorligt, hvis du så tæt, at den ikke ser ud som der var et organ under disse plader overhovedet. Bare mine to cents.

  3. Andrea siger:

    melia8383 - ja, de formodes at gøre et show! selv Jermaine var tale om, hvordan ham og Michael havde samtaler med at gøre en. Og nu er det bekræftet, at den 29 august, Michael's 51. fødselsdag, vil de gøre et show på London 02 arena! Også er der vil være et kæmpe 'liv-lignende' fantastiske 'hologram «af Michael på scenen, der vil danse og udføre ... ... .. mærkeligt, ikke? ahah

  4. mysticallymagestically siger:

    Denne artikel kommer hele som et stort, fedt afledningsmanøvre. Bare mine to cents.

  5. Andrea siger:

    @ CuteAngel - Jeg er helt enig! Og den måde, paramedic håndteret "organ" i van var forfærdeligt! Lad os sige, det var et reelt organ, som selv Does that?! COME ON! Folk er nødt til at vågne op. Denne skrøne er så helt indlysende.

  6. Andrea siger:

    For så vidt angår denne artikel går - jeg er ikke alt for opsat på, om det virkelig bånd i. Men du ved, var jeg tænker måske han gjorde tilbagesøge den påståede »hjerteanfald« og er nu enten i koma, eller en vegetible, og techincally han ville være "døde" for alle, da han ikke ville være i stand til at udføre eller synge længere. Uanset hvad, jeg stadig synes, han er i live. Jeg tror også, at ingen får deres historie glattet ud, og jeg mener alle, der kører rundt som høns med deres hoveder fratog retten om nu, eftersom ingen forventede, at 'Hoax' for at få det ud af hånden og sjusket. Så nu er, de forsøger at komme med nye planer og tingene er bare ikke fungerer i den måde, de havde ønsket. Just siger. We'll see hurtigt nok.

  7. ejay5131 siger:

    Jeg er enig med Andrea, jeg mener, at denne "død" var tænkt som "klippe og tørt", og nu er det eskalerede til noget, de aldrig forberedt til. Jeg tror medierne "kilder" giver de store stof info. er folk i på dette. De forsøger meget hårdt for at skubbe Od og narkotika i offentlighedens søgelys, så ingen, der virkelig mener om den vil overveje de spørgsmål dette websted rejser. og hvorfor var Janet handler så nervøse ved mindesmærket, var det som om hun ikke kunne vente med at få Outta der. Jeg tror hele varetægtsfængslet kamp er en falsk Også Debbie er tro mod MJ på grund af de børn, hun kunne være i på det også. Det vandt t spørgsmål, hvem der vinder forældremyndigheden kamp, hvis MJ er i live ... børnene vil være tilbage med ham alligevel. Hvis Katherine får dem, vil de forblive i Jackson-familien, holdes usete ligesom Michael havde dem for de flestes vedkommende. Og hvis Debbie vinder dem .. det vil ikke være længe før vi ser børnene og Debbie forsvinde ind i en "private" liv væk fra nysgerrige blikke. Begge scenerio's bringe børnene tilbage til MJ. Måske ikke det samme, men i sidste ende. Nogen tanker?

  8. carelesslove46 siger:

    Joe Jackson har sagt, at han mener Michael's børn kan være en god idé at følge i deres fars
    fodspor .. Og at Paris ønsker at gøre noget, og at 'Blanket' er angiveligt
    en god danser .. Han kan forsøge at
    push disse børn derude ..
    Bare på den måde, han gjorde sit eget. Det er min fornemmelse af den
    kids vil opholde sig i Jackson familien ... Skønt
    sandsynligvis ikke med Farmoder som på 79 er alt for gamle til at klare tre unge kids .. Jeg vil gerne vide
    nøjagtigt, hvad der var galt med Michael ... Husk det foto's af ham i en kørestol?? De taler om ham
    kun har 6 måneder til at leve?
    Sangen er optaget år siden ..
    'Gone for tidligt "?? Måske hvis
    han gjorde fake hans død, han har
    blevet planlægning dette for bogstaveligt år .. Måske var han
    forsøger at lade fans kender i
    nogle subtil måde. Som Michael
    sagde i et interview gang.
    "Sandheden vil sejre".

  9. Goldie Says:

    Jeg elsker dette websted

    holde på det gode arbejde

    kærlighed fra Danmark

  10. MyBelovedMJ siger:

    Ja, han sagde det. Michael handler om sandheden, og det er, hvorfor der er så mange "hints" i alt dette. Jeg tror, at anden Michael forsøger at fortælle os noget. Mabye det `s just me.

  11. feyaya siger:

    Jeg er enig, MYBELOVEDMJ. der er så mange hints og subliminale beskeder bliver smidt på os fra alle retninger. og så mange modstridende historier! især om den private service før mindesmærket og selv om det ikke var åben kiste. jeg holde retsmødet så mange forskellige ting. Åh, og CARELESSLOVE46, at sangen kaldes "gået for hurtigt" blev gjort for michael's ven Ryan White, der døde af aids engang i begyndelsen af 90'erne.

  12. DawneVee siger:

    Den læge, der ejer denne enhed, eller hvad du vil ringe blev i et interview på tv et par dage efter MJ's død og fortalte folk, hvordan det fungerede, og hvor mange liv der er gemt på det osv.
    Jeg tror, at's awesome! Jeg håber flere hospitaler vil se på at få noget i den retning.

    Han har aldrig nævnt bruger det om MJ, ikke nævner ham på alle faktisk.

    Mit spørgsmål er ...

    Hvis man går tilbage og læser alle nyhedskilden fra 25th, det er blevet citeret, at sygehuspersonalet gik som gør deres normale ting efter MJ ankommer.
    Hmmm .. ville ikke skare af tilhængere uden for hosptial være et fingerpeg til noget var op?

    Et andet spørgsmål, hvorfor så ikke var denne enhed bruges på MJ. Alle, der er nævnt, er, at læger har arbejdet på ham for en time.

    Alle mulige måder at holde MJ 'live', blev ikke brugt i min udtalelse, som de burde have været.

    Jeg tænkte også, at dagen den 25. og nogen her kommenterede om ambulance forlader langsomt og ikke gad at omsætte deres lyser på, gjalde deres horn eller noget ... jeg mener, hello ... dette er ikke kun Joe Schmoe off the street . Nogen har hjertestop og ambulance ønsker at forblive tavs om? Bullcrap!

    Og en anden nævnt sted om paramedicinsk. Jeg har ikke læst nogen steder at MJ's hjerte var at forsøge at være re-startet af dem paddles at hver GHOST bærer.
    Ikke paramedicinsk formodes at chok hjertet i tilfælde som dette?

  13. blomst Says:

    HI, iread en af kommentarerne på TMZ i at 1. wk af MJ passerer ?????????? og nogen sagde, at de har hørt / læst, at en af paramedicinsk personale, der deltog MJ HJEM når de fik 911 opkald sagde, at det organ, de fjernes fra MJ hjem er 100% ikke den egentlige MJ, og også nogle af de ansatte ved UCLA sagde, at der var noget meget mærkeligt sted, når hans BODY ANKOMST DER. har nogen ål hørt / læst dette har jeg prøve at se denne info op, men cant find noget

  14. supermom75 siger:

    gået til snart ikke var involveret i dette Jeg er en nær ven af Michaels han skrev denne sang i hyldest til alliah død blev det for hende

  15. supermom75 siger:

    310. ser jeg tror ikke et ord af det få denne første th obduktionen siger ingen tegn på fejl spille organ kiggede sund nu han havde nål markerer hele hans krop få DNA fra korps venligst forårsage jeg føler ikke, at det var ham, jeg føler, at lægen som også var ikke licens til at medicinerer i Cali ville allerede have brød loven giver ham meds alle ppl der closly kendte ham sige, at han var bange for nåle og smerte, og at hvis man ser på det ppolice er blevet betalt, før der siger de ikke kender ingen og jeg mener ingen af deres historier matche Jeg er en ex strisser plus ikke de er nødt til at bevise i en obduktion, som faktisk er Michael Jackson, og hvorfor har ingen læge underskrevet dødsattesten også her er en anden ting hvorfor skulle hans organ vagt siger en mand ikke Michael Jackson en mand ikke trækker vejret kun til at dække der trail, fordi de gjorde oplyse Michaels navn anden tænke over det, der er nedsat sat meds hele huset Janet gik i hjemmet, før de søgte det grunden er, at jeg tænkte ingen er højt på den scene indtil den er blevet ransaget Michael havde en masse penge masser af medier og nyheder giver ingen mening, og her er kickeren Michaels familie sagde, at når de veiwed ham for sidste gang han ser fantastisk ligesom han var i søvn, men ingen åben kiste Michael ville have ønsket, at for hans fans til at sige god bye her er den nye undskyldning der ikke var åben kiste, fordi der var for meget skade på hans ansigt forstand hvornår respt CPR skade på et ansigt, og du kan fastsætte, at på et mourge så at min konklusion de la pd er væk også de skiftende historier, hvor lægen var hele tiden, og han nægter at underskrive dødsattesten ikke noget svar på, at enten ingen følelser ved begravelsen og her er kickeren forsikringspolicen for London vil dække over dosis men ikke natrual forårsage enhver normal person kan tallet dette få fingeraftryk fra kroppen få DNA fra forældre bevise michael er michael, inden du beslutter om drab

  16. supermom75 siger:

    Dette er noget, jeg skrev om et syn for tmz for vores syn på det, og pludselig min server startede handler op efter at jeg har indsendt det har alle været med indefrysning problemer eller forstyrrelser om der pc, når de forsøger at diskutere michael ikke DEA eller Deres ud kigge på sagen nu x strisser i en lille stae, og hvis jeg kan komme med alle disse oplysninger i minus en uge, så der er noget galt og la pd bliver båret frugt gerne med Elvis når ppl begyndt at se til hans død deres info begyndt at blive slettet fra internettet og bøger blev fjernet fra hylderne, hvordan sjove er, at

  17. supermom75 siger:

    ok her er nogle reelle beviser du kender alle de sagde den grund var der ingen åben kiste skyldes skjulte ansigt var rodet op fra repitory behandling på hospitalet fra CPR ikke muligt vi alle ved det så læse denne

    Ligsynsmand embedsmænd har sagt, at uden ydre tegn på traumer til Jackson krop eller bevis for fejl spiller, de ville være nødt til at vente på resultaterne af toksikologiske prøver og andre undersøgelser for at fastslå en dødsårsag.

    Par andre detaljer blev udgivet om obduktion konstateringer, men Fox News rapporteret på sit websted, at efterforskerne havde fundet hans krop til at blive sundere og stærkere, end de havde forventet, med nogle ardannelse på forsiden.

  18. supermom75 siger:

    Men der var nål markerer alle over ham de ikke gør for godt på dette

  19. DawneVee siger:

    Jeg har ikke læst, at blomsten, måske kan du finde et link til os, så vi kan læse det, hvis forbindelsen er derude.

    Jeg læste TMZ, hovedsagelig til ren underholdning. Det er forbløffende, hvor mange af de commenters der tror, at alle de crap TMZ fremmer som sandheden.

    Så her er vi på Dag 16, da MJ's' død 'og han er stadig ikke begravet.

  20. bghoppy siger:

    Oprah bør tilbage fra hendes krydstogt til Middelhavsstranden enhver minut, da det tilbage på lørdag efter hans "død" for 14 dage.
    Jeg elsker hvordan hver anden plakat om dette syn var en tæt personlig ven af MJ. H Ved vejen supermom var der ingen internet når Elvis døde.
    Jeg er selv begyndt at undre sig admin. Hvem er du? Naturligvis du er tolv timer eller så forskellige i tidszoner fra østkysten Amerika, der er baseret på log gange. Er han der med dig? Og kan supermom bedes komme besøge hende længe mistet ven, nu? Og hvorfor har cut-n-indsæt blevet deaktiveret på dette websted?

  21. A-nysgerrig Stemning siger:

    Supermom75, hvis du var / er en rigtig nær ven af Michael Jackson ville du vide, at "Gone for tidligt" blev skrevet tilbage i begyndelsen af 90'erne af Michael for at lille dreng Ryan White, der døde af aids ... åh, og en anden ting, da du er en "god ven" af Michael Jackson, respektere hans privatliv og gå fortælle Uri Geller og alle de andre 15 minut-of-fame såkaldte venner til at holde op med at gå på TV fronting som de gav en lort Bout Michael & luftning alle hans personlige spørgsmål for verden til at høre foregiver, at de kendte ham så godt ... Michael var en mand af privatlivets fred, jeg aldrig vidste ham "tæt", og jeg vidste, at langt ...

  22. MyBelovedMJ siger:

    LOL BGhoppy, du fik mig til at le. Jeg virkelig er brug for det. Thank you so much. Og jeg er enig med dig om ven del. Det virker lidt sjovt. Jeg spekulerer på, om nogen af disse venner, var på Michael `s memoriel, og hvor gode er de kender ham? Obiviesly (ikke at være uhøflig) tæt nok. Men jeg vil også takke for alle de info. Det hjælper mig beholde mit håb op. Tak så meget

  23. wishful09 siger:

    bghoppy,

    Du kan blive til noget der!

  24. Andrea siger:

    bghoppy, du gjorde mig LOL såvel!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive siger:

    OMG, da jeg fandt dette site har jeg været skriger langt mindre ... dette netsted er at holde mit håb op at MJ er ikke død. Mine venner tror im skøre og i afvisningen. Jeg virkelig virkelig håber, at han stadig er i live. Og tilsyneladende har der været observationer af Michael efter hans såkaldte "død". De billeder og regnskaber er temmelig teatralsk men uanset ... I LOVE MJ og vil altid!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya siger:

    LOL også sjovt om "venner." Jeg finder det interessant, at selv om nogle måske ikke hævde at være nogen, der kender ham personligt, men de taler, som om de blot vide alt, der sker der. som om de var på hele denne død Hoax plot. men de kan ikke være mere specifik. at frustrerer mig. Jeg er afhængige af dette websted, men nogle gange er det kryber mig ud ... Jeg så et indlæg tidligere at sige, at de tror, en anden i her udstationering er faktisk michael. Lol ... wow. Jeg bemærkede, at kopiere og indsætte var blevet slået Også cuz jeg altid gerne højreklik på linket for at åbne det i et nyt faneblad. men det forekommer ret klik værker nu ... enhver fremhæver ikke selv. Jeg er nødt til at gå i seng!

  27. dianafan siger:

    Da man ikke har taget dette op på den anden tråd

    ILLUMINUS Theo
    er nær nok, med en skrivelse ændre
    TOHME illusion, jeg er ked af, men jeg troede det kunne blive betydelige.

    Jeg var nysgerrig for ca admin, dette websted synes temmelig professionelle og blev sat sammen temmelig hurtigt.

    MJ er, at du giggling på os?

  28. smileygirl24 siger:

    mine venner tror am crazy for at fortælle dem alt, hvad jeg ved om Michael Jackson .. de mener er vanvittigt, og jeg er nødt til at stoppe den.

    Jeg siger jeg wonty stop indtil jeg se hans krop liggende i en kiste og DNA, at beviser HES michael ... periode!

    Jeg plejer stoppe eller give op ... Jeg elsker michael så meget jeg gerne give mit liv op for ham.

  29. smileygirl24 siger:

    Jeg har lige fundet dette bedes man forklare det!
    MICHAEL er virkelig ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 siger:

    OMG MICHAEL virkelig er i live
    nogen pleeeeeeeeease forklare dette billede for mig please?
    Er det virkelig, hvad jeg synes, det er?
    Michael kysse hans oplevelse på panden OPEN kiste>?
    Eller er jeg bare crazy?? LOL

    OMG am gerne freaking out Jeg elsker dig Michael Forever!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow siger:

    Dette billede er af Michael Jackson kysse døde James Brown på panden - husk, MJ's kiste er den samme som Browns.

  32. A-nysgerrig Stemning siger:

    det er et pic af Michael på James Brown's begravelse .. Michael kyssede ham på panden ved begravelsen ... den kiste Michael havde er den samme som James Brown's ... rolig ned smileygirl24 ... lol

  33. dane86 siger:

    @ smileygirl24
    OMG! hvor har du fået at foto?! I'm Soo gerne blive sindssyg lige nu også! var det virkelig ham?

  34. dianafan siger:

    Det er en mærkelig foto-kunne Rebbie? Alle søstrene havde hatte, så vi kunne ikke se deres hår stil. Dens en mulighed - men jeg tvivler på dets ham - ville du har tillid til alle de mennesker med en hemmelig gerne det? Al Sharpton og Jesse Jackson? (Jeg tror det er, der er på billedet) - plus ligner de befinder sig uden om en parkeringsplads

  35. MyBelovedMJ siger:

    TMZ er en tv-kanal fyldt med lort. Jeg vil gerne vide, hvem fanden er rapportering til dem, så de kan fortælle nyheder til verden. Min Gud. LOL. Hvem var det der sagde, at nogen talte om Michael udstationering en stilling inhere LOL. I don `t tror det, men det kunne være lidt sjovt, hvis han gjorde LOL. han kunne se alt dette, og så griner på os. Men jeg synes også, han ville synes, det var kinda sweet. Mabye vi bange ham med alt, hvad vi tror og ved, hehe ..

  36. MyBelovedMJ siger:

    OMG det var et Damn Krybhvene billede. 1 ting er sikkert. Det er ikke et IMPOSTER whi er at kysse, at kroppen. Det kan kun være Michael. Men hvordan fanden gjorde Michael komme derind uden disguses. Hvem tog dette billede? Og IMPOSTER woulden `t gå rundt ligesom Michael hvis Michael var død. Er han virkelig live .. OMG. Jeg følte mig syg igen, og var ved at kaste op.

  37. MyBelovedMJ siger:

    Det kan `t være imposter kysse Michael kan det? Dette billede er taget for 1 grund. Nogen ønsker at vise os noget. Jeg synes, det er Michael kysse en anden. Men hvem fanden er død så? 1 tror, er sikkert. Michael `s familie aldrig ville invitere en imposter at Michael` s funural. Jeg vil gerne have et explanition på dette billede til. Det freaked mig lol

  38. MyBelovedMJ siger:

    Tilsyneladende var der én i at kiste. Men du behøver ikke fortælle mig, at det er Michael. Smileygirl124, hvor fanden har du fundet, at billedet LOL.??

  39. MyBelovedMJ siger:

    OH 1 LST ting. Se på, hvordan hvid Michael `s side er. NO imposter hvad så nogensinde, kan være lige så hvidt som Michael. Han er i live. OMG. Im få syge her. Den, der tog dette billede, vil fortælle os noget.

  40. clueless Says:

    eller måske det dobbelte, er at give sit sidste god afsked med Michael Jackson?

  41. Prinsen Says:

    Jeg tror, jeg vil gå sindssygt. I'm Undersøgelsesorganet dag og nat om hans død. Jeg har lige dybt føler der er noget galt med det.
    Jeg har ingen ord om dette foto.

  42. Arual1979 siger:

    @ smileygirl24

    ked af at sige det, men det ser ud som dette billede kom fra James Brown mindesmærke. Jeg har fundet en video af det ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. blomst Says:

    HI DAWNEVEE beklager jeg dont have et link, det var i en kommentar er udstationeret på tmz fra en person i den offentlige personen sagde, at de havde hørt det (hvad jeg sagde i min post), så jeg vil bare gerne vide, om nogen her havde hørt denne 2, fordi den dag, info kommer ud fra paramedicinsk vi vil vide, en 100%, men en ven om mine fortalte mig, at hun også så det i en af aviserne, at personalet på UCLA sagt, at noget mærkeligt var i gang, da de købte den organ, im ikke sikker på, hvad det betyder, men jeg er sikker på vil gerne vide, men ja i 1. dags tid af MJ passerer jeg gjorde se mindst 2 kommentarer til tmz (fra offentlig) siger, at de hørte, at paramedicinsk sagde, at de var 100% sikker på, at det organ, de er fjernet fra huset var ikke de reelle MJ, AT DET IKKE at ligne ham, men det ville give mening, fordi fyr i fotografiet i ambulancen er ikke den egentlige MJ INGEN MÅDE SE HVORDAN DARK HE er det bare dont til at ligne ham, noget er bare ikke rigtigt SORRY jeg kender vi alle ved det bare Cant HJÆLP siger det, jeg elsker DETTE SITE ADMIN OPBEVARES det gode arbejde UP AND ThankYou så meget

  44. goslinger1 siger:

    Han hælder over James Brown i kiste. Ikke hans egen oplevelse.

    Jeg undersøgte det på google.

  45. wishful09 siger:

    Smiley,

    Jeg tror, det er James Brown begravelse. Im ikke sikker selv om. Jeg har lige kender Jesse Jackson var ikke til stede ved Michael begravelse. Well I dont tror han var. Hvilket er underligt i sig selv. Hvorfor ville han ikke være der. Dette bliver så bizart. Mindst mit sind er ved at blive distraheret. Jeg elsker dig Michael. Jeg har altid. Jeg håber du er tilfreds og endelig i fred. Folkene i medierne er de dumbest mennesker i live.

  46. wishful09 siger:

    Også Smiley,

    Mine venner og familie synes jeg er at lægge for meget i dette. Derfor Im glad jeg har fundet denne hjemmeside, fordi jeg har ingen andre til at drøfte min mistanke med. Min søster er som du bare lade det gå. Men jeg cant. Jeg ved noget isnt højre. Alt for mange ting, ikke vil sammen.

  47. wishful09 siger:

    Administratorer,

    Hvis du ved alle, hvor Michael var, ville du fortælle os ret? LOL. Cant du se we're going crazy?

  48. Sosh siger:

    Smileygirl24, Det er faktisk Michael Jackson bøjning over kiste og kysse den person inde i kiste. Denne person ser ud til at være James Brown, som han har næsten samme kiste. Og ja, på det punkt Michael blev offentligt kendt i live. Nu kun vi (Michael Jackson Hoax Death), ans nogle andre, kender MJ er i live!

  49. admin siger:

    wishful09,
    Bare rolig, hvis vi vidste, hvor Michael Jackson var, ville vi være de første til at rapportere det, og lad jer alle vide ... vi arbejder på det! Vi selvfølgelig mener, han er ikke død, og derfor har vi iværksat dette websted ... på et tidspunkt nogen vil se ham, få et foto eller have en ordentlig og troværdig 'observation historie «, og når de gør det, vil vi være der, parat og venter!
    MJHD Admin

  50. MyBelovedMJ siger:

    Det er ikke James Brown i denne kiste. It `s Michael` s familie, der er der. Den ene ligger i kiste har sort hår ligesom Michael. Men jeg vædde han er en nbending over kiste. Familien ville aldrig opfordre imposter at Michael `s funuarl

  51. MyBelovedMJ siger:

    Clueless: Im temmelig sikker på, at de familiemæssige wouldent invitere Michael `s imposter til Michael` s funuarel, det ville koste for meget opmærksomhed. Det er ikke James Browns funural, Im næsten sikker på det. Nogle af de mennesker i funral, var ikke attented til James Browns. Im fortæller ya, dette billede er at fortælle os noget

  52. Andrea siger:

    @ Min elskede MJ, det er James Brown's begravelse. Hvis du set den særlige »Leve med Michael Jackson 'han taler om, hvordan han deltog James Brown's begravelse og selv brugt et par timer alene med James Brown krop!

    og hvis du stadig ikke tror mig, her er den fulde dokumentation - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    og hvis du bare image google søgning 'Michael Jackson James Brown's begravelse' en masse flere billeder af den pågældende dag vil komme op!

  53. MyBelovedMJ siger:

    Jeg så det på næve link. Men det bare kiggede på mig som Michael havde en hvid jakke på På James Browns. Og på den anden en sort en.

  54. He.is.alive siger:

    Som svar på:
    admin siger:
    13 juli, 2009 på 5:17

    Helt ja om "nogen vil se ham, tage et foto" etc etc .. Ligesom et par af en gruppe af tvivlerne har fået til bunden af Elvis er i live, nogle helt sikkert vil bruge deres tid og liv på at finde ud af, hvor Michael Jackson, den er, hvis han kan findes ...

    Jeg har en række websites jeg indsamlet, der er troværdige beviser forlader ingen tvivl om, at Elvis er i live, hvis du tillader Jeg vil være glad for at sende dem til alle interesserede til at undersøge dette disse oplysninger. Det er et værktøj til at sammenligne kendelse af ocurrences og drage konklusioner mellem 2 "sager".

  55. supermom75 siger:

    @ belovedmj skal du ikke følge michael meget becuse ja faktisk Hun er det micheal hælder over kysse James Browns hovedet

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 siger:

    og jeg ved, at jeg ment jeg skal skrev det worng med alle forvirring om her undertiden i fare vild blev jeg skrev sidste michael skrev sangen til minde om Ryan White, der døde af AIDS efter ordregivende sygdommen via en blodtransfusion under kirurgi . Før hans død, White blev bortvist fra skolen på grund af hans tilstand, og til sidst blev en national talsmand for aids-krisen. Han afgik ved døden i 1990 i en alder af 18. han sandg det på en hyldest til alliyah, når hun døde mand, jeg er virkelig i tvivl om, alt dette

  57. smileygirl24 siger:

    LOL se jeg var indtil 4 AM sidste nite
    og når jeg set, at fotografiet var jeg freaking out
    OMG
    Jeg troede, jeg får et hjertetilfælde ..
    men da jeg netop læst alt dette og var som
    OMG HES kissin g James Brown LMFAO
    Jeg troede, han var kysse hans dobbelte eller imposter
    ha ha ha
    og jeg var gerne se drama udfolde folk vil tænke mig en sindssyg
    ligesom alle mine venner.

    de tror jeg køre mig selv vild med denne

    Men han er aliiiive mennesker = D det ville være sjovt hvis han læser dette

    han gerne se, hvor vanvittigt forelsket vi er med ham og ønsker ham til at være glad og sikkert = D

    jer fyrene er så sjovt om her
    am så glad for vi er en kreds af venner Yay
    Michael kongen bragt os alle sammen ikke y'all se det?? han han han!

    maaaaaaaaaaauh elsker dig du mikey evigt!

  58. Andrea siger:

    @ Smiley pige, haha du er for sød! men ja, jeg tror, det er rart at have et sted at gå for at diskutere mine tanker, der kører mig helt MAD! Mindst alle her er enige med mig det er han stadig i live! (godt, næsten alle. Der er nogle få skeptikere jeg har set her udstationering, men gerne .. hvorfor post på et MJ HOAX SITE, hvis du ikke tror, at han stadig er i live? sikkert skal du ønsker at forhøre sig om ham faking hans død, hvis du snuble på dette site)

  59. melia8383 siger:

    Ok alle Jeg fandt en sang, Det er virkelig Crazy ikke-frigivne fra Michiael Jackson, Der tales om, hvordan han er "planlægning" hans flugt fra "systemet" og "pres", han har til at finde et sted at gemme væk. (Thats hvad han siger i sangen) navnet på den sang er xscape (ja, det er faktisk stavet på den måde.
    Hvis han fingerede sin død, han er væk fra det pres, han har til at forlade sine børn bagefter, hvis han ønsker, at folk skal vide, han er "død"). Hvis børnene er med sin familie, vil han altid se dem. Latoya sagde, han ikke ønsker at gøre de 50 shows, det er formentlig grunden til det var en oplevelse på O2 konference! Det var ham rehearsing i videoen, hvis han planlægger sin komme væk, han har til at samarbejde, ikke? AEG forsikret for "overdosis"? HVORFOR?

  60. smileygirl24 siger:

    Har nogen hørt denne sang af MJ?
    Han prøvede at fortælle USA synes jeg.

    Han fik flade baby
    Kick i ryggen baby
    Et hjerteanfald baby
    Jeg har brug for din krop

    Et varmt kys honning
    Han er bare en kælling baby
    Du gør mig syg baby
    Så unrelying

    Jeg er en sådan svin baby
    Alle ned linjen far
    Jeg hader din slags baby
    Så upålidelige

    En varm brummer baby
    Han er en af os baby
    Et andet stof baby
    Du måtte ønske

    Tillid til mig
    Tillid til mig
    Sæt alle dine stoler på mig
    You're gør 'morfin

    Hoo!

    De fik sted baby
    Sparket i ansigtet baby
    Du hader din race baby
    Du er kun en løgner

    Din hvert slikke baby
    Din hund er en tæve baby
    Du gør mig syg baby
    Du sjæl efterladtepension

    Hun aldrig skæres fra mig
    Hun aldrig skære baby
    Jeg var nødt til at arbejde baby
    Du skal bare en rival

    Altid at behage far
    Ret op og forlade far
    You're thorwing skam far
    Så uønskede

    Tillid til mig
    Bare i mig
    Sæt alle dine trsut i mig
    You're gør 'morfin

    Go'on babe

    Relax
    Dette vil ikke gøre dig fortræd
    Før jeg sætte det i
    Luk øjnene og tælle til ti
    Don't cry
    Jeg vil ikke konvertere du
    Der er ingen grund til at ryste
    Luk øjnene og glider væk

    Demerol
    Demerol
    Åh Gud, han tager demerol
    Demerol
    Demerol
    Åh Gud, han tager demerol

    Han forsøgte
    Svært at overbevise hende
    Til at være over, hvad han havde
    I dag er han ønsker det dobbelt så slemt
    Don't cry
    Jeg vil ikke lide dig
    Går du havde hans tillid
    I dag er han tager dobbelt så meget

    Demerol
    Demerol
    Åh Gud, han tager demerol
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Åh min Åh Gud, det er Demerol
    Hee
    Oooh

    Oh!

    Han fik lort baby
    Din hund er en tæve baby
    Du gør mig syg baby
    Du er en løgner

    Er sandheden en omgang far
    For at vinde berømmelse baby
    Det er alle samme baby
    Du er så pålidelig

    Tillid til mig
    Tillid til mig
    Sæt alle dine stoler på mig
    Hun gør 'morfin

    Hoo!

    Du skal bare sidde lige talkin 'intet
    You're takin 'morfin
    Hoo!
    Go'on baby
    Du skal bare sætte sig blot at tale om det
    You're takin 'morfin
    Hoo-hoo!
    Bare sidde og bare taler intet om det
    You're takin 'morfin
    Du skal bare sætte sig blot at tale om det
    Du tager morfin
    Du skal bare sidde lige talkin 'ingenting'
    Og takin 'morfin

    Hoo-hoo
    I'm going down baby
    You're talkin 'Morfin

    Go'on baby!
    Hoo!
    Hoo!
    Morfin!
    Gør det!
    Hoo!
    Han er takin 'morfin
    Morfin!
    Morfin!

  61. dynamit Says:

    Jeg har også lært det var ham kysse hans dobbelt årsag jeg bare tog et hurtigt kig på det forårsage det var sent, og der undervises OMFG Michael er i live, og hvorfor er han kysse hans dobbelte på hovedet lol

  62. thriller777 siger:

    um er u sikker Thats en MJ sang? Jeg har aldrig hørt om dette før, og jeg helt sikkert aldrig hørt om ham cussing som denne. Han erklærede i en dokumentarfilm han gør sange for børn. IDK, at sang er sammenfald i det, men jeg har svært ved at tro på grund af den cussing. Thats bare ikke MJ.

  63. melia8383 siger:

    Det er faktisk hans sang, jeg tror, at det var om blod på dansegulvet? Hvis jeg ikke tager fejl?

  64. Ann7 siger:

    Smileygirl24,

    Jeg troede, det var interessant ... I det billede, du indsendt http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Kig nøje på, hvad Rev Jesse Jackson er opslidende på James Brown mindesmærke.
    Jeg fandt denne video af Rev Jesse Jackson på Michaels mindesmærke

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Er det mig eller er han bærer det samme, var dette billede virkelig fra James Browns mindesmærke?

    Jeg mente også, at James Brown var blå indeni hans kiste ikke hvid.

  65. admin siger:

    Det Michael Jackson Hoax Døden forum er nu oppe og køre og klar til brug. Du er velkommen til at starte nye emner og forsæt din drøftelser der, i en lettere at forvalte miljøet.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  66. loveandpeace siger:

    Yea det er James Brown's kiste. Jesse Jackson havde det samme til begge dele!

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.