Michael Jackson Hoax Ölüm

Gerçekten ölü King of pop mu?

MARILYNN Marchione, AP Tıp Yazar news.yahoo.com raporları:

Michael Jackson ne zaman kalp tutuklama girdi, kurtarma ekipleri bir geri yaşam için ölü getirdiğin için bilinen onu aldı. Çoğu doktorlar uzun kapalı yazılı olan kalp 2 1 durmuş olan bir kadın / 2 saat dahil olurdu insanlar canlandırmak için bir yol öncülük bir dünya ve UCLA Tıp Merkezi'nde ünlü cerrah var.

Birkaç düzine kalp tutuklama hasta üzerinde test, yüzde 80 hayatta. Genellikle fazla yüzde 80'i yok.

and an American Heart Association spokesman. "Onlar kim temelde öldüğünü kişi, bütün bu Michael Jackson farklı değil alıp çoğu kaydedilen" Dr Lance Becker, University of Pennsylvania acil tıp uzmanı ve bir Amerikan Kalp Derneği sözcüsü söyledi.

Jackson da kaydedildi mi?

Crowds UCLA Tıp Merkezi'nde 25 Haziran 2009 tarihinde Michael Jackson ve 'ölüm' yas

Bunu bilmek imkansız. Hastanede doktorlar onu bir saat için çalıştı. The UCLA uzmanı cardiothoracic cerrahı Dr Gerald Buckberg, öyle değil kişisel Jackson's tedavisinde ve katıldığı çok az ne kadar önce haberi olduğunu söyledi.

O karşı öldü "Biz hiç bir fikrim yok o bulundu," Buckberg bir telefon röportajda söyledi.

Ancak, diğer hastalarda sonuçları bu pencereyi geniş insanların nasıl başarıyla kalpleri sonra resuscitated olabilir uzun sopa çıkın yeni düşünme "açık gösterisi, Buckberg dedi. "Biz onlara kullanılan geçerli saat çerçeve dışında yol kurtarma edebilirsiniz. Biz kalıcı bir kalp öldü kavramını değiştirdik. "

Onlar İncil İsa ölü kimden yükseltilir diyor adam için "The Lazarus sendromu" diyoruz.

's Açık olalım: Hiç kimse, insanların uzun tıbbi yardım olmadan ölü canlandırmıştır edilebilir olduğunu söyledi. Buckberg's çalışmaya Şanslı olanlar ve kalp tutuklama zarar nedeni hızlı yardımcı alınan bilinen ve sabit olabilir: bloke damar sertliği, çoğu durumda bir kalp krizi neden.

Buckberg yöntemi gerektirir:

Kadar hasta bir hastaneye alır _Prompt CPR - ritmik göğüs sıkıştırma - tansiyon korumaktır.

. _Use Bir kalp-akciğer makinesi tutmak için kan ve oksijen sırasında doktorlar ne titreme veya ilk yerde dur, bir aşırı doz uyuşturucu ya da tıkanmış damar gibi kalp neden ilaç vücudun vasıtasıyla hareket.

_Special Işlemler ve ilaçlar yavaş yavaş, bu yüzden ani kan ve oksijen akışını geri yüklemek coşku taze zarar vermez.

Eğer bütün hayatta her üç unsur olmadan, hasta beynin zarar gelebilir.

"Sen kalbinde kaydedebilir ve beyin kaybederseniz," Buckberg açıkladı.

UCLA ve Birmingham, Ala. hastanelere; Ann Arbor, Mich.; ve Almanya olan 72 dakikalık bir ortalama değer kalp tutuklama yılında olmuştur 34 hasta üzerinde Buckberg yöntemi denendi. Tüm standart CPR ve defibrillation ile tekrar dayak için kalpleri şok etmek için canlandırma yöntemleri başarısız oldu.

Sadece yedi öldü. Sadece iki ölüm kalıcı nörolojik hasar ile kaldı. Sonuçlar 2006 yılında dergi canlandırma yayınlanmıştır.

Dr Konstantin Athanasuleas (ah telaffuz-daha-ah-SOO'-lee-us), University Alabama ve Birmingham at bir cerrah olan bir saat buçuk hakkında için kalp tutuklama içinde olan çalışmanın bir erkek tedavi. Kadar bir helikopterle hastaneye getiren adam karısı, bir hemşire, CPR yaptım.

"O" hala yemek odası tablo olarak bir kalp "ile flatlined idi," Athanasuleas söyledi.

Eğer arter tıkanmalar oldu Doktorlar kalp-akciğer makinesi, en catheterization laboratuvarına görmek için onu whisked, daha sonra da sapma için cerrahi atlamak mi koydum.

"Adam ve neurologically mükemmel" en az iki yıl sonra eve gittim, doktor söyledi.

Buckberg eden 2 1 kalp tutuklama beri olan bir kadın / 2 saat tedavi.

Onu CPR ve kan basıncı kadar çalışma odasına kadar daha tedavisi devam olabilir çalıştığınız olabilir onu göndermek değildir, dedi.

Maalesef, kadın tüm bu hayatta ancak birkaç hafta sonra bir enfeksiyondan öldü.

Buckberg daha fazla kalp tutuklama olarak domuz ile deney eserleri almıştır. O kasten yarım saat, sonra, normal veya yakın, normal işlevi ile getirmek için yaptığı canlandırma teknikleri kullanılan kan akışı beyinleri yoksun. Sonuç kalp derneği toplantısında geçen sonbaharda sunulan, Dr Myron Weisfeldt bir kardiyolog ve tıp başkanı Johns Hopkins University School of Medicine at dahil olmak üzere pek çok hayrete.

"O olağanüstü şeyler yapıyor. Neredeyse o var sonuçları, "Weisfeldt Buckberg dedi inanmıyorum. "Most of us etrafında bizim kafadan birileri's beyin 10 ila 15 dakika boyunca kan akımı yoksun o sadece bir kullanışlı fonksiyon onları geri almak için devam ediniz taşır. Onun veri mümkündür öneririz. "

Japonya, Tayvan ve diğer Asya in Doktorlar benzer Buckberg mükemmel sonuçlarla, Becker, Kim in Philadelphia denemek olduğunu söyledi yaklaşımlar çalıştılar.

"Bu eğitim alır. Bu "doktorlar çalışır bunu kanıtlamak için büyük çalışmalar için bu yeni ve finansman şey kabul ulaşmak için Rethinking alır, Buckberg söyledi.

Bu rapor, özel bir Michael Jackson ölümünden bir Hoax olduğunu çok daha fazla güvenilirlik sağlar. Şimdi görünüyor çok olası olduğunu başarıyla ona bir saat çalıştı onun doktorlar tarafından resuscitated, ve ne ardından morga için helikopter ile ettiği çıkmak, gözden kaçmış ve undetected yapabileceğinizi nakli oldu.

  1. melia8383 Said,

    It is a Hoax gibi, sadece benim görüşüm var.
    Ama zaten, ben Michael Jackson hakkında YouTube'da ve geçmişte Ocak 6,09 inanıyorum bu bir video arama oldu (ne video devletlerin en az) ....
    Eğer orada "turu bir Jackson 5 Reunion olacak olduğunu eğer bir" Tur "o" Evet ", ardından TMZ muhabir istediğini söyledi olacak olduğunu" ve "Evet söyledi TMZ" .. sordum Yapmak değil Jackson "5" bazı gösterir yapmak varsayalım?

  2. CuteAngel Said,

    Ben olan helikopter dışarı alıp bir bekleme Van girer 'beden' ve görüntüleri gördüm ilk kez, ben bütün özellikler hakkında kapatma baktım: bir 'beden' Alışılmadık düz beyaz tabaka altında görünüyordu şey biliyordu. Hepimiz MJ sıska olduğunu biliyorum ama, cidden, eğer yakından görünüyor didn't baktım gibi tüm o yaprak altında bir vücut oldu. Sadece iki sent.

  3. Andrea Said,

    melia8383 - evet, bu bir şov yapmak gerekir! Hatta Jermaine nasıl onu ve Michael bir iş görüşmeler vardı bahsediyordum. Ve şimdi bu 29 Ağustos tarihinde, Micheal 51. doğum günü, bunlar Londra 02 arenada bir gösterisi yapacağız onaylandıktan! Ayrıca, dev bir 'hayat' gibi Michael ve 'inanılmaz Hologramın bu dans ve performans aşamasında ... üzerinde olacak ... .., ha garip? ahah

  4. mysticallymagestically Said,

    Bu yazıda, bir kocaman kırmızı balıkları olarak tüm gelir. Sadece iki sent.

  5. Andrea Said,

    @ CuteAngel - Ben kesinlikle katılıyorum! Ve şekilde veren kimse Van ve 'beden' ele korkunçtu! Bunu kim bile bir REAL organ WAS varsayalım ki? Hadi! İnsanlar Wake Up gerekir. Bu oyun böylece tamamen açıktır.

  6. Andrea Said,

    Bildiğim kadarıyla bu yazı gidiyor - Ben de olsa da olmasa da gerçekten in ilişkileri Ama biliyorsun, ben düşünüyordum düşkün değilim, belki de 'sözde kalp krizi gelen' geri yaptı ve şimdi de komaya veya bir bir vegetible ve techincally o olacak Bahİs' herkese Kendisi yapmak veya şarkı artık mümkün olmaz. Her iki durumda da, yine de hayatta olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kimse kendi hikayesini almak olduğunu düz ve herkesin bu yana hiç bir el ve pasaklı bu çıkmak için 'oyun' bekleniyor kafalarının ilgili artık kesmiş tavuk gibi çevresinde çalışan inanıyoruz inanıyoruz. Şimdi, yeni planlar ve işler yetişmek çalışıyorsunuz sadece onlar için istediği yolu çalışmıyor. Sadece söyledi. Yakında yeterince görürsünüz.

  7. ejay5131 Said,

    Ben Andrea ile, sanırım bu "ölüm" "kes ve kuru to be" olduğunu kabul şimdi onlar için hazırlanmış hiç bir şey haline yükseltilmiş. Ben medya "kaynaklar" büyük uyuşturucu bilgi vermeyi düşünüyorum. Bu konuda bir kişi var. Onlar çok kamuoyu gözünde hiç kimse hakkında bu sitede tutarsa soruları düşünmek kişiye gerçekten düşünüyor böylece Od ve uyuşturucu itme için çok çalışıyoruz. ve Janet çok anıt at Sinir, onu orada çıkar beklemek couldn't gibi hareket neden oldu. Ben bütün velayet savaşı Debbie MJ için çocuk yüzünden sadık bir sahte de olduğunu düşünüyorum, o onu da olabilir. Bu kazandı; eden velayet savaşı kazanan değil, eğer MJ hayatta ... çocukları geri onu yine de olacaktır. Eğer Katherine bunları alır, bunlar aile içinde Jackson, Michael gibi görünmeyen tutulur çoğu için vardı devam edeceğiz. Ve Eğer Debbie onları kazanır .. uzun önce çocuklar ve Debbie görmek meraklı gözleri bir "özel" hayat uzak bir yok olmayacaktır. Her iki scenerio arka MJ için çocuklar getir. Belki hemen değil ama sonuçta. Any thoughts?

  8. carelesslove46 Said,

    Joe Jackson o Micheal çocuklar olarak takip edebilirsiniz düşündüğünü söyledi ve baba
    ayak adımları .. Ve Paris'te bir şeyler yapmak istiyor ve 'Battaniye' sözde olduğunu
    iyi bir dansçı .. deneyin O ve
    orada .. Bu çocuklar itme
    Kendi mi yol olarak. Bu benim duygu da
    çocukların Jackson ailesi içinde kalacak olsa da ...
    Muhtemelen değil Büyükannem kim at 79 ile çok eski baş üç genç çocuklar ile .. Bilmek istiyorum
    Michael tam olarak sorunun ne olduğunu ... unutmayın tekerlekli sandalyede onu fotoğrafın? Onu bir konuşma
    sadece kalmadan 6 ay yaşamak için?
    The song .. yıl önce kaydedilmiş
    'Gone çok kısa süre sonra'? Belki
    O da var, ölümünden sahte mi
    gerçekten yıl .. Belki de bu planlama edilmiş
    fanlar bildirin çalışıyor
    bazı ince yol. Olarak Michael
    röportajda bir kez söyledi.
    "Gerçek" geçerli olacaktır.

  9. Goldie Said,

    Bu web sitesi TR

    iyi çalışma devam

    Danimarka TR

  10. MyBelovedMJ Said,

    Evet o söyledi. Michael gerçeği hakkında, ve bu yüzden bu kadar çok "ipuçları" Tüm bunların içinde. O bir Michael bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. Mabye Sadece benim.

  11. feyaya, Said

    i MYBELOVEDMJ katılıyorum. bu kadar çok ipuçları ve bilinçaltı mesajları bize her yönden atılmış olma. ve bu kadar çok çelişen hikaye! Anıtın önce özellikle özel servis veya açık değildi tabut. Ben çok farklı şeyler duyma tutun. Oh, ve CARELESSLOVE46, bu şarkıyı "çok yakında" gitti adı Michael dostu olan Ryan yardımlarının bazen erken 90s öldü beyaz için yapılmıştır.

  12. DawneVee Said,

    Olan veya bu cihazın sahibi ne olursa olsun, arama MJ ölümünden birkaç gün sonra televizyonda bir röportajda olduğunu ve insanların nasıl ve çalıştı kaç hayat vb hakkında kaydedildi söylüyordum istiyorum Doktor
    Ben o harika düşünün! Daha çok hastane böyle bir şey elde bakmak umuyoruz.

    O MJ bunu kullanarak, tüm aslında onu bahsetmiyorlar sözü asla.

    Sorularım vardır ...

    Eğer bir geri gider ve herhangi bir haber kaynağı okuyan 25., bu hastane personeli hakkında MJ ulaştıktan sonra normal bir şey yapıyorum gibi gitti sözleri oldu.
    Bu hosptial dışında taraftarların Hmmm .. de değil, kalabalık bir şey için bir ipucu olması kadar oldu?

    Bir başka soru, neden oldu bu cihaz MJ kullanılmıştır. Tüm bu bahsedilen o doktor onu bir saat çalışmış olduğunu.

    Gibi olmalıydı MJ 'canlı' Bence kullanılan weren't tutmak için mümkün olan tüm yolları.

    Ben de on gün 25. ve birisi buraya ambulans yavaş terk ve yorum üzerine, kendi ışıkları açın ve boynuzları veya herhangi bir yüksek ses rahatsız didn't ... Ben, merhaba demek ... Bu sadece Joe Schmoe sokakta kapalı değil düşünce . Biri ve kalp tutuklama olan ambulans sessiz kalmak istiyor hakkında? Bullcrap!

    Ve başka biri belli paramedics hakkında bahsetmiştik. Hiçbir yerde bu MJ's kalp yeniden çalışıyordum-bu paddles tarafından başlatılan okuma değil, her AMBULANS taşır.
    Durumlarda, bu gibi kalp çarpması gerekiyordu paramedics değil mi?

  13. çiçek, Said

    HI, MJ geçen ?????????? bu 1. Wk olarak TMZ hakkında yorum iread bir ve biri de duymuş gibi bir MJ ANASAYFA katılan PARAMEDICS zaman da 911 telefon aldım okumak söyledi BODY bunların REAL MJ NOT% 100 olduğunu ve ayrıca bazı personel ve UCLA da MJ ANA Kaldırılan söyledi SAID THERE WHEN Cesedi THERE ULAŞMADI devam Çok garip bir şey vardı. herkes Eels duydum / Bu, bu bilgi aramak için deneyin ama bir şey bulmak cant okumuş

  14. supermom75 Said,

    Yakında bu I Michaels he alliah ölümü için haraç olarak bunun için bu şarkıyı yazdım yakın dostunum ile ilgili değildi gitti onu

  15. supermom75 Said,

    310. bak i bir kelime bu ilk inci otopsi almak inanmıyorum faul vücudun herhangi bir işaret söylüyor şimdi sağlıklı kendi vücut her yanındaki kolordu da onu ben don't feel Çünkü lütfen DNA elde iğne işaretleri vardı baktım doktor hissediyorum da çalı olarak ilaç zaten kanun onu her kim closly onu biliyordum ppl ilaçlarını vererek kırdı olurdu lisanslı değil o iğneler ve ağrı korkmuş söyleyin eğer bu ppolice bak o kim söylüyor önce kapalı ödenen edilmiştir onlar hiçbiri ve onların hikayeleri hiçbiri bir eski polis artı pm değil bir otopsi o gerçekten Michael Jackson içinde olduğunu kanıtlamak için var ve neden bir doktor da burada başka bir şey ölüm belgesi imzaladı neden ben maç demek biliyor değil onun vücut koruma bir adam değil Michael Jackson bir adam sadece çünkü Michaels adını ikinci açıklayabilir mi var izi hakkında bu evin Janet tüm ilaçlarını koymak ayarlamak düşünüyorum kapağı önce neden i sanılan bu arama evde gitti nefes olmadığını söylüyorlar bu kadar oldu hiç kimse yüksek sesle sahne üzerinde para çok medya ve haber ve burada hiç mantıklı bir yeri vardı Michael aradığınız golcü Michaels aile o zaman o gibi o harika görünüyorsun, son kez onu veiwed söyledi Uyuyor ancak açık tabut Michael bu onun taraftarları buraya yeni bahane vardı açık tabut yüzünü duygusu yüzünden vardı çok zarar iyi güle demek istedim olurdu bir yüz respt CPR hasar yapar ve tamir edebiliriz ki Sonuç benim için bir mourge kadar en LA PD de değişen hikayeleri burada doktor her zaman ve onu bu cenazesinde de hiçbir duygu ve burada yan sigorta politikası nedir cevap yok için ölüm belgesi imzalamayı reddediyor kapalı yolu önce cinayet karar için Londra doz fazla ama normal kişi bu vücuttan veliler gelen DNA elde parmak baskı almak rakam olabilir neden natrual değil kapsayacak Michael kanıtlamak MichaeI

  16. supermom75 Said,

    bu bir i bizim göz ve aniden benim sunucu için tmz bir bakışta yazıldı sonra i herkesin üzerinde bir adet olmak DEA veya Michael görüşmek çalıştığınızda donma sorunları veya etkileşime sahip olmuştur yayınlanmıştır yukarı hareket başladı bir küçük stae x polis ve eğer az tüm bu bilgi ile bir hafta sonra bir şeyler kadar ulaşır ve LA PD yanlış durum şimdi bak senin gibi Elvis zaman ppl ölümünden bakarak başladı dışı ücretli olarak kendi bilgi İnternet ve kitaplarından raflara nasıl komik kaldırılır olduğunu silinmiş olarak başlayan bu

  17. supermom75 Said,

    Tamam burada tüm bu nedenle hiçbir açık tabut çünkü yüz saklandık repitory tedaviden CPR hepimiz bu bu okumak bilmek mümkün değildir gelen hastaneye berbat olduğunu söyledi biliyor bazı gerçek kanıtı

    Sorgu yargıcı's yetkilileri, hiçbir dış travma belirtileri Jackson's organ veya faul kanıt için, bu toksikoloji testleri ve diğer çalışmaların sonuçları için ölüm nedeni kurmak için beklemek zorunda söylediler.

    Kaç diğer ayrıntıları Otopsi's bulgular hakkında, ancak serbest bırakıldı Fox News web sitesinde bu müfettişlerin cesedi bulduğunu sağlıklı olarak rapor ve daha da bekleniyor vardı güçlü, karşısında bazı skarlasma ile.

  18. supermom75 Said,

    Henüz bir iğne işaretleri onu tüm bunlar için bu iyi yapıyorsun değil vardı

  19. DawneVee Said,

    Yani, belki de bizim için bir bağlantı bulabilirsiniz eğer bağlantı çıkışı var bu yüzden, okumak bu çiçek okumak değil.

    Ben, saf eğlence ağırlıklı için TMZ okuyun. Bu nasıl commenters ve pek çok şaşırtıcı tüm bok TMZ gerçeği olarak teşvik inanıyoruz.

    Yani, burada Günü 16 MJ's' ölüm 'beri ve hala toprağa değil.

  20. bghoppy Said,

    Çünkü Cumartesi 14 gün boyunca onun "ölümü" sonra sol Oprah geri her an onun gezisi araç arasında olmalıdır.
    Ben bu görüşte her gönderen MJ yakın bir kişisel arkadaşımdı seviyorum. H şekilde supermom orada hiçbir İnternet when Elvis öldü.
    Hatta yönetici hakkında merak etmeye başladım. Kimsin sen? Doğal olarak, günlük kere dayalı oniki saat kadar zaman bölgelerinde doğu kıyılarında Amerika farklı vardır. Orada sizinle birlikte mi? Ve supermom onu uzun süredir kayıp olan arkadaşı ziyaret, şimdi lütfen olabilir? Ve neden kesilmiş olduğu n-paste bu sitede engellendi?

  21. A-merak-düşünce, Said

    Supermom75, eğer sen / o "çok yakında" geri erken 90's Michael tarafından küçük çocuk Ryan White olan AIDS o öldü ... için yazılmıştır Gone Michael Jackson gerçek bir yakın arkadaşı bilemez vardır Oh ve başka bir şey çünkü sen Michael Jackson bir "yakın arkadaş", onun gizliliğine saygı ve tüm diğer 15 dakika-of-ün çok TV fronting devam durdurmak için arkadaş denir Uri Geller söylemek gibi bir bok maçı Michael ve hava tüm kişisel sorunlar için verdi Dünya da bunu iyi biliyordu onu ... Michael gizlilik bir adam gibi dinlemek için, "yakın" onu bilmiyordum ve ben bundan çok biliyordum ...

  22. MyBelovedMJ Said,

    LOL BGhoppy, bana komik geldi. Gerçekten ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ederim. Ve i ile arkadaş tarafından kabul ediyorum. Bu biraz komik görünüyor. Eğer bu arkadaş, Michael `s memoriel bulundu, ve acaba ne kadar iyi onu biliyor musunuz? Obiviesly () yeterince yakın kaba olmamak. Ama aynı zamanda tüm bilgi için teşekkür edecektir. Bu bana umut devam yardımcı olur. Çok teşekkür ederim

  23. wishful09 Said,

    , bghoppy

    Bir şey var ilgili olabilir!

  24. Andrea Said,

    bghoppy, beni LOL de yaptı!

  25. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Bende bu MJ ölü değil kadar benim umut tutuyor ben daha çok ağlıyorum edilmiştir bu site ... bu sitede bulunan omg. Arkadaşlarımla sohbet deli düşünüyorum ve Reddi. Gerçekten gerçekten hala hayatta olduğunu umuyoruz. Ve böylece "ölüm" denir sonra Michael ve görünüşte var edilmiştir sightings. Fotoğraflar ve hesapları çok ama peynir olan neyse ... I LOVE MJ ve ALWAYS WILL!
    http://www.michaeljacksonsightings.com

  26. feyaya, Said

    LOL, çok "Arkadaş hakkında komik." Ben o halde bazı olan kişisel onu bilen birisi olarak iddia edemez ilginç bulmak, ama oluyor eğer sadece sadece bildiğin her şeyi onlar gibi konuşalım. olarak eğer bu bütün ölüm oyun planıyla ilgili edildi. ancak daha özel olamaz. Beni frustrates. Bu siteye ama bağımlı oldum bazen bana ürperti ... i daha önce burada ilanıyla başkasına gerçekten Michael düşünüyorum söyleyerek bir yazı gördüm. Lol ... vay. Bence kopyala yapıştır de, kuzen hep sağ tıklayın bağlantıyı yeni bir sekmede açmak için devre dışı olduğunu fark ettim. ama sağ tıklayıp görünüyor şimdi çalışıyor ... herhangi bir değil de vurgulayarak. Ben yatağa gitmeliyiz!

  27. dianafan, Said

    Olarak, bu ve diğer iplik üzerine aldı var

    ILLUMINUS THEO
    yakınında yeterli bir harf değişikliği ile
    TOHME Illusion, üzgünüm ama bu önemli olabileceğini düşündüm.

    Ben de yönetici merak olduğunu, bu site çok profesyonel ve gibi bir arada oldukça hızlı bir şekilde koymak oldu.

    MJ sizin bize kıkır kıkır gülme nedir?

  28. smileygirl24 Said,

    arkadaşlarım bunları bildiğim her şeyi anlattığınız için deli olduğumu düşünüyorum hakkında Michael Jackson .. Onlar deli olduğumu düşünüyorum ve bunu durdurmak gerekir.

    i wonty durdurmak kadar i vücut bir tabut ve o dönemde HES Michael ... kanıtlayan DNA içinde yatarken görmek demek!

    I alışkanlık durdurmak veya vazgeçmek ... Seni çok Ben onun için hayatımı vermek istiyorum Michael seviyorum.

  29. smileygirl24 Said,

    Sadece bu birini anlatmaya lütfen bulunamadı!!
    MICHAEL REALLY ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE IS

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  30. smileygirl24 Said,

    MICHAEL gerçekten yaşıyor OMG
    Birisi pleeeeeeeeease benim için bu resmi açıklayın lütfen?
    Gerçekten mi ne öyle mi?
    Michael alin AÇIK tabut üzerine canlandıran öpüşme>?
    Veya ben sadece deli olacak? LOL

    OMG freaking gibi pm dışarı Seni seviyorum Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  31. idontknow, Said

    Bu resmi Michael Jackson Alın üzerinde ölü James Brown öpüşme biridir - MJ's tabut olarak aynı olduğunu unutmayın Brown's.

  32. A-merak-düşünce, Said

    Bir Michael ve James at Brown's cenaze .. Michael onun alin üzerine cenaze ... bir tabut Michael onu öptü resim vardı aynı James Brown's ... aşağı smileygirl24 sakin ... lol is

  33. dane86 Said,

    @ smileygirl24
    OMG! nerede o fotoğrafı elde ettiniz? Ben deli olmak şimdi çok gibi soo yaşıyorum! o gerçekten onu?

  34. dianafan, Said

    Bu garip bir fotoğrafın-Rebbie olabilir? Her kız bu yüzden kendi saç stili couldn't see şapka giymişti. Bu bir olasılık - ama ben onu - böyle bir sır ile tüm bu insanların güven şüphe ediyorum? Al Sharpton ve Jesse Jackson? (O kim resimde var) düşünüyorum - artı gibi bir otopark üzerinde dışındaki görünüyor

  35. MyBelovedMJ Said,

    TMZ bir TV kanalı saçmalık dolu. Biliyorum için, cehennem onlara kim bildiriyor, bu yüzden dünya için haber söyleyebilirim istiyorum. Tanrım. Çok komik. Kim o birisi Michael sonrası doğal olarak LOL gönderme hakkında konuştuk dedi öyleydi. Ben pek inanamıyorum, ancak eğer LOL yaptım oldukça eğlenceli olabilir. O, sonra bize gülerler tüm bu görüyorduk. Ama ben de o çok tatlı olduğunu düşünüyorum düşünüyorum. Mabye tüm bu düşünmek onu korkmuş ve .. hehe biliyorum

  36. MyBelovedMJ Said,

    OMG bir DAMN sürünen RESİM oldu. 1 şey emin içindir. Bu vücut öpüşme olduğunu bir taklitçi whi değildir. Bu yalnızca Michael. Ama nasıl cehenneme Michael bin mi var disguses olmadan. Kim bu resmi sürdü? Ve taklitçi `Michael gibi dolaşmak bile eğer Michael ölmüştü woulden. O gerçekten yaşıyor .. OMG. Ben hasta tekrar ve keçe hakkında atmak oldu.

  37. MyBelovedMJ Said,

    Bu `bu taklitçi Michael öpüşme olması bile olabilir olabilir mi? Bu resim 1 nedenle alınır. Biri bize bir şey göstermek istiyor. Ben Michael Başkasının öpüşme olduğunu düşünüyorum. Ama kimin cehenneme sonra öldü? 1 düşünüyorum emin içindir. Michael `ASLA Michael` s funural bir taklitçi davet ediyorum ailem. Ben bu resmi bir explanition istiyorum. Dışarı lol yaz freaked

  38. MyBelovedMJ Said,

    Görünüşe göre bu tabut biri oldu. Ama bu MichaeI söyle yoktur. Smileygirl124, burada cehennemdesin resim LOL buldunuz.?

  39. MyBelovedMJ Said,

    OH 1 LST şey. Bak nasıl Michael `el var beyaz. NO taklitçi ne kadar hiç olarak Michael olarak beyaz olabilir. O yaşıyor. OMG. Im elde Burada hasta. Kim bu resmi aldı bize bir şey söylemek istiyor.

  40. clueless Said,

    ya da belki çift Michael Jackson yaptığı son iyi güle veren?

  41. Prens, Said

    Ben deli gidecek düşünüyorum. Ben gece ve gündüz ölümü hakkında soruşturma yaşıyorum. Sadece derin Sakıncası var's hissediyorum.
    Bu fotoğraf hakkında söyleyecek sözü var.

  42. Arual1979 Said,

    @ smileygirl24

    Maalesef bu söylüyorlar, ancak bu resim gibi James Brown anma geldi görünüyor. Ben bir video bulunamadı ..

    http://www.youtube.com/watch?v=lM5ewlVkxsg

  43. çiçek, Said

    Ki bu, (i benim sonrası söylediğini duymuştum) ve sadece eğer kimse bu duymuştu bilmek istediğini söyleyerek olduğunu HI DAWNEVEE sorry I dont tmz biri kamu kişinin yılında yayınlanan bir yorum olduğunu bir bağlantısı var çünkü gün bilgileri paramedics den çıkan 2 biz ancak% 100 bilecek benim bir arkadaşım o da bir gazete olarak bu gördüm bu UCLA bulunan personel söyledi şey garip devam when the satın söyledi olarak vücut, bu demektir ama emin ama evet 1. gün veya MJ geçen i bilmek istiyorum tmz en az 2 yorumlar kamu () de bu paramedics diyordun duydum söyleyerek ne gördün mü emin im değil bu değil gerçek MJ OLDUĞUNU BU LOOK LIKE HIM DID oldu% 100 SURE da ev kaldırılır THAT vücut olduğunu, ancak bir AMBULANS de fotoğraf adam NOT THE REAL MJ NO WAY LOOK NASIL DARK O Bu anlamda olacak Sadece Dont LOOK LIKE HIM, is something Sadece HAKKI SORRY I KNOW Hepimizin bildiği IS JUST CANT YARDIM I LOVE BU SİTE ADMIN KEEP THE GOOD YUKARI ÇALIŞMA VE Teşekkür SO MUCH söylemeye BU

  44. goslinger1 Said,

    O James Brown üzerine tabut içinde yaslanan. Değil kendi taklitçi.

    Google üzerinde kontrol.

  45. wishful09 Said,

    Smiley,

    Ben o James Brown cenaze düşünüyorum. Im değil emin olsa. Ben sadece Jesse Jackson Micheal cenaze mevcut değildi biliyorum. Evet olduğunu düşünüyorum dont. Hangi kendi içinde tek bir. Neden orada olmaz. Bu çok garip olmaktadır. En azından fikrimi deli ediliyor. Ben Michael seviyorum. Her zaman vardır. Sana ve sonunda barış içinde mutlu edersiniz. Medyada yer alan bu millet aptal insanlar hayatta.

  46. wishful09 Said,

    Ayrıca Smiley,

    Arkadaşlarım ve aile fazla bu da koyarak olduğumu düşünüyorum. Bu çünkü ile şüpheleri tartışmak başka kimse var neden Im Bu sitede bulunan memnun olduğunu. Ablam lütfen, sadece geçelim. Ama cant. Bir şey isnt haklısın. Çok fazla bir arada gitmiyorum.

  47. wishful09 Said,

    Yöneticiler,

    Eğer her yerde Michael, sağ bize ediyorum biliyor musun? Çok komik. Cant Bizim deli olacak mı?

  48. Sosh Said,

    Smileygirl24, It's gerçekten Michael Jackson ve tabut üzerinden bükme ve tabut içindeki kişi öpüşüyor. Bu kişi gibi hemen hemen aynı tabut vardır James Brown gibi görünüyor. Ve evet, bu noktası Michael kamuya bilinen yaşıyor. Şimdi sadece biz (Michael Jackson Hoax Ölüm), bazıları da ans, MJ hayatta olduğunu biliyorum!

  49. yönetici, Said

    wishful09,
    Merak etmeyin o rapor ilk, biz biliyordum nerede Michael Jackson, bizim olacak ve tüm bu bilgileri ... bunun üzerinde çalışıyoruz izin verme! Biz tabii ki o, bu yüzden bu sitede başlatılan sonra ise ... bir noktada birisi at onu görecek bir fotoğraf almak veya bir ve 'inanılır nişan hikaye', ve ne zaman, biz orada hazır olacak var ölü değil inanıyorum ve bekliyor!
    MJHD Yönetici

  50. MyBelovedMJ Said,

    It is not kahverengi bir tabut içinde James olduğunu. Bu `Michael` kim var aile var. Bu bir tabut Michael gibi sahip siyah saç yalan. Ama o tabut üzerine bir nbending bir bahis. Aile Michael `funuarl lar için taklitçi davet asla

  51. MyBelovedMJ Said,

    Clueless: Im çok aile wouldent Michael `Michael` s funuarel için taklitçi lar davet emin, çok dikkat ücreti olacak. Bu Im neredeyse o emin James Browns funural değil. Bazı funral in People, James Browns için attented değildi. Im Sana söylüyorum, bu resim bize bir şeyler söylüyor

  52. Andrea Said,

    Benim sevgili MJ @, bu James Brown cenazesine IS. Eğer izlenen özel 'Michael Jackson' da nasıl o ve James Brown cenazesine katıldı hatta James Brown gövdesi ile bir kaç saat yalnız geçirilen görüşmeler ile yaşamak!

    ve eğer hala burada yaz inanmıyorum tam ispatı - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    ve eğer sadece görüntü google arama 'Michael Jackson James's kahverengi cenaze bir sürü o gün daha fazla foto kadar gelecek!

  53. MyBelovedMJ Said,

    Ben ilk bağlantısını gördüm. Ama bana Michael gibi görünüyordu James Browns At üzerinde beyaz bir ceket vardı. Ve diğer bir siyah üzerinde.

  54. He.is.alive Said,

    In response to:
    yönetici Says:
    Temmuz 13, 2009 5:17 am

    Tamamen evet "birisi, bir fotoğraf çekmek" vs vs .. onu göreceksiniz Bir doubters bir grubun kaç gibi Elvis, bazı Kesinlikle zaman ya da Michael Jackson, olduğunu bulma hayat ayırmış olacak hayatta olmanın alt kazanılmış var ise, o bulabilirsiniz ...

    Ben toplanan web sitesi vardır eğer, ben herkesin ilgi için göndermek için bu bilgileri incelemek için memnuniyet duyarım izin, inandırıcı deliller hiçbir şüphe Elvis hayatta bırakarak var. Bu ocurrences sırasına karşılaştırın ve 2 "davaları arasında sonuçlara bir araç" dedi.

  55. supermom75 Said,

    Çok fazla evet gerçekten bu James Browns başkanı öpüşme üzerinde yatık micheal bir hun becuse Michael takip etmemeli @ belovedmj

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  56. supermom75 Said,

    iyi Ben da ben gerektiğini biliyorsunuzdur burada Bazen kaybol tüm karışıklığı ile worng yazdım ben vardı son Michael misin Ryan White olan AIDS öldü bellek olarak cerrahi sırasında kan nakli ile hastalığın müteahhitlik sonra şarkı yazdı . Ölümünden önce, Beyaz onun durumu nedeniyle okuldan ve sınırdışı olduğunu da AIDS kriz için ulusal bir sözcüsü oldu. O uzaklıkta, 1990 yılında 18 yaşındayken geçti. O alliyah için haraç zaman, o adam öldü ben gerçekten bütün bunlar üzerinde karıştı: am bu sandg

  57. smileygirl24 Said,

    LOL Ben kadar 4 son nite görmek
    ve ben o fotoğrafı dışarı freaking olduğu görüldü
    OMG
    i kalp krizi .. olacak sandım
    Ama sonra tüm bu gibi okumak
    OMG G James Brown LMFAO kissin HES
    Onun öpüşme olduğunu düşündüm onun çift veya taklitçi
    Ha ha ha
    ve insanların düşündüğünden olacak olan tiyatro açılmak seyretmek gibi bir deli pm
    Tüm arkadaşlarım gibi.

    onlar benim bu deli olduğumu düşünüyorum

    Ama bu okuyor o aliiiive insan = D bu komik olur

    O nasıl deli görmek ediyorum biz onunla ve onu mutlu ve güvenli = D istiyorum seviyorum

    Siz burada olduğunuzu çok eğlenceli
    Biz bir arkadaş çevresi vardır sevindim YAY
    Kral Michael birlikte y'all görmez bize getirdi? o da o!

    maaaaaaaaaaauh Mikey sonsuza dek seni seviyorum!

  58. Andrea Said,

    @ Gülenyüz kız, çok sevimli olduğunu haha! benim düşünceler tamamen MAD bana yol tartışmak için bir yer olması güzel olduğuna inanıyoruz ama evet, öyle! En azından herkes burada beni bu hala hayatta's kabul eder! (aslında, hemen hemen herkes. orada ben buraya ilanıyla gördüm birkaç skeptics ama .. bir MJ HOAX SİTE neden yazı gibi, eğer hala hayatta inanmıyorum nelerdir? elbette onu öğrenmek istiyorum gerekir Eğer bu site üzerine stumbled) ölümünden numara

  59. melia8383 Said,

    Tamam herkes ben, Bu gerçekten çok Crazy Michiael Jackson kimden Unreleased bir şarkı bulundu, hakkında nasıl işlem, "sistem" ve ne diyor o uzak gizlemek için bir yer bulmak zorunda "baskılar". (Şu onun kaçış planlama's müzakerelerinin Şarkı) Şarkını adı xscape (evet, gerçekten de bu şekilde yazıldığından's.
    Eğer ölümü sahte eğer o kişi o "ölü") bilmek istiyorsanız, o ise gelen baskılar da vardır onun çocuk geride bırakıp,'s. Eğer çocuk, o zaman bunları görürsünüz ailesi vardır. Latoya de 50 gösterir yapmak için, büyük olasılıkla neden bu O2 toplantısında bir taklitçi was istediğiniz söyledi! Bu eğer kaçmak onun planlama's kendisine video, o işbirliği yapmak, hakkı vardır prova oldu? AEG "aşırı" için sigortalı? Niçin?

  60. smileygirl24 Said,

    ANYONE HEARD BU ŞARKI İLE MJ mi?
    HE TELL US birşey sanırım çalışıyor'S.

    O var düz bebek
    Kick arka bebeğim
    Bir kalp krizi bebek
    Ben vücudun ihtiyacı

    Sıcak öpücük tatlım
    O bir kaltak bebeğin
    Beni hasta bebek yapmak
    Yani unrelying

    Böyle bir domuz bebek yaşıyorum
    Tüm çizgi baba aşağı
    Ben senin gibi bebek nefret
    Yani güvenilmez

    Sıcak vızıltı bebek
    O bizden biri bebeğin
    Başka bir uyuşturucu bebek
    Bunu arzu

    Güven bana
    Güven bana
    Bana tüm güven koy
    Gidiyor morfin olduğunuzda

    Hoo!

    Onlar yerine bebek var
    Karşısında bebeğim başladı
    Bu yarış bebek nefret
    Sen sadece bir yalancısın demektir

    Senin her yalamak bebek
    Köpeğinizin bir kaltak bebeğin
    Beni hasta bebek yapmak
    You can kurtulan

    O yaz hiç
    O bebek hiç
    Ben bebek çalışma vardı
    Sadece bir rakip

    Her zaman baba lütfen
    Sağ ve baba bırakmak
    Sen ayıp baba thorwing olduğunuzda
    Böylece istenmeyen

    Güven bana
    Bana Sadece
    Bana tüm trsut koy
    Gidiyor morfin olduğunuzda

    Go'on bebek

    Relax
    Bu zarar won't
    Önce de koydum
    Gözlerini ve on sayısı Kapat
    Don't Cry
    Seni dönüştürmek won't
    İşte umutsuzluk için gereken's
    Gözlerini ve yüz kayması Kapat

    Demerol
    Demerol
    Tanrım o demerol alarak's
    Demerol
    Demerol
    Tanrım o demerol alarak's

    O çalıştı's
    Zor ikna onu
    Ne vardı üzerinde olmak
    Bugün iki kötü istiyor
    Don't Cry
    Seni tekrar won't
    Dün onun güven vardı
    Bugün iki kez daha alarak's

    Demerol
    Demerol
    Tanrım o demerol alarak's
    Hee-hee-hee
    Demerol
    Demerol
    Aman Tanrım bu Demerol's
    Hee
    Oooh

    Oh!

    O bok bebek var
    Köpeğinizin bir kaltak bebeğin
    Beni hasta bebek yapmak
    Sen bir yalancısın

    Gerçek bir oyun baba mı
    Ve şöhret kazanmak için bebek
    Hepsi aynı bebeğin
    Çok güvenilir olduğunuzu

    Güven bana
    Güven bana
    Bana tüm güven koy
    O gidiyor morfin's

    Hoo!

    Sadece sadece şey söz etrafında oturup
    Sen almak morfin olduğunuzda
    Hoo!
    Go'on bebek
    Sadece sadece bahsediyoruz etrafında oturup
    Sen almak morfin olduğunuzda
    Hoo-hoo!
    Sadece sadece bu konuda hiçbir şey konuşmak etrafında oturup
    Sen almak morfin olduğunuzda
    Sadece sadece bahsediyoruz etrafında oturup
    Sen morfin almak demektir
    Sadece Sadece konuşuyorum şey etrafında oturup
    Ve almak morfin

    Hoo-hoo
    Ben bebeği aşağıya olacak
    Sen konuşuyorsun 'Morfin olduğunuzda

    Go'on bebek!
    Hoo!
    Hoo!
    Morfin!
    Do it!
    Hoo!
    O almak morfin's
    Morfin!
    Morfin!

  61. dinamit, Said

    Ben de onu sadece orada onu geç ve öğretti OMFG Michael ve hayatta olduğunu neden öpüşme olduğunu neden hızlı bir görünüm aldı onun çift Çünkü öpüyordum öğretti onun başkanı lol çift

  62. thriller777 Said,

    aa vardır U emin bir MJ şarkı that? Bunu daha önce, ve ben kesinlikle onu bu gibi cussing duydum hiç duymadım. O da çocuklar için şarkı yapan bir belgesel in. idk, bu şarkı bu tesadüf var, ama ben bu cussing nedeniyle inanmak çok zor bulunuyor. şu adil değil MJ.

  63. melia8383 Said,

    This is actually his song, I believe it was on blood on the dance floor? If i'm not mistaken?

  64. Ann7 Said,

    Smileygirl24,

    I thought this was interesting… In the picture you posted http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Look closely at what Rev. Jesse Jackson is wearing at James Brown memorial.
    I found this video of Rev. Jesse Jackson at Michaels memorial

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Is it me or is he wearing the same thing, was this picture really from James Browns memorial?

    I also thought that James Brown had blue inside his casket not white.

  65. yönetici, Said

    The Michael Jackson Hoax Ölüm Forumu artık kurma ve çalıştırma ve kullanıma hazır. Lütfen yeni konular başlatmak için ücretsiz ve devam daha kolay bir çevre yönetimi için tartışmalar var.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Yönetici

  66. loveandpeace, Said

    Yea it's James Brown's casket. Jesse Jackson wore the same thing to both!

  67. emmie Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
    listen to this song. its heartbreaking,
    its michael jackson singing about is own addiction..

  68. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Actually If You Listen To The Music Lyrics, He Is Stating A Fact That People Believe He Took Demerol. When The Media Told Us Bullshit, He's Stating That People Are Stupid For Believing The Story.

  69. mjfan Said,

    NO, poster number 68, MJ ADMITTED in a 1993 announcement close to the Jordie Chandler situation that he was going to get help for an addiction to pain medications. He SAID this out of his own mouth in a video. THEN a few years later this song comes out. It is about HIS addiction and HIS problem with Demeral. That is not in dispute.

    WHat is in dispute is the issue over whether or not he was STILL on these drugs, and if he was, how extensive or constant the problem was.

  70. emmie Said,

    yh i thought it was something like that becausehe wasdoig and interview and had a tooth ach and he hadto go off andstop the pain. when he came ba ck he said 'i took something to stop the pain'
    i feel sorry for him.
    i was looking at E'casanova and he looks like the person in the abulane he skin colour and when he closes his eyes what u think??

  71. gusgonecrazy Said,

    lol MJ was giving us hints to his death hoax years ago, like in the song from the album blood on the dance floor “morphine” in a sentence he says a heart attack baby i need your body!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! well planned MJ…….well planned.

  72. THE JACKSONOLOGIST Said,

    Wow…these allegations certainly are very telling!!! I first wondered if something wasnt right during the public memorial when Paris and the kids didnt seem upset. THEN she made that speech and I immediatly noticed there were no tears.

    İnsanlar hakkında sahte kendi ölüm ve cevabını yasadışı olarak burada sorular var evet!
    AEG sözde MJ ölümü halinde bir ağır sigorta ödemesi ... bir uyuşturucu az ... çok sahte için ölüm ve daha yasadışı yasaktır aşırı almak için bunu birisi bir sonucu olarak bir sigorta intikam almak için sahte. ANCAK kadarıyla şu anda MJ ölümünden belgesi üzerinde ölüm nedenini biliyor "ertelenen" ... böylece Im bu konuda emin değil diyor. Ve aslında, polisin sözde katılıyor?? Hmmm ... ... Latoya da kendini MJ değerinde daha öldü sonra hayatta olduğunu söyledi ....

    O Ive that I didnt görmek burada ... henüz bahsedilen fark birkaç şey var. Bu benim ilk yazı ve havent, bu şeyler sözü olmuştur bu yüzden beni affet bir şans henüz her şeyi okumak için kazanılmış.

    1. MJ's doktor sözde bir yatakta ilk yardım gerçekleştirilir. Kim CPR özellikle Dr hakkında bir şey biliyor herkes. Size bir "friggin yatakta bu prosedürü var biliyor!

    2. Bu aile, bu söylentiler bir oyun üzerinde swirling öğrenmelisiniz var hissediyorum. Onlar bilmek zorunda ... Ben de bir bildiri bu söylentiler squashing issed havent hissediyorum da çok şüpheli olduğunu.

    3. Jermaine MJ bir basın toplantısı düzenledi duyurmayı MJ kardeşi fficial "ölüm. Acayip. Ben, yanlış olabilir ama isnt böyle announciong şey çok yüksek bir profil ve celeb, özellikle ölüm, bir sorgu yargıcı, doktor ya da iş bir yasa uygulama resmi en az?

    4.As Yukarıda belirtildiği gibi, MJ ölümünden kesin. ölüm nedeni: ERTELENEN söyledi. Aslında tüm bu uyuşturucu kullanımı sonucu olarak bir kalp krizi olduğunu, bu nedenle biliyorum ....? It "ertelenen" diyor Aslında onların "out" bir ölüm falsifying için yasal işlem kaçınarak olabilir. Yine, ben bu konuda yanlış olabilir. Sadece benim düşüncem.

    5. Ian Halperin. Kitabın yazarı: Unmasked, Michael Jackson en son yıl. O iddialar o MJ yaşamak için 6 ay verdiğini söyledi sahip. Evet, 6 ay ve bir gün sonra ... .. top ... öldü's. Ayrıca balık onun kitabı bir hafta sonra öldü MJ dışarı gelen gerçektir.

    6. Tamam .... Hepimiz MJ biliyorum onun çocuklar kamu maskeli tutulur. şimdi bunlar gösterilir anıt at. Bu gerçek çocuk vardı inanıyoruz. Şimdi bu web sitesi iddiaları, bir kez daha bir gün, bir şekilde kendi baba görürsünüz. Ama şimdi hepimiz onlar gibi, bunun için onları kamu görünmesi biraz zor olmayacak biliyorum, başka bir ülkede kendi baban dışarı saklanmakta olduğunu söylüyorlar? Ben, bu çocukların bir zindan içinde kilitli tutmak cant demek. Onlar ve hava ihtiyacı dışında oynamaya ... Arkadaş ve dondurma deposu gidin. Bile MJ tamamen biraz tüm 3 of them kamu garip bir adam olduğu kimse görmedim ile terk görmek için tek göz onun benzeri alışkanlık değiştirmek için ameliyat olur? Bu adam olan "yeni MJ.

    Ben bu sitede var sevindim! Sanırım benim teoriler hakkında bilgi ve bana bak Im deli llike herkese söylüyorum edilmiştir. Ama hayatta ... .. I dont tekrar onu görecek ... en azından o, bu arada, insanely SICAK görülmelidir için kullanılan yolu düşünüyorum! Yeni bir kişi olacaktır. Ben korkunç ve onun için benim kalp ağrıları da hayatını bu geldi hissediyorum. O zorunda kaldı Hava veya kendi üzerine yaptı .... O en kesinlikle en ayrıntılı oyun dünya bilir. Bu da, MJ veya bu tek çıkış yolu olduğunu düşündüm sadder.

    Ne tüm düşünüyorsunuz?

Yorum ekle

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.

Tema Sağlayan: Wordpress Tema - İlk Nakit