Майкъл Джексън, предприети за Лос Анджелис Медицински център, за да се "възкреси от мъртвите"

от Admin на Jul.11, 2009, под Conspiracy теории, излъгвам Смърт, новини

MARILYNN MARCHIONE, AP Медицински Писател на news.yahoo.com доклади:

Когато Майкъл Джексън отиде в сърдечен арест, спасители го на едно място, известно за предприемането на мъртвите обратно към живота. A свят-прочут хирург в Медицински център в Лос Анджелис е пионер начин да съживи хората, че повечето лекари ще трябва дълго отписват, включително една жена, чието сърце беше спряна за 2 1 / 2 часа.

Тестван на няколко десетки сърдечен арест пациенти, 80% оцелели. Обикновено, повече от 80% загине.

and an American Heart Association spokesman. "Те взеха хора, които са основно мъртъв, не всички, че е различен от Майкъл Джаксън, и записват по-голямата част от тях", каза д-р Ланс Бекър, спешно лекарство специалист в университета на Пенсилвания и American Heart Association говорител.

Може Джаксън също са запазени?

Тълпи в Лос Анджелис Медицински център жалейката на "смъртта" на Майкъл Джексън на 25 юни 2009

Невъзможно е да се знае. Лекарите в болницата работи по него за един час. В Лос Анджелис експерт cardiothoracic хирург д-р Джералд Buckberg, заяви той не е бил лично замесен в Джаксън на лечение, както и че твърде малко се знае за това, което предхожда него.

"Ние нямаме идея, когато той почина спрямо когато беше установено," Buckberg заяви в телефонно интервю.

Въпреки това, резултатите в останалите пациенти показват, че "прозорецът е широко отворен за ново мислене" За колко време хората могат да бъдат успешно resuscitated след сърцата им откажеш да бие, Buckberg каза. "Ние можем да ги абандон начин отвъд сегашните времеви рамки, които са използвани. Ние променихме понятието когато сърцето е мъртъв постоянно. "

Те го наричат "Синдром на Лазар", за човек, Библията казва Исус възкръснал от мъртвите.

Нека да е ясно: Никой не казва, че хората дълго умрял без медицинска помощ може да се възражда. В щастливците в Buckberg на изследването, получени бърза помощ, и причината, поради която са пострадали сърдечен арест е бил известен и може да бъде фиксирано: блокирани артерии причинявайки сърдечен пристъп, в повечето случаи.

Buckberg метод изисква:

_Prompt CPR - художествена гърдите компресии - да поддържат кръвното налягане, докато пациентът получава в болницата.

. _Use На сърце-бял дроб машината да се пазят на кръв и кислород се движат през тялото, докато лекарите поправи това, което е причинило сърце да тула или спиране на първо място, като свръхдоза наркотици или запушена артерия.

_Special Процедури и лекарства за постепенно възстановяване на кръв и кислород поток, така внезапно излияния не предизвиква прясно щети.

Без трите елемента, пациентите могат да страдат мозъчно увреждане, ако оцелее изобщо.

"Вие може да запазите сърцето и мозъка загубят," Buckberg обяснено.

Лос Анджелис и болници в Бирмингам, Ala.; Ан Арбър, Mich., и в Германия изпитват Buckberg на метода на 34 пациенти, които са били в сърдечен арест за средно 72 минути. Всичко не е успяла реанимация със стандартните методи CPR и defibrillation за да се опита да шок сърцата им обратно към побой.

Само седем починали. Само двама оцелели бяха оставени с трайни неврологични увреждания. Резултатите бяха публикувани през 2006 г. в списанието реанимация.

Д-р Константин Athanasuleas (произнася се по-ъ-ъ-ъ-ъ-SOO'-Лий и САЩ), хирург в Университета на Алабама в Бирмингам, лекувани един човек в изследването, които са били в сърдечен арест за около час и половина. Човекът, жената, медицинска сестра, не CPR докато хеликоптер докараха го в болницата.

"Той беше flatlined," със сърце ", както все още като трапезария маса," Athanasuleas каза.

Лекарите го от сърце-бял дроб машина, whisked го в catheterization лаборатория за да се види дали той е артерия блокажи, а след това направи байпас хирургия към обход около тях.

"Човекът си отиде у дома си и бе neurologically перфектни" най-малко две години по-късно, лекарят каза.

Buckberg лекувани жена, която е била в сърдечен арест за 2 1 / 2 часа.

Той не би я изпрати до операционната зала, докато я CPR и кръвното налягане, биха могли да бъдат поддържани толкова нататъшно лечение може да се опита, каза той.

Тъжно е, жената оцеляла всичко това, но няколко седмици по-късно почина от инфекция.

Buckberg е взел работата му по-нататъшни експерименти с прасета в спиране на сърдечната дейност. Той умишлено лишен техните мозъци на кръвния поток за около половин час, след което използва неговата реанимация техники, за да ги върна, с нормална или почти нормална функция. Резултатите, представени на по-Heart Association конференция миналата есен зашеметени мнозина, включително и д-р Myron Weisfeldt, кардиолог и председател на медицината в Университета Джон Хопкинс училище по медицина.

"Той е това извънредно неща. Почти не вярвам, че резултатите, които той има, "каза Weisfeldt на Buckberg. "Повечето от нас носят наоколо в главата ни, че ако някой на мозъка е лишено от притока на кръв в продължение на 10 до 15 минути, че ние не просто няма да ги получите обратно към всякаква полезна функция. Неговите данни показват, че е възможно. "

Лекари в Япония, Тайван и на други места в Азия са се опитали да се подходи, подобни на Buckberg с отлични резултати, заяви Бекер, който е на път да опиташ във Филаделфия.

"Това отнема обучение. Отнема преосмисляне ", за да се лекарите да приемат това нещо ново, и по-големи средства за изследвания, за да докаже, че работи, Buckberg каза.

Този доклад дава още повече доверието към схващането, че Майкъл Джексън смъртта е измислица. Какво сега изглежда много вероятно е, че той е бил успешно resuscitated от лекарите си, че работи по него за един час, а след това бе транспортирани чрез хеликоптер в моргата, където той може да направи своя изход, незабелязано и неоткрита.

: Conspiracy теории, Смъртта измислица, новини, репортажи, слухове

67 Коментари за този запис

  • MyBelovedMJ
    ч.

    Clueless: Im хубав сигурен те семейство wouldent кани Майкъл е imposter на Майкъл е funuarel, той ще струва много внимание. Не е Джеймс кафяви funural, Im почти сигурен в това. Някои от хората в funral, не беше attented за Джеймс кафяви. Im Казвам ти, това е снимка ни казва нещо

  • Андреа
    ч.

    @ MJ възлюбения си, че е Джеймс Браун на погребението. Ако гледания специалната "живот с Майкъл Джексън" той говори за това, как той присъстваха на погребението на Джеймс Браун и дори са прекарали няколко часа насаме с Джеймс Браун тялото!

    И ако все още не ми повярваш, тук е пълно доказателство - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468 × 304.jpg

    А ако просто снимка на Google търсене "Michael Jackson Джеймс Браун на погребение" банда повече снимки на този ден, ще излезе!

  • MyBelovedMJ
    ч.

    Видях го в юмрука връзка. Но тя само погледна към мен като Майкъл беше бяло яке върху най Джеймс кафяви. И от друга черна един.

  • He.is.alive
    ч.

    В отговор на:
    Admin казва:
    13 Юли, 2009 в 5:17 ч.

    Изцяло Да на "някой, ще го видя, да вземе снимка" и т.н. и т.н. .. Точно както някои от група doubters да стигне до дъното на Елвис е жив, някои със сигурност ще посвети времето си живот или да намери къде е Майкъл Джексън, който е, ако той може да се намери ...

    Имам няколко интернет страници, които са събрани I достоверни доказателства оставя никакво съмнение, че Елвис е жив, ако ви позволяват Бих се радвам да публикувате тях за всички, които се интересуват да разгледа това тази информация. Тя е инструмент за сравняване на реда на ocurrences и изводи между 2 "случаи".

  • supermom75
    ч.

    @ belovedmj вас не трябва да следват Майкъл много becuse Да наистина германец е micheal Опираща над целуваш Джеймс кафяви главата

    http://www.waleg.com/celebrities/archives/006364.html

  • supermom75
    ч.

    добре знам, че аз ment аз трябва да го е написал на worng с всички объркване тук понякога аз добивам загубен бяха написах последно Майкъл написал песен в памет на Райън Бяла, който е починал от СПИН, след заразяване чрез преливане на кръв по време на операция . Преди смъртта си, бяло беше експулсиран от училище, защото от състоянието му и евентуално да стана национален говорител на СПИН криза. Той почина през 1990 г. на 18-годишна възраст. Той sandg я данък за alliyah, когато тя почина човек, аз съм много объркана от всичко това

  • smileygirl24
    ч.

    LOL видите бях до 4 часа последните Nite
    и когато видях, че снимката бях шибан изложени
    OMG
    Мислех, че ще получи инфаркт ..
    но тогава аз просто прочетете всичко това и беше като
    OMG ХЕС kissin грама Джеймс Браун LMFAO
    Мислех, че е целуваш си двойно или imposter
    ха ха ха
    и аз бях като гледате драмата развивам хората ще мислят съм луд
    Както всички мои приятели.

    мисля, че съм луд шофиране себе си за това

    Но той е aliiiive хора = D, че би било смешно, ако той е бил четете това

    Той видя как искате луд в любовта ние сме с него и искам той да бъде щастлив и безопасни = D

    Вие сте толкова много забавно тук
    Толкова се радвам, ние сме в кръг от приятели Уау
    Майкъл царя ни всички заедно да не ви я види? той е той!

    maaaaaaaaaaauh обичам ви Майки завинаги!

  • Андреа
    ч.

    @ Усмивка момиче, haha сте прекалено сладък! но да, аз вярвам това е хубаво да има място да отида да обсъдим ми мисли, че са движеща ми напълно MAD! Поне всички тук се съгласява с мен това е все още жива! (Е, почти всички. съществуват няколко skeptics съм виждал тук да публикувате, но искал .. защо пост на MJ излъгвам САЙТ, ако не вярваме, че все още е жив? непременно трябва да искат да се допитаме за него симулира смъртта му, ако сте попаднали в този сайт)

  • melia8383
    ч.

    Добре всеки Намерих една песен, е наистина Луд unreleased от Michiael Джаксън, Той говори за това как той е "Планиране" му избяга от "система" и "натиск" той трябва да намери място, което да се скрие. (Този какво казва той в песента) името на песента е xscape (да, това е действително написани по този начин.
    Ако той симулирала смъртта му, той е далеч от натиска, той трябва да оставят децата си зад, ако искаме хората да знаят той е "мъртъв"). Ако децата се със семейството си, той винаги ще ги видиш. Latoya каза, той не е искал да направи 50 показва, че вероятно затова той е бил изпълнител на O2 конференция! Той е бил го репетира във видеото, ако той е планирането му се размине, той трябва да си сътрудничат, нали? AEG застраховани за "свръхдоза"? ЗАЩО?

  • smileygirl24
    ч.

    Някой чул MJ ОТ ТАЗИ ПЕСЕН?
    Той САЩ Опитвам се да ти кажа нещо, което мисля.

    Той има плосък бебе
    Kick в задната бебе
    Инфаркт бебе
    Имам нужда от вашето тяло

    А гореща целувка скъпа
    Той е просто кучка бебе
    Можете да ме болно бебе
    Така unrelying

    Аз съм такъв чума бебе
    Всичко за определяне на линията на баща
    Мразя ви натура бебе
    Така ненадеждни

    Хот бръмча бебе
    Той е един от нас бебе
    Друг наркотици бебе
    Ти така желанието

    Повярвай в мен
    Повярвай в мен
    Сложи си доверие в мен
    Ти си правиш морфин

    Уу!

    Те имат място бебе
    Ритна в лицето бебе
    Ти мразиш раса бебе
    Вие сте просто лъжец

    Вашият всеки поблизвам бебе
    Вашето куче е кучка бебе
    Можете да ме болно бебе
    Ти душа оцелял

    Тя никога не се реже от мен
    Тя никога не се реже, бейби
    Трябваше да работя бебе
    Ти просто съперник

    Винаги да угодя на татко
    Право нагоре и остави баща
    Вие сте thorwing срам татко
    Така че нежеланите

    Повярвай в мен
    Само в мен
    Сложи си trsut в мен
    Ти си правиш морфин

    Go'on маце

    Релакс
    Това няма да те нараня
    Преди Сложих го в
    Затвори си очите и брои до десет
    Не плачи
    Аз няма да се превърне ли
    Няма нужда да се уплашвам
    Затвори си очите и плаващите далеч

    Demerol
    Demerol
    О Боже той приема demerol
    Demerol
    Demerol
    О Боже той приема demerol

    Той се опита
    Трудно е да я убедиш
    За да бъде над това, което трябваше
    Днес той иска два пъти по-зле
    Не плачи
    Аз няма да ви се обиден
    Вчера имаше му доверие
    Днес той, като два пъти повече

    Demerol
    Demerol
    О Боже той приема demerol
    Хе-хе-хе
    Demerol
    Demerol
    О, Господи е Demerol
    Хе
    Ооо

    О!

    Той има лайна бебе
    Вашето куче е кучка бебе
    Можете да ме болно бебе
    Ти си лъжец

    Дали истината игра татко
    За да спечелим слава бебе
    Това е все едно бебе
    Вие сте толкова надеждни

    Повярвай в мен
    Повярвай в мен
    Сложи си доверие в мен
    Тя прави морфин

    Уу!

    Просто седнете около просто говориш нищо
    Вие сте takin "морфин
    Уу!
    Go'on бебе
    Просто седнете около просто говоря за това
    Вие сте takin "морфин
    Хо-хо!
    Просто седнете около просто говоря нищо за него
    Вие сте takin "морфин
    Просто седнете около просто говоря за това
    Вие сте като морфин
    Просто седнете около просто говориш нищо
    И takin "морфин

    Хо-хо
    Аз съм захождането бебе
    Вие сте говориш Морфин

    Go'on бебе!
    Уу!
    Уу!
    Морфин!
    Направи го!
    Уу!
    Той takin "морфин
    Морфин!
    Морфин!

  • динамит
    ч.

    Аз също го е научил го целуваш си двойно защото просто взе един бърз поглед към нея защото беше късно и преподава omfg Майкъл е жив и защо е той целуваш му двойно по главата LOL

  • thriller777
    ч.

    хм са U сигурен този MJ една песен? Никога не съм чувал, че и преди, и аз със сигурност не си чувал за него ругаеш така. Той заяви в документален филм той прави песни за деца. idk, че песента е съвпадението в него, но е трудно да повярвам, защото на ругаеш. този просто не MJ.

  • melia8383
    ч.

    Това е действително си песен, аз вярвам, че беше на кръвта на дансинга? Ако аз не съм сбъркал?

  • Ann7
    ч.

    Smileygirl24,

    Мислех, че това е интересно ... В снимката ти афиш http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

    Погледни отблизо какво Откровение Джеси Джексън е облечен в Джеймс Браун спомен.
    Намерих това видео на Откровение Джеси Джексън в Michaels спомен

    http://www.myfoxmemphis.com/dpp/entertainment/celebrity_news/dpgo_Interview_Jesse_Jackson_Michael_Jackson_Memorial_20090707_2645119

    Може ли аз или той е облечен в едно и също нещо, е тази снимка наистина от Джеймс кафяви спомен?

    Аз също мислех, че Джеймс Браун имаше синьо вътрешността му ковчеже не бял.

  • Admin
    ч.

    В Майкъл Джексън излъгвам Смърт форум вече е създаден и функционира и готови за употреба. Моля, не се колебайте да стартирате нови теми и да продължите вашето дискусиите там, по-лесно да управлявате средата.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  • loveandpeace
    ч.

    Защото това е Джеймс Браун на ковчеже. Джеси Джексън носеха едно и също нещо и за двете!

  • emmie
    ч.

    http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
    слушам тази песен. сърцераздирателен му,
    Майкъл Джексън му пеене е около собствената пристрастяване ..

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.

Търсите нещо?

Използвайте формуляра по-долу за търсене в сайта:

Все още не намират това, което търсите? Пусни коментар по пощата или се свържете с нас, за да можем да се погрижим за това!

Архив

Всички вписвания, хронологично ...