2009
07,09

Michael Jackson's Death Certificate - Nepabeigti un apšaubāms

Tas ir tas, ko "izskatās", kas kopiju Michael Jackson's Death Certificate.

Ka pastāv šo dokumentu, tomēr nespēj pierādīt aiz šaubu, ka "King of Pop" patiešām ir miris.

  1. Šī Death Certificate uzskaitītas nāves cēlonis kā "Atlikta", kas nozīmē, ka pat pēc diviem autopsijas, ka tie joprojām nespēj sniegt difinitive atbildēt par to, kā MJ nomiris.
  2. Šī Death Certificate nav paraksta ārsts. Pārdzīvojušie nevar apglabāt vai citādi no tā atbrīvoties, līķis līdz licencēts ārsts zīmes pastāvīgu miršanas apliecības vai medicīnas pārbaudes paraksta pagaidu nāves sertifikātu, tas ir likums.
  3. Šī Death Certificate nav parakstīts ar kādu izmeklētājs vai valdības amatpersona.
  4. Pēc nāves sertifikāts ir parakstīts, vietējās varas iestādes parasti izsniedz sertifikātu rīkoties ar paliek, arī pazīstams kā apglabājot vai kremāciju atļauja. Crematories un kapsētu pieprasīt šo formu, pirms tie būs kremēt vai apglabāt iestādi. Tas var būt kāpēc MJ nav aprakti, bez plāniem, kā vēl to darīt, vai nu.

Death sertifikātus dažkārt izmanto, lai, viltotas personas nāves apdrošināšanas krāpšanu un lai izvairītos no tiesībaizsardzības amatpersonām vai dusmīgs radinieki. "Ierēdnis" Los Angeles County miršanas apliecību, piemēram, bija viegli pieejami 1990-to gadu vidus, lai starp $ 500 and $ 1000 katra.

Mediķi (vai coroners) jāuzskaita nāves cēlonis kā "līdz" vai "vēlāks" līdz turpmākam laboratorijas testiem noteiktu faktiskās nāves cēlonis. Izņemot neparastos gadījumos, izvietojuma, kas joprojām nav nepieciešams gaidīt gala sekcijas ziņojums, kas var veikt nedēļas laikā.

Jautājums ar aprakt ķermeņa Michael Jackson tad, ir tas, ka ārstu un izmeklētājs nebūs / nav parakstījušas viņa sertifikātu.

Pārējās ziņots jautājums, šķiet, ka Jackson ģimenes ir sadalīti par to, kur apglabāt Michael Jackson, Neverland vai Forest Lawn kapos.

California Law novērš apbedījumu cilvēku joprojām par privātajiem zemes, tāpēc Neverland nav ....

Tātad, kāda ir aiztur?

Mēs uzskatām, ka tā ir vēl viena "iekrišanas", ko Jackson član, ļaujot tām dažas vairāk laika, lai saņemtu, ko izmanto, lai sakot, kas skaļi, ka MJ ir acutally nomiris.

Piemiņas bija viegli, dziedot, runājot, tumšas saulesbrilles un bowed galvas, bet ir faktiski iet uz priekšu un posmā apglabāšanu, kā arī ... ģimenē, protams, ir iegūt kopā un iegūt to "stāsts" vienkāršā, pirms tie iet uz leju, ka ceļu satiksmes .

36 komentāri līdz šim

Pievienot savu komentāru
  1. Pirmās Man ir atzīties, ka man nekad nav bijusi ļoti ventilatoru no MJ. Jebkurā gadījumā viņš vienmēr bija pitiable persona, kas man, kuru dzīvē es nekad gribēja mainīt pret raktuvē. Tagad viņš ir miris, viņš var būt atradusi mieru viņš meklē tik ilgi.

    Tagad jūs jautājumu viņa nāvi. Es nesaprotu šo. Ir viens vienkāršs iemesls: viņa bērniem. Viņa bērni, ka viņš teica mīlēt tik daudz! Ņemot vērā, viņš tiešām faked savas nāves ir tikai divas iespējas:

    a) viņa bērni ir inducted (?) un plāna daļu. Šajā gadījumā tiem ir jābūt tiešām liels dalībniekus ar lielu nākotnes Holivudā. I pamatoti šaubu, ka!

    b) viņa Kids nav daļa no plāna, un patiešām uzskata, ka viņu Tçt ir miris! Pat ja tas ir tikai uz laiku līdz "gras ir pieaudzis" uz stāstu, ka viņš ir veicis savus bērnus uzskata, viņš ir miris, es nemaz nejutīsiet vairāk jebkurā žēl par viņu. Viņš arī nebūtu vērts būt admired vairs! I'd iespļaut viņam pašam!

    Pieņemsim, ka teikt, ko tēvs 4.

    Tom

  2. hey ... did u paziņojums, ka cert.says, ka tā ir "informācijas, nav derīgs dokuments, lai izveidotu identitāte" tas nozīmē, ka sertifikāts ir citas personas, kas nav MJ?

  3. Nē, tas vienkārši nozīmē, ka tas bija "nopirkto" kāds, kā "Informatīvie" kopija par derīgu dokumentu. Tikai, kas jāizmanto kā "vitrīnas gabals" (vēlams labāku vārdu), un nevar tikt izmantotas kā faktiskā Master Kopēt. Būtībā ikvienam, kurš ir nopircis šo Death Certificate nevar izmantot kā pierādījumu par to pašu vai kāds elses nāvi.

  4. MJ nāves patiešām ir apšaubāma, lai gan es nesen dzirdējusi, ka zelta zārks, kas tika iepirkti MJ memoriālais bija tukša. MJ ķermeņa nav bijusi zārks!

    Es domāju, kas ir tas viss notiek? MJ ir faking viņa nāves?

    Wake up guys .... MJ ir dzīvs .... Kaut kur ... un es esmu pārliecināts, ka viņš atnākšu, bet ar atšķirīgu Iemiesojums šoreiz ...

    Vai viņš dara visu to pieņemšanas fame .... Naudu ... mijieskaita tos $ 500 miljonu parādus .... Kas tas ir?

    kad es noskatījos viņa repetīcija video .. viņš likās diezgan labi un derīgi kā vijole ...

    Kas tas ir visiem notiek? MJ ir faking savas nāves ...!

  5. Tom iegūt pār to!! Ja jums nepatīk, Michael Jackson, tad uzturēšanās off. Varbūt viņš dara tā, lai saglabātu savu dzīvi.

  6. ir kāds redzējis viņa "Ghost" uz CNN pēdējās nedēļas laikā, kad kameras bija Neverland? Izskatījās kā ēna no MJ staigāšana ap .... Ha ..., iespējams, ir MJ ... stil dzīvs ... Es esmu pārliecināts!

  7. Esmu redzējuši spoku. i pat konstatēts neapstrādātajās metrāžas par cnn.com, un tā bija tur. bet es nebūtu teikt esmu ticīgais redzēt ghosts un ka veida lieta. i do uzņemt ir diezgan dīvains, lai gan

  8. Melia, man nav teikt, ka man nav, piemēram, viņu. Es tikko teica, ka man nebija liels ventilators, kas viņam. Jā, es savu daži no viņa kompaktdiskus, bet that's it.

    Anyway, viena lieta, ko es esmu kopā ar viņu: viņa mīlestība uz viņa bērniem. Katrs cilvēks, kas tiešām rūpējas par viņa bērni ir mans brālis! Un es vēl nevar uzskatīt, ka viņš to, ka, lai viņa childrien. Pat ne, lai saglabātu savu dzīvi!

    Bet dažreiz ir grūti nav garām acīmredzams!

    Ņem to viegli un ļaut viņam atpūsties mieru!

    Tom

  9. Es piekrītu Rickster! HAHAHAHA. Un Melia8383. TELLH IM! I naida, kad cilvēki nāk šeit, lai tikai paziņot, ka viņš ir dzīvs. Ja jūs stumbled uz šo interneta lapu, protams jums ir šaubas par to, ka viņš nav miris.

  10. Šī lapa ir jābūt kļūst Milzīgs hits, jo tas bija grūti log on! Kaut kas smaržo šaubīgs šajā vanna par visu scenārijs kopš viņa iespējamo nāves tika paziņots gada 25.. Esmu grāmatzīmi un tiks skatītos šo lapu.

  11. Ir kaut kas ļoti nepareizi ar šo nāves satificate. Kas ir elle parakstīja?

  12. Es domāju, ka LaToya atrasts veids, kā iegūt tukšu kopiju par neapliecinātas dc Un kur ir apliecinājums Death vēstuli?
    Un kāpēc nav komentāru gada jūnija 30 par to, kā saņemt naudu atpakaļ, lai rāda?
    Un nav, kā viņi nezina NOGALINĀTAS, ko viņam tagad. Lucky neviens pat bothers pieprasīt jebkuru vairāk.

    Jūs zināt, kas sitieniem mani prom par šo visu lietu, ir līdzība MJ dzīves stāsts loka, kā Judy Garland. Bērnu zvaigznēm, kas jūtas neglīts, bija contolling vecākiem, filcs uzstājām apmēram ar biz, mīlēja ar ventilatoriem neatkarīgi, pastāvīgu cīnās, lai "no jauna", narkomānija, un adored bērniem, kas iet par pēc savu vecāku nāves kļūt zvaigznes sevi , neskatoties uz bitching un moaning vēlākā dzīves par tradgedy un grūtības slavu un bagātību, īpaši jauniešu vecuma.
    Un ne vienu cilvēku, šķiet, mācīties jebkurā mācību stundās. Ja ne viņa mazulis ir jāglabā No uzmanības? Tāpat kā viņas uz skatuves, paturiet prātā, viņai ir ar filmu skolā jau. Bet kāpēc ir tik grūti domāt, She's darbojas. Vai tu domā, piekārtiem ar Liza, Elizabeth Taylor uc. varētu mācīt jums kaut ko? Es domāju, ka viņa noteikti ir jābūt, ka zvaigžņu kvalitātes, tho. Es skatās uz viņu, pat ja viņa ir nekā nedarīšana.
    Un nav daži, šķiet, dod brēkt kā f'n riebīgs ir jābūt, lai uzzinātu, tiesības whenhe nomirst, viens no vecākiem jūs bija nav jūsu asinīs pēc visiem?
    Tāpēc vienīgais veids, kā jūs varat atrast šo cilvēku un viņa ģimenes pienācīgas aizbildņiem ir, ja tie ir par to, es domāju.

  13. Manas prognozes: ne tikai tas ir triks atkārtotas eksperimentēšanas MJ zīmolu un nosargāt savu reputāciju, palielināt savu pārdošanas risināšanas vairāku finanšu problēmas, bet tas jau ar nosaukumu, kas virzienā nogādāt morāls mācība par briesmām, kas saistītas ar narkotikām. La DA, ka DEA, Obama narkotiku cars, Obama pats visiem ir kaut ko teikt, un ir uzsākti pasākumi (dont aizmirst Tylonol skandāla nākamajā dienā) pret ārstiem, pharam, uc, neskatoties uz to, nav nāves iemesls un nav organizācijai zemes.
    Turklāt, neviens neapstrīd to, ka visi stāsti un avoti nāk no TMZ un visi video ir vai nu no AEG vai HollywoodTV. Tā kā, ja tie ir uzticamību, piemēram, tās ir sniegtas tagad?
    Kā jūs saņemt savu naudu atpakaļ uz koncertiem? ne vārda par šo kopš Jun 30, par laimi, lai AEG. Tās dont nekādas clues to mājas lapā, kas cik vien tas, ka (mājas lapā), ir bažas, neeksistē vispār. Tas nevar būt tāpēc, ka tās plāno doties ar parādīt?

  14. Redzēt datumu!
    Par svinīgus datumu, 7/7/9.

    Strange, nav?

    Esmu bijis nāk šeit kopš viņa nāves.
    Tāpat kā es domāju, ziņkārīgs nāvi, un nav iestādes ...

  15. Par "spoku" par CNN ir ļoti viegli izskaidrot prom; bija apgaismojums instruments grīdas stūrī, ka telpas un kāds walked agrāk, bet nekad nav šķērsojuši priekšā durvīm, lai mēs tikai redzēja, ka to ēnu.

  16. IVE tikai ieguva vienu punktu.
    Nauda var nopirkt kaut kas taustāms, ja viņš vēlējās viltotas viņa nāves, viņš ir naudas un kontaktus, lai viltotas viņa nāvi un radīt nāves sertifikātu. C'mon ikvienam, kas domā citādi ir litle notrulināts concidering MJ bija / spēj darīt Wat viņš vēlas, ja viņš vēlas, un to, kā viņš vēlas.
    Man ir ļoti daudz uzskatu, ka viņš ir alivee.
    - J

  17. Puiši, lai gan man šķiet, MJ joprojām ir dzīvs, mans tikai jāuztraucas, ir tas, ka būs viņa mālajai izlikties, ka viņas dēls ir miris vai arī viņš savus ģimenes tiešām belive viņš bija miris? Padomā par to.

  18. Mojofi: Wat tieši jūs nozīmē?

  19. Lai BgHoppy:

    jūs varat izlasīt visu par biļetes kompensācijas http://www.michaeljacksonlive.com

    Tas ir vietā no AEG ja mēģināt apmainīt savu bezvērtīgas biļetes collecter biļetes. Tas ir bijis tur aptuveni nedēļu.

    Ofcourse AEG nereaģēja tieši. Pirmkārt tie bija laiks perfekts mārketinga kampaņu.

  20. Es zinu, viņš ir dzīvs, un tas nav tāpēc, ka i dont vēlaties belive Viņš ir miris, bet es tikai justies tā

  21. ***-JC.LOVES.MJ -***

    Kas i domāts bija, ka es nedomāju, MJ's mālajai būs rīkojas kā MJ ir miris, ja viņš nav, bet tajā pašā laikā es vēlos domāt, viņš ir dzīvs un labi.

    Mums ir jābūt uzmanīgiem, jo mēs glabāt runā par to.

    Kāds ir jāmēģina un iegūt faktus par šo tēmu, jo nav neviena, TV sakot citādi.

    Am šķelto nelaimīgs patiešām esmu cryied pārāk tagad Es justies savu viņam būtu atpūtas organizācija .

  22. Nāves apliecība publicējusi TMZ nav apstiprināta kopija, tā ir sertificēta informācijas kopiju. "Informāciju, kas nav derīgs dokuments NOTEIKT IDENTITĀTE" ir uzspiestam pāri virsmas, kopiju. Apliecinātas kopijas, tomēr var izmantot, lai noteiktu personas identitāti, kas nosaukta par sertifikātu.

    Neskatoties uz ziņojumu Michael Jackson ķermeņa ir Forest Lawn Holivudā Hills, TMZ saka, tas nav tur. Tomēr par sertifikātu, nosaukums, bēru uzņēmējdarbību Forest Lawn. Ko dod?

  23. viņi nevar pat apglabāt viņu ne kremēt viņu, ja viņš nāves sertifikāts ir jāparaksta ar to tiesisko ārsta, kas arī dr.murry nebija stāvokli Cali lol utt atrast, kāpēc latoya bija liecinieks par šo, bet ne jermaine viņš bija viņa atpakaļ kaulu nāk par latoya un Michael nekad tuvu mulsinoši Huh

  24. Mojofi. Michael `s māte dosent, šķiet, ir griving, neviens no tiem dosen" t. mabye tie mēģina, bet es neesmu buying tā

  25. Sosh, ka saite stāsta, ja tev gribu savu naudu atpakaļ, pēc jūlijs 1 iet uz http://www.michealjacksonlive.com, bet jūs tikai tad tiesības atpakaļ uz to pašu burtu. Un es esmu vienīgā, kas konstatē, ka biļešu apmaiņas programmu BS? Jums vajadzētu saņemt biļeti un savu naudu atpakaļ. VULTURES!

  26. Es domāju, AEG ir scamming michael un ir par yrs un stumšanas viņam kopā ar plašsaziņas līdzekļiem un mantkārīgs ppl es domāju, ka tās tika tryin to distroy michael dot viņam šī ir par to, kā es jūtos

  27. @ Mojofi;

    Es domāju, ka būtu jābūt novietotam vienreiz tās pierādīts, ka ir organismā.

  28. @ bghoppy

    Tā kā es nebija biļetes sevi, i nav izlasiet visu lapu.

    Es redzu savu saite ir A un E pārslēdz. Tas saites norāda uz reklāmas vietu, kā Sâkâs ceļojums ar tekstu "ir pienācis laiks". Vēl viena ziņa no King pats?

  29. @ sosh, tad pareizrakstības kļūda ir mana vaina, bet, ka ir dīvaini, nejaušība. Mani punkts audzināt biļetes ir tikai fakts, ka tie (AEG), nav minētā gada jūnija 30. to, ko viņi gatavojas darīt biļetes īpašniekiem. Man nav tiks, vai nu, bet es gribētu redzēt, kā, ja man tas būtu, un vēlējās savu naudu atpakaļ, jo izpildītājs ir "miris" tagad, kādi AEG plāniem ir par kompensācijas? Kad bija pirmais parādīt vajadzēja notikt, pat pēc tam, kad kavēšanās tika paziņots. Tāpat, šķiet dīvaini, par AEG daļu, kas ir par kavēšanos kompensāciju visu par? Daži vairāk nieki, kad Elvis miris, viņš arī bija gatavošanās tūrisma, kā arī tiem unfortunae biļešu īpašniekiem tika piedāvāti šo pašu BS "piemiņas biļete" ideja.
    Un, ja MJ paredzēti šīs biļetes pats, kāpēc nav, ka projekta par biļetes šie cilvēki ir tagad?

  30. @ Bghoppy:

    Kad es aplūkot šo lapu http://www.michaeljacksonlive.com/refunds.php

    ir pietiekami daudz informācijas par atgriežot biļetes.

    Biļetes designed by Michael būtu bijis dāvanas cilvēki apmeklē izrādes. Vismaz, tas ir, ko es lasīt. Bet tikai AEG zina, ja tas ir patiesi. Tas ir vēl dīvaini tie vajadzīgi 3 -4 dienas nākt klajā ar šo plānu.

  31. supermom,

    Es izlasīju kaut ko citu par šo vietni, jūs zināja Michael. Kā jūs zināt, viņam? Vai jums ir draugs?

  32. Es dzīvoju vienā no vismazākajām vietās pasaulē, bet heck to turētājiem do labāku darbu izmeklēšanas nekā tie LA, vai arī tā, tas izskatās, ka tie bija tikai TV aprindu dzīvē a bunch suņu pakaļdzīšanās viņu astes ir vairāk nekā divas nedēļas, tagad nav tie likumu sakot, jums ir tikai uz vienu nedēļu līdz 9 dienām, lai apglabāt iestādi?

  33. Labi, par kādu, kas neuzskata, cilvēki var tikai aiziet missing ... HELLO .... Bin Ladenu (naida viņam) un Sadama ar caurumu par mēnešus (naida viņam pārāk). Viņu aizsargāto cilvēku tos tikpat MJS cilvēki ir aizsargāt viņu.
    Un kāpēc tas Neviens saucošs kad tos intervē ????? Mans Dievs, viņš bija tikai namatēvs, ka man patika, un es bija saucošs, kas nav vairs gan tāpēc, ka aizdomas ir noteikusi collas

  34. Tātad jūs guys pasakot māte nav remonta? hhhmmm. Tātad, kur ir fakts, ka MJ nav miris?

  35. @ Ejay5131 - funny jums minēt sargājošajām paziņojumu. Es izlasīju kādā intervijā, ka es uzskatu, ka bija viens no ārstiem, norādot, "Tas padara mani brīnums kas tos aizsargāt, un kāpēc". I aizmirst to, ko rakstu es izlasīju, ka - tas bija viens no saitēm kāds bija ievietojis šeit, bet man būs nolādēts, ja es mēģinātu atgriezties un izsijāt caur visus komentārus, lai atrastu to! Haha

  36. Sosh, paldies par šo saiti. Man ir ka es domāju, ka tā pavisam jaunu saiti, varbūt b / ci lūdza? Hmmm ...

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.