Michael Jackson's' Ölüm 'Sertifika | Eksik ve şüpheli

9 Tem 2009
admin

Michael Jackson's Ölüm Belgesi - Eksik ve şüpheli

Bu ne 'Michael Jackson's Ölüm Sertifika bir kopyası gibi görünüyor olduğunu.

Bu belgenin varlığı, ancak hala bir şüphe götürmez kanıtlamak için halinde 'Kral Pop gerçekten ölmüş olduğu.

  1. Bu Ölüm Sertifikası Ölüm 'olarak Ertelenen', iki autopsies sonra bile, hala gibi bir difinitive cevap veremiyoruz nasıl MJ öldü anlamı Nedenini listeler.
  2. Bu Ölüm Sertifika bir hekim tarafından imzalanmış değil. Dul veya gömmek değil bir ceset imha lisanslı bir doktor işaretler kalıcı bir ölüm belgesi ya da bir sağlık sorgulayan işaret geçici ölüm belgesi kadar, bu kanundur.
  3. Bu Ölüm Belgesi herhangi bir sorgu yargıcı veya hükümet yetkilisi tarafından imzalanmış değil.
  4. Sonra ölüm belgesi imzalanmıştır, yerel yetkililerin, genellikle de bir mezar veya ölü yakma izni olarak bilinen kalıntıları eğilim bir sertifika sorunu. Önce ölü yakmak veya bir ceset gömmek Crematories ve mezarlıkların bu formu gerektirir. Bu nedenle MJ toprağa edilmedi, yerde bir plan olarak henüz yapmak ile de olabilir.

Ölüm sertifikalar bazen sigorta dolandırıcılık için sahte bir kişinin ölümü ve kullanılan yasa uygulama yetkilileri ya da sinirli akrabaların kaçmayı. Örneğin "Resmi" Los Angeles County ölüm sertifikaları, kolayca 1990'ların ortalarında arasında 500 $ ve 1000 $ her biri için kullanılabilir edildi.

Tıp examiners (veya coroners) "bekleyen" veya "daha fazla laboratuvar testleri ölüm gerçek nedenini belirlemek kadar ertelenen olarak ölüm nedeni listesi. Olağandışı durumlarda hariç, kalıntıları eğilim birkaç hafta tam sürebilir nihai otopsi raporunun beklemeniz gerek yoktur.

Sonra Michael Jackson ve vücut defnetme ile sorunu olan Doktor ve sorgu yargıcı / onun imzalı sertifika henüz değil.

Diğer rapor sorunu olan Jackson ailesinin nerede Michael Jackson, Neverland veya Orman Lawn mezarlığı gömmek hakkında ayrılmış gibi görünüyor.

Kaliforniya Hukuk nedenle Neverland çıktı Özel Arazi insan kalıntıları mezar engeller ....

Peki tutun's up?

Bunu henüz Jackson Klan tarafından başka bir 'oyalama''s, onlara biraz daha zaman yüksek olduğu MJ acutally öldü defalarca söyleyerek alışması için izin inanıyoruz.

Anıt, şan, koyu güneş gözlüğü konuşmak kolay ve bowed heads, ancak devam edin ve mezar sahne de ... aile açıkça birlikte almak ve önce aşağı gidin ve 'öykü' düz almak have için yol .

Etiketler: Medya, Haber
Hoax Ölüm, Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (27)

27 Responses to "Michael Jackson's' Ölüm 'Sertifika | Eksik ve tartışmalı"

  1. Tom Says:

    Önce ben MJ büyük bir hayranı olduğunu asla itiraf etmeliyim. Neyse o zaman bana ben karşı değiştirmek istedim asla acınacak kişi olan yaşam oldu. Artık o da o kadar uzun arıyordum barış bulduğunuzda Mayıs öldü.

    Şimdi ölümünden bir soru. Bunu anlamıyoruz. Burada basit bir nedenle: Onun çocukları's. Onun çocukları olduğunu çok severim denildi! Gerçekten kendi ölüm yalnızca iki yolu vardır sahte göz önüne alındığında:

    plan a) Onun çocuk inducted olduğunu (?) ve parçası. Bu durumda gerçekten aktörler Hollywood büyük bir geleceğe sahip büyük olmalıdır. Ben makul şüphe!

    b) Onun Kids planın bir parçası değil, gerçekten de baba ölü olduğuna inanıyoruz! Kadar "Gras" öyküsü üzerine, bu kendi çocukları öldü olduğuna inanıyoruz yapılan büyüdü bile bir süre içindir, ben bir daha hiçbir yazık onun için hissediyorum değildir. O da artık hayran olmaya hak olursa! Ben ona tükürmek istiyorum!

    Bu 4 baba tarafından söyledi olalım.

    Tom

  2. odettebennet Says:

    hey ... yaptım U fark edersiniz cert.says bu "bilgi, geçerli bir belge kimlik kurmak için" Bu belge başka bir kişi MJ dışındaki olabilir demek?

  3. yönetici Says:

    Hayır, bu sadece bir 'geçerli bir belgenin bir' Bilgi 'kopya olarak birileri tarafından satın alınan' anlamına gelmektedir. Sadece bir 'gösterisi olarak kullanılacak parça' (daha iyi bir kelime), ve istediğiniz bir gerçek Master Kopya olarak kullanılacak değil. Temel olarak, bu ölüm belgesi satın aldı herkes kendi veya elses ölüm kendi kanıtı olarak kullanamazsınız.

  4. Mjisalive1 Says:

    Ama ben son altın tabut olan MJ's anıt olarak satın olduğunu duyduk MJ ölümü gerçekten boş olduğu sorusu sorulabilir. Bir tabut olduğunu değil MJ vücut!

    Ne bütün bu oluyor demek? MJ kendi ölüm numara nedir?

    Wake çocuklar .... MJ yaşıyor .... Bir yerde ... ve geri geleceğiz eminim, ama farklı bir resminiz bu zaman ...

    O ün yapmak için yapıyorum .... Karşılığı ... bu 500 milyon $ borçları dışında takas .... Ne var?

    Ben onun prova videoyu izledim .. o çok iyi görünüyordu ve turp gibi ...

    Ne bu oluyor? MJ kendi ölüm numara olduğunu ...!

  5. melia8383 Says:

    Tom da gel! Eğer Michael Jackson gibi, daha sonra don't kapalı kalır. Belki de bu onun hayatını kurtarmak için yapıyor.

  6. Rickster Says:

    Geçen hafta herkes CNN üzerine "Hayalet" gördü zaman kameralar Neverland bulundu? MJ bir gölge çevresindeki yürüyüş gibi görünüyordu .... Ha ... belki MJ olduğunu ... hayatta hala ... Ben eminim!

  7. feyaya Says:
    10.

    Ben ruhunu gördüm. Hatta cnn.com üzerindeki ham görüntüleri bulundu ve bu vardı. ama demek değildir hayaletler görme konusunda ben inançlı ve bu tür bir şey. i çok esrarengiz's itiraf yapmak olsa

  8. Tom Says:
    10.

    Melia, onu ben didn't gibi söylemedi. Sadece ben onu büyük bir hayranıyım söyledi. Evet, bazı CD'lerin ait, ancak bu kadar.

    Her neyse, onu ile beraberim bir şey onun çocuklar için O'nun aşık. Bunu gerçekten onun çocuklar için önem Her insan benim kardeşim! Ve ben hala o yapardın inanamıyorum yaptığı childrien için. Kendi hayatını kurtarmak için bile değil!

    Ama bazen en bariz özledim zor değil!

    Ve kolay onu huzur içinde yatsın izin al!

    Tom

  9. Andrea Says:
    10.

    Ben Rickster katılıyorum! Hahahaha. Ve Melia8383. TELLH Sohbet! Ben insanlar burada sadece devlet onun hayatta gelip nefret ediyorum. Bu web sitesi üzerine stumbled Açıkçası sizin şüphe O öldü var.

  10. MakeYaGoHmm Says:
    10.

    Çünkü oturum zordu Bu site HUGE isabet almak gerekir! Bir şey balık bütün senaryo beri yaptığı iddia edilen ölüm Haziran'da 25. duyuruldu hakkında küvette kokuyor. Ve sık olduğunuz bu site izleyecek.

  11. MyBelovedMJ Says:
    10.

    Burada bir çok ölüm yanlış olan satificate. Cehenneme kim imzaladı bu?

  12. bghoppy Says:
    10.

    Ben LaToya Ve bir DC doğrulanmamış boş bir kopyasını almak için Ölüm mektup Proof bir yol buldum?
    Ve neden 30 Haziran beri yorum hakkında geri gösterir için para almak için?
    Ve onlar NE artık onu öldürdü bilmiyorum bir yol yoktur. Şanslı kimse bile rahatsız olduğu bir daha soracağım.

    Bana uzak bu şey, MJ yaşam hikayesi ark olarak benzerlik ve ne darbeler biliyorum Judy Garland bu. Çocuk çirkin hissetmeye, contolling veliler vardı, çevresindeki ag tarafından itti hissettim, hayranları tarafından ne, sürekli kavgalar "", uyuşturucu kullanımı, ve devam adored çocuk comebacks yapmak için önemli sevdim yapılan yıldız sonra ailelerinin ölüm yıldız kendileri olmak için , rağmen bitching ve tradgedy ve şöhret ve zenginlik güçlükler, sonra hayatta sızlanan genç bir yaş özellikle.
    Ve bir kişi herhangi bir dersler var. Değil onun çocuğu olan spot dışında tutulacak mı? Onun için sahnede gibi o filmi okul zaten olmuştur unutmayın. Ama neden bu kadar o hareket's inanmak zor. Size Liza, Elizabeth Taylor EKT ile asılı düşünmeyin. Bir şey öğreteceğim ki? O kesinlikle bir yıldız kalitesi var, tho düşünüyorum. Ben Ona bir bile o şey yapıyor bakmak.
    Ve bazı bir yuh nasıl korkunç bir sağ whenhe, bir anne-baba sen vardı ölür bulmak olmalıdır f'n vermek gibi tüm sonra kan değil mi?
    Eğer onlar bunu üzerine, sanırım varsa bu adam ve ailesi iyi veliler bulabilirsiniz tek yoludur.

  13. bghoppy Says:
    10.

    Benim tahmini: sadece bu değil bir dublör olan MJ marka yeniden ve savunmak onun şöhretini, kendi satış birden fazla finansal sorunların çözümünde artırmak, ancak zaten uyuşturucu ve tehlikeleri hakkında ahlaki bir ders vermek yönünde başlı's. LA DA, DEA, Obama's Uyuştrucu çar, Obama kendisini tüm söylenecek bir şey var (dont önlemlerinin olan Tylonol sonraki gün korkutmak unutma) doktorlar, pharam, EKT karşı rağmen FACT orada ölüm hiçbir neden ve hiçbir zemin olarak vücut.
    Ayrıca, herhangi bir soru aslında tüm hikayeleri ve kaynaklar TMZ ve gelen tüm video ya AEG veya HollywoodTV var. Ne zamandan beri gibi artık verilen bu inanılırlığı var mı?
    Nasıl geri konserler için para kazanabilirsiniz? Bu konuda hiçbir kelime Haziran 30, Luckily AEG için çünkü. Onlar kendi web üzerinde herhangi bir ipucu olan kadarıyla bu (web) endişeli sitesi, vermek, hiç yok dont. Çünkü üzerinde göstermek gitmek niyetinde Bu couldn't be?

  14. Inanç Says:
    10.

    Tarihe bakın!
    Da törensel tarih, 7/7/9.

    Tuhaf, değil mi?

    Burada ölümünden beri gelen oldum.
    Ben gibi meraklı ölüm, ve vücut düşünce ...

  15. edenmalfoy Says:
    10.

    CNN üzerindeki 'hayalet' çok kolay uzak açıklanmıştır; orada bir köşede yere bir aydınlatma aracı olduğu oda ve biri de geçmişte ancak yürüdük kapı önünde çarpı işareti asla bu nedenle sadece gölge gördüm.

  16. JC.LOVES.MJ Says:
    10.

    Ive bir nokta var.
    Eğer sahte için ölümü Para istedim, o ve sahte ölümü için bir rehber, para ve bir ölüm belgesi üretmek somut bir şey satın alabilirsiniz. Bunu başka MJ bir litle aptal concidering düşünüyor herkes C'mon / Wat istediği için zaman istediğini ve nasıl istediğini anlıyor.
    Ben çok fazla olduğunu alivee olduğunu inanıyorum.
    - J

  17. Mojofi Says:
    10.

    Ama i yapmak Beyler MJ hala hayatta ise, benim tek endişe yaptığı açıklamada, anne o oğlu öldü gibi veya gerçekten o ölmüştü inanıyoruz ailesi yaptım hissete? Bir düşün.

  18. JC.LOVES.MJ Says:
    10.

    Mojofi: tam olarak demek Wat?

  19. Sosh Says:
    10.

    Için BgHoppy:

    size http://www.michaeljacksonlive.com adresinden bilet iadesi ile ilgili tüm okuyabilirsiniz

    Bu AEG kimden nereye collecter bilet için değersiz bilet değişimi deneyin sitedir. Orada beri bir hafta hakkında.

    Tabii AEG doğrudan cevap vermedi. Ilk çalışma için mükemmel bir pazarlama kampanyası vardı.

  20. Goldie Says:
    10.

    Onun hayatta olduğunu biliyor ve because I dont öldü ama sadece hissediyorum inanıyoruz istediğiniz değil

  21. Mojofi Says:

    ***-JC.LOVES.MJ -***

    Ne Ben, MJ's anne MJ gibi hareket olacaktır ölü olduğunu sanmıyorum olduğunu ifade eğer değilse ancak Onun iyi ALIVE düşünüyorum istiyor aynı zamanda.

    Biz dikkatli olmak zorunda, biz bu konuda konuşmaya devam et.

    Biri deneyin ve bu konu hakkında gerçekleri almak, burada TV söyleyerek başka hiçbir one.

    Gerçekten ben çok şimdi i sadece kendi vücut dinlenme gerektiğini hissediyorum cryied var yürekli kırık Am .

  22. Yes555 Says:

    Ölüm belgesi TMZ tarafından yayınlanan onaylı bir kopyası, bir onaylı bilgi kopya değildir. "Bilgi, geçerli bir belge için kurmak KİMLİK" kopyanın karşısında genelinde imprinted olduğunu. Sertifikalı bir kopyasını, ancak kişi sertifika adı ve kimliği oluşturmak için kullanılabilir.

    Michael Jackson vücut Orman Lawn at Hollywood Hills in raporları rağmen, TMZ orada olmadığını söyledi. Ancak sertifika üzerine, cenaze kuruluşunun adı Orman Çim IS. Ne veriyor?

  23. supermom75 Says:

    bile onu gömmek değil, ne kadar onu ölü yakmak yaptığı ölüm belgesi de dr.murry Cali lol bir devlet bu kadar neden latoya Bu ancak, tanık olduğunu bulma ile değil yasal bir doktor tarafından imzalanmış olmalıdır Onun geri kemik latoya ve Michael hadi kafa karıştırıcı ha yakın hiç olduğu Jermaine değil

  24. MyBelovedMJ Says:

    Mojofi. Michael `anne dosent var, bunların hiç kimse` t Dosen griving gibi görünüyor Onlar çalışıyorlar mabye, ama satın değilim

  25. bghoppy Says:

    Sonra 1 Temmuz http://www.michealjacksonlive.com gidin eğer geri, para istiyorum Sosh, bu bağlantı size söyler, fakat sadece geri Aynı mektubu gidin. Ve ben bir tek o bilet değişim programı BS bulur? Ve bilet almalısınız paranı geri. VULTURES!

  26. supermom75 Says:

    I AEG Michael scamming ve düşünmek için yıl olup, medya ve açgözlü ppl i onunla birlikte bastırıyor bunlar Michael distroy çalışıyor bu nasıl i feel aşağı getir onu düşünüyorum

  27. JC.LOVES.MJ Says:

    @ Mojofi;

    Bir keresinde onun da bir organ kanıtlanmış vücudun rahat olmalı.

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.
Kopya Korumalı Chetan tarafından 'WP-CopyProtect var.