Michael Jackson's "Death" tunnistus | mittekomplektsed ja küsitav

9. juuli 2009
Admin

Michael Jackson's Death Certificate - Puudulik ja kaheldavad

See on see, mida "tundub", et olla koopia Michael Jackson's Death Certificate.

Olemasolu käesolevas dokumendis siiski ei suuda tõestada, kui on kahtlusi, et "King of Pop" on tegelikult surnud.

  1. See Death Certificate loetletakse surmapõhjus kui "edasilükatud", mis tähendab, et isegi pärast kahte autopsies, nad ei saa veel anda difinitive vastus küsimusele, kuidas MJ suri.
  2. See Death Certificate ei ole alla kirjutanud arst. Toitjakaotushüvitised ei saa matta või võõrandatakse muul viisil laip kuni litsentseeritud arst allkirjastab alaline surma tunnistuse või arstliku Kontrollija märke ajutine surmatunnistus, see on seadusega.
  3. See Death Certificate ei ole allkirjastanud ühtegi koroner või valitsuse ametnik.
  4. Pärast surma sertifikaat on allkirjastatud, kohalikud omavalitsused tavaliselt välja dispositsiooni jääb tuntud ka matmise või tuhastamise luba. Crematories ja kalmistute nõuavad seda enne nad Tuhka või matta asutusele. See võib olla, miks MJ ei ole maetud, ilma plaanid paigas veel teha seda kas.

Death sertifikaadid on aeg-ajalt kasutada võltsitud isiku surma kindlustus pettusi ja vältida õiguskaitseorganite ametnikele või Raivostunut sugulased. "Ametnik" Los Angeles County surmatunnistuste näiteks olid kergesti kättesaadav keskpaigast 1990ndate aastate vahemikus $ 500 ja $ 1000 igaüks.

Meditsiiniline Eksamineerijate (või coroners) nimetatakse surma põhjus kui "kuni" või "edasi lükata" kuni täiendavate laborikatsete määrama tegeliku põhjustada surma. Välja arvatud ebaharilikel juhtudel dispositsiooni säilmete ei pea ootama lõpliku lahangu aruandes, mis võib võtta nädalat.

Probleemi matmine keha Michael Jackson, siis see, et arst ja koroner ei / ei ole sõlminud tema tunnistus.

Teine teatatud küsimus näib, et Jackson perekond on jagatud umbes kuhu matta Michael Jackson, Neverland või Forest Lawn Cemetery.

California seadus takistab matmine inimeste jääb eramaale seetõttu Neverland on väljas ....

Milleks trümmis up?

Me usume, see on järjekordne "varisemiskiirus" väljendiga Jacksoni Clan, võimaldades neile mõned rohkem aega harjuda öelda valjusti, et MJ on acutally suri.

Memoriaali oli lihtne, laulu, räägib, tumedad päikeseprillid ja kooldus pea, kuid on tegelikult minna ja astmepumbad matmise ning ... pere muidugi, et saan seda koos ja saada oma lugu "lihtsööt, enne kui nad lähevad seda teed .

Tags: Meedia, Uudised
Posted in Hoax Death, meedia, Uudised | Kommentaarid (36)

36 Vastused "Michael Jackson's" Death "tunnistus | mittekomplektsed ja küsitav"

  1. Tom ütleb:

    Esiteks pean tunnistama, et ma ei ole kunagi oli suur fänn MJ. Igatahes ta alati oli haletsusväärne isik mulle, kelle elu ma ei ole kunagi soovinud muuta vastu minu. Nüüd, kui ta on surnud, võib ta on leidnud rahu ta otsib nii kaua.

    Nüüd sa küsimuse tema surma. Ma ei mõista seda. See on üks lihtne põhjus: Tema lapsed. Tema lapsed, et ta oli öelnud, et armastan nii palju! Kuna ta tõesti Olevad oma surma on ainult kaks võimalust:

    a) Tema lapsed on inducted (?) ja osa plaanist. Sel juhul peavad need olema tõesti väga osalejaid, kellel on suur tulevik Hollywood. Ma põhjust kahelda, et!

    b) Tema Lapsed ei ole osa plaanist ja tõesti usun, et nende isa on surnud! Isegi kui see on vaid mõnda aega kuni "gras on kasvanud" on lugu, et ta on teinud oma lastele arvan, et ta on surnud, ma ei tunne enam mingit kahju talle. Ta ei oleks seda väärt, et sinna imetletakse enam! Ma sülitasid teda!

    Lubage, et öelda, mida isa 4.

    Tom

  2. odettebennet ütleb:

    Tere ... ei u märkate, et cert.says, et see on "informatsiooniline, mitte kehtivat dokumenti luua identiteeti" ei tähenda see, et sertifikaat on võimalik mõne teise isikuga, kes ei ole MJ?

  3. admin ütleb:

    Ei, see tähendab lihtsalt seda, et ta oli "osta" keegi, kui "Teatised koopiat kehtivat dokumenti. Lubatud kasutada üksnes juhul, kui "show-tükis" (Parema sõna), ja mida ei tohi kasutada ettekäändena tegelikku Master Kopeeri. See tähendab, et igaüks, kes on ostnud selle Death Certificate ei saa kasutada seda tõendid nende enda või mõne muu surma.

  4. Mjisalive1 ütleb:

    MJ surm on tõesti küsitav, kuigi ma viimasel ajal kuulnud, et kuld puusärk, mis oli ostetud MJ's memorial oli tühi. MJ keha ei oleks puusärk!

    Ma mõtlen, mida see kõik toimub? MJ on faking oma surma?

    Ärka üles kutid .... MJ on elus .... Kusagil ... ja ma olen kindel, et ta Võtan tule tagasi, kuid erineva avatar seekord ...

    Kas ta teeb seda kõike teha kuulsust .... Raha ... kliiringteenused need $ 500 miljonit võlgade .... Mis see on?

    kui ma vaatasin oma harjoituksesta video .. ta tundus üsna hästi ja sobivad kui viiul ...

    Mis see kõik toimub? MJ on faking oma surma ...!

  5. melia8383 ütleb:

    Tom saab sellest üle!! Kui teil ei ole nagu Michael Jackson, siis viibida väljas. Võib-olla ta teeb seda, et päästa tema elu.

  6. Rickster ütleb:

    Kas keegi on näinud oma "Ghost kohta CNN eelmisel nädalal, kui kaamerad olid Neverland? Tundus nagu vari MJ walking around .... Ha ... arvatavasti on MJ ... stil elus ... ma olen kindel!

  7. feyaya ütleb:

    Olen näinud kummitus. Olen isegi leidnud Toorpiiritus footage on cnn.com ja see oli seal. kuid ma ei saa öelda olen usklik näha kummitusi ja et mingi asi. ma tunnistama, see on päris jube, kuigi

  8. Tom ütleb:

    Melia, ma ei öelnud, et ma ei meeldi talle. Ma lihtsalt ütlesin, et mul ei olnud suur fänn teda. Jah, ma ise mõnede oma CD-d, kuid see on seda.

    Igatahes on üks asi, mida ma olen temaga: Tema armastus oma lastele. Iga inimene, kes tõesti hoolib oma lapsed on mu vend! Ja ma veel ei suuda uskuda, et ta oleks seda oma childrien. Isegi mitte päästa oma elu!

    Aga mõnikord on raske mitte miss ilmne!

    Võta rahulikult ja lase tal puhata rahu!

    Tom

  9. Andrea ütleb:

    Olen nõus Rickster! HAHAHAHA. Ja Melia8383. TELLH IM! Ma vihkan, kui inimesed tulevad siin vaid öeldud, et ta on elus. Kui te stumbled onto kodulehel selgelt teil on kahtlus, et ta ei ole surnud.

  10. MakeYaGoHmm ütleb:

    See peab olema Getting Huge tabamust, sest see oli raske sisse logida! Midagi lõhnab kalane on bathtub umbes kogu stsenaarium ajast tema väidetava surma kuulutati välja 25. juuni. Olen järjehoidja ja jälgib selle leheküljest.

  11. MyBelovedMJ ütleb:

    Midagi on väga valesti, et surm satificate. Kes kurat alla kirjutatud on?

  12. bghoppy ütleb:

    Ma arvan, LaToya leidnud viisi saada tühi koopia on kinnitamata dc Ja kus on tõestus Death kiri?
    Ja miks ei kommenteeri, sest 30. juuni, kuidas saada oma raha tagasi, et näitab?
    Ja ei ole nii, et nad ei tea, mida HUKKAMIST talle nüüd. Lucky keegi isegi tülitab küsida, et kõik veel.

    Sa tead, mida puhaltaa mind ära umbes kogu see asi on sarnasus MJ elu lugu kaaresekundit ja selle Judy Garland. Lapse tähte teha tunda kole oli contolling vanemad, vildist tõugatav umbes poolt BIZ, armastatud, mida fännid ükskõik mida, pidev võitleb teha "comebacks", narkootikumide kuritarvitamine ja adored lapsed, kes lähevad pärast nende vanemate surma saada tähte ise vaatamata sellele, bitching ja soigumine hilisemas elus umbes tradgedy ja raskused kuulsus ja omandimaks, eriti noores eas.
    Ja mitte üks inimene tundub, et õppida ükskõik tundides. Kas ei peaks oma lapsele Ajakohastus eemal hoida tähelepanu? Nagu ta laval pidage meeles, et ta on olnud film koolist juba. Aga miks on nii raske uskuda, ta tegutseb. Ärge te arvate, et rippus välja Liza, Elizabeth Taylor jne. see õpetab teile midagi? Ma arvan, et ta kindlasti ei on, et tärni kvaliteet, tho. I stare teda isegi siis, kui ta teeb midagi.
    Ja mõned tundub, et anda huilgama kuidas f'n kohutav peab olema, et selgitada välja, paremale whenhe sureb, üks vanem teil on olnud ei ole teie vere ju?
    Seega on ainus võimalus leiad selle mehe ja tema perekonnale inimväärse kaitsjad on, kui need on see, arvan ma.

  13. bghoppy ütleb:

    Minu ennustus: mitte ainult seda temppu uuesti MJ brändi ja kaitsma oma mainet, suurendada oma müügitegevuses lahendada mitmeid rahalisi probleeme, aga see on juba pealkirjaga selles suunas lähetama moraalne õppetund ohtudest narkootikume. LA DA, on DEA, Obama's Drug tsaar, Obama ise kõigil on midagi öelda ja on algatanud tegevusi (dont forget Tylonol Pelästyttää järgmisel päeval) ja arstid, pharam jne, hoolimata asjaolust, ei ole surma põhjus ega asutus maapinnast.
    Ka keegi kahtluse alla asjaolu, et kõik lood ja allikad pärinevad TMZ ja kogu video on kas AEG või HollywoodTV. Kuna siis, kui neil on usaldusväärsus, nagu on need nüüd?
    Kuidas saada oma raha tagasi, et kontserte? ükski sõna, et alates 30. juuni, õnneks jaoks aeg. Nad dont anna näpunäiteid oma veebilehel, mis, nagu see on, et (veebilehel) puhul ei ole üldse. See ei ole võimalik, sest nad kavatsevad minna koos näidata?

  14. Usk ütleb:

    Vaata kuupäeva!
    The tseremoniaalsed kuupäeva, 7/7/9.

    Strange, ei ole?

    Ma olen siia kuna tema surma.
    Nagu ma arvasin, uudishimulik surm ja ükski asutus ...

  15. edenmalfoy ütleb:

    The 'ghost "on CNN on väga lihtne selgitada kaugusel; oli valgustus vahendit sõna nurgal, et tuba ja keegi käveli varem, kuid kunagi ei ületanud ees uks, et me nägime oma vari.

  16. JC.LOVES.MJ ütleb:

    IVE ainult sai üks asi.
    Raha on võimalik osta kõike reaalsemaks, kui ta tahtis võltsitud tema surma, tal on raha ja kontakte, et võltsitud tema surma ning tekitada surma tunnistusele. C'mon keegi, kes arvab, et muidu on litle loll concidering MJ oli / on võimalik teha wat ta tahab, kui ta tahab ja kuidas ta tahab.
    Ma väga usun, et ta on alivee.
    - J

  17. Mojofi ütleb:

    Guys, kuigi ma ei tunne MJ on ikka veel elus, mu ainus mure on, et tema ema teeselda, et tema poeg on surnud või ta teeb tema pere tõesti belive ta oli surnud? Mõtle sellele.

  18. JC.LOVES.MJ ütleb:

    Mojofi: wat täpselt sa mõtled?

  19. Sosh ütleb:

    Et BgHoppy:

    saate lugeda kõik umbes pileti toetuse kell http://www.michaeljacksonlive.com

    See on sait AEG kus proovida vahetada oma väärtusetud piletid collecter pileteid. See on olnud umbes nädal.

    Ofcourse AEG ei vastanud otse. Kõigepealt tuli eelproov suurepärane turundus kampaania.

  20. Goldie ütleb:

    Tean, et ta on elus ja see ei ole, kuna i dont taha belive ta on surnud, kuid ma lihtsalt tunnen seda

  21. Mojofi ütleb:

    ***-JC.LOVES.MJ -***

    Mis Ma mõtlesin, et ma ei usu, MJ tema ema on käitute nagu MJ on surnud, kui ta ei ole, kuid samal ajal ma tahan arvan, et ta on elus ja hästi.

    Peame olema ettevaatlikud, kui me räägime sellest.

    Keegi peaks proovima ja saada fakte selle teema, kuna puudub üks TV ütleb teisiti.

    Am purustatud südamega tõesti ja ma olen cryied liiga palju nüüd ma lihtsalt tunnen ta peaks olema tema keha .

  22. Yes555 ütleb:

    Surma tunnistuse avaldatud TMZ pole tõestatud koopia, see on tõestatud informatsiooniline koopia. "Teade, mitte kehtiv dokument kehtestada IDENTSUSANDMED" on trükkida kogu nägu koopia. Kinnitatud koopia, aga saab kasutada, et teha kindlaks isiku nimetatud sertifikaati.

    Vaatamata aruanded Michael Jackson keha on Forest muru Hollywood Hills, TMZ ütleb ta ei ole seal. Veel sertifikaati nimi matuse asutamine Forest Lawn. Mis?

  23. supermom75 ütleb:

    nad ei saa isegi matta teda ega Tuhka ta seda siis, kui ta surma tunnistus peab olema alla kirjutanud juriidilise arst, mis samuti dr.murry ei olnud riigi Cali lol jne leidmisel, miks latoya oli tunnistajaks sellest, kuid ei Jermaine ta oli tema tagasi luu tule latoya ja Michael olid kunagi lähedased segadusse huh

  24. MyBelovedMJ ütleb:

    Mojofi. Michael `s ema dosent tundu olevat griving, keegi neist dosen` t. mabye nad üritavad, kuid ma ei osta seda

  25. bghoppy ütleb:

    Sosh, mis ühendavad ütleb teile, kui soovite oma raha tagasi, pärast 1. juuli minna http://www.michealjacksonlive.com, kuid te alles siis kohe tagasi samasse kirja. Ja ma olen ainus, kes leiab, et pilet vahetuse programmi BS? Sa peaksid saama pilet ja oma raha tagasi. VULTURES!

  26. supermom75 ütleb:

    Ma arvan, et AEG on scamming michael ja on olnud aastat ja tõukamiseks teda koos meedia ja ahne PPL Ma arvan, et nad olid üritad, et distroy michael tuua ta seda on, kuidas ma tunnen

  27. JC.LOVES.MJ ütleb:

    @ Mojofi;

    Usun, et asutus peaks olema rahuolekus kui selle tõestatud, et on olemas asutus.

  28. Sosh ütleb:

    @ bghoppy

    Nagu ma ei ole piletid ise, aga ma ei loe kogu lehekülg.

    Ma ei näe teie link on A ja E sisselülitamisel. See links punkte reklaamkomplektide koduleheküljel vähemalt Need ongi ekskursiooni koos tekst "On aeg". Teine sõnum kuningas ise?

  29. bghoppy ütleb:

    @ sosh, õigekirja viga on minu enda süü, kuid see on imelik kokkusattumus. Minu jaoks tuua piletid on lihtsalt asjaolu, et nad (AEG), ei ole öelnud, sest 30. juuni, mida nad kavatsevad teha pileti omanikele. Mul ei ole tiks, kas, kuid ma tahtsin näha, kuidas siis, kui ma ei lasta ja tahtis oma raha tagasi, sest esineja on "surnud" nüüd, mida AEG plaanid on toetused? Kui oli esimene näitama peaks juhtuma, isegi pärast viivitused olid teada. Lihtsalt tundub imelik kohta AEG osa, mis on viivituse toetuse küsimus? Mõningaid tühiasi, kui Elvis suri, ta oli ka ettevalmistamiseks tour, ja need, unfortunae pileti omanikud olid samuti pakutakse sama BS "memoriaali pilet" idee.
    Ja kui MJ kavandatud need piletid ise, miks ei ole kujutist piletid need inimesed on nüüd?

  30. Sosh ütleb:

    @ Bghoppy:

    Kui ma vaatan seda lehekülge http://www.michaeljacksonlive.com/refunds.php

    on palju infot tagastava pileteid.

    Pileteid kavandatud Michael tulnud kingitused inimeste osalemata näidatud. Atleast,, at, mida ma lugeda. Kuid ainult AEG teab, kui see on tõsi. See on ikka veider, nad vajasid 3 -4 päeva üles seda kava.

  31. wishful09 ütleb:

    supermom,

    Ma lugesin kusagil mujal sellel saidil, et sa teadsid, Michael. Kuidas sa tunned teda? Kas oled sõber?

  32. wilkesxgurl ütleb:

    Ma elan üks väiksemaid kohti maailmas, kuid Pahus politseisse neil paremini uurimise kui nad LA või nii, tundub, et neil oli just rõngastena elule kobaras koerte jahtaavat nende sabad olnud üle kahe nädala nüüd ei ole nad seaduse juurde, teil on ainult üks nädal kuni 9 päeva jooksul matta organ?

  33. ejay5131 ütleb:

    Okei, kellelegi, kes ei usu inimesed saavad lihtsalt minema ... HELLO .... Bin Ladeni (vihkan teda) ja Saddam on ava kuud (vihkan teda ka). Nende inimeste kaitstud neid nagu MJs inimesed on kaitsta teda.
    Ja miks on nobody Crying millal neid intervjueeriti ????? Mu Jumal, ta oli lihtsalt meelelahutaja, et olen armastatud ja mina olin nutt, mitte enam kuigi sest kahtlus on seadnud sisse

  34. Kuidas on tunne ütleb:

    Nii et te kutid ütleb ema ei graving? hhhmmm. Kus on faktid, et MJ ei ole surnud?

  35. Andrea ütleb:

    @ Ejay5131 - naljakas sa mainida kaitsta avaldusega. Ma lugesin ühes intervjuus, et ma usun, et see oli üks arstid märkides "See paneb mind ei tea, kes nad on kaitsta, ja miks". Ma unustan, mida article Ma lugesin, et - see oli üks lingid keegi oleks postitatud siia, kuid ma nüüd mõnda kui ma proovida minna tagasi ja Siivilöidä läbi kõik kommentaarid, et leida seda! Haha

  36. bghoppy ütleb:

    Sosh, tänan teid selle eest viitele. Ma pean ütlema, ma arvan, et see on uus link, ehk b / ci küsis? Hmmm ...

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.