Michael Jackson sa 'smrť' Certifikát | Neúplné a Sporný

9. júl 2009
admin

Michael Jackson sa úmrtný list - Neúplné a Sporný

To je to, čo 'sa objaví' byť kópia Michael Jackson sa úmrtný list.

Existencia tohto dokumentu však stále nepodarí preukázať mimo pochybnosť, že 'Kráľ Pop' je naozaj zosnulého.

  1. To úmrtný list uvádza ako príčinu smrti 'OdloĎená', čo znamená, že aj po dvoch pitvy, sú stále schopní poskytnúť difinitive odpoveď na otázku, ako MJ zomrel.
  2. To úmrtný list nebol podpísaný lekárom. Prežili nemôže pohřbít alebo inak nakladať mrtvolu do doby, než je licencovaný lekár známky trvalé úmrtný list alebo lekár príznaky dočasné úmrtný list, to je zákon.
  3. To úmrtný list nebol podpísaný akejkoľvek Koroner alebo štátnych úradov.
  4. Po smrti certifikát bol podpísaný, miestne úrady zvyčajne vydá certifikát dispozície zostáva, známe aj ako pohrebisko alebo kremácia povolenia. Crematories a cintorínov vyžadujú tohto formulára pred tým, ako bude spopolňovať alebo pohřbít telo. To môže byť dôvod, prečo MJ nebol pochovaný, bez plánov na mieste ešte tak urobiť buď.

Úmrtných listov sa niekedy používa na fingovanými osoba smrti pre poistné podvody a vyhnúť sa orgánov činných v trestnom konaní alebo rozzlobený príbuzní. "Oficiálna" Los Angeles County úmrtných listov, napríklad, boli ľahko dostupné v polovici-1990s pre medzi $ 500 a $ 1000 každý.

Lekári (alebo Koroner) zoznam príčinu smrti ako "až do" alebo "odložené" do ďalších laboratórnych testov určiť skutočnú príčinu smrti. S výnimkou mimoriadnych prípadoch, dispozície zvyšky nemusia čakať na konečné pitevné správu, ktorá môže trvať týždne dokončiť.

Táto otázka sa pochoval telo Michael Jackson potom spočíva v tom, že doktor a Koroner nebude / nebola podpísaná jeho certifikát.

Ostatné hlásený problém sa javí, že Jackson rodina sa delí o tom, kde sa zahrabat Michael Jackson, neze alebo trávnik Lesné cintorín.

California zákon bráni zakopanie ľudských pozostatkov na súkromné pozemky, a preto neze je vonku ....

Tak čo to zdvihnúť?

Veríme, že je to len ďalší 'státí' do Jackson Clan, čo im ešte trochu času zvyknúť si hovorí nahlas, že MJ má acutally zomrel.

Pamätník bol jednoduchý, spev, rozprávanie, tmavé okuliare a sklonil hlavu, ale aby boli skutočne ísť napřed a stupni pohrebné rovnako ... rodiny zrejme ho získať dohromady a získať ich 'príbeh' rovno pred sstupují cestnej .

Štítky: Médiá, Novinky
Posted in Hoax Smrť, Média, Novinky | Komentáre (0)

Žiaden nový komentár

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.