Michael Jackson's "Death" Varmenteiden | Puutteelliset ja Kyseenalainen

Heinäkuuta 9th, 2009
by admin

Michael Jackson's Death Certificate - Puutteellinen ja Kyseenalainen

Tämä on mitä "näyttää" on kopio Michael Jackson's Death Certificate.

Olemassaolo tämä asiakirja, mutta ei edelleenkään todistaa yli epäilystäkään siitä, että "The King of Pop" on todella kuollut.

  1. Tämä Death Certificate luetellaan kuolinsyy kuin "Laskennalliset", mikä tarkoittaa, että jopa kahden ruumiinavauksia, he ovat vielä pysty antamaan difinitive vastaus siihen, miten MJ kuoli.
  2. Tämä Death Certificate ei ole allekirjoittanut lääkäri. Perhe ei voi haudata tai muutoin luovuttaa ruumis, kunnes laillistettu lääkäri merkkejä pysyvä kuolintodistus tai kuolinsyyntutkija merkkejä väliaikainen kuolintodistus, tämä on laki.
  3. Tämä Death Certificate ei ole allekirjoittanut mitään kuolemansyyntutkija tai hallitusten virallinen.
  4. Kuoleman jälkeen todistus on allekirjoitettu, paikalliset viranomaiset yleensä myönnettävä hävittämiseksi edelleen, jota kutsutaan myös hautaaminen tai polttohautaus sallivat. Crematories ja hautausmailla vaatia tämän lomakkeen ennen kuin ne tuhkata tai haudata ruumis. Tämä voi olla miksi MJ ei ole haudattu, joilla ei ole suunnitelmia paikka vielä tehdä niin.

Kuolema varmenteita satunnaisesti käyttää vale henkilön kuolemaan vakuutus petoksia ja kiertää lainvalvontaviranomaiset tai vihainen sukulaiset. "Virallinen" Los Angeles County kuolintodistuksista esimerkiksi oli helposti saatavilla 1990-luvun puolivälin välisenä aikana $ 500 ja $ 1000 kukin.

Lääkäri (tai Coroners) luettelo niistä kuolinsyy kuin "ennen" tai "laskennallinen" toistaiseksi laboratoriokokeet määrittää todellinen kuolinsyy. Lukuun ottamatta epätavallisissa tapauksissa, niitä on edelleen, ei tarvitse odottaa, että lopullinen ruumiinavausraportti, joka voi tehdä viikkoa.

Asiasta hautaamassa elin Michael Jackson sitten se, että lääkäri ja kuolemansyyntutkija ei / ei ole allekirjoittanut hänen todistus.

Muut raportoitu kysymys näyttää olevan, että Jacksonin perhe on jaettu noin missä haudata Michael Jackson, Neverland tai Forest Lawn Cemetery.

Kalifornian laki estää hautaaminen ihmisen jäänteet yksityisoikeutta Tontin siis Neverland on pois ....

Mitä on pysäyttää?

Mielestämme se on vielä "pysähtyy", jonka Jackson Clan, jolloin ne vielä vähän aikaa totutella sanoa ääneen, että MJ on acutally kuoli.

Että muistomerkki oli helppoa, laulu, puhumme, tummia aurinkolaseja ja taipui päätä, vaan on todella edetä vaiheessa hautaaminen samoin ... perhe on tietysti saada sen yhdessä ja saada "tarina" suoraan, ennen kuin ne menevät siihen suuntaan .

Tunnisteet: Media, Uutiset
Posted in Hoax Kuolema, Media, Uutiset | Kommentit (0)

Ei kommentteja

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.