Michael Jackson's "Halál" Tanúsítvány | Hiányos és Kétes

9. július 2009
admin

Michael Jackson's Death certificate - Hiányos és Kétes

Ez az, amit "úgy tűnik", hogy egy-egy példányát a Michael Jackson's Death Certificate.

Az e dokumentum megléte azonban még nem bizonyítják, nem hagynak kétséget afelől, hogy "The King of Pop" valóban elhunyt.

  1. Ez a halotti bizonyítvány felsorolja a halálok a "Felfüggesztve", ami azt jelenti, hogy még azután is két autopsies, még mindig nem tudja, hogy difinitive választ, hogy miként MJ meghalt.
  2. Ez a halotti bizonyítvány nem írta alá az orvos. Túlélő nem eltemetni, vagy egyébként dobja a holttestet, míg az engedéllyel rendelkező orvos jelek állandó halotti bizonyítvány vagy orvosi vizsgabiztosa jelek ideiglenes halotti bizonyítvány, ez a törvény.
  3. Ez a halotti bizonyítvány még nem írt alá semmilyen halottkém vagy kormányzati tisztviselő.
  4. Miután a halotti bizonyítvány már aláírta, a helyi hatóságok általában kiad egy igazolást diszpozíciójának maradványok is ismert, mint a temetés vagy hamvasztás engedélyt. Crematories temetők és igénylik ezt a formáját, mielőtt azok hamvaszt eltemetni, vagy egy szervezetnek. Ez lehet MJ miért nem temették el, és nem tervezi a helyen még ezt sem.

Halál igazolások alkalmanként használt hamisítvány-a személy halálát a biztosítási csalások elkerülése és a bűnüldözési tisztviselők vagy dühös rokonok. "Hivatalos" Los Angeles County halál tanúsítványokkal, például a rendelkezésre álltak a 1990-es évek közepe között $ 500 és $ 1,000 mindegyik.

Orvosi vizsgáztatók (vagy coroners) listáját a halál oka: a folyamatban lévő "vagy a" késleltetett "további laboratóriumi vizsgálatok tényleges halálok. Kivéve rendkívüli eseteket, diszpozíciójának az marad, nem kell várni a végleges boncolási jelentést, amely a héten befejeződik.

A kérdés az eltemetés testét Michael Jackson, akkor az, hogy az orvos és halottkém nem / már nem írták alá a bizonyítványt.

A többi bejelentett kérdés, úgy tűnik, hogy a Jackson család megoszlanak arról, hol eltemettetni Michael Jackson, Neverland vagy Forest Lawn temetőben.

Kalifornia temetkezési törvény megakadályozza az emberi marad Magánszállás Land, ezért Neverland nincs ....

Szóval mi tartott fel?

Hisszük, hogy ez egy újabb "istálló" A Jackson Clan, lehetővé téve számukra, hogy még több időt szokni mondani hangosan, hogy MJ acutally már meghalt.

Az emlékmű volt könnyű, énekeltek, beszélgettek, sötét napszemüveget és lehajtotta fejét, de a ténylegesen lökjed szakaszában és a temetés is ... Nyilvánvaló, hogy a család, hogy együtt, és hogy a "történet" egyenes előtt járnak le, hogy a közúti közlekedés .

Tags: média, Hírek
Posted in Hoax Halál, Média, Hírek | Comments (16)

16 Válasz-hoz "Michael Jackson's" Halál "Tanúsítvány | Hiányos és Kétes"

  1. Tom Says:

    Először is meg kell vallanom, hogy én soha nem voltam egy nagy rajongó MJ. Egyébként mindig volt a szánalmas, hogy én személy, akinek élete soha nem akartam változtatni az enyém ellen. Most, amikor meghalt ő is megtalálta a béke volt, olyan sokáig kerestem.

    Most adott a halálát. Nem értem ezt. Itt van egy egyszerű oka: a gyerekek. A gyerekei, hogy ő azt mondta, hogy annyira szeretlek! Tekintettel arra, hogy valóban hamisított saját halálát Csak két lehetőség van:

    a) A gyermekek által gerjesztett (?), és a terv része. Ebben az esetben kell igazán nagy színészek és nagy jövő Hollywood. Én meglehetősen kétséges, hogy!

    b) A gyerekek nem részei a tervnek, és valóban úgy gondolja, hogy az apa meghalt! Még akkor is, ha csak egy ideig, amíg a "gras nőtt" a történet, hogy ő tette a gyerekek hisz ő meghalt, én nem érzem, több olyan szánalom őt. Azt is megérdemeltem volna, hogy megcsodálják többé! Én leköpte őt!

    Engedd, hogy kell mondani az apja 4.

    Tom

  2. odettebennet Says:

    hé ... és nem veszi észre, hogy a cert.says, hogy "tájékoztató, nem egy érvényes személyazonosító okmány, hogy" nem azt jelenti, hogy az igazolás lehet egy másik személy, kivéve az MJ?

  3. admin Says:

    Nem, ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy a "megvásárolt" valaki egy "Informational másolata egy érvényes okmány. Csak fel kell használni a "show-darab" (híján a jobb szó), és nem lehet a tényleges mester másolása. Alapvetően, aki megvásárolta ezt a halotti bizonyítvány, nem használhatja azt bizonyítja, hogy saját, vagy valaki elses halál.

  4. Mjisalive1 Says:

    MJ halála valóban megkérdőjelezhető, de én nemrég hallottam, hogy az arany koporsót, amelyet felvásárolt MJ az emlékmű üres volt. MJ teste nem volt a koporsót!

    Úgy értem, mi ez az egész történik? MJ is szimulál a saját halálát?

    Wake up guys .... MJ él .... Valahol ... és biztos vagyok benne, hogy ő vissza fog jönni, de egy másik avatar ebben az időben ...

    Csinál mindezt azért hírnév .... Pénzét ... klíringjére azokat a 500 millió dollárt adósságok .... Mi az?

    Láttam, amikor a próba video .. úgy látszott, nagyon jól és makkegészséges ...

    Mi ez minden történik? MJ is szimulál a saját halálát ...!

  5. melia8383 Says:

    Tom gyere el! Ha nem tetszik Michael Jackson, akkor maradj ki. Lehet, hogy csinál, hogy mentse az életét.

  6. Rickster Says:

    Látta valaki a "szellem" a CNN múlt héten, amikor a kamerák voltak Neverland? Úgy nézett ki, mint az árnyéka MJ járkálni .... Ha ... talán ... MJ stil életben ... Biztos vagyok benne!

  7. feyaya Says:

    Láttam a szellem. Azt is megállapították, a nyers felvétel a cnn.com és hogy ott van. de én nem mondanám I'ma believer látva a kísérteteket, és hogy a fajta dolog. Én elismerem, hogy bár elég hátborzongató

  8. Tom Says:

    Melia, én nem mondom, hogy én nem szeretem. Én csak azt mondta, hogy nem voltam egy nagy rajongója vagyok rá. Igen, ő egy saját CD-ket, de ez az.

    Különben is, egy dolog, én vagyok vele: a szeretet a gyerekek. Minden ember, aki igazán törődik a gyerekek a bátyám! És még mindig nem hiszem, hogy ő lenne, hogy az ő childrien. Még nem menteni saját életét!

    De néha nehéz, hogy nem hagyja ki a nyilvánvaló!

    Nyugodj meg, és hadd nyugodjanak békében!

    Tom

  9. Andrea Says:

    Egyetértek Rickster! HAHAHAHA. És Melia8383. TELLH IM! Utálom, amikor az ember itt csak az, hogy ő él. Ha bele botlott egy weboldal Természetesen ez még kétséges, hogy ő nem halott.

  10. MakeYaGoHmm Says:

    Ezt az oldalt kell getting HATALMAS látogatottság, mert nehéz volt bejelentkezni! Valami gyanús szagok a fürdőkádban az egész forgatókönyv azóta ő állítólagos halála június 25-án bejelentette. Én bookmarked majd figyelni ezen az oldalon.

  11. MyBelovedMJ Says:

    Van valami nagy baj van, hogy a halál satificate. Ki a fene aláírták ezt?

  12. bghoppy Says:

    Azt hiszem, találtam egy LaToya módja, hogy egy üres hitelesített másolata, amely a DC, valamint ha a Death Proof of levelet?
    És miért nincs hozzászólás június 30. óta arról szól, hogy hogyan kap a pénzéért vissza az mutatja?
    És nem lehet, hogy nem tudom, mi ölte meg mostanra. Szerencse senki sem zavar, hogy kérje, hogy tovább.

    Tudod mit fúj el nekem erről az egész dolog, a hasonlóság MJ élete történetét arc és a Judy Garland. Gyermek csillagok, hogy úgy érzik, ronda volt contolling szülők, úgy érezte, eltolta körül a biz, szerették a szurkolók nem számít, mit, folyamatosan küzd, hogy "visszatérőknek" kábítószerrel való visszaélés, és imádták a gyerekek, akik a szülők halála után, hogy a csillagok is annak ellenére, hogy a remek nyögött, és a későbbi életben az tradgedy és nehéz a hírnév és gazdagság, főleg fiatal korban.
    És nem egy személy látszik, hogy megtudja a tanulságokat. Ha nem a gyerek tartja el a reflektorfénybe? Ami a lány a színpadon, tartsa szem előtt a lány az volt, hogy már az iskolai film. De miért van ez így nehéz elhinni, hogy ő cselekszik. Nem gondolod, hogy lógni a Liza, Elizabeth Taylor ect. majd megtanítja neked, mi? Azt hiszem, nem feltétlenül kell, hogy a csillag minőség, tho. I stare rá, akkor is, ha ő is csinál semmit.
    És úgy tűnik, bizonyos, hogy kiabál, milyen borzalmas f'n meg kell találni a jobb whenhe meghal, akkor az egyik szülő már nem a vér után minden?
    Így az egyetlen módja megtalálható a férfi és családja tisztességes gyámtól, ha vannak rajta, azt hiszem.

  13. bghoppy Says:

    My prediction: nem csak ez a hír, hogy újra a MJ és megvéd márka hírnevét, erősíti az értékesítési több pénzügyi problémák megoldására, de ez már a fej irányába nyilvánított erkölcsi tanulság a kábítószerek veszélyeire. Az LA DA, a DEA, Obama kábítószer cár, Obama magát minden valamit mondani, és kezdeményező intézkedések (ne felejtsük el a Tylonol pánik másnap) ellen az orvosok, pharam, stb, annak ellenére, hogy valójában nincs halál okát, és nem szervezetnek a földre.
    Továbbá, senki nem kérdőjelezi meg a tény, hogy a történetek és TMZ forrásból származnak, és az összes videót sem AEG vagy HollywoodTV. Mióta van a hitelességét kapnak, mint most?
    How do you get a pénzt vissza a koncert? nincs szó, hogy mivel június 30, szerencsére az AEG. Ezeket ne adjon olyan nyomokat a honlapján, amely amennyire hogy (a honlapon) illeti, egyáltalán nem létezik. Ezt nem lehetett, mert meg kívánják tovább a show-ra?

  14. A hit ezt mondja:

    Nézd a dátumot!
    Az ünnepi dátum, 7/7/9.

    Fura, nem?

    Már jön ide, mert a halál.
    Mint gondoltam, érdekes halál, és nincs test ...

  15. edenmalfoy Says:

    A 'szellem' a CNN nagyon könnyen magyarázható el, ott volt világító eszköz a padlón a szoba sarkában, hogy valaki járt korábban, de soha nem keresztbe előtte az ajtót úgy, hogy csak látta, hogy árnyék.

  16. JC.LOVES.MJ Says:

    Ive csak van egy pont.
    Pénzt tud vásárolni semmit érzékelhető, ha meg akarja hamis halála, azt a pénzt, és a kapcsolattartás érdekében hamis halála és egy halotti bizonyítvány. C'mon, aki úgy egyébként a litle hülye concidering MJ / volt képes csinálni wat akar, ha akar, és hogyan akar.
    Én nagyon is úgy gondolja, hogy alivee.
    - J

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.