Michael Jackson's' Death 'Certificaat | Incomplete en Verdachte

De 9 juli 2009
door admin

Michael Jackson's Death Certificate - Onvolledige en Verdachte

Dit is wat 'lijkt' om een kopie van Michael Jackson's Death Certificate.

Het bestaan van dit document echter nog niet te bewijzen buiten twijfel dat 'The King of Pop' is overleden.

  1. Dit Death Certificate lijsten de doodsoorzaak als' latente ', wat betekent dat zelfs na twee autopsies, ze zijn nog steeds niet in staat om een difinitive antwoord op de vraag of MJ overleden.
  2. Dit Death Certificate niet is ondertekend door een arts. Nabestaanden kunnen niet begraven of op andere wijze beschikken over een lijk in afwachting van een gediplomeerd arts tekent een permanente overlijdensakte of een medisch onderzoeker tekent een tijdelijke dood certificaat, dit is de wet.
  3. Dit Death Certificate niet is ondertekend door alle Lijkschouwer of overheidsfunctionaris.
  4. Na de dood certificaat is ondertekend, de lokale autoriteiten vaak een certificaat van vervreemding van blijft, ook bekend als een begrafenis of crematie toelaten. Crematories en begraafplaatsen vereisen dit formulier vóór ze cremeren of begraven een lichaam. Dit kan worden waarom MJ niet is begraven, met geen plannen in de plaats nog te doen.

Death certificaten worden soms gebruikt om valse iemands dood voor verzekerings fraude en zich te onttrekken aan wetshandhavers of Irate familieleden. "Officiële" Los Angeles County dood certificaten, bijvoorbeeld, zijn direct beschikbaar in het midden van de jaren 1990 voor tussen $ 500 en $ 1.000 per stuk.

Medische examinatoren (of coroners) lijst van de oorzaak van de dood als "aanhangig" of "uitgesteld" tot nader laboratoriumonderzoek bepalen de werkelijke oorzaak van de dood. Behalve in uitzonderlijke gevallen, vervreemding van de overblijfselen hoeft niet te wachten op het definitieve verslag van de autopsie, die kan weken duren om te voltooien.

Het probleem met het begraven van het lichaam van Michael Jackson dan, is dat de arts en Lijkschouwer niet / niet hebben ondertekend zijn certificaat.

De andere gemelde probleem lijkt te zijn dat de Jackson familie zijn verdeeld over waar te begraven Michael Jackson, Neverland of Forest Lawn Cemetery.

Californië wet voorkomt begrafenis van menselijke resten op particulier terrein, dus Neverland is ....

Dus wat is het houden?

Wij geloven dat het alweer een 'stal' van de Jackson Clan, zodat ze wat meer tijd om te wennen aan zegt hardop dat MJ heeft acutally overleden.

De memorial was eenvoudig, zingen, praten, donkere zonnebrillen en boog het hoofd, maar om daadwerkelijk te gaan en de stand van de begrafenis en de familie ... uiteraard hebben om het bij elkaar en krijgen hun 'verhaal' rechtdoor voordat ze gaan die weg .

Labels: Media, Nieuws
Gepost in Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (15)

15 Reacties op "Michael Jackson's' Death 'Certificaat | Incomplete en Verdachte"

  1. Tom Says:

    Ten eerste moet ik bekennen dat ik nooit was een groot fan van MJ. Toch was hij altijd een meelijwekkend persoon voor mij, wiens leven dat ik nooit willen veranderen tegen het mijne. Nu hij dood is kan hij de rust heeft gevonden die hij zocht zo lang.

    Nu je vraag aan zijn dood. Ik begrijp dit niet. Er is een eenvoudige reden: Zijn kinderen. Zijn kinderen, dat hij zeide tot liefde so much! Aangezien hij wel vervalst zijn eigen dood zijn er slechts twee mogelijkheden:

    a) Zijn kinderen zijn inducted (?) en een deel van het plan. In dit geval moeten ze worden echt grote spelers met een grote toekomst in Hollywood. Ik redelijkerwijs twijfel dat!

    b), zijn kinderen geen deel uitmaken van het plan en echt geloven dat hun papa is dood! Ook al is het slechts voor een tijd tot "gras is gegroeid" op het verhaal, dat hij zijn kinderen geloven dat hij dood is, zou ik niet het gevoel meer een jammer voor hem. Hij ook niet zou hebben verdiend te bewonderen meer! Ik spuug op hem!

    Laat dat gezegd worden door een vader van 4.

    Tom

  2. odettebennet Says:

    hey ... did u merken dat de cert.says dat het "informatieve, niet een geldig document vast te stellen identiteit" betekent het dat het certificaat kan worden van een andere persoon dan MJ?

  3. admin Says:

    Nee, dit betekent gewoon dat hij was' gekocht 'door iemand als een' Informational "kopie van een geldig document. Uitsluitend te gebruiken als een 'show-stuk' (bij gebrek aan een beter woord), en niet om te worden gebruikt als een effectief Master Copy. Kortom, iedereen die heeft gekocht, deze Death Certificate niet kan gebruiken als bewijs van hun eigen of iemand anders dood.

  4. Mjisalive1 Says:

    MJ de dood is echt twijfelachtig, maar ik heb onlangs gehoord dat de gouden kist die is gekocht in MJ's gedenkteken was leeg. MJ's lichaam werd niet in de kist!

    Ik bedoel wat is dit allemaal gebeurt? MJ is faken zijn eigen dood?

    Wake up guys .... MJ leeft .... Ergens ... en ik ben er zeker van dat hij kom terug, maar met een andere avatar dit moment ...

    Doet hij dit allemaal voor het maken van roem .... ... Geld clearing van die $ 500 miljoen schulden .... Wat is het?

    toen ik keek zijn repetitie video .. hij leek heel goed en gezond als een vis ...

    Wat is dit allemaal gebeurt? MJ is faken zijn eigen dood ...!

  5. melia8383 Says:

    Tom get over it! Als je niet van Michael Jackson, dan verblijf uitgeschakeld. Misschien is hij aan het doen is het te redden zijn leven.

  6. Rickster Says:

    Heeft iemand gezien zijn "Ghost" op CNN vorige week, toen de camera's waren op Neverland? Uitzag als een schaduw van MJ rondlopen .... Ha ... waarschijnlijk is MJ ... stil leven ... Ik ben er zeker van!

  7. feyaya Says:

    Ik heb gezien dat de geest. Ik vond zelfs de ruwe beelden op cnn.com en het was er. maar ik zou niet zeggen: ik ben een gelovige in het zien van geesten en dat soort dingen. Ik geef toe dat het nogal griezelig al

  8. Tom Says:

    Melia, ik heb niet gezegd dat ik niet zoals hem. Ik heb net gezegd dat ik geen grote fan van hem. Ja, ik zelf een aantal van zijn cd's, maar dat is het.

    Hoe dan ook, in een ding ben ik met hem: zijn liefde voor zijn kinderen. Elke man die echt zorg voor zijn kinderen is mijn broer! En ik kan nog steeds niet geloven dat hij dat zou doen aan zijn childrien. Zelfs niet op te slaan zijn eigen leven!

    Maar soms is moeilijk niet te missen voor de hand liggende!

    Doe het rustig aan en laat hem rusten in vrede!

    Tom

  9. Andrea Says:

    Ik ben het eens met Rickster! Hahahaha. En Melia8383. TELLH IM! Ik haat het wanneer mensen komen hier om alleen te verklaren dat hij leeft. Als je struikelde op deze website KENNELIJK u ongetwijfeld dat hij niet dood.

  10. MakeYaGoHmm Says:

    Deze site moet krijgen HUGE treffers want het was hard aan te melden! Iets ruikt visachtig in de badkuip over de hele scenario ooit sinds zijn vermeende dood werd aangekondigd op 25 juni. Ik heb bladwijzer en zal kijken naar deze site.

  11. MyBelovedMJ Says:

    Er is iets erg mis is met de dood satificate. Wie ondertekend dat?

  12. bghoppy Says:

    Ik denk LaToya een manier gevonden om een blanco exemplaar van een gewoon dc En waar is het bewijs van de Dood brief?
    En waarom geen commentaar sinds 30 jun over hoe u uw geld terug voor de shows?
    En er is geen manier waarop ze niet weet wat hem vermoord door nu. Lucky niemand nog de moeite neemt om te vragen dat niet meer.

    Weet je wat blows me away over deze hele zaak, is de gelijkenis in MJ's levensverhaal boog en dat van Judy Garland. Sterren kind het gevoel krijgen lelijk, had contolling ouders, vilt rond geduwd door de biz, geliefd bij de fans, wat er ook gebeurt, constante gevechten te maken "comebacks", drugsmisbruik en aanbeden kinderen die gaan na hun ouders dood te worden Sterren zelf , ondanks de kutwijven en kreunen in het latere leven over de tradgedy en ontberingen van roem en rijkdom, met name op jonge leeftijd.
    En niet een persoon lijkt te leren alle lessen. Mag niet zijn Kid's worden bewaard OUT van de kijker? Zoals voor haar op het podium, hou in gedachten is zij reeds op de filmacademie. Maar waarom is het zo moeilijk te geloven dat ze het acteren. Denk je niet opknoping met Liza, Elizabeth Taylor ect. zou je iets leren? Ik denk dat ze zeker wel die ster kwaliteit, tho. Ik staren naar haar, zelfs als ze niets doen.
    En geen enkele lijkt te geven a hoot F'n hoe verschrikkelijk het moet zijn om uit te vinden, rechts whenhe sterft, de ene ouder je niet je bloed na al?
    Dus de enige manier kunt u deze man en zijn gezin fatsoenlijk voogden is wanneer zij in op het, denk ik.

  13. bghoppy Says:

    Mijn prognose: niet alleen is dit een stunt opnieuw het merk MJ en te zijn reputatie, zijn impuls verkoop oplossen meerdere financiële problemen, maar het is nu al het hoofd in de richting van het leveren van een morele les over de gevaren van drugs. De LA DA, de DEA, Obama's Drug Czar, Obama zelf allemaal iets te zeggen en zijn inleiding acties (dont vergeet de Tylonol schrikken de volgende dag) tegen artsen, pharam, ect, ondanks het feit er geen oorzaak van overlijden en geen lichaam in de grond.
    Ook niemand vraagtekens bij het feit dat alle verhalen en bronnen afkomstig zijn van TMZ en alle video uit AEG of hollywoodtv. Sinds wanneer hebben ze geloofwaardigheid als ze worden gegeven moment?
    Hoe krijgt u uw geld terug voor de concerten? geen woord over dat sinds 30 juni, gelukkig voor AEG. Zij dont enkele aanwijzingen op hun web-site, die voor zover dat (de website) is betrokken, niet bestaan. Dat kan niet, omdat zij van plan zijn te gaan met de show?

  14. Geloof Says:

    Kijk de datum!
    De ceremoniële datum, 7/7/9.

    Vreemd, niet?

    Ik heb hier sinds zijn dood.
    Net zoals ik dacht, nieuwsgierige dood, en geen lichaam ...

  15. edenmalfoy Says:

    De 'geest' op CNN is zeer gemakkelijk te verklaren afstand; er was een verlichtings-instrument op de vloer in de hoek van die kamer en iemand liep verleden maar nooit gekruist voor de deur, zodat we alleen zag hun schaduw.

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.