Майкл Джексон обман смерті

Чи є король поп-музика дійсно мертвий?

Майкл Джексон свідоцтво про смерть - Неповні та сумнівних

Це те, що ', як' буде копію Майкла Джексона свідоцтво про смерть.

Наявність цього документа, однак, до сих пір не опинитися поза всяким сумнівом, що "король поп 'дійсно померлою.

  1. Це свідчення про смерть перераховує причини смерті як "Відкладений ', це означає, що навіть після двох аутопсій, вони, як і раніше, не в змозі забезпечити difinitive відповідь про те, як МЮ помер.
  2. Це свідчення про смерть не було, підписаний лікарем. Вижили не можуть поховати або іншим способом розпоряджатися труп до ліцензованого лікаря ознаки постійного свідоцтва про смерть або медичної експертизи ознаки тимчасове свідоцтво про смерть, це закон.
  3. Це свідчення про смерть не було підписано якийсь коронеру або урядового чиновника.
  4. Після того, як свідоцтво про смерть було підписано, місцеві органи влади, як правило, видає свідоцтво про ліквідацію залишається, також відомий як поховання або Кремація дозволу. Цвинтарів і крематоріїв вимагають цій формі, перш ніж вони будуть креміровать або ховати тіло. Це може бути, чому МЮ не був похований, без планів на місці, як ще це зробити.

Свідоцтва про смерть, іноді використовуються для підробленої обличчям смерті за страхове шахрайство, і ухилитися від правоохоронних органів або розгніваний родичів. "Офіційні" Лос-Анджелес свідоцтва про смерть, наприклад, були легко доступні в середині 1990-х років в межах від $ 500 до $ 1000 кожна.

Медичні експерти (або Coroners) перелік причин смерті, як "до" або "відкладено" до подальших лабораторних тестів визначити фактичні причини смерті. За винятком незвичайних випадків, утилізація останків не потрібно чекати остаточного відкриття, яке може тривати тижні до завершення.

Проблема з ховати тіло Майкла Джексона те, що доктор і коронера не буде / не підписали його сертифікатом.

Інше питання, як повідомили в тому, що Джексон сім'ї розділилися щодо того, де поховати Майкла Джексона Neverland і Лісовий галявині цвинтаря.

Каліфорнійський закон дозволяє захоронення людських останків, на приватних землях, тому Neverland знаходиться поза ....

Так у чому ж затримати?

Ми вважаємо, що ще одна 'зрив "Радою Джексон клану, що дозволяє їм трохи більше часу, щоб звикнути говорити вголос, що МЮ в acutally помер.

Меморіал був легким, співати, говорити, темні окуляри і вклонився глав, але насправді потрібно йти вперед і стадії поховання, а ... в родині, безумовно, отримати його разом, і отримати їх "історію" прямо перед вони йдуть вниз, що дорога .

  1. Том Саїд,

    По-перше, я повинен зізнатися, що я ніколи не був великим шанувальником МДж. У всякому разі, він завжди був нещасний чоловік до мене, чиє життя я ніколи не хотів міняти щодо розмінування. Тепер, коли він помер він може бути знайдений мирний він шукав так довго.

    Тепер питання його смерті. Я не розумію цього. Там в однієї простої причини: його діти. Його діти, що він говорить так багато любові! Оскільки він дійсно підробили власної смерті Існують тільки дві можливості:

    а) Його діти inducted (?), і частиною цього плану. У цьому випадку вони повинні бути дуже великим суб'єктам велике майбутнє в Голлівуді. Я сумніваюся в тому, що розумно!

    б) Його діти не є частиною цього плану, і справді вважають, що їх батько помер! Навіть якщо це тільки на час, поки "Гра виросла" на історію, що він зробив свої дітям, що він помер, я б не відчували себе більш якихось жалості до них. Крім того, він би не заслужив захоплення більше! Я плювати на нього!

    Нехай це буде сказано батько 4.

    Томь

  2. odettebennet Саїд,

    Агов ... U зробив повідомлення про те, що cert.says, що він є "інформаційне, не є дійсним документом для встановлення особистості" це означає, що сертифікат може бути інша особа, крім МЮ?

  3. Адмін-Саїд,

    Ні, це просто означає, що вона була 'придбав' кем-то, як "Інформаційно 'копію дійсного документа. Тільки для використання в якості "шоу-кусок" (за неимением кращого слова), і не повинні використовуватися в якості фактичного Майстер копіювання. У принципі, кожен, хто придбав цю свідоцтво про смерть не може використовувати його в якості доказу своєї або кого-то elses смерті.

  4. Mjisalive1 Саїд,

    MJ смерті дуже сумнівна, хоча я недавно почув, що золотий Ларец, який був придбаний в МЮ в меморіалу був порожній. МДж тіло не було в Ларец!

    Я маю на увазі те, що все це відбувається? МЮ є faking власної смерті?

    Прокидайтеся, ребята .... МДж жив .... То ... і я впевнений, що він може повернутися, але з іншого аватар цей час ...

    Він робить все це для слави .... ... клірингової гроші з тих 500 млн. доларів боргів .... Що це таке?

    Коли я дивилась його репетиції відео .. він здавався цілком підходять, і як грати на скрипці ...

    Що це все відбувається? МЮ є faking власної смерті ...!!

  5. melia8383 Саїд,

    Тому отримати над нею!! Якщо вам не подобається Майкл Джексон, а потім залишити перебування. Можливо, він робить це, щоб зберегти своє життя.

  6. Rickster Саїд,

    Хто бачив його "Ghost" на Сі-Ен-Ен минулого тижня, коли фотоапарати були Neverland? Виглядав тіні МЮ ходити навколо .... Ха ... можливо МЮ ... стиль жив ... Я впевнений!

  7. feyaya Саїд,

    Я бачив привид. Я навіть знайшов сирі матеріали по cnn.com і він там був. але я б не сказав, я вірю у вигляді призраков и тому подобное. Я визнати, що досить жуткий, хоча

  8. Том Саїд,

    Melia, я не кажу, що я не схожий на нього. Я просто сказав, що я не був великим шанувальником його. Так, я власними деякі з його дисків, але це так.

    Во всяком случае, в одному я з ним: його любов до своїх дітей. Кожна людина, яка дійсно піклується про своїх дітей мій брат! І я до сих пір не можу повірити, що він буде робити, що його childrien. Навіть не для збереження свого власного життя!

    Але іноді важко не упустити очевидне!

    Заспокойся і дай йому пухом!

    Томь

  9. Андреа Саїд,

    Я згоден з Rickster! HAHAHAHA. І Melia8383. TELLH чат! Я ненавиджу, коли люди збираються тут просто заявити про те, що він живий. Якщо ви споткнулись на цьому сайті ви явно сумнівається в тому, що він не помер.

  10. MakeYaGoHmm Саїд,

    Цей сайт повинен отримувати HUGE хітів, оскільки було складно ввійти в систему! Щось запахи тьмяний у ванні близько весь сценарій з тих пір його передбачуваної смерті було оголошено 25 червня. Я закладка і будуть дивитися цей сайт.

  11. MyBelovedMJ Саїд,

    Існує щось дуже поганого в тому, що смерть satificate. Хто, чорт, що підписали?

  12. bghoppy Саїд,

    Я думаю, LaToya знайти спосіб, щоб отримати бланк на неудостоверенние округ Колумбія, і де доказ смерті листі?
    А чому немає коментар після 30 червня про те, як отримати свої гроші назад у виставках?
    І немає, що вони не знають, що вбив його зараз. Lucky ніхто не заважає навіть запитати, що будь-яке інше.

    Ви знаєте, що удари мене про це все це, це подібність в МЮ життя розповідь дуги, а Джуді Гарленд. Дитячий зірок зробив відчувати потворні, були contolling батьків, вважають, штовхає навколо на BIZ, любили вболівальники ні на що, постійно бореться, щоб "comebacks", наркоманії, а також обожнювали дітей, які виїжджають на батьків після їх смерті стали самі зірки , незважаючи на стогони bitching та подальшої життя про tradgedy і труднощі, слави і багатства, особливо у молодому віці.
    І не одна людина, як видається, отримати які-небудь висновки. Якщо не його дитяча бути З уваги? Що стосується її на сцені, майте на увазі, вона була в школі, вже фільм. Але чому це так важко повірити, вона діє. Вам не здається, висить з Лізою, Елізабет Тейлор ECT. буде навчати Вас щось? Я думаю, вона безперечно є що зірка якості, Тхо. Я уставился на неї, навіть якщо вона нічого не робити.
    І не здається деяким дати гудок, як потрапило f'n необхідно з'ясувати, чи вiрно whenhe вмирає, то один з батьків у вас це не ваша кров після того, як все?
    Таким чином, єдиним способом ви можете знайти того чоловіка, і його родині гідного охоронця, якщо вони на це, я думаю.

  13. bghoppy Саїд,

    Мій прогноз: не тільки цей трюк винаходити МЮ бренду і відновити свою репутацію, підвищити його продажу вирішити численні фінансові проблеми, але він уже рухається у напрямку надання моральної урок про небезпеку наркотиків. Ла Д.А., УОС, Обама наркотиків царя, Обама сам все є, що сказати, і початку дій (Dont забути Tylonol налякати на наступний день) по відношенню до лікарів, pharam і т.д., не дивлячись на те немає ніяких причин смерті і немає тіла в землю.
    Крім того, ніхто не сумнівається в тому, що всі розповіді і джерела з ТМЗ і всі відео з будь-якою AEG або HollywoodTV. Так, коли у них довіри, як вони отримують в даний час?
    Яким чином ви отримаєте свої гроші назад на концертах? немає слів про те, що після 30 червня, на щастя для AEG. Вони Dont давати які-небудь докази на своїх веб-сайт, який, як далеко, що й (на сайті), то не існує взагалі. Це не може бути тому, що вони мають намір продовжувати з шоу?

  14. Віра Саїд,

    Подивіться на сьогоднішній день!
    Урочиста дата, 7/7/9.

    Дивно, ні?

    Я був прийти сюди після його смерті.
    Як я думав, смерті цікаво, а не тіла ...

  15. edenmalfoy Саїд,

    В 'привид' на Сі-Ен-Ен дуже легко пояснити поза; було освітлення інструменту на підлогу в кутку кімнати, і що хто-то проходив повз, але ніколи не перейшли на передній двері, щоб ми бачили їх тільки в тіні.

  16. JC.LOVES.MJ Саїд,

    Ive отримало тільки одну точку.
    Гроші можна купити що-небудь відчутною, якщо він хоче фальшивих його смерті, у нього є гроші і контакти в цілях підробленої смерті та отримання свідоцтва про смерть. C'mon тих, хто думає інакше це litle нерозумно було concidering МДж / здатний робити Ват він хоче, коли він хоче і як він хоче.
    Я вважаю, дуже багато чого, що він alivee.
    - J

  17. Mojofi Саїд,

    Хлопці, хоча я вважаю МЮ, як і раніше, живі, мій єдиний турбуватися, що його мама буде робити вигляд, що її син помер, або ж йому робити його родина дійсно вірите він був мертвий? Подумайте про це.

  18. JC.LOVES.MJ Саїд,

    Mojofi: Ват саме ви маєте на увазі?

  19. Sosh Саїд,

    Для BgHoppy:

    Ви можете прочитати все про повернення квитка на http://www.michaeljacksonlive.com

    Це сайт з AEG, де спробуємо обмінятися коштувати квитки на collecter квитки. Він був там близько тижня.

    Звичайно AEG не реагує напряму. Вони вперше були тренування ідеальної маркетингової кампанії.

  20. Голд Саїд,

    Я знаю, що він живий, і це не тому, що я Dont хочу вірити, він мертвий, але я вважаю

  21. Mojofi Саїд,

    ***- JC.LOVES.MJ -***

    Що я мав на увазі, полягає в тому, що я не думаю, МДж в мама буде діючи як МЮ мертвий, якщо він не є, але в той же час я хочу, що він живий і добре.

    Ми повинні бути обережні, як ми постійно говоримо про це.

    Кто-то должен спробувати отримати факти на цю тему, оскільки немає жодного по телевізору говорять про інше.

    Am сломанной душею дійсно, і я cryied занадто багато зараз я просто відчути його повинна лежати його тіло .

  22. Yes555 Саїд,

    У свідоцтві про смерть, опублікованому ТМЗ НЕ завірена копія, то засвідчена копія інформаційного. "Інформаційна, а не дійсного документа для встановлення особистості" є відбиток всієї лицьовій стороні копії. Завірена копія, однак, може бути використана для встановлення особистості особи, зазначеної в сертифікаті.

    Незважаючи на повідомлення Майкл Джексон тіло знаходиться в лісовому галявині в Голівуд Хіллз, ТМЗ сказав він, не існує. Тим не менше на сертифікат, назва похорон створення лісових галявині. Що дає?

  23. supermom75 Саїд,

    вони не можуть навіть поховати його або креміровать його тим, де він смертную сертифікат повинен бути підписаний юридичним лікаря, який також dr.murry був не в змозі Калі LOL т. з з'ясувати, чому latoya був свідком цього, але Jermaine він не був його назад кістки прийти на latoya і Майкл ніколи не були тісні оману да

  24. MyBelovedMJ Саїд,

    Mojofi. Майкл `з матір'ю доцент здаються griving, жоден з них Дошен` Т. mabye вони намагалися, але я не купувати його

  25. bghoppy Саїд,

    Sosh, що посилання розповідає вам, якщо ви хочете, щоб ваші гроші назад, після 1 липня перейти до http://www.michealjacksonlive.com, але ви тільки право повернутися до цього ж листа. І я єдиний, хто вважає, що програми обміну квитка BS? Ви повинні отримати квиток і гроші назад. Стерв'ятники!

  26. supermom75 Саїд,

    Я думаю, AEG є scamming Майкл і вже років і натиснувши його разом із засобами масової інформації та жадібні PPL Я думаю, що вони були Tryin в distroy Майкл вниз принести йому це, як я відчуваю

  27. JC.LOVES.MJ Саїд,

    @ Mojofi;

    Я вважаю, що орган повинен бути в стані спокою раз довела, що її там є органом.

  28. Sosh Саїд,

    @ Bghoppy

    Оскільки у мене не було квитків себе, я не читав всю сторінку.

    Я бачу вашу зв'язок А і Е включений. Ця посилання вказує на промо-сайті Організації This Is Він туру з текстом "Час прийшов". Ще одне повідомлення від себе королем?

  29. bghoppy Саїд,

    @ Sosh, написання помилкою є моєї власної вини, але що це дивний збіг. Моя точка для виховувати квитки тільки на те, що вони (AEG), не сказав, оскільки 30 червня, що вони збираються робити для власників квитків. У мене немає tiks небудь, але я хотів би бачити, як якщо б я мав їх, і хочуть свої гроші назад, тому що виконавець це "мертві" Зараз, як AEG плани, щоб повернутися? Коли було перше шоу має відбутися, навіть після того, затримки були оголошені. Просто здається дивним на AEG боку, те, що затримка у поверненні все про? Деякі більш прості, коли Елвіс помер, він також готується до екскурсії, а також власники unfortunae квиток також запропонував цій же BS "Меморіал квиток" ідея.
    І якщо МЮ призначені ці квитки себе, чому не в тому, що конструкції на квитки ці люди зараз?

  30. Sosh Саїд,

    @ Bghoppy:

    Коли я дивлюся на цю сторінку http://www.michaeljacksonlive.com/refunds.php

    є багато інформації про повернення квитка.

    Квитки розроблена Майклом повинні були подарунки для людей, які беруть участь у виставках. Atleast, Thats, що я читати. Але тільки AEG знає, якщо це правда. Це дивно, вони все ще необхідні 3 -4 днів, щоб виступити з цим планом.

  31. wishful09 Саїд,

    supermom,

    Я читал где-то еще на цьому сайті, що ви знали, Майкл. Як ви його знаєте? Чи були ви друг?

  32. wilkesxgurl Саїд,

    Я живу в одному з найменших у світі, але щеколду поліцейські робити краще розслідування, ніж у ЛА чи так це виглядає, що вони тільки що потрапив у коло життя зграї собак карбування їх хвости були протягом двох тижнів це не закон, вони говорили у вас є тільки один тиждень до 9 днів, щоб поховати тіла?

  33. ejay5131 Саїд,

    Добре, для тих, хто не вірить народ може просто відсутня ... HELLO .... Бен Ладен (ненавиджу його), і Саддам в ямі протягом декількох місяців (ненавиджу йому теж). Їх народ захищає їх як MJS люди захищають його.
    И почему NOBODY Crying, коли вони проходять співбесіду ????? Боже мій, він був просто артистом, яку я любив, і я плакав, але не більше, оскільки підозри поставив дюйм

  34. Як це Feel Саїд,

    Так ви, хлопці кажуть матері не сухий? hhhmmm. То де ж факти, що МЮ не вмерла?

  35. Андреа Саїд,

    @ Ejay5131 - смішні ви згадуєте про захист заяву. Я читав в інтерв'ю, що я вважаю, це був один з лікарів заявив Вона Makes Me Wonder, що вони захищають, і чому ". Я забув, які статті я прочитав, що - вона була однією з посилань, кто-то були розміщені тут, але будь я проклятий, якщо я спробувати повернутися назад і просіяти через всі коментарі, щоб знайти його! Haha

  36. bghoppy Саїд,

    Sosh, благодарю Вас за це посилання. Я повинен сказати, що я думаю, що це нові зв'язки, можливо, б / CI запитав? Ммм ...

  37. JoyceBuckley Саїд,

    Зберігайте ваші плювати в рот Тома, ви можете стати пити. Ви кажете, що ви були
    ніколи не фанат. Чому ти тут, можливо, ви повинні піти. Я думаю, що це веб-сайт
    це тільки для фанатів.

    Спасибо

  38. svangel Саїд,

    ejay5131 ... агов я сказал то же самое время назад, але PPL передати моє зауваження прямо ...

  39. Shauna Саїд,

    Я не уверен, что верит. Я сподіваюся, що він живий-то переховувався разом зі своєю родиною. Якщо це помилкова тривога, я не думаю, що вона повинна була вийти з боргів. Вона повинна була отримати мир в обмін на один раз у своєму житті. Є самозванець ІМ ECASANOVA, яка виглядає точно так само, як Михайло і стверджували, що у нього був невиліковної хвороби в 2007 році, чи може він став той, хто помер? ЯКЩО Coroners ПРЕТЕНЗІЯ Майкл був дуже PALE то чому не знаходжу його в службу швидкої медичної допомоги фотографії?
    Я Confused, чому ні один з його найближчих друзів з'явився в меморіалі. Якщо мій дорогий друг Помер Буду там показувати мої LAST відносинах. Я ненавиджу його, але SAY ПАРИЖ Чи сила, яка СПО на сцені. Я не відчувають болю у своєму виступі. Це було схоже мої діти FAKE Crying на морозиво. Я навіть не знала його особисто, і я плакала протягом декількох тижнів. Я думав про нього постійно.
    Якщо це все обман, я сподіваюся, що Майкл рада Скрізь, де він знаходиться. Він був БЛАГОСЛОВЕННЯ до світу і що стосується мене буде не вистачати його дорого. Якщо він помер мій молитви до його сім'ї, і я не намагається бути неповажне.

Додати коментар

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.

Тема надана: Wordpress тема - Перший Готівковий