Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Michael Jackson's dödsattest - Ofullständig och Tvivelaktiga

Detta är vad "verkar" vara en kopia av Michael Jackson's dödsattest.

Förekomsten av detta dokument är dock fortfarande inte att bevisa bortom tvivel att "The King of Pop" verkligen är avliden.

  1. Detta dödsattest listar de dödsorsaksregistret som "uppskjuten", vilket betyder att även efter två obduktioner, de är fortfarande inte ge ett difinitive svar på hur MJ dog.
  2. Detta dödsattest inte har undertecknats av en läkare. Efterlevande kan inte gräva ner eller på annat sätt förfoga över en kropp till en legitimerad läkare tecken på en permanent dödsattest eller en medicinsk examinator tecken tillfälligt dödsattest, det här är rätt.
  3. Detta dödsattest inte har undertecknats av alla coronern och regeringscheferna officiella.
  4. Efter dödsfallet har undertecknats, lokala myndigheter brukar utfärda ett intyg om disposition av kvarlevor, även känd som en begravning eller kremering tillstånd. Crematories och kyrkogårdar kräver denna form innan de kommer att bränna eller begrava en kropp. Detta kan vara anledningen till MJ inte har begravts med några planer på plats ännu att göra det heller.

Dödsattester ibland används för att fejka ett dödsfall för försäkrings bedrägerier samt för att undgå brottsbekämpande tjänstemän eller ilsken släktingar. "Officiella" Los Angeles County dödsattester, till exempel, var lätt tillgängliga i mitten av 1990-talet till mellan $ 500 och $ 1000 vardera.

Läkare (eller Coroners) lista dödsorsaken som "pågående" eller "uppskjuten" tills vidare laboratorietester bestämma den faktiska dödsorsaken. Utom i ovanliga fall, disposition av kvarlevorna behöver inte vänta på den slutliga obduktion, vilket kan ta veckor att slutföra.

Problemet med att begrava kroppen av Michael Jackson då, är att läkare och coronern inte / har inte undertecknat intyget.

Det andra problemet verkar vara att Jackson familj delas om var att begrava Michael Jackson, Neverland eller Forest Lawn Cemetery.

Kalifornien lag hindrar nedgrävning av mänskliga kvarlevor på privat mark, därför Neverland är ute ....

Så vad är det hålla upp?

Vi tror det är ännu ett "stall" av Jackson Clan, vilket gör dem lite mer tid för att vänja sig att säga högt att MJ har acutally dog.

Memorialet var lätt, sjunger, pratar, mörka solglasögon och böjde huvudet, men måste verkligen gå vidare och stadium nedgrävning också ... familjen naturligtvis att få ihop den och få sin "story" straight innan de går den vägen .

  1. Tom Said,

    Först måste jag erkänna att jag aldrig var en stor beundrare av MJ. Hur som helst han alltid var en ynklig person till mig, vars liv har jag aldrig velat byta mot mitt. Nu när han är död, han kanske har hittat den fred han letade efter så länge.

    Nu kan du fråga hans död. Jag förstår inte detta. Det finns en enkel anledning: Hans barn. Hans ungar att han sa att älska så mycket! Eftersom han verkligen förfalska sin egen död det finns bara två möjligheter:

    a) Hans barn är inducted (?) och en del av planen. I detta fall skall de vara riktigt stora aktörer med en stor framtid i Hollywood. Jag rimligt tvivel om det!

    b) Hans barn är inte en del av planen och tror verkligen att deras pappa är död! Även om det bara är för en Temne tills "gras har ökat" på historien, att han gjorde sin barnen tror att han är död, jag skulle inte känna något mer någon synd för honom. Han skulle inte ha förtjänat att bli beundrade längre! Jag skulle spotta på honom!

    Låt det vara sagt med en far till 4.

    Tom

  2. odettebennet Said,

    hej ... har u märker att cert.says att det är "information, inte ett giltigt dokument för att fastställa identitet" betyder det att intyget kan vara av en annan person än MJ?

  3. admin Said,

    Nej, det betyder helt enkelt att det var "köpt" av någon som "Informational" kopia av ett giltigt dokument. Bara för att användas som ett "show-pjäs" (i brist på ett bättre ord), och inte användas som en faktisk Master Kopiera. I princip alla som har köpt denna dödsattest kan inte använda det som bevis för sin egen eller någon annans död.

  4. Mjisalive1 Said,

    Mj: s död är verkligen ifrågasättas, även om jag nyligen hört att guldet kista som köptes i MJ's memorial var tom. MJ kropp inte var i kista!

    Jag menar vad är det som händer? MJ är fejkade sin egen död?

    Vakna grabbar .... MJ lever .... Någonstans ... och jag är säker på att han ska komma tillbaka, men med en annan avatar här gången ...

    Är han gör allt detta för att göra berömmelse .... Pengarna ... rensa ut de 500 miljoner dollar skulder .... Vad är det?

    när jag såg hans repetition video .. han verkade ganska bra och passar som en fiol ...

    Vad är det här händer? MJ är fejkade sin egen död ...!

  5. melia8383 Said,

    Tom kommer över det! Om du inte gillar Michael Jackson, sedan stanna av. Kanske han gör det för att rädda hans liv.

  6. Rickster Said,

    Har någon sett hans "Ghost" på CNN förra veckan när kamerorna var på Neverland? Såg ut som en skugga av MJ promenerar runt .... Ha ... antagligen MJ ... stil vid liv ... jag är säker!

  7. feyaya Said,

    Jag har sett spöket. Jag hittade Råalkohol fot på cnn.com och det var där. men jag skulle inte säga att jag är anhängare av att se spöken och att ta sig över. Jag erkänner det är ganska kusligt men

  8. Tom Said,

    Melia, jag sa inte att jag inte gillar honom. Jag sa att jag inte var en stor beundrare av honom. Ja, jag äger en del av hans cd-skivor, men det är det.

    Hursomhelst, i en sak som jag är med honom: Hans kärlek till sitt barn. Varje människa som verkligen bryr sig om sina barn är min bror! Och jag kan fortfarande inte tro att han skulle göra det till sitt childrien. Även inte att rädda sitt eget liv!

    Men ibland är svårt att inte missa det uppenbara!

    Ta det lugnt och låta honom vila i frid!

    Tom

  9. Andrea Said,

    Jag håller med Rickster! Hahahaha. Och Melia8383. TELLH IM! Jag hatar när folk kom hit för att bara konstatera att han lever. Om du snubblat på denna webbplats UPPENBARLIGEN du har tvivel om att han inte är död.

  10. MakeYaGoHmm Said,

    Denna webbplats måste få ENORMA träffar eftersom det var svårt att logga in! Något luktar fiskliknande i badkaret om hela scenariot ända sedan hans påstådda död kungjordes den 25 juni. Jag har bokmärkt och kommer att titta på denna webbplats.

  11. MyBelovedMJ Said,

    Det är något mycket fel med det dödsfall satificate. Vem fan undertecknade det?

  12. bghoppy Said,

    Jag tror LaToya hittat ett sätt att få en blank kopia av en ovidimerade DC och då är det bevis på Death brev?
    Och varför ingen kommentar sedan den 30 juni om hur du får pengarna tillbaka för den visar?
    Och det finns inget sätt att de inte vet vad som dödade honom nu. Lucky ingen ens besvärar att begära att få några fler.

    Vet du vad blåser iväg mig om hela denna sak, är likheten i MJ: s historia båge och att Judy Garland. Barn stjärnor gjort att känna sig ful, hade contolling föräldrar, filt knuffade runt med biz, älskad av fans oavsett vad, ständig kamp för att göra "comebacks", drogmissbruk och älskade barn som går vidare efter föräldrarnas död för att bli stjärnor själva , trots att tjafsa och stönande senare i livet om tradgedy och umbäranden för berömmelse och rikedom, särskilt i unga år.
    Och inte en person som verkar för att lära sig alla lektioner. Borde inte hans barn inte längre komma in i rampljuset? När det gäller henne på scenen, kom ihåg att hon har varit att filmskola redan. Men varför är det så svårt att tro hon agerar. Håller du inte tror att hänga med Liza, Elizabeth Taylor ect. vill lära dig något? Jag tror att hon definitivt inte ha det star kvalitet, Tho. Jag stirrar på henne även när hon gör ingenting.
    Och nej vissa verkar ge en TUT hur f'n hemskt det måste vara att ta reda på rätt whenhe dör, en förälder du hade inte blodet trots allt?
    Så det enda sättet du kan hitta den här mannen och hans familj anständigt vårdnadshavare är om det är på det, tror jag.

  13. bghoppy Said,

    Min prognos: inte bara är ett trick för att återuppfinna MJ varumärke och försvara sitt rykte, öka sin försäljning lösa flera ekonomiska problem, men det är redan ledas i riktning mot att förverkliga en moralisk lärdom om farorna med droger. LA DA, DEA, Obama's knarkkung, Obama själv har alla något att säga och initierar åtgärder (dont glömma Tylonol skrämma nästa dag) mot läkare, pharam, ect, trots det finns ingen orsak till död och ingen kroppen i marken.
    Dessutom, ingen ifrågasätter det faktum att alla historier och källor kommer från TMZ och video kommer antingen från AEG eller HollywoodTV. Sedan när har de trovärdighet som de får nu?
    Hur får du pengarna tillbaka för konserter? inga ord om att det sedan den 30 juni, lyckligtvis för AEG. De dont ge några ledtrådar om sin webbplats, som så långt som att (hemsidan) är det inte existerar alls. Det kunde inte eftersom de har för avsikt att fortsätta med showen?

  14. Faith Said,

    Kolla datum!
    De ceremoniella daterade 7/7/9.

    Strange, inte?

    Jag har varit här sedan hans död.
    Precis som jag trodde, nyfikna död, och ingen kropp ...

  15. edenmalfoy Said,

    Den "spöket" på CNN är mycket enkelt bortförklaras, det var en ljus instrument på golvet i hörnet av rummet och någon gick förbi det, men aldrig korsade framför dörren så att vi bara såg deras skugga.

  16. JC.LOVES.MJ Said,

    Ive har bara en punkt.
    Pengar kan köpa något konkret, om han ville fejka sin död, han har pengar och kontakter för att fejka sin död och producera en dödsattest. C'mon någon som tror något annat är en glosor dum concidering MJ var / är i stånd att göra vad han vill när han vill och hur han vill.
    Jag gör så mycket tror att han är alivee.
    - J

  17. Mojofi Said,

    Killar men jag tror MJ fortfarande lever, min enda oro är att hans mamma låtsas att hennes son är död eller fick han göra sin familj verkligen tror att han var död? Tänk på det.

  18. JC.LOVES.MJ Said,

    Mojofi: vad exakt menar du?

  19. Sosh Said,

    Att BgHoppy:

    kan du läsa allt om biljetten återbetalning på http://www.michaeljacksonlive.com

    Detta är den webbplats från AEG där försöka byta din värdelösa biljetter till collecter biljetter. Det har varit det i ca en vecka.

    Självklart AEG inte reagerade direkt. De första fick workout en perfekt marknadsföringskampanj.

  20. Goldie Said,

    Jag vet att han lever och det är inte därför jag dont vill tror han är död men jag tycker att det

  21. Mojofi Said,

    ***-JC.LOVES.MJ -***

    Vad jag menade var att jag inte tror, MJ: s mamma kommer att agera som MJ är död om han inte, men samtidigt vill jag tror han lever och frodas.

    Vi måste vara försiktiga när vi fortsätta prata om detta.

    Någon borde försöka få fakta om detta ämne, eftersom det inte är en på tv säger något annat.

    Am trasiga hjärtan verkligen och jag har cryied för mycket nu så jag bara tycker att han bör vila sin kropp .

  22. Yes555 Said,

    Den dödsattest publicerad av TMZ är inte en bestyrkt kopia, det är en certifierad Informationsansvarig kopia. "Informativt, inte ett giltigt dokument för att fastställa identitet" är präglade hela ansiktet av kopian. En bestyrkt kopia, men kan användas för att fastställa identiteten på den person som anges i intyget.

    Trots rapporter Michael Jackson kropp är på Forest Lawn i Hollywood Hills, TMZ säger att det inte är där. Men på intyget, namnet på begravningen etableringslandets Forest Lawn. Vad ger?

  23. supermom75 Said,

    De kan inte ens begrava honom eller bränna honom så där är han död intyg ska vara undertecknad av en läkare som också dr.murry var inte tillståndet i Cali lol så vidare med att ta reda på varför latoya var vittne om detta, men inte jermaine han ryggen ben kom latoya och Michael var aldrig nära förvirrande va

  24. MyBelovedMJ Said,

    Mojofi. Michael `s mor dosent verkar vara griving, ingen av dem dosen` t. mabye de försöker, men jag tänker inte köpa den

  25. bghoppy Said,

    Sosh, som länkar talar om för dig om du vill ha pengarna tillbaka, efter 1 juli gå till http://www.michealjacksonlive.com, men du bara gå tillbaka till samma brev. Och är jag den enda som finner att biljetten utbytesprogram BS? Du ska få biljett och dina pengar tillbaka. Gamar!

  26. supermom75 Said,

    Jag tror AEG är Bedrägerier michael och har för år och driver han tillsammans med media och giriga ppl Jag tror att de försöker att distroy Michael sätta ner honom detta är hur jag känner

  27. JC.LOVES.MJ Said,

    @ Mojofi;

    Jag tror att kroppen ska vila en gång bevisade att det finns en kropp.

  28. Sosh Said,

    @ bghoppy

    Eftersom jag inte har biljetter mig, det gjorde jag inte läsa hela sidan.

    Jag ser din länk har A-och E-påslagen. Det länkar pekar på ett främjande platsen för detta är det turné med texten "Tiden är inne". Ett annat budskap från kungen själv?

  29. bghoppy Said,

    @ sosh de stavfel är mitt eget fel, men det är ett konstigt sammanträffande. Min poäng för att visa biljetter är bara det faktum att de (AEG) som inte har sagt sedan den 30 juni vad de ska göra för biljetten innehavare. Jag har inte tiks, heller, men jag ville se hur om jag hade dem, och ville ha mina pengar tillbaka, eftersom den utövande är "död" nu, vad AEG: s planer för bidrag? När var det första visar tänkt att ske, även efter förseningar tillkännagavs. Just verkar konstigt om AEG: s del, vad är det försenade bidrag om? Vissa mer trivia, när Elvis dog, han var redo för en tur, och de unfortunae biljett innehavare också erbjudas samma BS "minnesmärke biljett" idé.
    Och om MJ utformade dessa biljetter själv, varför är inte att utformningen på de biljetter som dessa människor har nu?

  30. Sosh Said,

    @ Bghoppy:

    När jag tittar på den här sidan http://www.michaeljacksonlive.com/refunds.php

    det finns gott om information om återlämning av biljetter.

    Biljetterna designad av Michael borde ha gåvor för personer som deltog i visar. Minst, thats vad jag läst. Men bara AEG vet om detta är sant. Det är fortfarande märkligt de behövde 3 -4 dagar på sig att komma med denna plan.

  31. wishful09 Said,

    supermom,

    Jag läste någon annanstans på denna webbplats som du visste Michael. Hur kände du honom? Har du en vän?

  32. wilkesxgurl Said,

    Jag bor i en av de minsta ställen i världen men helsike polisen göra ett bättre jobb i undersökningen än de gör i LA så det ser ut som de precis fått i cirklar livet ett gäng hundar som jagar sin svans varit över två veckor nu inte är de ett lag säger du bara har en vecka till 9 dagar att begrava en kropp?

  33. ejay5131 Said,

    Okej, för någon som inte tror man kan bara gå saknas ... HELLO .... Bin Ladin (hatar honom) och Saddam i ett hål i månader (hatar honom också). Deras människor skyddas dem precis som MJs människor att skydda honom.
    Och varför är ingen GRÅT NÄR DE ÄR förhör ????? Herregud, han var bara en entertainer som jag älskade och jag grät, inte längre men eftersom misstanke har satt i.

  34. Hur känns det Said,

    Så är ni säger mamman inte graving? hhhmmm. Så där är fakta att MJ inte är död?

  35. Andrea Said,

    @ Ejay5131 - lustigt att du nämner att skydda uttalande. Jag läste i en intervju som jag tror att det var en av läkarna anger "Det får mig att undra vilka de är att skydda och varför". Jag har glömt vad artikeln jag läste det i - det var en av länkarna någon hade postat här men jag blir förbannad om jag försöker gå tillbaka och sålla bland alla kommentarer för att hitta den! Haha

  36. bghoppy Said,

    Sosh, tack för den länken. Jag måste säga att jag tycker att det är en helt ny länk, kanske b / ci bad? Hmmm ...

  37. JoyceBuckley Said,

    Håll dina spotta i munnen Tom, du kan bli törstig. Du säger att du var
    aldrig ett fan. Varför är du här, kanske du borde gå. Jag tror den här webbplatsen
    är för fans bara.

    Tack

  38. svangel Said,

    ejay5131 ... hej jag sagt samma sak ett tag tillbaka men ppl passera min kommentar raka ...

Lägg till en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash