Michael Jackson-a 'Smrt' Certificate | Nepotpune i upitno

Srpanj 9th, 2009
by admin

Michael Jackson's Death Certificate - Nepotpune i upitno

To je ono što čini "kako bi se primjerak Michael Jackson's Death Certificate.

Postojanje ovoga dokumenta, međutim, još uvijek ne dokaže van sumnje da je 'The King of Pop "je zaista preminuo.

  1. To Death Certificate navodi uzrok smrti kao 'Odgođeno', što znači da čak i nakon dvije autopsies, oni se još uvijek ne možemo dati odgovor difinitive kako MJ umro.
  2. To Death Certificate nije bio potpisan od strane Liječniče. Obiteljska ne možete pokopati ili na drugi način raspolagati leš jednog do licencirani liječnik potpisuje stalni smrti svjedodžbu ili medicinski ispitivač znakovima privremenog certifikata smrti, to je zakon.
  3. To Death Certificate nije bio potpisan nikakav službeni istražitelj ili vlada.
  4. Nakon smrti certifikat je potpisan, lokalne vlasti najčešće izdati certifikat o dispozicije ostaci, također poznat kao pokop ili kremiranje dozvolu. Groblja i krematorija zahtijevaju ovaj obrazac prije nego što će pokopati ili kremirati tijelo. Ovaj svibanj biti zašto MJ nije pokopan, bez planova u mjestu kao još to učiniti bilo.

Smrt certifikata su povremeno koristi za lažne smrti osobe za osiguranje prijevare i da se izbegne službenici za provedbu zakona ili bijesan rodbine. "Službeni" Los Angeles županija smrti certifikata, na primjer, bile dostupne u sredinom 1990-ih za između $ 500 i $ 1000 each.

Medicinski examiners (ili coroners) navesti uzrok smrti kao "na čekanju" ili "odgođeni" do daljnjeg laboratorijskim testovima utvrdio stvarni uzrok smrti. Osim u neobičnim slučajevima, dispozicije ostaci ne treba čekati na konačni izvještaj obdukcija, što svibanj uzeti tjedna da završi.

Problem sa ukopavat tijelo Michael Jackson onda, je da Doktor i mrtvozornik neće / nemaju potpisan njegov certifikat.

Drugi je prijavljena tema, kako se čini, da je obitelj Jackson su podijeljeni o tome gdje se pokapaju Michael Jackson, Neverland Forest travi ili groblje.

California Zakon sprječava pokop ljudskih ostataka na privatnom zemljištu, stoga je Neverland out ....

Pa što je to držati?

Vjerujemo da je još jedan 'štala' Jackson po Clan, omogućujući im malo više vremena da se koristi za vanjska glasno govore da je MJ acutally umro.

Spomen je lako, pjevanje, razgovor, tamne sunčane naočale i sagnula glave, ali da se to zaista ići naprijed i pozornica na pokop kao ... obitelj očito su da ga zajedno i crpe 'priča' ravan prije nego što oni koji silaze cestom .

Tags: Mediji, novosti
Posted in Hoax Death, Media, Novosti | Komentari (16)

16 Reakcija to "Michael Jackson-a 'Smrt' Certificate | Nepotpune i upitna"

  1. Tom kaže:

    Prvo moram priznati da nikada nisam bila veliki obožavatelj MJ. Inače on je uvijek bio jadan osobe do mene, čiji je život nikada nisam želio mijenjati protiv mina. Sada kao što je on mrtav on svibanj imati mir pronašao je u potrazi za tako dugo.

    Sada se pitanje njegove smrti. Ne razumijem ovo. Postoji jedan jednostavan razlog: Njegov djecu. Njegov djecu da je on rekao da voliš toliko! S obzirom na zaista lažni svojoj smrti postoje samo dvije mogućnosti:

    a) njegova djeca su inducted (?) i dio plana. U tom slučaju oni moraju biti zaista veliki glumci s velikim budućnost u Hollywood. Ja opravdano sumnja da!

    b) Njegov Kids nisu dio plana i doista vjerujem da je njihov tata je mrtav! Čak i ako je samo za vrijeme dok "Gras je narasla" na priču, koja je svoje klince vjeruju da je mrtva, ja ne bi više bilo koju osjećate sažaljenje za njega. On također ne bi zaslužio da bude obožavan više! Htio pljunuti na njega!

    Neka se reći da je otac od 4.

    Tom

  2. odettebennet kaže:

    ej ... je u primijetiti da se cert.says da je "informacijske, nije važeći dokument za uspostavljanje identiteta", to znači da certifikat može biti druge osobe, osim MJ?

  3. admin kaže:

    Ne, to jednostavno znači da je "kupljen" od strane nekoga kao 'informativan' kopiju valjani dokument. Samo da se koristi kao 'show-komad' (u nedostatku bolje riječi o), i da se ne smije koristiti kao stvarni Master Kopiraj. Uglavnom, svatko tko je kupio ovaj Death Certificate ne može koristiti kao dokaz vlastite ili neko elses smrti.

  4. Mjisalive1 kaže:

    MJ smrti je zaista upitno, iako sam nedavno čuo da je zlatni kovčeg koji je kupio u MJ's spomen je prazna. MJ tijelo nije bio u kovčeg!

    Mislim na ono što se sve to događa? MJ je zavaravanje svoju smrt?

    Wake up dečki .... MJ živ .... Negde ... i siguran sam da ćemo se vratiti, ali s različitim avatar ovaj put ...

    Je li sve ovo radiš za izradu slave .... ... Klirinški novac iz onih 500 milijuna dolara dugova .... Što je to?

    kad sam gledala njegove probe video .. izgledalo je jako dobro i zdrav kao dren ...

    Što je sve ovo događa? MJ je zavaravanje svoju smrt ...!

  5. melia8383 kaže:

    Tom se nad njim! Ako vam se ne sviđa Michael Jackson, zatim ostati isključeno. Možda je on to spasiti životom njegovim.

  6. Rickster kaže:

    Je li netko vidio njegov "Ghost" na CNN prošlog tjedna kada su kamere bile na Neverland? Izgledao poput sjene MJ šetnju oko .... Ha ... vjerojatno je MJ STIL živ ... ... siguran sam!

  7. feyaya kaže:

    sam vidio duh. čak sam našao na cnn.com sirovi snimak i to je bio tamo. ali ja bi se reći: Ja sam ne vjeruje u duhove i da vidim kakav stvar. ja priznajem da je to prilično jeziv iako

  8. Tom kaže:

    Melia, nisam rekao da nisam poput njega. Samo sam rekao da nisam bio veliki fan od njega. Da, imam neki njegovi CD-a, ali to je to.

    Inače, u jednu stvar sam s njim njegovu ljubav za svoju djecu. Svaki čovjek koji stvarno brine za svoju djecu je moj brat! A ja još uvijek ne mogu vjerovati da će to učiniti na njegov childrien. Čak i da ne ste vlastiti život!

    No, ponekad je teško, da ne propustite očigledna!

    Uzmi ga lako i neka ostatak u miru!

    Tom

  9. Andrea kaže:

    Slažem se s Rickster! HAHAHAHA. A Melia8383. TELLH IM! Mrzim kada ljudi dolaze ovdje da se upravo na navode da je on živ. Ako posrnuo na ovoj web stranici imate sumnje očito da nije mrtav.

  10. MakeYaGoHmm kaže:

    To mjesto mora biti uzimajući ogromne hitove, jer je teško za prijavu! Nešto smrdi na ribu u kadu oko cijele scenarij od njegove smrti navodno je bio najavljen na 25. lipnja. I've bookmarked a bit će gledanje ove stranice.

  11. MyBelovedMJ kaže:

    Postoji nešto jako krivo s tom smrću satificate. Tko je, dovraga potpisali to?

  12. bghoppy kaže:

    Mislim LaToya pronašao način da dobijete praznu kopiju jedne neovjerene DC i gdje je Proof of Death pismo?
    A zašto nema komentara od 30. lipnja o tome kako da biste dobili svoj novac natrag na pokazuje?
    I ne postoji način da ne znam šta ubio do sada. Lucky nitko ne smeta ni pitati da je bilo koji više.

    Znaš što puše me o ovoj cjelini stvar je sličnosti u MJ's life story arc, te da je Judy Garland. Dijete zvijezda napravljena da se osjećaju ružna, imala contolling roditelja, osjećao gura okolo po biz, voljen od navijača bez obzira, konstantno bori kako bi "comebacks", zlouporabu droga, i adored djecu koja idu na nakon smrti svojih roditelja da bi postao zvijezda sebe , unatoč bitching oplakivanje i kasnije u životu o tradgedy i poteškoćama slave i bogatstva, posebice na mlade dobi.
    Jedna osoba, a ne čini se da naučiti bilo koji lekcija. Ne bi trebao biti njegov dječjom čuva od pažnje? Kao što je za nju na pozornicu, imajte na umu da je u školi već film. Ali zašto je to tako teško vjerovati da je glumu. Nemojte vi misliti vješanje vanjska strana sa Liza, Elizabeth Taylor itd.. će vas naučiti nešto? Mislim da ona definitivno ima taj star kvalitetu, mada. Ja buljiti u nju i kad je ona ništa ne činiš.
    I nema nekih izgleda da daju hukati f'n strašno kako ona mora biti da sazna, odmah whenhe umre jedan roditelj ste imali nije krvi poslije svega?
    Stoga je jedini način možete pronaći ovaj čovjek i njegova obitelj pristojno je skrbnika, ako su na to, mislim.

  13. bghoppy kaže:

    Moje predviđanje: ne samo da je to štos da reinvent MJ je brand i opravdati njegov ugled, uzdizati njegov prodajni rješavanje višestrukih financijskih problema, ali je već na čelu u smjeru isporučivanju moralnu lekciju o opasnosti droge. LA DA, u Dea, Obama's car droga, Obama sebi svi imaju nešto za reći i iniciranje akcije (dont zaboraviti Tylonol panika sljedeći dan) protiv liječnika, pharam, itd., unatoč činjenici da nema uzrok smrti i ne tijela u zemlji.
    Također, nitko pitanja na činjenicu da su sve priče i izvora dolaze iz svih TMZ i video iz bilo AEG ili HollywoodTV. Od kada treba da imaju kredibilitet kao da su dani sada?
    Kako dobiti natrag svoj novac za koncerte? no riječ o da je od 30. lipnja, na sreću za AEG. Oni ne daju bilo kakve tragove na njihovoj web-stranici, koji koliko god je to da (web stranice) je u pitanju, ne postoji. To nije mogao biti jer oni namjeravaju ići sa show?

  14. Vźeroučenje kaže:

    Potražite datuma!
    Na svečanoj datum, 7/7/9.

    Čudno, zar ne?

    Ive 'bio koji dolaze ovdje od smrti.
    Kao što sam mislio, znatiželjni smrti, a ne tijela ...

  15. edenmalfoy kaže:

    The 'ghost' na CNN je vrlo jednostavno objasnio daleko, došlo je do osvjetljenja instrument na podu u kutu sobe i da je netko hodio prošlosti, ali ga nikada nije prešao pred vratima pa smo samo vidio njihove sjene.

  16. JC.LOVES.MJ kaže:

    Ive je dobio samo jedan bod.
    Novac može kupiti sve što opipljive, ako je htio pozirati njegove smrti, on ima novaca i kontakte u cilju lažne smrti i proizvesti smrti certifikat. C'mon svatko tko misli drugačije je litle glupo je concidering MJ / je u stanju učiniti wat hoće, kada hoće i kako hoće.
    JA obaviti puno vjeruju da je on alivee.
    - J

Dopust Odgovor

Morate biti prijavljeni da biste napisati komentar.