Michael Jackson το "Θάνατος" Πιστοποιητικό | Ημιτελή και Αμφίβολα

9 Ιουλίου, 2009
από admin

Michael Jackson του πιστοποιητικού θανάτου - Ατελής και Αμφίβολα

Αυτό είναι το "φαίνεται" να έχουν ένα αντίγραφο του Michael Jackson το πιστοποιητικό θανάτου.

Η ύπαρξη αυτού του εγγράφου, ωστόσο, εξακολουθεί να αδυνατεί να αποδείξει πέραν αμφιβολίας ότι «Ο βασιλιάς της ποπ» είναι πραγματικά αποθανόντος.

  1. Αυτό το πιστοποιητικό θανάτου καταλόγων η αιτία του θανάτου ως «αναβολή», που σημαίνει ότι ακόμη και μετά από δύο νεκροψίες, εξακολουθούν να είναι σε θέση να παράσχει μια απάντηση difinitive MJ για το πώς πέθανε.
  2. Αυτό το πιστοποιητικό θανάτου δεν έχει υπογραφεί από έναν ιατρό. Επιζώντων δεν μπορεί να θάψει ή άλλως πως διάθεση ενός πτώμα μέχρι ο αδειούχος ιατρός υπογράφει πιστοποιητικό θανάτου ή μόνιμο ιατρικό εξεταστή πινακίδες προσωρινής πιστοποιητικό θανάτου, αυτό είναι το δίκαιο.
  3. Αυτό το πιστοποιητικό θανάτου δεν έχει υπογραφεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση ή Επίσημη ιατροδικαστής.
  4. Μετά το πιστοποιητικό θανάτου έχει υπογραφεί, οι τοπικές αρχές, συνήθως εκδίδει πιστοποιητικό διάθεσης του παραμένει, επίσης γνωστή ως η ταφή ή αποτέφρωση άδεια. Crematories και νεκροταφεία απαιτεί αυτή τη μορφή πριν από την ταφή θα αποτεφρώ ή ενός οργανισμού. Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον MJ δεν έχει ταφεί, ενώ δεν προβλέπεται στη θέση ακόμη να το κάνουν είτε.

Θάνατος πιστοποιητικά χρησιμοποιούνται περιστασιακά σε ψεύτικο θάνατο ενός ατόμου και για την ασφάλιση της απάτης, προκειμένου να αποφύγει την επιβολή του νόμου υπάλληλοι ή ωργισμένος συγγενείς. "Επίσημη" Los Angeles County πιστοποιητικά θανάτου, για παράδειγμα, ήταν άμεσα διαθέσιμες στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για μεταξύ $ 500 και $ 1000 η κάθε μία.

Ιατρικές εξεταστές (ή ιατροδικαστών) κατάλογο η αιτία του θανάτου ως «εν αναμονή» ή ως «εν αναμονή", μέχρι περαιτέρω εργαστηριακές δοκιμές που καθορίζει την πραγματική αιτία του θανάτου. Εκτός από τις ασυνήθεις περιπτώσεις, η διάθεση που παραμένει δεν χρειάζεται να περιμένει την τελική έκθεση νεκροψίας, η οποία μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Το θέμα με την ταφή της σορού του Michael Jackson, στη συνέχεια, είναι ότι ο γιατρός και ο ιατροδικαστής δεν θα / δεν έχουν υπογράψει το πιστοποιητικό.

Το άλλο θέμα που αναφέρθηκαν φαίνεται να είναι ότι η οικογένεια Jackson διακρίνονται για το που θα θάψει Michael Jackson, Neverland ή Δάσος Lawn νεκροταφείο.

Καλιφόρνια νόμος απαγορεύει την ταφή των ανθρωπίνων παραμένει σε ιδιωτικές εκτάσεις, ως εκ τούτου είναι έξω ... Ποτέ.

Τι είναι η αναμονή μέχρι;

Πιστεύουμε ότι είναι ένα ακόμα 'stall "από το Jackson Clan, που τους επιτρέπει κάποια περισσότερο χρόνο για να συνηθίσουν να λέει φωναχτά ότι MJ acutally έχει πεθάνει.

Το μνημείο ήταν εύκολο, το τραγούδι, μιλάμε, σκούρα γυαλιά ηλίου και το κεφάλι μπροστά, αλλά να έχει πραγματικά να προχωρήσει και το στάδιο της ταφής, αλλά ... την οικογένεια πρέπει, προφανώς, να προχωρήσουμε μαζί και να τους 'ιστορία' ευθεία πριν προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση .

Ετικέτες: Μέσα Ενημέρωσης, Νέα
Καταχωρήθηκε σε Hoax Θάνατος, Μέσα Ενημέρωσης, Νέα | Σχόλια (16)

16 απαντήσεις σε "του Michael Jackson" Θάνατος "Πιστοποιητικό | Ημιτελή και Αμφίβολα"

  1. Τομ Λέει:
    μ.μ.

    Καταρχάς πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν ήταν μεγάλος θαυμαστής του MJ. Τέλος πάντων πάντα ήταν ένα πρόσωπο οικτρός μου, της οποίας η ζωή ποτέ δεν ήθελαν να αλλάξουν κατά τη δική μου. Τώρα όπως ο ίδιος έχει πεθάνει, μπορεί να έχουν βρει την ειρήνη που έψαχνε για πολύ καιρό.

    Τώρα λόγω του θανάτου του. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υπάρχει ένα πολύ απλό λόγο: Τα παιδιά. Τα παιδιά ότι ήταν να πει την αγάπη τόσο πολύ! Δεδομένου ότι πραγματικά φαλκιδεύεται δική του θανάτου, υπάρχουν μόνο δύο δυνατότητες:

    α) Τα παιδιά είναι inducted (;) και μέρος του σχεδίου. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να είναι πραγματικά μεγάλη φορέων με μεγάλο μέλλον στο Χόλιγουντ. I αμφιβολία ότι λογικά!

    β) Τα παιδιά δεν είναι μέρος του σχεδίου και πραγματικά πιστεύω ότι ο μπαμπάς τους είναι νεκρό! Ακόμη και αν είναι μόνο για ένα διάστημα μέχρι "gras έχει αυξηθεί" για την ιστορία, που έκανε τα παιδιά του, πιστεύω ότι είναι νεκρό, δεν θα αισθάνονται πλέον κάθε κρίμα γι 'αυτόν. Επίσης, δεν θα άξιζε να θαυμάζουν πια! Είχα φτύνουν για τον!

    Ας πούμε ότι είναι από τον πατέρα της 4.

    Tom

  2. odettebennet Λέει:
    μ.μ.

    Γεια σου ... έκανε και παρατηρήσετε ότι το cert.says ότι είναι "ενημερωτική, δεν αποτελεί έγκυρο έγγραφο για τη δημιουργία ταυτότητας" σημαίνει ότι το πιστοποιητικό μπορεί να είναι από άλλο πρόσωπο εκτός από MJ;

  3. admin Λέει:
    μ.μ.

    Οχι, αυτό σημαίνει απλά ότι ήταν «αγορά» από κάποιον ως «Informational 'ένα έγκυρο αντίγραφο του εγγράφου. Μόνο που πρέπει να χρησιμοποιούνται ως "show-κομμάτι» (ας μου επιτραπεί η λέξη), και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένα πραγματικό Master Copy. Ουσιαστικά, αυτός που έχει αγοράσει αυτό το πιστοποιητικό θανάτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ως απόδειξη της δικής τους ή κάποιος elses θάνατο.

  4. Mjisalive1 Λέει:
    μ.μ.

    MJ θανάτου είναι πραγματικά αμφίβολο, αν και πρόσφατα ακούσει ότι το χρυσό φέρετρο που αγοράστηκε σε MJ μνημείο της ήταν άδειο. MJ σώμα δεν ήταν σε φέρετρο!

    Θέλω να πω ό, τι είναι όλα αυτά συμβαίνει; MJ είναι faking δική του θανάτου;

    Ξύπνα ρε παιδιά .... MJ είναι ζωντανός .... Κάπου ... και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει, αλλά με διαφορετικό avatar αυτή τη φορά ...

    Έχει κάνει όλα αυτά για την δόξα .... Χρημάτων ... εκκαθάριση των εν λόγω $ 500 εκατ. ευρώ χρέη .... Τι είναι αυτό;

    όταν είδα την πρόβα βίντεο .. φαινόταν πολύ καλά και ότι είναι κατάλληλα ως βιολί ...

    Τι είναι αυτό όλα συμβαίνει; MJ faking είναι το δικό του θάνατο ...!

  5. melia8383 Λέει:

    Tom το ξεπεράσω!! Αν δεν σας αρέσουν Michael Jackson, μετά από διαμονή. Ίσως να το κάνει αυτό για να σώσει τη ζωή του.

  6. Rickster Λέει:

    Είδε κανείς το "Ghost" στο CNN την περασμένη εβδομάδα, όταν οι κάμερες ήταν στο Neverland; Έμοιαζε με σκιά του MJ τριγυρνάνε .... Εκτάρια ... ... ίσως είναι MJ Stil ζωντανός ... Είμαι σίγουρος!

  7. feyaya Λέει:

    Έχω δει το φάντασμα. i ακόμη βρεθεί το ακατέργαστο υλικό για cnn.com και ήταν εκεί. αλλά δεν θα πω είμαι πιστός σε βλέπουμε φαντάσματα και τέτοιου είδους πράγματα. Παραδέχομαι όμως ότι είναι πολύ φοβισμένος και αν

  8. Τομ Λέει:

    Melia, δεν είπα ότι δεν μου άρεσε αυτός. Μόλις μου είπε ότι δεν ήταν μια μεγάλη fan του. Ναι, κάποια δικά του CD, αλλά αυτό είναι.

    Τέλος πάντων, σε ένα πράγμα είμαι μαζί του: Η αγάπη του για τα παιδιά του. Κάθε άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά του είναι ο αδελφός μου! Και ακόμη δεν μπορώ να πιστεύω ότι θα το κάνουμε αυτό με την childrien. Ακόμα και να μην σώσει την ίδια του τη ζωή!

    Αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να μην χάσουμε το προφανές!

    Να 'σαι καλά και αφήστε τον υπόλοιπο στην ειρήνη!

    Tom

  9. Andrea Λέει:
    π.μ.

    Συμφωνώ με Rickster! HAHAHAHA. Και Melia8383. TELLH συνομιλίας! Μισώ όταν οι άνθρωποι έρχονται εδώ μόνο για να αναφέρει ότι είναι ζωντανή. Εάν σε αυτή την ιστοσελίδα stumbled προφανώς έχετε αμφιβολία ότι δεν είναι νεκρός.

  10. MakeYaGoHmm Λέει:
    π.μ.

    Η σελίδα αυτή πρέπει να είναι να HUGE hits επειδή ήταν δύσκολο να συνδεθείτε! Κάτι μυρίζει ιχθυελαίου στην μπανιέρα για το σύνολο σενάριο μετά την υποτιθέμενη θάνατος ανακοινώθηκε στις 25 Ιουνίου. Έχω σελιδοδείκτη και θα παρακολουθούν αυτή την ιστοσελίδα.

  11. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Υπάρχει κάτι πολύ κακό ότι ο θάνατος satificate. Ποιος στο διάολο που υπογράφηκε;

  12. bghoppy Λέει:
    π.μ.

    Νομίζω LaToya βρεθεί ένας τρόπος για να αποκτήσετε ένα κενό το απλό αντίγραφο της DC και εάν είναι η απόδειξη του θανάτου επιστολή;
    Και γιατί δεν σχόλιο από τον Ιούνιο του 30 σχετικά με το πώς να πάρετε πίσω τα χρήματά σας για τις παραστάσεις;
    Και δεν υπάρχει τρόπος να μην γνωρίζουν τι σκότωσα από τώρα. Ευτυχώς κανείς δεν ενοχλεί ακόμα και να ζητήσει να συμπεριληφθεί πλέον.

    Ξέρεις τι μου φυσάει μακριά για αυτό το όλο θέμα, είναι η ομοιότητα σε MJ ιστορία της ζωής του τόξου και της Judy Garland. Παιδιού αστέρια στην αισθάνονται άσχημο, είχε contolling γονείς, πιλήματα ωθείται γύρω από το biz, αγαπήθηκε από τους οπαδούς δεν το θέμα αυτό, να κάνει συνεχείς μάχες "comebacks", ναρκωτικά, και λάτρεψαν τα παιδιά που πηγαίνουν για μετά το θάνατο των γονιών τους για να γίνουν οι ίδιοι αστέρια , παρά το bitching και moaning αργότερα στη ζωή tradgedy και για τις δυσκολίες της φήμης και του πλούτου, ειδικά σε μικρή ηλικία.
    Και ένα άτομο που δεν φαίνεται να εξαγάγει διδάγματα. Δεν θα έπρεπε το παιδί του να κρατηθούν μακριά από τα φώτα; Όσο για την επί σκηνής, να έχετε κατά νου ότι έχει ήδη με την κινηματογραφική σχολή. Αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω ότι η ανάληψη δράσης. Δεν νομίζετε κρέμεται με Λίζα, Ελίζαμπεθ Τέιλορ ect. Θα σας διδάξει κάτι; Νομίζω ότι σίγουρα έχει ότι star ποιότητας, εν τούτοις. I κατά την κοιτάζεις, ακόμα και όταν είναι να μην κάνουμε τίποτα.
    Και κάποιες δεν φαίνεται να δώσει μια φρικτή f'n γιουχαΐζω πώς πρέπει να είναι να μάθουμε, σωστά whenhe πεθαίνει, ο ένας γονέας που δεν είχε αίμα σας μετά από όλα αυτά;
    Έτσι, ο μόνος τρόπος που μπορείτε να βρείτε αυτό τον άνθρωπο και την οικογένειά του αξιοπρεπούς κηδεμόνες είναι όταν είναι σε αυτό, νομίζω.

  13. bghoppy Λέει:
    π.μ.

    Η πρόβλεψή μου: δεν είναι μόνο αυτό είναι ένα κόλπο για να επανεφεύρουμε τον MJ μάρκας και διεκδικώ τη φήμη του, την ώθηση των πωλήσεων επίλυση πολλών οικονομικών προβλημάτων, αλλά είναι ήδη επικεφαλής προς την κατεύθυνση της χορήγησης ηθικό δίδαγμα για τους κινδύνους των ναρκωτικών. Η LA DA, η DEA, Obama τσάρος της τοξικομανίας, ο ίδιος ο Obama όλα έχει κάτι να πει και είναι κίνηση δράσεις (dont ξεχνάμε το Tylonol τρομάξει την επόμενη ημέρα), κατά τους γιατρούς, pharam, κτλ., παρά το γεγονός δεν υπάρχει αιτία θανάτου και δεν οργανισμό του τόπου.
    Επίσης, κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι όλες οι ιστορίες και οι πηγές προέρχονται από TMZ και όλα τα βίντεο είναι είτε από την AEG ή HollywoodTV. Από πότε έχουν γι 'αυτό η αξιοπιστία τους είναι δεδομένη όπως και τώρα;
    Πώς θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας για τις συναυλίες; δεν λέξη σχετικά ότι, από 30 Ιουνίου, ευτυχώς για AEG. Οι dont δώσει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με την ιστοσελίδα, η οποία στο βαθμό που αυτό (την ιστοσελίδα) είναι η ενδιαφερόμενη, δεν υπάρχει καθόλου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν σκοπεύουμε να προχωρήσουμε με την εκπομπή;

  14. Πίστη Λέει:

    Κοίτα την ημερομηνία!
    Η τελετουργική ημερομηνία, 7/7/9.

    Παράξενο, δεν είναι;

    Μου έρχονται εδώ, εφόσον το θάνατό του.
    Όπως σκέφτηκα, περίεργος θάνατος, και δεν σώματος ...

  15. edenmalfoy Λέει:

    Το «φάντασμα» για το CNN είναι πολύ εύκολα να εξηγηθεί μακριά? Υπήρχε φωτισμός πράξη για το λόγο στη γωνία του δωματίου και κάποιος περπατούσε παρελθόν, αλλά ποτέ δεν διασταυρώνονται μπροστά από την πόρτα, ώστε να έβλεπε μόνο τους σκιά.

  16. JC.LOVES.MJ Λέει:
    μ.μ.

    IVe έχεις μόνο ένα σημείο.
    Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν κάτι απτό, αν ήθελε να fake το θάνατό του, έχει το χρήμα και τις επαφές για να fake το θάνατό του και παράγουν ένα πιστοποιητικό θανάτου. C'mon όποιος σκέφτεται διαφορετικά είναι ένα litle ηλίθιο concidering MJ ήταν / είναι σε θέση να κάνει τι θέλει, όταν θέλει και τον τρόπο που θέλει.
    Θα κάνουμε πολλά, πιστεύω ότι είναι alivee.
    - J

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.