Michael Jackson's' Døden 'Certificate | Ufuldstændige og tvivlsomme

9 juli 2009
af admin

Michael Jackson's Death Certificate - ufuldstændig og tvivlsomme

Det er, hvad 'vises' for at være en kopi af Michael Jackson's Death Certificate.

Eksistensen af dette dokument imidlertid stadig ikke bevise uden tvivl, at »King of Pop 'er virkelig afdøde.

  1. Denne Death Certificate lister dødsårsagen som "Udskudt", hvilket betyder, at selv efter to obduktioner, er de stadig i stand til at yde en difinitive svar på, hvordan MJ døde.
  2. Denne Death Certificate er ikke underskrevet af en læge. Efterladte kan ikke begrave eller på anden måde disponere over et lig indtil en autoriseret læge underskriver en permanent dødsattesten eller en medicinsk undersøgerens underskriver en midlertidig dødsattesten, det er loven.
  3. Denne Death Certificate er ikke underskrevet af nogen retslægemyndigheden eller embedsmand.
  4. Efter dødsattest er underskrevet, de lokale myndigheder normalt udsteder en disposition af afdøde, også kendt som en begravelse eller ligbrænding tilladelse. Crematories og kirkegårde kræver denne form, før de vil brænde eller begrave et organ. Dette kan være grunden til MJ ikke er blevet begravet, med ingen planer på plads endnu at gøre det.

Dødsattester er lejlighedsvis bruges til at fake en persons død for forsikrings-svindel og til at unddrage sig de retshåndhævende myndigheder eller harmdirrende slægtninge. "Officielle" Los Angeles County dødsattester, for eksempel, var let tilgængelige i midten af 1990'erne til mellem $ 500 og $ 1,000 hver.

Læger (eller Coroners) liste dødsårsagen som "indtil" eller "udskudt" indtil videre laboratorieundersøgelser fastslå den faktiske årsag til mange dødsfald. Undtagen i usædvanlige tilfælde, disposition af resterne behøver ikke vente på den endelige obduktion rapport, der kan tage uger at gennemføre.

Spørgsmålet med nedgravning kroppen af Michael Jackson derefter, er, at lægen og retslægemyndigheden vil ikke / har ikke underskrevet hans certifikat.

De andre rapporterede problem synes at være, at Jackson-familien er splittet i spørgsmålet om, hvor at begrave Michael Jackson, Neverland eller Forest Lawn Cemetery.

Californiens lov forhindrer nedgravning af menneskelige rester på privat ejendom, derfor Neverland er ude ....

Så hvad er hold op?

Vi mener, det er endnu en 'stall' af Jackson Clan, som giver dem mere tid til at vænne sig til at sige højt, at MJ har acutally døde.

Mindesmærket var let, sang, taler, mørke solbriller og bøjede hoveder, men har rent faktisk at gå videre og fase nedgravning såvel ... familien naturligvis nødt til at få det sammen og få deres' historie 'lige inden de går den vej .

Tags: Medier, Nyheder
Posted in Hoax Døden, Medier, Nyheder | Kommentarer (27)

27 Responses til "Michael Jackson's' Døden 'Certificate | Ufuldstændige og tvivlsomme"

  1. Tom siger:

    Først må jeg indrømme, at jeg aldrig var en stor fan af MJ. Anyway han altid var en ynkelig person til mig, hvis liv har jeg aldrig ønsket at ændre mod minen. Nu da han er død kan han har fundet den fred han var på udkig efter så længe.

    Nu er du tvivl om hans død. Jeg kan ikke forstå dette. Der er en simpel grund: Hans børn. Hans børn, at han sagde at elske så meget! Da han virkelig fingerede sin egen død er der kun to muligheder:

    a) hans børn er inducted (?) og en del af planen. I dette tilfælde skal de virkelig store aktører med en stor fremtid i Hollywood. Jeg rimelig tvivl om, at!

    b) Hans Børn er ikke en del af planen, og mener virkelig, at deres far er død! Selv om det kun er for en tid, indtil "gras er vokset" på historien, at han gjorde hans børn tror han er død, jeg vil ikke føle sig mere en skam for ham. Han ville ikke have fortjent at blive beundret længere! Jeg vil spytte på ham!

    Lad det være sagt af en far til 4.

    Tom

  2. odettebennet siger:

    hey ... gjorde u varsel at cert.says, at det er "informative, ikke et gyldigt dokument til at etablere identitet" betyder det, at certifikatet kan være af en anden person end MJ?

  3. admin siger:

    Nej, det betyder blot, at det var "købt" af en person som en "Informational 'kopi af et gyldigt dokument. Må kun bruges som en "show-stykke '(i mangel af et bedre ord), og ikke at blive brugt som et virkeligt originale. Dybest set alle, der har købt dette Death Certificate kan ikke bruge den som bevis for deres egen eller nogen elses død.

  4. Mjisalive1 siger:

    MJ's død er virkelig problematisk, selv om jeg for nylig hørt, at guld kiste, der blev købt i MJ's Memorial var tom. MJ krop ikke var i kiste!

    Jeg mener, hvad sker alt dette? MJ er faking sin egen død?

    Vågn op fyre .... MJ er i live .... Andet sted ... og jeg er sikker på, at han vil vende tilbage, men med en anden avatar denne gang ...

    Er han gør alt dette for at gøre berømmelse .... Pengene ... clearing ud de $ 500 mio gæld .... Hvad er det?

    når jeg iagttog hans øvelse video .. han syntes ganske godt og passer som en violin ...

    Hvad er det alle sker der? MJ er faking sin egen død ...!

  5. melia8383 siger:

    Tom komme over det! Hvis du ikke kan lide Michael Jackson, så ophold off. Måske han gør det for at redde hans liv.

  6. Rickster siger:

    ingen, der har set hans "Ghost" på CNN i sidste uge, når kameraerne var på Neverland? Lignede en skygge af MJ spadserer rundt .... Ha ... formentlig er MJ ... stil live ... Jeg er sikker!

  7. feyaya siger:

    Jeg har set et spøgelse. jeg selv fundet den rå optagelser på cnn.com og det var der. men jeg vil ikke sige, jeg er tilhænger af at se spøgelser og den slags. Jeg indrømmer, det er ret skræmmende men

  8. Tom siger:

    Melia, jeg ikke sige, at jeg ikke kunne lide ham. Jeg har lige sagt, at jeg ikke var en stor fan af ham. Ja, jeg ejer nogle af hans cd'er, men sådan er det.

    Anyway, i en ting, jeg er med ham: Hans kærlighed til sine børn. Enhver mand, der virkelig bekymrer sig for hans børn er min bror! Og jeg kan stadig ikke tro, at han ville gøre det til hans childrien. Selv ikke for at redde sit eget liv!

    Men nogle gange er svært ikke at gå glip af den indlysende!

    Take it easy, og lad ham hvile i fred!

    Tom

  9. Andrea siger:

    Jeg er enig med Rickster! HAHAHAHA. Og Melia8383. TELLH IM! Jeg hader, når folk kommer her til kun, at han er i live. Hvis du snuble på denne hjemmeside AABENBART du er i tvivl om, at han ikke er død.

  10. MakeYaGoHmm siger:

    Dette websted skal få KÆMPE hit, fordi det var svært at logge på! Noget lugter Fishy i badekarret om hele scenariet lige siden hans påståede død blev bekendtgjort den 25 juni. Jeg har bogmærkede og vil holde øje med dette websted.

  11. MyBelovedMJ siger:

    Der er noget meget galt med, at døden satificate. Hvem fanden underskrevet det?

  12. bghoppy siger:

    Jeg tror, LaToya fundet en måde at få en blank kopi af en ikke-bekræftet DC og hvor er den Bevis for Døden brev?
    Og hvorfor ikke kommentere siden 30 juni om, hvordan du kan få dine penge tilbage for de viser?
    Og der er ingen måde, de ikke ved, hvad der slog ham ihjel nu. Lucky ingen endnu generer at anmode om, at mere.

    Du ved, hvad der blæser mig væk omkring hele denne ting, er ligheden i MJ's liv story arc, og at af Judy Garland. Barn stjerner fremstillet til at føle sig grim, havde contolling forældre, filt skubbet rundt af biz, elsket af fans uanset hvad, konstant kæmper for at gøre "comebacks", stofmisbrug, og adored børn, der går på efter deres forældres død for at blive stjerner selv på trods af de bitching og moaning senere i livet om tradgedy og prøvelser af berømmelse og rigdom, især i en ung alder.
    Og ikke en person ser ud til at lære noget lektioner. Bør ikke hans kid's skal holdes ude af søgelyset? Med hensyn til hende på scenen, huske på, hun har været til Filmskole allerede. Men hvorfor er det så svært at tro hun handler. Må ikke du tror, der hænger ud med Liza, Elizabeth Taylor ECT. vil lære dig noget? Jeg synes, at hun absolut ikke have, at stjernet kvalitet, tho. Jeg stirre på hende, selv når hun ikke at gøre noget.
    Og nej nogle synes at give en hujen hvordan f'n frygtelig det må være at finde ud af, højre whenhe dør, den ene forælder, du havde ikke blodet, efter at alle?
    Så den eneste måde du kan finde denne mand og hans familie anstændigt vogtere er, når de er i på det, tror jeg.

  13. bghoppy siger:

    Min forudsigelse: Ikke alene er det et stunt at opfinde MJ mærke og forsvare hans omdømme, øge sit salg løse flere finansielle problemer, men det er allerede ledes i retning af realiseringen af en moralsk lære om farerne ved narkotika. LA DA, DEA, Obama's Drug Czar, Obama selv alle har noget at sige og er indledningsforordningen aktioner (dont glemme Tylonol skræmme den næste dag) mod læger, pharam, ECT, på trods af der ikke er nogen dødsårsag og ingen organ i stedet.
    Også, ingen sætter spørgsmålstegn ved, at alle historier og kilder kommer fra TMZ og alle videoen er enten fra AEG eller HollywoodTV. Siden hvornår har de troværdighed ligesom de får nu?
    Hvordan får du dine penge tilbage til koncerter? ingen ord om, at der siden juni 30, heldigvis for AEG. De dont give noget fingerpeg om deres web-site, som så vidt, at (hjemmesiden) er bekymret over, findes ikke på alle. Det kunne ikke være, fordi de har til hensigt at gå videre med showet?

  14. Troen siger:

    Look datoen!
    Den ceremonielle dato 7/7/9.

    Mærkeligt, ikke?

    Jeg har kommet her siden hans død.
    Ligesom jeg troede, nysgerrig død, og ingen krop ...

  15. edenmalfoy siger:

    Den "ghost 'på CNN er meget let forklares, og der var en belysning instrument på gulvet i hjørnet af, at rum og nogen gik tidligere, men aldrig krydses foran døren, så vi kun har set deres skygge.

  16. JC.LOVES.MJ siger:

    Ive kun fik et point.
    Penge kan købe noget håndgribeligt, hvis han ønskede at fake sin død, han har penge og kontakter med henblik på at fake sin død og producere en dødsattest. C'mon enhver, der mener det modsatte er et litle dum concidering MJ var / er i stand til at gøre wat han ønsker, når han ønsker, og hvordan han ønsker.
    Jeg har meget tror, at han er alivee.
    - J

  17. Mojofi siger:

    Guys selvom jeg føler MJ stadig er i live, min eneste bekymring er, der vil hans mor foregive, at hendes søn er død, eller han gør hans familie virkelig belive han var død? Tænk over det.

  18. JC.LOVES.MJ siger:

    Mojofi: wat præcis mener du?

  19. Sosh siger:

    Til BgHoppy:

    kan du læse alt om billetten tilbagebetaling på http://www.michaeljacksonlive.com

    Dette er webstedet fra AEG, hvor de forsøger at veksle din værdiløse billetter til collecter billetter. Det har været der for omkring en uge.

    Naturligvis AEG reagerede ikke direkte. De første havde til workout en perfekt marketing kampagne.

  20. Goldie Says:

    Jeg ved, at han er i live, og det er ikke fordi jeg dont vil belive han er død, men jeg mener blot, det

  21. Mojofi siger:

    ***-JC.LOVES.MJ -***

    Hvad jeg mente var, at jeg ikke tror, MJ's mor vil handle gerne MJ er død, hvis han ikke er, men samtidig vil jeg tror, han er i live og har det godt.

    Vi er nødt til at være forsigtige, som vi holder taler om dette.

    Nogen bør forsøge at få fakta om dette emne, da der ikke er en på TV siger noget andet.

    Am knuste hjerter virkelig og jeg har cryied for meget nu jeg bare føler han bør hvile hans krop .

  22. Yes555 siger:

    Den dødsattest offentliggjort af TMZ er ikke en bekræftet kopi, det er en certificeret informational kopi. "INFORMATIVE, ikke et gyldigt dokument AT ETABLERE identitet" er prægede hele ansigtet af kopien. En bekræftet kopi, men kan bruges til at fastslå identiteten af den person, der er navngivet i certifikatet.

    Trods rapporter Michael Jackson krop er på Forest Lawn i Hollywood Hills, TMZ siger det ikke er der. Men om den attest, navnet på begravelse etableringsret Forest Lawn. Hvad giver?

  23. supermom75 siger:

    de kan ikke engang stikke ham eller kremere ham så hvor er han død certifikat skal være underskrevet af en juridisk læge som også dr.murry var ikke i den tilstand af Cali lol så videre med at finde ud af, hvorfor latoya var vidne om dette, men ikke Jermaine han ryggen knogle komme latoya og Michael var aldrig tæt forvirrende huh

  24. MyBelovedMJ siger:

    Mojofi. Michael `s mor dosent synes at være griving, ingen af dem dosen` t. mabye de forsøger, men jeg er ikke køber det

  25. bghoppy siger:

    Sosh, at link fortæller dig, hvis du vil have dine penge tilbage, efter 1 juli gå til http://www.michealjacksonlive.com, men du kun gå helt tilbage til det samme brev. Og er jeg den eneste, der konstaterer, at billetten udveksling program BS? Du burde få billetten OG dine penge tilbage. Gribbe!

  26. supermom75 siger:

    Jeg tror, AEG er scamming Michael og har været i år, og presser ham sammen med medierne og grådige ppl Jeg tror, de var tryin til distroy Michael bringe ham ned dette er, hvordan jeg føler

  27. JC.LOVES.MJ siger:

    @ Mojofi;

    Jeg tror, at kroppen skal være i ro når dens bevist, at der er et organ.

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Kopi beskyttet af chetan 's WP-CopyProtect.