Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

Уз вест да је 'Кинг оф Поп "Мицхаел Јацксон умину бы цардиац хапссење на јуни 25тх, неколико теорија су се појавили, поготово са Интернет вести извјештаја пропитивање зашто његов лични лекар је био са певачица у својој кући, али нису у могућности да му помогну и зашто извјештаја од смрти певач узео тако дуго за потврду.

Гужве на УЦЛА Медицински Центар за смрт Мицхаел Јацксон

Рани теоријама постед форумима на интернету укључивало је предлог да се Мицхаел Јацксон је имао лажни смрти и поцкетед новац од његове надолазеће цомебацка наступи решити његове финансијске тешкоће које се процењује на више од УС $ 200 милиона.

Поруке на дигиталспы и гласи: «Милиони реализује у дуговима и да он не може испоручити на 50 харпун цомебацк турнеја, па он факес његове смрти, преузима нови идентитет (што је он био тежак за постићи много година) и нестаје?"

Један од објављивања на Туиттер предложио да се оригинални интернет звезда извештај који је умро имао је криво, али да је "тајно" убијен јер је "медијски бандуагон" је већ изашао из контроле.

Тврди да је певач'с разграђених тело је нађена на његов ранч Неверланд фасцикл и да је узео његово место циркулисан четири године, али је настао из прича хумореска на сатиричан сите лук.

Ту је и спекулације да је можда починио самоубиство, а прича о 'кардиолошка хапшење' је чиста измишљотина, како би се очувала његова достојанства.

Или можда баш као и Елвис, он је имао довољно свога дуга, оптужбе, недостатак приватности и грозничаво распоред и узео предност од планирати напор то 'фази' његове смрти, како би за њега да започне нови живот.

Где год си Мицхаел Јацксон, желимо Вам добро и сигурно не постоји порицце да сте и увек ће бити 'Тхе Кинг оф Поп ".

Коментари су затворени.

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац