Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

Ar ziņām, ka "King of Pop" Michael Jackson pagājis prom ar sirdsdarbības apstāšanās gada 25. vairākas konspirācija teorijām ir aktuāli, it īpaši ar interneta ziņu nopratināšanā, kāpēc viņa personas ārsts bija ar dziedātājs viņa mājām, bet nespēj palīdzēt viņam un kāpēc ziņojumi dziedātāja nāves ieņēma tik ilgi, lai apstiprinātu.

Pūļus pie UCLA Medical Center for nāves Michael Jackson

Early teorijas ievietoti interneta forumos iekļauts ierosinājumu, ka Michael Jackson bija faked viņa nāvi un pocketed naudu no viņa upcoming atriebība izrādes risināt savas finansiālās grūtības, kas tiek lēsts, ka ir vairāk nekā $ 200 miljonus.

Ziņu digitalspy šādi: "Miljoniem parāda un saprot, ka viņš nevar izpildīt 50 GIG atriebība ceļojums, tāpēc viņš viltojumu viņa nāves, kādu jaunu identitāti (kas viņš ir cenšas sasniegt daudzus gadus) un pazūd?"

Viens ievietošanas čivināt norādīja, ka sākotnējā internets ziņo, ka zvaigzne bija miris bija nepareizi, bet, ka viņš ir "covertly" nogalināts tādēļ, ka "mediju bandwagon" jau bija ieguvuši no kontroles.

Apgalvo, ka dziedātājs ir sadala ķermeņa tika atrasti viņa Neverland sēta un ka viltvārdis bija viņa vietā izplata pirms četriem gadiem, bet cēlušies no šmaukšana stāsts par satīrisks vietnes palīdzību Sīpoli.

Pastāv arī spekulācijas, ka viņš, iespējams, izdarījušas pašnāvību un stāsts par "sirdsdarbības apstāšanās" bija tīra ražošana, lai saglabātu viņa cieņu.

Vai varbūt gluži kā Elvis, viņš bija pietiekami viņa parāds, apsūdzības, nav privātās dzīves un drudžains grafiku un izmantoja par mastermind pūles, lai "posmā" viņa nāves, lai viņš varētu sākt jaunu dzīvi.

Ja esat Michael Jackson, mēs gribam jums labi, un ir, protams, ne noliegt, ka jums ir un vienmēr būs "The King of Pop".

Komentāri ir slēgts.

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash