Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Med nyheten om at "King of Pop" Michael Jackson døde av CARDIAC arrest på 25 juni, flere konspirasjon teorier har kommet, spesielt med Internett nyheter avhør hvorfor hans personlige lege hadde vært med sanger til hans hjem, men kan ikke hjelpe ham og hvorfor rapporter av vokalist død tok så lang tid å bekrefte.

Folkemengder ved UCLA Medical Center for død av Michael Jackson

Tidlige teorier lagt ut på internett fora, inkludert forslaget at Michael Jackson hadde forfalsket sin død og pocketed pengene fra hans kommende comeback forestillinger å løse sine økonomiske problemer som er beregnet til mer enn USD 200 millioner.

En melding på digitalspy lese: "millioner i gjeld og innser at han ikke kan levere på en 50 gig comeback tur, så han finter hans død, antar en ny identitet (som han har blitt prøver å oppnå i mange år) og forsvinner?

Et innlegg på Twitter antydet at den opprinnelige internett rapporten at stjernen var død hadde vært feil, men at han hadde vært "covertly" drept fordi en "media bandwagon" hadde allerede kom ut av kontroll.

Påstander om at sangeren er decomposed kroppen var funnet på hans Neverland ranch og at en bedrager hadde tatt hans plass sirkulert fire år siden, men kommer fra en falsk historie om satirisk nettstedet The Onion.

Det er også spekulasjoner om at han kanskje begått selvmord og historien om "CARDIAC arrest var en ren fabrikasjon for å bevare sin verdighet.

Eller kanskje akkurat som Elvis, han hadde fått nok av sin gjeld, beskyldninger, mangel på personvern og hektisk timeplan og tok fordel av en mastermind innsats til "scenen" hans død for ham å starte et nytt liv.

Uansett hvor du er Michael Jackson, vi ønsker deg vel, og det er absolutt ikke benektes at du er og alltid vil være "The King of Pop".

Kommentarer er stengt.

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash