Michael Jackson Hoax Death

Je King of Pop zares mrtev?

Z novicami, da je 'King of Pop' Michael Jackson je umrl z srčnega zastoja na 25. junij, več so se pojavile teorije zarote, predvsem z internetom novice spraševanja zakaj njegov osebni zdravnik je bil s pevko na svoj dom, a ne morejo mu pomagati in zakaj poročila pevca smrti je tako dolgo, da jo potrdite.

Množic na UCLA Medical Center za smrt Michael Jackson

Zgodnje teorije objavljeni na internetnih forumih, vključenih v predlog, da Michael Jackson je ponarejanje smrti in pocketed denarja od svojih bližnjih povračilo predstave za reševanje svojih finančnih težav, ki so ocenjene na več kot US $ 200 milijonov.

Sporočilo o digitalspy glasi: "Milijoni v dolžniške in se zaveda, da ne more dostaviti na 50 HARPUN povračilo turnejo, zato je ponaredkov smrti, prevzame novo identiteto (ki mu je bila poskušajo doseči več let) in izginejo?"

Ena objavljate na Cvrkutati predlaga, da prvotni interneta poroča, da je star je bil mrtev je narobe, ampak da je bil "covertly" ubil, ker je "medijih bandwagon" že prišel izpod nadzora.

Trdi, da je pevec v telesu razgradi je bilo na svojem ranču Neverland in da Samozvanac vzel njegovo mesto razposlani pred štirimi leti, vendar je izvirala iz Humoreska zgodbo o satiričnem site Onion.

Obstajajo tudi špekulacije, da je nemara samomor in zgodba 'srčnega zastoja "je čista izmišljotina, da bi ohranili njegovo dostojanstvo.

Ali pa morda samo kot Elvis, je imela dovolj svojega dolga, obtožbe, pomanjkanje zasebnosti in Grozničav razpored in izkoristilo a Upravljam prizadevanje za "stopnjo" njegovi smrti, da bi ga začeli novo življenje.

Wherever you are Michael Jackson, vam želimo dobro in je prav gotovo ne zanikati, da ste in vedno bo 'The King of Pop.

Komentarji so zaprti.

Tema, ki jih zagotavljajo: Wordpress tema - Prva Cash