Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

Se zprávou, že je 'král Pop' Michael Jackson zemřel na srdeční zástavu do 25. června, některé konspirační teorie se objevila, a to zejména s internetovým zpravodajské výslechu, proč jeho osobní lékař byl se zpěvačkou na svůj domov, ale nedokáže mu pomoci, a proč zprávy o smrti zpěvačky trvalo tak dlouho na potvrzení.

Crowds na UCLA Medical Center k smrti Michael Jackson

Rané teorie jsou zveřejněny na internetových fórech, patřilo tvrzení, že Michael Jackson musel zfalšoval jeho smrti a přivlastnil peníze z jeho nadcházející comeback představení vyřešit své finanční potíže, které se odhadují na více než 200 milionů amerických dolarů.

A zprávy o digitalspy takto: "Miliony do dluhů a je si vědom, že nemůže dodat na 50 koncertu Comeback turné, takže padělků jeho smrti, se předpokládá novou identitu (jíž se snaží dosáhnout na mnoho let) a zmizí?"

Jeden vysílání na štěbetat naznačil, že původní internetovou zprávu, že se hvězda byl mrtvý byl špatný, ale že byl "skrytě" zabil, protože "mediální rozjetého vlaku" se již dostala mimo kontrolu.

Tvrdí, že zpěvák je decomposed tělo bylo nalezeno na jeho ranči Nezemi a že podvodník si vzal jeho místo Rozesílaná čtyřmi lety, ale pochází z vtip příběh o satirický stránky cibule.

K dispozici je také spekulace, že zřejmě spáchal sebevraždu a příběh 'srdeční zástava' byla čistá výroba, aby byla zachována jeho důstojnost.

Nebo možná, stejně jako Elvis, měl dost svých dluhů, obvinění, nedostatek soukromí a hektický harmonogram a využili jeden génius snaze 'stage' jeho smrti, aby mu začít nový život.

Všude tam, kde jste Michael Jackson, přejeme Vám dobře, a je jistě nelze popřít, že jste a vždy bude 'Král Pop'.

Komentáře jsou uzavřeny.

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash