Michael Jackson Hoax Ölüm

Gerçekten ölü King of pop mu?

Haber grubu olan 'Kral Pop' Michael Jackson ve uzak Cardiac Tutuklama geçti Haziran 25th, çeşitli komplo teorileri, İnternet haber özellikle nedenle kişisel doktor onun evde şarkıcı ancak Unable olmuştur ona yardım etmek için sorgulama raporları ortaya çıktı ve neden şarkıcının ölüm raporları onaylamak için bu kadar uzun sürdü.

Crowds UCLA Tıp Merkezi Michael Jackson ölümü at

Erken teorileri İnternet forumlarında bu öneriyi Michael Jackson onun yaklaşan dönüş performansları da $ 'ın 200 milyon daha fazla olduğu tahmin vardır onun mali zorluklar çözmek için ölümü ve cebe para sahte vardı dahil yayınlanmıştır.

Digitalspy okumak bir mesaj: "borcu Milyonlarca ve 50 iş dönüş turunda da teslim edemez realises, böylece, ölümü fakes yeni bir kimlik varsayar (o yıllar için elde etmek için) ile çalışıyor ve kaybolur?"

Bir heyecan üzerinde ilanıyla, orijinal İnternet rapor yıldızı olarak yanlış vardı ölmüştü ancak önerilen ki "gizlice" öldürdü olduğunu, çünkü bir "medya çoğunluk partisi" zaten kontrolden çıktı vardı.

Talepler bu şarkıcının çürümüş vücut kendi Neverland ahır ve bulunamadı olduğunu bir dolandırıcı onun yerini almıştı, dört yıl önce dağıtılır ancak hiciv sitesinde bir dolandırma hikayesi The Soğan kaynaklanan.

Ayrıca spekülasyon olduğunu belki intihar ve 'bir hikaye taahhüt kalp tutuklama' bir saf imalat için kendi onuru korumak oldu.

Elvis Veya belki de olduğu gibi, o kadar yaptığı borç, suçlamaları, gizlilik ve yoğun program eksikliği vardı ve bir beyin çabalarının 'için sahne onun için sırada ölümüne yeni bir hayata başlamak için yararlandı vardı.

Nerede Michael Jackson vardır, size iyi isteyen var kesinlikle hayır bu ve her zaman 'olacak inkar edilen Kral Pop'.

Yorumlar kapalıdır.

Tema Sağlayan: Wordpress Tema - İlk Nakit