Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

Amb la notícia de que el "rei del pop" Michael Jackson va morir per aturada cardíaca el 25 de juny, diverses teories de conspiració han sorgit, sobretot amb els informes de notícies d'Internet qüestionar per què el seu metge personal havien estat amb la cantant a casa seva però no pot ajudar a i per què els informes de la mort de la cantant va prendre tant de temps per confirmar.

Multitudes en UCLA Medical Center de la mort de Michael Jackson

Principis de les teories publicada en els fòrums d'Internet va incloure el suggeriment que Michael Jackson havia simulat la seva mort i embossat els diners del seu proper retorn a resoldre les seves actuacions dificultats financeres que s'estimen en més de 200 milions de dòlars EUA.

Un missatge a digitalspy dir: "Milions del deute i s'adona que no pot complir amb un 50 concert gira tornada, per la qual cosa les falsificacions de la seva mort, assumeix una nova identitat (que ha estat intentant aconseguir des de fa molts anys) i desapareix?"

Una publicació en Twitter va suggerir que l'informe original d'Internet que l'estrella havia mort s'havia equivocat, però que havia estat "encoberta" perquè van matar a un "mitjà tren" ja va sortir de control.

Afirma que el cos descompost del cantant s'havia trobat en el seu ranxo Neverland i un impostor que ha pres el seu lloc va distribuir fa quatre anys, però el seu origen en una falsa història sobre el lloc satíric La Ceba.

També existeix l'especulació que potser es va suïcidar i la història de «aturada cardíaca» va ser una pura invenció, amb la finalitat de preservar la seva dignitat.

O potser igual que Elvis, que havia tingut prou del seu deute, les acusacions, la manca de privacitat i agitat horari i va prendre avantatge d'un cervell esforç per «fase» de la seva mort perquè ell per iniciar una nova vida.

Siguis on siguis Michael Jackson, li desitgem el bé i certament no hi ha dubte que vostè és i sempre serà 'El Rei del Pop'.

Comments are closed.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu