Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Met het nieuws dat de 'King of Pop' Michael Jackson heengegaan door Hartstilstand op 25 jun, diverse complot theorieën opgedoken, vooral met Internet nieuws verslagen vragen waarom zijn persoonlijke arts had met de zanger op zijn huis, maar niet in staat om hem te helpen en waarom de rapporten van de zanger de dood zo lang geduurd heeft om te bevestigen.

Drukte aan de UCLA Medisch Centrum voor de dood van Michael Jackson

Vroege theorieën op internet forums ook de suggestie dat Michael Jackson had vervalst zijn dood en gepot geld van zijn aanstaande comeback prestaties bij het oplossen van zijn financiële problemen die worden geschat op meer dan US $ 200 miljoen.

Een bericht op digitalspy lezen: "Miljoenen mensen in de schulden en beseft dat hij niet kan leveren op een 50 gig comeback tour, dus hij namaakgoederen zijn dood, neemt een nieuwe identiteit (die hij al proberen te bereiken voor vele jaren) en verdwijnt?"

Een posting op Twitter stelde dat de oorspronkelijke internet verslag dat de ster was dood was verkeerd, maar dat hij was "heimelijk" gedood omdat er een "media-vrachtwagen met orkest" was al uit de hand.

Beweert dat de zanger de ontleed lichaam was gevonden op zijn ranch Neverland en dat een bedrieger had genomen zijn plaats verspreid vier jaar geleden, maar afkomstig uit een spoofbericht verhaal over de satirische website The Onion.

Er is ook speculatie dat hij misschien wel zelfmoord pleegde en het verhaal van 'hartstilstand' was een pure fabricage met het oog op behoud van zijn waardigheid.

Of misschien net als Elvis, hij had genoeg van zijn schuld, verwijten, gebrek aan privacy en hectische schema en profiteerde van een brein inspanning om 'fase' zijn dood om hem een nieuw leven te beginnen.

Waar je ook Michael Jackson zijn, wensen wij u goed en er is zeker niet te ontkennen dat je bent en altijd zal zijn "The King of Pop '.

Reacties zijn gesloten.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash