Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Με την είδηση ότι ο «βασιλιάς της ποπ" Michael Jackson πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις 25 Ιουνίου, πολλές θεωρίες συνομωσίας έχουν προκύψει, κυρίως με το Internet επικαιρότητας αμφισβήτηση την προσωπική του γιατρό γιατί είχε με τον τραγουδιστή στην κατοικία του, αλλά αδυνατεί να τον βοηθήσει και γιατί οι αναφορές για το θάνατο του τραγουδιστή πήρε τόσο καιρό για να επιβεβαιώσετε.

Πλήθη στο UCLA Ιατρικό Κέντρο για το θάνατο του Michael Jackson

Πρόωρη θεωρίες που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο φόρουμ περιείχε την πρόταση που είχε φαλκιδεύεται Michael Jackson και τον θάνατο του pocketed χρήματα από την επικείμενη επιστροφή των επιδόσεων για την επίλυση των οικονομικών δυσκολιών τις οποίες εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από US $ 200 εκατ. ευρώ.

Ένα μήνυμα για digitalspy έχει ως εξής: "Εκατομμύρια του χρέους και αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να παραδώσει στις 50 GIG επιστροφή περιοδεία, έτσι απομίμησης το θάνατό του, αποκτά μια νέα ταυτότητα (η οποία προσπαθεί να επιτύχει εδώ και πολλά χρόνια) και εξαφανίζεται;"

Ένα για την απόσπαση Twitter πρότεινε ότι η αρχική έκθεσή του διαδικτύου ότι το αστέρι ήταν νεκρός ήταν λάθος, αλλά ότι ήταν "μυστικά" σκότωσε γιατί ένα "media bandwagon" είχε ήδη έχεις εκτός ελέγχου.

Οι ισχυρισμοί ότι η τραγουδίστρια της αποσυντεθειμένες σώματος είχαν βρεθεί στο ράντσο του Neverland και ότι ένας αγύρτης είχε ληφθεί τον τόπο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά προερχόταν από μια ιστορία σχετικά με την κοροϊδία σατιρικό site το κρεμμύδι.

Υπάρχει επίσης εικασίες ότι ίσως αυτοκτόνησε και την ιστορία του "καρδιακή ανακοπή» ήταν μια καθαρή παραγωγή, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του.

Ή ίσως ακριβώς όπως Elvis, είχε αρκετά από το χρέος του, τις κατηγορίες, η έλλειψη της ιδιωτικής ζωής και έντονους χρονοδιάγραμμα και πήρε πλεονέκτημα της Mastermind προσπάθεια για να το "στάδιο" το θάνατό του, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Όπου κι αν είναι Michael Jackson, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και είναι σίγουρα δεν αρνείται ότι θα είναι και πάντα θα είναι «Ο βασιλιάς της ποπ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές