Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Mis uudiseid, et "King of Pop" Michael Jackson suri teel Südame vahistamise 25. juuni, mitu vandenõu teooriad on tekkinud, eelkõige Interneti uudised küsitlemise, miks tema isiklik arst oli koos laulja oma kodus ei saa teda aidata ja miks aruanded laulja surma läks nii kaua, et kinnitada.

Rahvahulgaga UCLA Medical Center for surma Michael Jackson

Early teooriate ülespandud Interneti foorumid, sisaldas ettepanekut, et Michael Jackson oli Olevad tema surma ja pussitettu raha oma tulemas COMEBACK etendused lahendada tema rahalisi raskusi, mis hinnangute kohaselt rohkem kui $ 200 miljonit.

Sõnum digitalspy loe: "Miljonid võlainstrumentidega ja mõistab, et ta ei saa täita 50 GIG COMEBACK tour, et ta võltskaupadest tema surma endale uue identiteedi (mida ta on püüdnud saavutada mitu aastat) ja kaob?"

Üks lähetamise kohta vidistama soovitas, et esialgne internet raportis, et star oli surnud oli valesti, aga et ta oli olnud "varjatult" hukkus, sest "meediateenuste Soittokunnan vagunid" oli juba väljub kontrolli alt.

Väidab, et laulja on lagunenud keha oli leitud tema Neverland Ranch ning et isehakanu oli tema levitas neli aastat tagasi, kuid pärineb Pelleily lugu on satiiriline saidiga Sibul.

On ka spekulatsioon, et ta võib-olla sooritanud enesetapu ja lugu "südame vahistamine oli puhas fabrication et säilitada oma väärikus.

Või ehk just nagu Elvis, ta oli olnud piisavalt oma võlga, süüdistusi, puuduvad privaatsust ja hektisessä kava ja sai kasu on peaideoloog jõupingutusi "stage oma surma, et ta alustada uut elu.

Kui teil on Michael Jackson, tahame teid hästi ja seal on kindlasti eitada, et teil on ja jäävad "The King of Pop".

Kommentaarid on suletud.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha