Майкл Джексон обман смерті

Чи є король поп-музика дійсно мертвий?

Майкл Джексон хвиль для вболівальників на його підсумкової прес-конференції у березні 2009 року.

Там, схоже, так багато суперечливих оповідань відносно істинного положення Майкл Джексон здоров'я до його смерті в четвер 25 червня. Це добре відомий факт, що Джексон був після виснажливого графіка в рамках підготовки до його більш очікуваним "Це його поїздки в лондонському O2 Арена.

Після оголошення про концерти, попит на квитки виявився величезним, і в остаточному підсумку запуск був продовжений до 50 концертів, з сотнями тисяч квитків продано. Терміни були протягом кількох місяців, починаючи з початку липня і розтягування і в 2010 рік. Перші чотири дати були пізніше відкладена, нібито тому, що співачка необхідно більше часу на генеральні репетиції в залі. Ряд людей, близьких до співачці висловив сумнів в тому, він зможе стащіть так багато концертів.

У ході підготовки до Лондонської спектаклі, Джексон довелося пройти п'ять годин фізичного огляду. AEG Live головний виконавчий Ренді Філліпс заявив в березні, що р-н Джексон був "прийнятий з пролетів квітів." Г-н Джексон угоди з AEG Live, що належить Денвер мільярдера Філа Anschutz, включає можливість продовжити концерт серії ще в світі широкий тур протягом трьох або більше років. Всі кажуть туру могла б йому $ 400 мільйонів.

Хоча репетиції на екскурсію, повідомляє приступив до поверхні, що Джексон був залежним від декількох 'знеболюючу ". 10 години на день репетиції, депресії та масових кількостях тиску на" виконати "в оптимальному рівні намалювали картину, яка ймовірно Джексон 'upped анти "і в значній мірі залежать від цих лікарських засобів для того, щоб" одержати через кожен день ".

Є повідомлення з інших джерел, які були присутні на концерті Репетиції, які створюють враження, що немає жодних ознак втоми або будь-яких проблем зі здоров'ям до Jacksons смерті.

"Він був роботу, встановивши, наприклад, контроль за хореографію, ногами і прикладом беручи імена", сказав Джонні Касуелл, президент CenterStaging Инк Музичні твори, а Бербенк звукової сцени, де Джексон репетирували до кінця травня. "Він був готовий до удару кожен з води. Це буде найбільший феєрія, розважальні видовища ніколи. "

В ніч до того, як він помер, його репетиції пішли в рано вранці в четвер вранці. "Він був великим і великим енергії. Він не співає на повному рівні, але вона була чудовою, як завжди, "Ед Алонсо заявив, концерт волшебника / комедійний найнятих Джексона. "Він навіть не скористатися моментом і захопити пляшку води або відпочити. Він пішов з одного номера на інший. 'Давайте робити це знову ". Він хотів подивитися на реквізит для 'Триллер' номер, гігантського павука. Він був танцювати, співати, жартувати з екіпажем. Якщо він має який-небудь біль або більше, ніхто не знав про нього в ту ніч ".

Інші суперечливі повідомлення розповідають набагато темніше історія. "Гардіан" в Сем Джонс доповіді про Джексон в останні години життя.

'В 10 вечора в середу Майкл Джексон прибув на 20,000 місць Стейплс Центру арені в центрі Лос-Анджелеса в репетирують для повернення туру, що він не буде жити, щоб почати.

Його група, бек-вокалістки та танцівниці були зберігатися очікування протягом трьох годин, щоб пройти через шоу, яке було покликане regild його корону, як король поп. Вони побачили тонкий, млявий і сонний цифра прийняти етап.

Незважаючи на свою слабість, і все більше зникає схожість з енергійним шоуменів йому було два десятиліття тому, Джексон практикується до пізньої ночі. Якщо він був надзвичайно жорстокого або розстроєні, присутніх на Стейплс Центру кажуть, що вони не бачили його підписати ".

Що всі ці спекуляції на увазі, Майкл Джексон, можливо, ніколи не робити які-небудь з цих концертів. Він, в конце концов перенести них, що також дав палива у вогонь, що його здоров'я "був винен. Якщо ми думаємо про неї на хвилину, якщо Майкл Джексон помер у 'серце', не маючи цих концертах було заплановано, в виснажливій репетиції, і тиск на 'тримати форму', не буде нам всім буде дуже підозріло? Якщо у нього не було роботи так складно "на репетиціях, то чому тоді ми вважаємо, що він просто впав мертвим на молодого 50-річного віку, не раніше історії хвороби серця?

На концерти заплановані в Лондоні був ідеальний спосіб підкреслити увагу на Майкла Джексона, з тим щоб змусити нас повірити, що вони були причиною його безвременно кончини. Засоби масової інформації, вболівальники і в світі все дуже швидко вважати, тому у нього був серцевий напад. Знову завіса була draped над нашими очима, і ми бачимо тільки те, що вони хочуть нас бачити. Історія тільки здається занадто налагодження та "репетирували", як це було, щоб бути правдоподібною. Це майже теж зручно, що як тільки Майкл Джексон знову почали репетирувати, він почав приймати більш наркотиків, працювала занадто жорсткий і серцевий напад.

Те, що ми всі забуваємо, що Ось що він робив все своє життя! Якщо ви вважаєте, що heresay, ви також вважаємо, що він також брав ліки всю свою жизнь. Чому зараз визначальним фактором в його смерті? Якщо стрес і вживання наркотиків було зіграти величезну роль в його смерті, то він би не загинули в ході судового розгляду дитячого секс зловживання у 2005 році? Це повинна була бути надзвичайно стресовій для нього час. Набагато більш стресової, пригнічує і оподаткування на його здоров'ї, ніж підготовка до вистави якого є те, що, ймовірно, буде другим в його характері.

  1. Happytomato Саїд,

    Що стосується його bankrupty: це було сказано кілька разів.
    У квітні 2009 року Грейс Rwaramba (колишня nany його дітей) говорить, що їй довелося купити кулі в Парижі в день народження Майкла Джексона, оскільки не було грошей.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    У цьому ТБ документальний фільм, ми можемо побачити, що Майкл Джексон, як видається, дійсно розбив.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Були також телевізійний документальний фільм про його останньому
    Так чи інакше, але я дивився документальний фільм з обережність, оскільки ми бачимо, Віктор Gudieguez (який був успішно позов в Каліфорнії по співака за наклеп характеру відносно деяких із тверджень, представлених в його книзі)

    Я думаю, що останній місяць за останні Майкл Джексон, король поп-музика була справді сумно

    Я прочитав somothing також більш печально:
    Майкла Джексона мама була цікава про грошової готівки, вона зв'язалася Rwaramba, щоб з'ясувати, де він залишив гроші навколо будинку. Майкл Джексон колишній нянюшка сказала їй, щоб перевірити під килим, і в сміттєвих мішках.

    Існує також те дивно, що я читав. Майкл Джексон передбачив його смерть у своїй пісні: Morphine, де я говорив про Demerol
    Це посилання МЮ про смерть
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Діпак Чопра-вес-в-о-Майкл Джексон-наркоманії
    У morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    Додаткова інформація про пісню
    Подивіться, будь ласка, те, що я знайшов про останніх чуток про МЮ смерті
    RST, що Джексон був, для цілей страхування, пройшли суворий п'ять годин медичного що участь майже 50 окремих випробувань. По-друге, це звільнення у четвер в одно-і з половиною хвилини кліп пісня і танець, що звичайні Джексон був виконуватися два дні до його смерті. Хоча деякі думки він здавався трохи запихавшійся, він подивився різким і назад на певний етап достоин-пік. Один зі свідків на репетиціях, керівник танцювального студії, а overegged справу, стверджуючи, співачка показала фітнес рівня 20-річної, але враження залишили про те, що, у той час як Джексон, можливо, були бліді, тонкі, і Завдяки лицевої хірургії, наскільки неповним, він був не зомбі деякі з них заявляли, що він був.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Міс B-Саїд,

    Я думаю, ви, можливо, також забажає розглянути Майкл каже, що він мріє бути вбитий. Так що, якщо він потребує, щоб зберегти своє життя, сховавшись так воно і буде. Крім того, Джо Джексон міг би намагається загальмувати свідоцтво про смерть, тому що він не помер. Або
    Джо Джексон дійсно вважає, що нечесна гра, і хоче kniow правду. Про Парижі сказав, що я дійсно люблю мій тато, я не дуже LOVED Мій тато в минулому часі. Hmmmmm. Я сподіваюся, що він дійсно жив и находится где-то спочиває і спостерігаючи за гроші в рулоні, адже він працював, оскільки він був 5 років, то він заслуговує!!

  3. melia8383 Саїд,

    Я знаю, його родина заявила, що він був в страху від свого життя. Я щиро вважаю, що він усе ще живий. Те, що говорить мені про те, що він заслуговує peacful життя!!

  4. Мімі-Саїд,

    свідоцтво про смерть на ТМЗ сайті перевірити його АСАП

Тема надана: Wordpress тема - Перший Готівковий