O2 Concerts excusa perfecta per Michael Jackson 'la mort'

28 de Juny, 2009
per admin

Michael Jackson als aficionats les onades en la seva conferència de premsa final a març de 2009.

Sembla que hi ha tantes històries en conflicte quant al veritable estat de la salut de Michael Jackson abans de la seva mort, el dijous 25 de juny. És un fet ben conegut que Jackson havia estat seguint un calendari esgotador en la preparació de la seva molt esperat 'Aquest és el Tour a la London O2 Arena.

Després de l'anunci dels concerts, la demanda de bitllets demostrat ser enorme, i el termini va ser ampliat a 50 concerts, amb centenars de milers d'entrades venudes. Les dades van ser repartits en diversos mesos, a partir de principis de juliol i s'estén fins ben entrat 2010. Les primeres quatre dates més tard es va posposar, aparentment perquè el cantant necessita més temps per assaigs en el lloc de celebració. Algunes persones properes a la cantant va expressar dubtes sobre si seria capaç de treure tants concerts.

En la preparació d'espectacles de Londres, Jackson va haver de sotmetre's a un període de cinc hores d'examen físic. AEG viu Randy Phillips Cap de l'Executiu va dir al març que el Sr Jackson ha "superat amb escreix." El Sr Jackson està d'acord amb AEG Live, propietat de multimilionari de Denver Phil Anschutz, que s'inclou una opció per ampliar la sèrie de concerts encara més en un món -- àmplia gira tres anys o més. En total la gira li podria haver guanyat 400 milions de dòlars.

Si bé assajant per a la gira, els informes que van començar a aparèixer Jackson va ser addicta a les diferents «analgèsics». 10 hores al dia els assaigs, la depressió i la pressió d'enormes quantitats de "fer" en un nivell òptim han pintat un quadre que suposadament Jackson 'upped la lluita contra "i es va basar en gran mesura d'aquests medicaments amb la finalitat de" aconseguir a través de cada dia ".

Hi ha informes de fonts que van estar presents en el Concert d'assaigs que donen la impressió que no hi havia proves de qualsevol fatiga o problemes de salut abans de Jacksons mort.

"Va ser dur treball, l'exemple, la supervisió de la coreografia, córrer darrere i tenint noms", va dir Johnny Caswell, president de CenterStaging Musical Productions Inc, Burbank una bona etapa en què Jackson assajat fins a finals de maig. "Ell estava preparat per volar tot el món fora de l'aigua. Aquest havia de ser la major extravagància, entreteniment espectacle mai. "

A la nit abans de morir, el seu assaig va ser a la matinada del dijous al matí. "Esperava molt i tenia una gran energia. No se li cante a ple nivell, però era tan bonica com sempre, "Ed Alonzo diu, un concert de mag i comediant contractat per Jackson. "Ni tan sols prendre un moment per agafar una ampolla d'aigua o prendre un descans. Es va passar d'un número a un altre. "Anem a fer-ho de nou." Volia veure objectes per al 'Terror' nombre, una gegantina aranya. Ell estava ballant, cantant, fent broma amb la tripulació. Si tenia alguna dolors o dolors, ningú sabia d'ell aquella nit. "

Altres informes diuen una història molt més fosca. El Guardian Sam Jones informes sobre Jackson últimes hores de vida.

'A les 10 pm el dimecres Michael Jackson va arribar als 20.000 seients a l'escenari de Staples Centre el centro de Los Ángeles per assajar per a una gira retorn que no viuen a emprendre.

Seva banda, cantants i ballarins de suport s'ha mantingut en espera durant tres hores per passar per l'espectacle que tenia la intenció de regild seva corona com el rei del pop. Ells van veure un prim, apàtic i letargia figura en escena.

Malgrat la seva fragilitat desapareixent i cada vegada més semblant a la vigorosa showman li havia fa dues dècades, Jackson es practica a la nit. Si se li molesta o excepcionalment dolents, tots els presents en el Centre de grapes diuen que no veia cap signe d'ella. "

Amb totes les especulacions en compte, potser Michael Jackson mai va tenir la intenció de realitzar qualsevol d'aquests concerts. Ho va fer, després de tot ajornar, cosa que també va donar combustible per al foc que la seva 'salut' és el culpable. Si pensem que per un moment, en cas de Michael Jackson havia mort d'un "aturada cardíaca" sense haver tingut aquests concerts programats, el esgotador assaigs, i la pressió per "mantenir-se en forma", no tots estem de ser molt sospitós? Si no hagués sigut de treball molt dur 'en els assajos, llavors per què creiem que només la mort als joves majors de 50 anys sense antecedents de malaltia del cor?

Els concerts programats a Londres van ser una manera perfecta de punt el punt de mira de nou a Michael Jackson per tal de fer-nos creure que eren la causa de la seva prematura mort. Els mitjans de comunicació, els aficionats i el món eren tots molt ràpid per pensar que és la raó per la que hi havia un atac de cor. Una vegada més, ha estat un vel sobre els nostres ulls coberts, i estem només veient el que volen veure. La història sembla molt posada en marxa i "assajar" per dir-ho així, per ser creïble. És gairebé massa convenient que, tan aviat com Michael Jackson va començar a assajar de nou, ell va començar a prendre més medicaments, va treballar molt dur i hi havia un atac de cor.

El que tots obliden és que es tracta d'allò que ha fet tota la seva vida! Si vostè creu que la heresay, també crec que ell també ha pres les drogues tota la seva vida. Per què ara és un factor determinant en la seva mort? Si l'estrès i l'ús de drogues és jugar a un gran part en la seva mort, llavors no s'han mort durant el judici d'abús sexual de nens el 2005? Que ha d'haver estat un moment molt estressant per a ell. Molt més estressant, depriment i gravar sobre el seu estat de salut de la preparació d'actuacions que és quelcom més que probable que una segona naturalesa per a ell.

Etiquetes: Teories de Conspiració, Rumors, Tour
Publicat a Teories de Conspiració, Rumors, Tour | Comentaris (4)

4 Respostes a "Concerts d'O2 excusa perfecta per Michael Jackson 'mort'"

  1. Happytomato diu:

    Pel que fa a la seva bankrupty: se li va dir a diversos temps.
    L'abril de 2009, Grace Rwaramba (Nany l'ex dels seus fills) diu que ella va haver de comprar globus de París per la festa d'aniversari de Michael Jackson, perquè no tenia diners.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    En aquest documental de televisió, podem veure que Michael Jackson sembla ser realment va trencar.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    També hi va haver un documental de televisió sobre el seu últim
    De totes maneres, però els acabe de veure el documental amb precaució perquè podem veure Gudieguez Víctor (que s'ha demandat a Califòrnia per la cantant per difamació de caràcter en relació amb alguns dels al legats presentats en el seu llibre)

    El que crec que els darrers últims mesos per Michael Jackson, el Rei del Pop, va ser realment trist

    He llegit també somothing més tristament:
    Michael Jackson és la mare de curiositat sobre els diners, es va posar en contacte amb Rwaramba esbrinar on va sortir els diners a la casa. Michael Jackson's ex mainadera li va dir a comprovar sota la catifa i en bosses d'escombraries.

    També hi ha alguna cosa estranya que he llegit. Michael Jackson ha predit la seva mort, en la seva cançó: morfina, on em va parlar de Demerol
    aquest és un enllaç sobre la mort MJ
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak Chopra-en-pesa-on-Michael-Jackson-drogoaddicció
    El morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    més informació sobre la cançó
    Si us plau mireu el que vaig trobar sobre els últims rumors sobre MJ mort
    Jackson primer va ser que hi havia, a efectes de l'assegurança, va aprovar una estricta cinc hores metges que participen prop de 50 proves per separat. En segon lloc, l'alliberament el dijous d'un i mig minuts de clip d'una cançó i la dansa de rutina que Jackson havia realitzat dos dies abans de la seva mort. Encara que alguns van pensar que semblava una mica d'alè, es veia forta i de nou a algun tipus d'escenari-digne bec. Un testimoni dels assaigs, el director d'un estudi de ball, en lloc overegged cas amb l'argument de la cantant va posar de manifest la idoneïtat d'un nivell de 20 anys d'edat, però la impressió és que l'esquerra, mentre que Jackson podria haver estat pàl lida, prima i, gràcies a la cirurgia facial, una mica incomplet, que no era el zombi havia afirmat alguns va ser.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B diu:

    Crec que és possible que també vulgueu considerar Michael diu que somia amb ser assassinats. Per tant, si ell necessita per salvar la seva vida, ocultant que així sigui. Joe Jackson també podria estar tractant d'instal lar el certificat de defunció perquè no és mort. O
    Joe Jackson realment creu que hi ha joc brut en qüestió i vol kniow la veritat. Oh París diu que realment m'agrada el meu pare, realment no i LOVED MI DAD en temps passat. Hmmmmm. Espero que realment està viu i està en algun lloc de descans i veient els diners en rotllo, després de tot ell ha treballat des que tenia 5 anys, ell s'ho mereix!

  3. melia8383 diu:

    Ho sé, la seva família va dir que estava en el temor de la seva vida. Crec honestament que ell encara està viu. Alguna cosa em diu que, que ell es mereix un peacful vida!

  4. Mimi diu:

    el certificat de defunció és el lloc web de TMZ-ho el més aviat possible

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.