O2 Koncertai puikiai pateisinimu Michael Jackson "Death"

Birželis 28th, 2009
admin

Michael Jackson bangos gerbėjai jo Galutinė Spaudos konferencija kovo 2009.

Čia, atrodo, tiek daug prieštaringų istorijų dėl tikrosios būklės Michael Jackson sveikatos iki mirties ketvirtadienį 25. birželį. Jis yra gerai žinomas faktas, kad Jackson buvo po varginančių tvarkaraštis rengiantis jo daug tikimasi "Tai ji Kelionių Londono" O2 "arenoje.

Po pranešimo apie Koncertai paklausa bilietus paaiškėjo, kad yra didžiulis, ir paleisti buvo pratęstas iki 50 koncertų, su šimtais tūkstančių parduotų bilietų. Datos buvo kelis mėnesius, pradedant liepos pradžioje ir tęsėsi iki pat 2010 metų. Pirmieji keturi datos vėliau buvo atidėtas, neva dėl to, kad atlikėjas reikia daugiau laiko suknelė repeticijoms į vietą. Kai kurie žmonės beveik dainininkės išreiškė abejonių, ar jis galės nutempti tiek koncertų.

Rengiantis Londono spektakliai, Jackson turėjo atlikti penkių valandų fizinio patikrinimo. AEG Live Vykdantysis Randy Phillips sakė kovo mėnesį, kad P. Jackson buvo "vyko su plaukioja spalvų." P. Jackson susitarimą su AEG Live priklauso Denver Miljardieris Philp Anschutz, įskaitant galimybę pratęsti koncertų serijoje dar toliau į pasaulio platus kelionė per trejus ar daugiau metų. Visi sakė, kad tokia kelionė galėtų uždirbti jį 400 milijonų JAV dolerių.

Nors rehearsing dėl kelionių, ataskaitos pradėjo paviršiaus, Jackson buvo priklausomas nuo kelių skirtingų "skausmo". 10 valandų per dieną repeticijoms, depresija ir didelių kiekių spaudimą "atlikti" ne optimalaus lygio Brėžti vaizdą, kad Jackson tariamai "kampanijų kovos ir labai priklausoma šiuos vaistus, kad" gauti kiekvieną dieną. "

Yra pranešimų iš šaltinių, kurie dalyvavo scenoje koncertų repeticijoms, kurie sudaro įspūdį, kad nebuvo įrodymų, bet nuovargis ar sveikatos problemų, prieš Jacksons mirties.

"Jis buvo sunkiai dirbame, nustatydama, pavyzdžiui, prižiūrėti choreografas, kicking butt ir atsižvelgiant pavadinimų", sakė Johnny Caswell prezidentas CenterStaging Muzikos Productions Inc, a Burbank garso scenos kur Jackson papasakoti iki gegužės pabaigoje. "Jis buvo pasirengęs smūgis visiems iš vandens. Tai bus didžiausia ekstravagantiškumas, pramogų spektaklis amžinai ".

Į naktį, kol jis mirė, jo repeticijoms nuvyko į anksti ryte ketvirtadienį ryte. "Jis atrodė didelis ir turėjo daug energijos. Jis buvo ne putos visu mastu, tačiau ji buvo graži kaip visada, "Ed Alonzo pasakė, koncertas raganius / komediowy išsinuomoja Jackson. "Jis net nebuvo priimti metu paimti butelį vandens arba ilsėtis. Jis iš vieno į kitą. 'Let's do that again. " Jis norėjo pamatyti Props už "Trileris" numerį, milžinišką voras. Jis buvo sokiai, dainos, Anekdotai su įgula. Jei jis buvo, turintys bet skausmai arba skausmai, niekas nežinojo apie tai, kad naktį. "

Kitos prieštaringi pranešimai, informujesz žymiai tamsiai istorija. The Guardian's Sam Jones ataskaitas Jackson paskutiniais gyvenimo valandas.

"Į 10 trečiadienį Michael Jackson atvyko į 20000 vietų Staples Center arenoje center Los Andželas į repeticijoms ir grįžimas apžvalga, kad jis ne gyvena pradėti.

Jo grupė, pagrindo dainininkų ir šokėjų buvo laikomi laukia tris valandas pereiti rodyti, kad buvo ketinama regild jo karūną kaip karalius Pop. Jie pamatė plonas, abejingas ir Letarģisks skaičius imtis etape.

Nepaisant jo trapumas ir vis blukimas panašus į aktyvią Cirkas, jis buvo kelis dešimtmečius atgal, Jackson praktika iki vėlyvos nakties. Jei jis buvo labai serga arba nusiminusi, dalyvaujant ne Staples centras sako, kad jie nemato pasirašyti ją. "

Su visais iš spekuliacijos omenyje, galbūt Michael Jackson NIEKADA ketinama atlikti bet kurį iš šių koncertų. Jis, po visų atidėti jų, kuris taip pat suteikė alyvos į ugnį, kad jo "sveikata" buvo kalta. Jei mes galvojame apie tai momentas, jeigu Michael Jackson mirė dėl "Širdies arešto" be buvo šių Koncertai planuojama, kad varginančių repeticijų ir spaudimą "laikyti forma", ne visi yra labai įtartinas? Jei jis nebuvo "darbo taip sunku" metu repeticijoms, kodėl gi mes manome, kad jis tiesiog krito negyvas prie jauno amžiaus 50 be išankstinio istorijos širdies liga?

Koncertai numatyta Londonas buvo puikus būdas pažymėti įtempta atgal Michael Jackson siekiant priversti mus manyti, kad jie buvo sukelti jo nesavalaikis mirties. Žiniasklaidos, sirgalių ir pasaulis buvo labai greitai manau, kad todėl jis turėjo širdies priepuolis. Dar kartą, yra zasłoną buvo Puoštas virš mūsų akis ir mes matome tik tai, ko jie nori mus matyti. Istorija tiesiog yra per daug sukurti ir papasakoti, kaip tai buvo, turi būti tikėtina. Tai beveik taip pat patogu, kad kaip tik Michael Jackson pradėjo rehearsing vėl, jis pradėjo vartoti daugiau narkotikų, dirbo labai sunkiai ir buvo širdies priepuolis.

Ką mes visi pamiršta, kad būtent tai jis padarė visą savo gyvenimą! Jei manote, kad heresay, jums taip pat manome, kad jis taip pat ėmėsi narkotikų visą savo gyvenimą. Kodėl jis dabar yra veiksnys, kuriame nurodytas jo mirties? Jei stresas ir narkotikų vartojimas buvo suvaidinti didžiulį dalyvauti jo mirties, tai ne jis žuvo per bandomąjį vaikų Lytis Pasiskųsti 2005 m.? Kad turi būti įtemptoje kartą jam. Daug stresą, mažinantį ir apmokestinti jo sveikatai nei rengiant spektaklių, kuris yra kažkas, kad greičiausiai būtų antrojo pobūdžio jam.

Gairės: conspiracy theories, gandai, Turas
Posted in conspiracy theories, gandai, Turo | Komentarai (4)

4 Responses to "O2 Koncertai puikiai pateisinimu Michael Jackson" Death "

  1. Happytomato Says:

    Dėl jo bankrupty: jis pasakė keletą kartų.
    Balandžio 2009, Grace Rwaramba (buvusi nany savo vaikams) sako, kad ji pirkti balionai Paryžius's birthday party, nes Michael Jackson neturėjo pinigų.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    Šiuo tv dokumentika, matome, kad Michael Jackson atrodė tikrai sugedo.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Taip pat yra TV dokumentinio filmo apie jo paskutinio
    Bet kokiu atveju, bet ir stebėti dokumentinius su atsargumo priemonių, nes matome Viktoras Gudieguez (kurie buvo sėkmingai paduotas į Kalifornijos pagal atlikėjas šmeižimą požymį dėl kai kurių teiginių pateikė savo knygoje)

    Ką manote paskutiniais pastaruosius mėnesius Michael Jackson, karalius Pop, buvo tikrai liūdna

    Aš taip pat somothing daugiau, deja:
    Michael Jackson's mama buvo įdomu pinigų, ji susisiekė Rwaramba sužinoti, kur jis paliko pinigų aplink namą. Michael Jackson's buvusi auklė papasakojo jai patikrinti po kilimo ir šiukšlių maišus.

    Taip pat yra kažkas keista, kad aš perskaičiau. Michael Jackson numatė jo mirties jo dainos: morphine, kur kalbėjo apie demerol
    tai yra nuoroda apie MJ mirties
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak-Chopra-sveria-in-on-Michael-Jackson-narkomanijos
    Į morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    Daugiau informacijos apie dainą
    Žiūrėkite prašome ką radau apie naujausias gandai apie MJ mirties
    RST buvo Jackson turėjo, draudimo tikslais, vyko griežta penkių valandų medicinos, kuriame dalyvavo beveik 50 atskirų testų. Antrasis buvo paleisti ketvirtadienį į vieną su puse minutės klipą dainų ir šokių kasdieninį kad Jackson turėjo atlikti prieš dvi dienas iki jo mirties. Nors kai kurie manė, jis atrodė šiek tiek sulaikęs kvapą, pažvelgė į aštrių ir atgal tam tikrą etapą, tinkamas vynai. Vienas liudininkas ir repeticijoms, vadovo šokių studija, o overegged atveju teigdami dainininkė parodė fitneso lygį 20 metų, tačiau įspūdį paliko tai, kad, o Jackson gali būti šviesiai, ploni ir, dėka veido chirurgija, gana neišsami, jis buvo ne Zombie keletas pareiškė jis.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B Says:

    Manau, Jums taip pat gali norėti Michaelis pareiškė, kad jis svajoja apie žudomi. Taigi, jei jam reikia išgelbėti jo gyvenimą slėpimas iš tegul bus taip. Taip pat Joe Jackson galėtų bando vilkinti mirties liudijimą, nes jis nėra miręs. Arba
    Joe jackson tikrai mano yra Faulowanie dalyvauja ir nori kniow tiesos. O Paryžiuje sakė i really love mano tėtis, o ne i really loved my dad į būtasis laikas. Hmmmmm. Tikiuosi, kad jis tikrai yra gyvas ir yra kažkur poilsio ir stebėti pinigų įristi, galų gale jis dirbo, nes jam buvo 5 metai, jis nusipelno it!

  3. melia8383 Says:

    Žinau, jo šeimai pasakė, kad jis bijo savo gyvenimą. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jis vis dar gyvas. Nors tik man sako, kad jis nusipelno peacful gyvenimą!

  4. Mimi Says:

    mirties liudijimas yra TMZ tinklalapyje patikrinti artimiausiu metu