O2 Koncerti popoln izgovor za Michael Jackson "Smrt"

28. junij 2009
z admin

Michael Jackson valov za ventilatorje na njegovo končno novinarski konferenci marca 2009.

Se zdi, da je toliko nasprotujočih si zgodbe v zvezi z resnično stanje Michael Jackson zdravje pred svoje smrti v četrtek 25. junija. To je dobro znano dejstvo, da je Jackson je bil po zelo utrudljivimi razpored za pripravo na njegovo veliko pričakovati "To je Tour na londonski O2 Areni.

Po napovedi koncertov, povpraševanja po vstopnicah so se izkazali za ogromen, in vožnja je bila kasneje razširjena na 50 koncertov, z več sto tisoč prodanih vstopnic. Datumi so razporejeni po več mesecev, ki se začne v začetku julija in se razteza tudi v letu 2010. Prvi štirje datumi so bili pozneje preložena, domnevno zato, ker je pevec potrebno več časa za obleko vaje v kraju. Nekateri ljudje blizu pevca izražen dvom, ali bi lahko siđite toliko koncertov.

V pripravah na London predstave, Jackson je opraviti pet-urni fizični pregled. AEG Live Izvršilni Randy Phillips marca dejal, da g. Jackson je "opravil z letenjem barv." G. Jackson strinja s AEG Live, ki je v lasti Denver Milijarde Phil Anschutz, vključena možnost, da se razširi koncert serije še v svet - širok turnejo v obdobju treh let ali več. Vse to tell turneje bi ga sicer zaslužili 400 milijonov dolarjev.

Med vajo za turnejo, poročila se je začela v površinske da Jackson je zasvojen z več različnih "bolečinam. 10 uri na dan vaje, depresija in ogromnih količin tlaka za" opravljanje "na optimalni ravni so pobarvane sliko, ki domnevno Jackson "upped protidampinških in močno opirala na teh zdravil, da bi 'priti skozi vsak dan."

Obstajajo poročila iz virov, ki so bili pri udeležbi na Koncert vaje, ki dajejo vtis, da ni bilo nobenega dokaza o kakršni koli utrujenost ali zdravstvenih težav, pred Jacksons smrti.

"Bil si zelo, določitev na primer nadziranje koreografijo, brcaš rit, in ob imenih," je dejal Johnny Caswell, predsednik CenterStaging Glasbila Productions Inc, a Burbank zvok fazi kjer Jackson uvježbavala do konca maja. "Bil je pripravljen na udarec vsi ven iz vode. To je bilo, da bo največji Ekstravaganca, zabavni spektakel doslej. "

Na večer, preden je umrl, njegova vaja šla v zgodnjih urah četrtek zjutraj. "On je pogledal in je zelo veliko energije. On ni bil petje na polno, vendar pa je bilo prav tako lepi kot doslej, "je dejal Ed Alonzo, koncert čarovnik / komedijant, ki jih najame Jackson. "On ni niti vzemite si trenutek in zgrabi steklenico vode ali sprejme ostale. Šel je od ene vrednosti do druge. "Pa ne, da še enkrat." On je hotel pogledati rekviziti za "Thriller" število, a ogromen pajek. On je bil ples, petje, šalite s posadko. Če je katero koli bolečine ali bolečine, nihče ni vedel o tem, da je noč. "

Drugih nasprotujočih si poročil so povedali veliko temnejše zgodba. The Guardian's Sam Jones poročila o Jackson's zadnjih urah življenja.

"Ob 10 v sredo, Michael Jackson prispeli na 20000 sedežev Staples Center areni v centru Los Angelesa vaditi za povračilo turnejo, ki mu ne bi žive lotiti.

Njegov bend, podloga pevci in plesalci so bile čaka tri ure skozi kažejo, da je bila namenjena regild svojo krono, kot kralj Pop. Ugledaše tanko, Ravnodušan in Letargičan številka sprejmejo fazi.

Kljub njegovi Slabost in feding bolj spominja na živahno Zabavljač je bil dve desetletji, Jackson izvaja pozno v noč. Če je bil nenavadno slabo ali razburjen, ki so prisotne na Staples Center pravijo, da ni videl znaka it. "

Z vsem na špekulacije v mislih, morda Michael Jackson NIKOLI namenjene za opravljanje vseh teh koncertov. Činio je, po vseh preloži, kar je tudi olje na ogenj, da njegovo "zdravje" je bila kriva. Če pomisliš na to za trenutek, če je Michael Jackson je umrl od 'srčnega zastoja ", pri čemer so ti Koncerti redne, z zelo utrudljivimi vaje, in pritiska na" vodi v obliki, ne bi mi vsi lahko zelo sumljivo? Če on ni bil "delovni tako težko" na vaje, zakaj bi potem smo prepričani, da je enostavno zmanjšal mrtvi na mlade od 50 brez predhodnega zgodovino bolezni srca?

Na koncertih v Londonu, so bili načrtovani za popoln način, da se točke za aktualno nazaj Michael Jackson, da bi nas verjamemo, da so bile vzrok za njegovo Nepravodoban smrti. Mediji, navijači in svet so bili vsi zelo hitro, da verjamejo, da je, zakaj je imel srčni napad. Še enkrat, a tančica je draped preko naše oči, in smo le videti, kaj si želijo nas videti. Zgodba samo zdi preveč set-up in "ponovno" kot je bilo, da je neverjetno. To je skoraj preveč enostaven, da takoj, ko je Michael Jackson začel zopet vajo, je začel ob več drog, zelo trdo delali in so imeli srčni napad.

Kaj vse se pozablja, da je to kaj je naredil HIS celo življenje! Če menite, da heresay, boste prav tako verjamem, da je tudi njegov droge celo življenje. Zakaj je zdaj opredeljuje faktor v njegovo smrt? Če se stres in drog, ki je bila igra ogromno dela v njegovi smrti, potem ne bi mu je umrl med sojenjem otroških Spol zlorabi v letu 2005? To je bilo zelo stresno čas za njega. Veliko bolj stresno, depresiven in obdavčenja na svojem zdravju, kot pripravo za predstave, ki je nekaj, kar bi se najverjetneje drugi narave z njim.

Tags: Conspiracy Theories, Govorice, Tour
Objavljeno v Conspiracy Theories, Govorice, Tour | razložiti (4)

4 Responses to "O2 Koncerti popoln izgovor za Michael Jackson" Smrt "

  1. Happytomato pravi:

    Zvezi z njegovim bankrupty: dojaviše več časa.
    V aprilu 2009, Grace Rwaramba (nekdanji nany svoje otroke), pravi, da je za nakup Baloni za Pariz je rojstnodnevno zabavo, ker Michael Jackson ni imel denarja.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    V tem TV dokumentarni, vidimo, da je Michael Jackson zdi, da je res zlomil.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Bilo je tudi tv dokumentarec o njegovi zadnji
    Kakorkoli že, jaz pa gledam dokumentarcev z previdnosti, saj lahko vidimo Viktorja Gudieguez (ki je bila uspešno tožen v Kaliforniji, ki jih je pevec za razžalitev značaja v zvezi z nekaterimi predstavljenimi trditvami v svoji knjigi)

    Kaj mislim, da v zadnjih preteklih mesecih za Michael Jackson je King of Pop, je res žalostno

    Prebral sem tudi somothing bolj žalost:
    Michael Jackson je mama bil radoveden o denarju, je stik Rwaramba, če želite izvedeti, kje je pustil denar okoli hiše. Michael Jackson's nekdanji varuško ji rekel, da preverite pod preprogo in v vrečkah za smeti.

    Obstaja tudi nekaj čudnega, da sem prebral. Michael Jackson je predvidena njegova smrt v svoji pesmi: Morfin, kjer sem govoril o Demerol
    to je link o MJ smrti
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak Chopra--tehta-v-o--Michael Jackson-zasvojenosti z drogami
    V morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    Več o pesem
    Poglej, prosim, kaj sem našel o najnovejših govorice o MJ "smrti
    RST Jackson je bil, da je, za namene zavarovanja, opravili strožje pet-urni medicinski da sodelujejo skoraj 50 ločenih preskusih. Drugič je bila javnost v četrtek od en-in pol-minutni posnetek za pesem in ples, da rutinske Jackson obaviše dva dni pred svojo smrtjo. Čeprav so nekateri misel mu zdi malo daha, on lepotec ostrih in nazaj na neko stopnjo-vredni vrha. Ena priča za vaje, upravitelj ples studia, namesto overegged primeru, ki ga zahteva pevka pokazala primernost ravni a 20-year-old, ampak vtis je bil v levo, da Jackson lahko bile bleda, tanka in, zahvaljujoč kirurgija, nekoliko nepopolni, ni bil zombi nekateri so trdile, da je.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B pravi:

    Mislim, da boste morda želeli razmisliti Michael rekel, da je imel sanje so umorili. Torej, če je potrebno, da mu reši življenje, ki ga skriva v tako se je. Tudi Joe Jackson lahko poskušajo stojnici na mrliškem listu, ker on ni mrtev. Ali
    Joe Jackson resnično verjame, da je igra prekrsaj ter želi kniow resnico. Oh Paris rekel res radi mojega očeta, ni res ljubil Moj oče je v preteklosti napete. Hmmmmm. Upam, da res je živ in je nekje počiva in gledala denar Uvaljati, po vseh je delal, ker je bil 5 let star, da si zasluži to!

  3. melia8383 pravi:

    Vem, njegova družina je dejal, da je v strahu pred njegovo življenje. Iskreno verjamem, da je še živ. Samo nekaj mi pravi, da on zasluži peacful življenje!

  4. Mimi pravi:

    smrt je potrdilo o TMZ spletna stran Check it out ASAP

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.