O2 Koncerty perfektné ospravedlnenia pre Michael Jackson 'smrť'

28 júna 2009
admin

Michael Jackson vĺn na fanúšikov na svoju poslednú tlačovú konferenciu v marci 2009.

Tam sa zdá byť toľko protichodných historiek o skutočnom stave Michael Jackson zdravia pred jeho smrťou vo štvrtok 25. júna. Je dobre známe, že Jackson bol po vyčerpávajúcich rozvrh v príprave na túto veľkú predpokladanej 'To je to výlet na londýnskej O2 Areně.

Po oznámení o koncertoch, dopyt vstupeniek sa ukázala byť obrovská a spustiť nakoniec rozšíril na 50 koncertov, so stovkami tisíc predaných vstupeniek. Termíny boli rozdelené do niekoľkých mesiacov, ktorá začne na začiatku júla a siaha až do roku 2010. V prvých štyroch termínoch bolo neskôr odložená, údajne preto, že speváčka potrebuje viac času na šaty skúšky v mieste konania. Niektorí ľudia v blízkosti speváčky vyjadrené pochybnosti, či by bol schopný strhnúť toľko koncertov.

V rámci prípravy na londýnskej predstavenie, Jackson musel prejsť piatich-hodinu fyzikálne vyšetrenie. AEG Live Riaditeľ Randy Phillips v marci povedal, že pán Jackson musel "zložil lietania s farbami." Mr Jackson súhlas s AEG Live, ktorú vlastní miliardář Phil Anschutz Denver, vrátane možnosti rozšíriť koncertnej série ešte ďalej do sveta -- celé turné po dobu troch rokov alebo viac. Všetci povedali, že turné by mohlo mu 400 miliónov dolárov.

Zatiaľ čo skúšame na turné, správy začali plocha, že Jackson bol závislý na niekoľkých 'bolesti'. 10 hodín-a-day skúšok, depresie a obrovského množstva tlaku na 'plniť' na optimálnej úrovni namaloval obraz, ktorý sa údajne Jackson 'upped proti' a silno spoliehať na tieto lieky, aby sa 'dostať každý deň'.

Objavujú sa správy zo zdrojov, ktoré boli v účasti na koncertu skúšok, ktoré vyvolávajú dojem, že neexistuje dôkaz o akejkoľvek únavy alebo zdravotné problémy, pred Jacksons smrti.

"Bol tvrdo pracuje, v ktorom sa napríklad dohľad nad choreografia, kopance zadok a používať mená," povedal Johnny Caswell, prezident CenterStaging Hudobné Productions Inc, a Burbank zvuk fáze, kedy Jackson skúšať až koncom mája. "Bol pripravený k ránu všetci von z vody. Bolo to bude najväčšia fantastická, zábava podívaná v histórii. "

V noci predtým, ako zomrel, jeho skúšku odišiel do skorých ranných hodinách vo štvrtok ráno. "Podíval sa veliký a mal veľa energie. Nebol spevu v plnej výške, ale bola krásna ako nikdy, "povedal Ed Alonzo, koncert kúzelník / komik prenajaté Jackson. "On ani chvíľku uchopiť fľašu vody alebo odpočinúť si. Išiel z jedného čísla na druhé. 'Poďme to urobiť znovu.' Chcel sa pozrieť na rekvizity pre 'Thriller' číslo, gigantický pavouk. Bol to tanec, spev, legrace s posádkou. Ak bol s akejkoľvek bolesti alebo bolesti, nikto nevedel o tom, že v noci. "

Ostatné rozporuplné správy hovoria oveľa temnější príbeh. The Guardian to Sam Jones správy Jackson posledné hodiny života.

'Na 10pm v stredu Michael Jackson dorazila do 20.000-sedadlá Staples Centra aréne v centre Los Angeles sa skúšať na comeback turné, ktoré by neboli v priamom prenose, aby sa vydali cestou.

Jeho kapela, zadné spevákov a tanečníkov uchovávali po dobu troch hodín čakania na jít na show, ktorá bola určená na regild svoje koruny za kráľa Pop. Videli tenkovrstvovú, apatický a číslice letargický mať fáze.

Cez svoju krehkosť a stále blednoucím podobnosť s dôraznú zábavy bol pred dvoma desaťročiami, Jackson nacvičovať neskoro do noci. Ak bol neobyčajne zle alebo naštvaná, prítomných na Staples Centra hovoria, že neviděl značku je '.

Ak všetky tieto špekulácie na mysli, snad Michael Jackson nikdy nemala v úmysle vykonať niektorý z týchto koncertov. Je to po všetkých odložiť nich, ktorá sa tiež dala benzín do ohňa, že jeho 'zdravie' bol na vine. Ak budeme premýšľať o tom na chvíľu, keď Michael Jackson zomrel v 'srdcová zástava' bez toho, aby musel tieto koncerty naplánované sa vyčerpávajúcich skúšok, a tlak na 'udržať v tvare', nebude si všetci veľmi podozrivé? Ak to nebolo 'pracuje tak tvrdo' pri testoch, prečo by potom veríme, že on jednoducho spadol mŕtvy na mladých vek 50 bez predchádzajúcej histórie ochorenia srdca?

V pravidelné koncerty v Londýne, boli perfektný spôsob, ako nasmerovať pozornosť späť k Michael Jackson, aby sa nám veriť, že boli príčinou jeho pomalá smrť. Médií, fanúšikov a vo svete boli všetci veľmi rýchlo sa domnievať, že je dôvod, prečo mal srdcový záchvat. Opäť je závoj bol pokrytý cez oči, a my sme videli len to, čo chcú nás vidieť. Príbeh sa zdá byť príliš tesne set-up a 'skúšať', ako to bolo, to je neuveriteľný. Je to skoro príliš výhodné, že akonáhle Michael Jackson začal zkoušeli znovu začal užívať ďalšie lieky, pôsobil príliš tvrdý a mal srdcový záchvat.

Čo sme sa všetci zabudnú, že to je to, čo urobila, celý život! Ak ste presvedčení, že heresay, budete tiež verí, že má tiež brať drogy celý svoj život. Prečo je teraz určujúcim faktorom pre jeho smrti? Ak stres a užívania drog bolo zohrávať obrovskú úlohu v jeho smrti, potom by nebolo mu zomreli počas skúšobného Sexuálne zneužívanie detí v roku 2005? , Že musí byť extrémne stresujúce čas pre neho. Oveľa viac stresujúce, deprimujúce a zdanením o svoje zdravie, ako príprava na vystúpenie, ktoré je niečo, čo by sa s najväčšou pravdepodobnosťou druhý prírody k nemu.

Tagy: konspirační teórie, Rumours, prehliadka
Publikované v konspirační teórie, Rumours, prehliadka | Komentáre (4)

4 Reakcia na "O2 Koncerty perfektné ospravedlnenia pre Michael Jackson 'smrť'"

  1. Happytomato hovorí:

    Týkajúce sa jeho bankrupt: bolo povedané, viac času.
    V apríli roku 2009, Grace Rwaramba (bývalá nany svojich detí) hovorí, že má na nákup balóny do Paríža na narozeninovou oslavu, pretože Michael Jackson nemal peniaze.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    V tomto TV dokumentárne, môžeme vidieť, že Michael Jackson zdalo, že je naozaj na dne.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Objavili sa aj televízny dokument o jeho posledný
    Každopádně, ale aj zhliadnuť dokumentárne s opatrný, pretože vidíme, Victor Gudieguez (ktorý bol úspešne žalovať v Kalifornii, ktoré spevák za hanobenie charakter, pokiaľ ide o niektoré obvinenia predstavil vo svojej knihe)

    Čo si myslím, že v posledných uplynulých mesiacov Michael Jackson, kráľ Pop, bola naozaj smutné

    Čítal som tiež somothing viac smutně:
    Michael Jackson je mama bola zvědavá o peniaze, ona kontaktovala Rwaramba zistiť, kde nechal peniaze v okolí domu. Michael Jackson je bývalá chůva jej skontrolovať pod koberec a odpadky vo vreciach.

    Existuje aj niečo divného, že som si prečítal. Michael Jackson má oznámil svoju smrť v jeho písnička: Morfín, kde som hovoril o Demerol
    toto je odkaz na MJ smrti
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak Chopra - váži-in-on-Michael-Jackson-drogovej závislosti --
    V morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    Viac informácií o skladbe
    Pozrite sa, prosím, čo som našiel o najnovšiu zvěsti o MJ 'smrť
    prvá je, že Jackson mal pre účely poistenia, zložili prísne piatich-hodinu lekárskej, ktorá zahŕňa takmer 50 samostatných testov. Druhá správa bola vo štvrtok na jedno-a-jeden-polovica minútu klip na pieseň-a-tanec bežné, že Jackson mal vykonať dva dni pred svojou smrťou. Hoci niektorí mysleli zdalo trochu udýchaný, vyzeral ostrých a späť na akejsi fáze-hodné vrchole. Jeden svedok na skúškach, vedúci tanečné štúdio, skôr overegged prípade tvrdením, že spevák ukázal fitness úrovni 20-rok-starý, ale dojem, vľavo bolo, že kým Jackson môže byť svetlá, tenký a vďaka chirurgia, poněkud neúplné, nebol zombie niektoré tvrdila, že bol.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B hovorí:

    Myslím, že by ste tiež chcieť, aby zvážila Michael povedal, že mal sen, že budú zavraždení. Takže, keď to potrebuje, aby si zachránil život schovávať tak je to. Tiež by mohol byť Joe Jackson snaží státí úmrtný list, pretože nie je mŕtvy. Alebo
    Joe Jackson skutočne verí, že je vražda, a chce kniow pravdy. Oh Paris povedal som naozaj rád môj otec, ne já naozaj miloval Táta v minulý čas. Hmmmmm. Dúfam, že naozaj žije a je niekde oddychuje a sleduje peniaze hrnout sa po všetkých pôsobil od svojich 5 rokov, on si to zaslúžia!

  3. melia8383 hovorí:

    Já vím, jeho rodine povedal, že bol v strachu o svoj život. Úprimne veriť, že je stále nažive. Niečo mi hovorí len to, že si zaslúžia peacful život!

  4. Mimi, hovorí:

    úmrtný list, je na internetovej stránke TMZ sa pozrieť asap

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.
Kopírovať chránené Chetan 's WP-CopyProtect.