O2 Koncerti ideāls iemesls, lai Michael Jackson "Death"

June 28th, 2009
admin

Michael Jackson viļņi, lai faniem pēc viņa Nobeiguma Preses konference gada martā 2009.

Tur, šķiet, ir tik daudz pretrunīgas stāstiem attiecībā uz patieso stāvokli Michael Jackson veselību pirms viņa nāves ceturtdien 25. jūnijā. Tas ir labi zināms, ka Jackson bija pēc drausmīgs grafiks, gatavojoties viņa daudz gaidāmo "Tas ir tas Tour pie Londonas O2 Arena.

Pēc paziņojuma par Koncerti, pieprasījums pēc biļetes izrādījās milzīgs, un palaist tika pagarināts līdz 50 koncerti, ar simtiem tūkstošu biļetes pārdod. Datumi tika sadalīta pa vairākiem mēnešiem, sākot ar jūlija sākumā un stiepjas arī uz 2010. Pirmie četri datumus vēlāk tika atliktas, it kā tādēļ, ka dziedātājs vajadzēja vairāk laika, lai kleita rehearsals šajā vietas. Daži cilvēki netālu no dziedātājs pauda šaubas, vai viņš varētu pull off tik daudz koncerti.

Gatavojoties Londonas izrādes, Jackson nācās iziet piecu stundu fizisko pārbaudi. AEG Live izpilddirektors Randy Phillips teica martā, ka Mr Jackson bija "nodots ar, kas peld krāsas." Mr Jackson līguma ar AEG Live, kas pieder Denver miljardieris Phil Anschutz, kas iekļauta iespēja pagarināt koncertu sērija vēl vairāk par pasaules plašs ceļojums vairāk nekā trīs gadus, vai vairāk. Visi teica, ka brauciens varētu būt nopelnījis viņam $ 400 miljoni.

Lai gan rehearsing par ceļojumu, ziņojumi sāka virsmu, Jackson bija atkarīgi no vairāku dažādu "zāles". 10 stundu-a dienu rehearsals, depresija un milzīgas summas, spiediens uz "izpildīt" pēc optimālā līmenī apgleznoti priekšstatu, ka Jackson, iespējams, "upped pret" un lielā mērā balstījās uz šiem medikamentiem, lai "iegūt ar katru dienu".

Ir ziņojumus no avotiem, kas bija apmeklēt koncerta Rehearsals, kas rada iespaidu, ka nebija pierādījumu par visiem nogurums vai veselības problēmas, pirms Jacksons nāvi.

"Viņš bija darba grūti, nosakot, piemēram, pārzinot horeogrāfiju, kicking šaujlauks un ņemot vārdiem," teica Johnny Caswell priekšsēdētāja CenterStaging Mūzikls Productions Inc, a Burbank skaņu posmā, ja Jackson izmēģināt līdz vēlam maijs "Viņš bija gatavs izpūst ikviens no ūdens. Tas bija būs lielākais fantastisks sacerējums, izklaides briļļu jebkad. "

Tieši naktī, pirms viņš ir miris, viņa repetīcija nonāca pirmajās stundās Ceturtdienas rīta. "Viņš izskatījās liela un bija liels enerģijas. Viņš nebija dziedot ar pilnu līmeni, bet tas bija tikpat skaisti, kā kādreiz, "Ed Alonzo teica, koncertu burvis / komēdiju nolīgusi Jackson. "Viņš nav pat, veltiet laiku, lai greifers, pudeli ūdens, vai pieņemt atpūtu. Viņš gāja no viena numura uz citu. "Let's darīt atkal." Viņš vēlējās apskatīt rekvizīti par "Trilleris" numuru, gigantisku zirnekļa. Viņš bija dejas, dziedāšana, joking ar apkalpi. Ja viņš bija, kam ir kāda sāpes vai sāpes, neviens nezināja par to, ka nakts ".

Citām konfliktējošām ziņojumi ir iespaidīgs daudz tumšākas stāsts. The Guardian's Sam Jones ziņojumus par Jackson pēdējās stundas laikā.

"Pēc 10 trešdien Michael Jackson ieradās pie 20.000-sēdeklis Staples Centre arēnā, centrs Los Angeles, lai atkārtot par atriebība tour, ka viņš nedzīvo uzsākt.

Viņa joslā, atbalstot dziedātāji un dejotāji bija tur gaida trīs stundas iet caur liecina, ka bija paredzēts, lai regild viņa vainags kā karaļa Pop. Viņi redzēja plānā, apātisks un letarģisks skaitlis veikt stadijā.

Neskatoties uz viņa frailty un arvien fedings atgādina enerģiska izstādes viņš bija pirms divdesmit gadiem, Jackson praktizē vēlu uz nakti. Ja viņš bija neparasti slims vai izjaukt, kas ir klāt pie Staples centrs apgalvo, ka nesaskatīja parakstīt no tā. "

Ar visām no spekulācijas prātā, iespējams, Michael Jackson NEKAD paredzēts, lai veiktu kādu no šiem koncertiem. Viņš bija, pēc tam, kad visi atlikt tos, kas arī sniedza degvielu uguns, ka viņa "Veselība" bija vainīgi. Ja mēs domājam par to uz brīdi, ja Michael Jackson miris no "Sirds apcietināšanas" bez ir bijusi šiem Koncerti plānoti, kā drausmīgs rehearsals, un spiedienu, lai "saglabātu formas", nebūtu mēs visi ir ļoti aizdomīgs? Ja viņš nav bijis darba tik grūti "Pēc rehearsals, kāpēc tad būtu mēs esam pārliecināti, ka viņš vienkārši kritās miruši jaunieši vecumā no 50 ar nav nekādas iepriekšējas vēstures sirds slimība?

Ar koncertiem plānots, Londona bija ideāls veids, kā norādīt uzmanības atpakaļ Michael Jackson, lai mums domāt, ka tie bija cēlonis viņa nelaikā nāvi. Plašsaziņas līdzekļi, ventilatori un pasaulē, visi bija ļoti ātri domāt, ka tādēļ viņš bija sirdslēkme. Vēlreiz, a plīvurs ir draped pār mūsu acis, un mēs esam tikai redzēt to, ko viņi vēlas redzēt. Stāsts tikai šķiet pārāk izveides un "izmēģināt", kā tas bija, noticēt. Tas ir gandrīz pārāk ērts, ka, tiklīdz Michael Jackson sāka rehearsing vēlreiz, viņš sāka ņemot vairāk narkotikas, strādāja pārāk grūti, un tai bija sirdslēkme.

Ko mēs visi aizmirst, ka šis ir tas, ko viņš ir DONE VIŅA WHOLE LIFE! Ja esat pārliecināti, ka heresay, jūs arī domāju, ka viņš ir arī veikusi narkotiku visu savu dzīvi. Kāpēc tā ir kļuvusi par definējot faktors viņa nāves? Ja stress un narkotiku lietošanu bija spēlēt lielu daļu viņa nāvi, tad nebūtu viņš ir miris lietas izskatīšanas laikā of Child Sex Abuse 2005? Tas ir jābūt ārkārtīgi saspringtā laika viņam. Daudz vairāk saspringtu nospiedošs un nodokļus par savu veselību nekā gatavojas izrādēm, kas ir kaut kas, visticamāk, būs otrā daba viņam.

Birkas: sazvērestība Theories, baumām, Tour
Posted in konspirācija Theories, baumām, Tour | Komentāri (4)

4 Atbildes uz "O2 Koncerti ideāls iemesls, lai Michael Jackson" Death "

  1. Happytomato saka:

    Attiecībā uz viņa bankrupty: tā bija teicis vairākas laikā.
    Gada aprīlī 2009, Grace Rwaramba (bijusī nany viņa bērniem) saka, ka viņa iegādāties balonos no Parīzes dzimšanas puse jo Michael Jackson nebija naudas.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    Šajā tv dokumentu, mēs varam redzēt, ka Michael Jackson, šķiet, ir patiešām izputējis.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Bija arī tv dokumentālo par viņa pēdējā
    Anyway, bet es skatīties dokumentālu ar piesardzības tāpēc, ka mēs varam redzēt Victor Gudieguez (kas tika sekmīgi iesūdzēt California, ko dziedātājs neslavas celšanu raksturs attiecībā uz dažām no apgalvojumus viņa Book)

    Ko es domāju, ka pēdējā pēdējos mēnešus, Michael Jackson, King of Pop, bija tiešām skumji

    Esmu iepazinies arī somothing vairāk diemžēl:
    Michael Jackson's MOM bija ziņkārīgs par naudu, viņa sazinājās Rwaramba, lai uzzinātu, kur viņš kreisajā naudas ap māju. Michael Jackson bijušo aukle sacīju, lai pārbaudītu zem paklājs un atkritumu maisos.

    Ir arī kaut kas dīvaini, ka esmu izlasījis. Michael Jackson ir paredzams viņa nāves viņa dziesma: Morfīns, kur es runāja par Demerol
    Šī ir saite par MJ nāves
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak-Chopra-sver-in-on-Michael-Jackson-narkotiku atkarības
    Par morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    vairāk par dziesmu
    Paskaties, lūdzu, ko esmu atrasts par jaunākajiem rumors par MJ "apbedīšanas
    RST ka Jackson bija apdrošināšanas mērķiem, izturējuši stingras piecu stundu medicīnas, kurā ir iesaistīti gandrīz 50 atsevišķas testus. Otrkārt, bija atbrīvot ceturtdien no vienas un divarpus minūšu klipu dziesmu un deju rutīnas, ka Jackson bija veiktas divas dienas pirms viņa nāves. Lai gan daži domāja, viņš likās nedaudz elpas, viņš izskatījās asu un atpakaļ, lai kāda veida posms-cienīgs maksimumu. Viens liecinieks uz rehearsals, vadītājam par deju studija, drīzāk overegged gadījumā, apgalvojot, ka dziedātājs parādīja fitnesa līmeni 20 gadus vecs, bet iespaidu atstājis tas, ka, lai gan Jackson, iespējams, ir bāla, plāna un, pateicoties sejas ķirurģijas, nedaudz nepilnīgs, viņš nebija garlaicīgs cilvēks daži bija apgalvots, viņš bija.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B saka:

    Es domāju, ka jūs varētu arī vēlas uzskatīt Michael sacīja viņš bija sapņi tiek noslepkavoti. Tātad, ja viņam ir vajadzīgs, lai saglabātu savu dzīvi, slēpšanās no tā, vai tas būtu. Arī Joe Jackson varētu mēģina iekrišanas nāves sertifikātu, tāpēc, ka viņš nav miris. Vai
    Joe jackson patiesi uzskata, ka ir kaut kas netīrs būt iesaistītas un vēlas kniow patiesību. Oh Paris teica I really love my dad, nevis i tiešām mīlēja MY DAD iepriekšējās saspringta. Hmmmmm. Ceru, ka viņš tiešām ir dzīvs, un tas ir kaut neaudzēšanu un skatīties naudas saraksta, pēc tam, kad visi ir strādājis, jo viņš bija 5 gadi, viņš ir pelnījis to!!

  3. melia8383 saka:

    Es zinu, viņa ģimene, teica, ka viņš bija bailes par savu dzīvi. Es patiešām uzskatu, ka viņš joprojām ir dzīvs. Kaut tikai stāsta man, ka viņš ir pelnījis par peacful dzīvi!!

  4. Mimi saka:

    nāves sertifikātu par TMZ mājas lapā pārbaudīt to, asap

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.
Copy Protected by Chetan 's WP-CopyProtect.