2009
06,28

Michael Jackson κύματα να σε οπαδούς του Τελική Συνέντευξη Τύπου τον Μάρτιο του 2009.

Φαίνεται να υπάρχουν τόσες πολλές αντιφατικές ιστορίες σε σχέση με την πραγματική κατάσταση της υγείας του Michael Jackson πριν από το θάνατό του την Πέμπτη 25 Ιουνίου. Είναι γνωστό ότι Jackson ήταν κουραστικός μετά από χρονοδιάγραμμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολύ αναμενόμενη "Αυτό είναι Περιήγηση στο O2 Arena του Λονδίνου.

Μετά την ανακοίνωση των Συναυλίες, η ζήτηση για τα εισιτήρια που αποδείχθηκε ότι είναι τεράστια, και η εκτέλεση ήταν τελικά επεκταθεί σε 50 συναυλίες, με τις εκατοντάδες χιλιάδες των εισιτηρίων που κόπηκαν. Οι ημερομηνίες που έχουν κατανεμηθεί σε πολλούς μήνες, με έναρξη στις αρχές Ιουλίου και θα εκτείνεται μέχρι το 2010. Οι τέσσερις πρώτες ημερομηνίες έχουν μετατεθεί αργότερα, δήθεν διότι η τραγουδίστρια που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για πρόβες φόρεμα στο χώρο. Μερικοί άνθρωποι κοντά στην τραγουδίστρια εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσον θα έπρεπε να είναι σε θέση να σύρει από τόσες πολλές συναυλίες.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Λονδίνο παραστάσεις, Τζάκσον έπρεπε να υποβληθεί σε πέντε ώρες φυσική εξέταση. AEG Live Chief Executive Randy Phillips είπε ότι το Μάρτιο του κ. Jackson είχε "πέρασε με επιτυχία." Ο κ. Jackson η συμφωνία με την AEG Live, που ανήκουν σε Ντένβερ δισεκατομμυριούχου Phil Anschutz, περιλαμβάνεται η δυνατότητα να επεκτείνει τη συναυλία σειρά ακόμη περισσότερο σε παγκόσμια μεγάλη περιοδεία σε διάστημα τριών ετών ή και περισσότερο. Όλοι λένε την περιοδεία θα μπορούσε να έχει κερδίσει τον $ 400 εκατ. ευρώ.

Ενώ η πρόβα για την περιοδεία, οι εκθέσεις που ξεκίνησε με την επιφάνεια των Jackson είχε εθιστεί σε διάφορους 'παυσίπονα'. 10 ώρες την ημέρα πρόβες, η κατάθλιψη και η τεράστια ποσά για την πίεση "εκτελεί" σε βέλτιστο επίπεδο έχουν μια εικόνα που ζωγράφισε Jackson φέρεται να "upped την αντι» και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτά τα φάρμακα, προκειμένου να "περάσει κάθε μέρα».

Υπάρχουν πληροφορίες από πηγές που ήταν παρόντες κατά τη Συναυλία πρόβες που δίνουν την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τυχόν κόπωση ή προβλήματα υγείας πριν από την Jacksons θάνατο.

"Ήταν εργάζονται σκληρά, δίνοντας το παράδειγμα, την επίβλεψη της χορογραφίας, πισινό κλοτσιές και λαμβάνοντας ονόματα», είπε ο Τζόνι Caswell, πρόεδρος του CenterStaging Μουσικές Παραγωγές Inc, έναν ήχο Burbank στάδιο όπου Jackson rehearsed μέχρι τέλη Μαΐου. "Ήταν έτοιμη να εκραγεί όλοι έξω από το νερό. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο αλλόκοτο θεατρικό, διασκέδαση θέαμα ποτέ. "

Το βράδυ πριν πεθάνει, τέθηκε υπό την πρόβα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη το πρωί. "Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία μεγάλη και είχε μεγάλη ενέργεια. Δεν ήταν το τραγούδι σε πλήρη κλίμακα, αλλά ήταν εξίσου όμορφο, όπως πάντα, "Ed Alonzo είπε, μια συναυλία μάγος / κωμικός μισθωμένο από Jackson. "Δεν ακόμη λίγο χρόνο για να πάρετε ένα μπουκάλι νερό ή να ξεκουραστείτε. Πήγε από τον έναν αριθμό στον άλλο. "Ας γίνει αυτό και πάλι." Ήθελε να δούμε props για το "Θρίλερ" αριθμό, μια γιγαντιαία αράχνη. Ήταν ο χορός, το τραγούδι, πλάκα με το πλήρωμα. Αν ήταν έχουν οποιοδήποτε άλγη ή πόνους, κανείς δεν ήξερε ότι εκείνο το βράδυ. "

Άλλα αντικρουόμενες εκθέσεις λένε μια πολύ σκοτεινή ιστορία. The Guardian του Sam Jones Jackson εκθέσεις για την τελευταία ώρα της ζωής.

«Μετά την Τετάρτη 10μμ Michael Jackson έφτασε στο 20.000 θέσεων Άγκιστρα Κέντρο σκηνή στο κέντρο του Λος Άντζελες για να επαναλάβω για μια επιστροφή περιοδεία ότι δεν θα ζήσουν για να ξεκινήσουν.

Η μπάντα, υποστήριξη τραγουδιστές και χορευτές είχαν ξεροσταλιάζω για τρεις ώρες για να περάσουν από το σόου που είχε σκοπό να regild όπως το στέμμα του βασιλιά της ποπ. Είδαν μια λεπτή, ανόρεχτος και ληθαργικός σχήμα στη σκηνή.

Παρά την αδυναμία και όλο το ξεθώριασμα ομοιότητα με την έντονη θεατρώνης ήταν πριν από δύο δεκαετίες, Jackson ασκηθεί μέχρι αργά τη νύχτα. Αν ήταν ασυνήθιστα κακή ή αναστατωμένος, οι παρόντες στο Staples κέντρο λένε ότι δεν είδαν σημάδι αυτό. "

Με όλα της κερδοσκοπίας κατά νου, ίσως Μάικλ Τζάκσον ποτέ δεν είχε την πρόθεση να εκτελέσει οποιαδήποτε από αυτές τις συναυλίες. Το έκανε, μετά από όλα αυτά αναβολή, η οποία επίσης έδωσε καύσιμα στη φωτιά ότι το "υγεία" των ευθυνών. Αν το σκεφτεί για λίγο, αν Michael Jackson είχε πεθάνει από μια «καρδιακή ανακοπή" χωρίς να έχουν προγραμματιστεί συναυλίες αυτές, οι πρόβες κουραστικός, και η πίεση να "διατηρηθεί σε φόρμα", δεν θα είμαστε όλοι πολύ ύποπτες; Αν δεν είχε γίνει »εργασίας τόσο σκληρά" σε πρόβες, γιατί τότε θα πιστεύουμε ότι απλώς έπεσε νεκρός κατά τη νεαρή ηλικία των 50 δεν με προηγούμενο ιστορικό καρδιακής νόσου;

Οι προγραμματισμένες συναυλίες στο Λονδίνο, ήταν ένα πολύ καλό τρόπο για να το σημείο πίσω από τα φώτα να Michael Jackson, για να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ήταν η αιτία για τον πρόωρο θάνατο. Τα μέσα ενημέρωσης, οι φίλαθλοι και ο κόσμος ήταν πολύ γρήγορη για να πιστεύουν ότι ο λόγος για τον οποίο είχε μια καρδιακή προσβολή. Για μια ακόμη φορά, ένα πέπλο έχει draped πάνω από τα μάτια μας, και εμείς βλέπουμε μόνο αυτό που θέλουν να μας δουν. Η ιστορία μοιάζει λίγο πολύ που θα συσταθούν και «rehearsed" κατά κάποιο τρόπο, να είναι αληθοφανής. Είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι σχεδόν το ταχύτερο Michael Jackson πρόβα ξεκίνησε και πάλι, ξεκίνησε τη λήψη ναρκωτικών, εργάστηκαν πολύ σκληρά και είχε μια καρδιακή προσβολή.

Αυτό που όλοι ξεχνάμε είναι ότι αυτό που έκανε όλη του τη ζωή! Αν νομίζετε ότι τα heresay, θα είστε, επίσης, πιστεύω ότι έχει επίσης λάβει τα ναρκωτικά όλη του τη ζωή. Γιατί είναι πλέον ένα καθοριστικό παράγοντα για το θάνατό του; Αν το στρες και ναρκωτικών ήταν να παίξουν ένα μεγάλο μέρος του θανάτου, τότε δεν θα τον έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια της δίκης του Φύλο παιδιού Κατάχρηση το 2005; Αυτό πρέπει να έχει μια εξαιρετικά αγχώδη φορά για τον ίδιο. Πολύ περισσότερο άγχος, καταθλιπτική και η φορολόγηση για την υγεία από την προετοιμασία για τις επιδόσεις που είναι κάτι που θα μπορούσε πιθανότατα να είναι δεύτερη φύση του.

4 σχόλια μέχρι στιγμής

Προσθήκη Το σχόλιό σας
  1. Όσον αφορά την bankrupty: είπε ότι ήταν αρκετά φορά.
    Τον Απρίλιο του 2009, Grace Rwaramba (πρώην nany των παιδιών του) λέει ότι είχε να αγοράζουν μπαλόνια Παρίσι για τα γενέθλια του κόμματος, διότι Michael Jackson δεν είχε χρήματα.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    Σε αυτό το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, μπορούμε να δούμε ότι Μάικλ Τζάκσον φαινόταν να είναι πραγματικά κατέρρευσε.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Υπήρχαν επίσης ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την τελευταία του
    Τέλος πάντων, αλλά βλέπω το ντοκιμαντέρ με προφύλαξη, γιατί μπορεί να δει Victor Gudieguez (ο οποίος είχε επιτυχία στην Καλιφόρνια εναχθεί από την τραγουδίστρια για δυσφήμιση της χαρακτήρα όσον αφορά ορισμένους από τους ισχυρισμούς που παρουσιάζονται στο βιβλίο του)

    Αυτό που πιστεύω ότι την τελευταία τελευταίους μήνες για Michael Jackson, ο βασιλιάς της ποπ, ήταν πραγματικά θλιβερό

    Διάβασα επίσης somothing πιο δυστυχώς:
    Michael Jackson η μαμά ήταν περίεργος για το χρήμα, θα έρθει σε επαφή Rwaramba να μάθετε όταν έφυγε χρήματα γύρω από το σπίτι. Michael Jackson την πρώην νταντά της είπε να ελέγχει κάτω από το χαλί και σε σακούλες σκουπιδιών.

    Υπάρχει επίσης κάτι περίεργο που έχω διαβάσει. Michael Jackson έχει προβλέψει το θάνατό του το τραγούδι του: Μορφίνη, όπου μίλησα Demerol
    αυτό είναι μια σύνδεση περίπου MJ θανάτου
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~-y2009m7d4-Deepak Chopra-ζυγίζει-in-on-Michael-Jackson-ναρκωτικά εθισμός
    Η morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    περισσότερα σχετικά με το τραγούδι
    Δείτε παρακαλώ τι βρήκα σχετικά με τις τελευταίες φήμες για MJ "θάνατος
    RST Jackson ήταν ότι έπρεπε, για ασφαλιστικούς σκοπούς, πέρασε ένα αυστηρό πέντε ώρες ιατρική ότι εμπλέκονται περίπου 50 χωριστές εξετάσεις. Δεύτερη ήταν η απελευθέρωση της την Πέμπτη μια και μισή λεπτά κλιπ από ένα τραγούδι και χορό Jackson ρουτίνας που είχε διεξαχθεί δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του. Αν και ορισμένες Νόμιζα ότι ήταν μια μικρή ανάσα, κοίταξε πίσω στην απότομη και κάποια φάση άξια-αιχμής. Ένας μάρτυρας της πρόβες, ο διαχειριστής του στούντιο χορού, μάλλον overegged την υπόθεση με τη διεκδίκηση τραγουδιστής έδειξε την καταλληλότητα επίπεδο των 20 ετών, αλλά η εντύπωση που άφησε ήταν ότι, ενώ μπορεί να έχει Jackson χλωμό, λεπτό και, χάρη στην προσωπική χειρουργική, κάπως ελλιπής, ο ίδιος δεν το είχε δηλώσει κάποια βρυκόλακας ήταν.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Νομίζω πως θα μπορούσε επίσης να εξετάσει Michael είπε ότι είχε ονειρεύεται να δολοφονούνται. Έτσι, αν πρέπει να σώσουμε τη ζωή του, αποκρύπτοντας τόσο είναι. Επίσης, ο Joe Jackson θα μπορούσε να προσπαθούν να καθυστερήσουν το πιστοποιητικό θανάτου, επειδή δεν είναι νεκρό. Ή
    Joe Jackson πραγματικά πιστεύει ότι είναι φάουλ παίξει και θέλει να kniow την αλήθεια. Ω Παρίσι είπε πραγματικά αγαπούν τον πατέρα μου, δεν θ πραγματικά LOVED τον πατέρα μου σε παρελθοντικό χρόνο. Hmmmmm. Ελπίζω να είναι πραγματικά ζωντανός και βρίσκεται κάπου ανάπαυσης και παρακολουθούν τα χρήματα στην ονομαστική, μετά από όλα έχει εργαστεί από τότε που ήταν 5 ετών, που το αξίζει!

  3. Ξέρω, η οικογένειά του δήλωσε ότι ήταν με το φόβο της ζωής του. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι ακόμα ζωντανός. Κάτι μου λέει ότι, ο peacful αξίζει μια ζωή!!

  4. είναι το πιστοποιητικό θανάτου για TMZ web site να δεις ASAP