Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

Michael Jackson aallot fanit hänen Lopullinen Lehdistötilaisuus maaliskuussa 2009.

Ei näytä olevan niin paljon ristiriitaisia tarinoita osalta todellisesta tilasta Michael Jackson terveyden ennen hänen kuolemaansa torstaina 25. kesäkuuta. Se on hyvin tunnettu tosiasia, että Jackson oli jälkeen uuvuttava aikataulun valmisteilla hänen paljon ennakoitua "Tämä on se Tour Lontoon O2 Arena.

Jälkeen jätetyt Konsertit kysyntä lippuja on osoittautunut valtava, ja ennen oli lopulta ulottaa 50 konsertteja, satojen tuhansien myytyjen lippujen osalta. Päivämäärät olivat jakautuu usean kuukauden ajan, joka alkaa heinäkuun alussa ja stretching hyvin 2010. Ensimmäiset neljä päivämäärät myöhemmin lykätä, näennäisesti, koska laulaja tarvitaan enemmän aikaa pukeutua harjoituksissa vuonna istuntopaikasta. Jotkut lähellä laulaja ilmaisi epäillä, onko hän voisi vetää pois niin paljon konsertteja.

Valmisteltaessa Lontoon suoritteita, Jackson oli tehdään viiden tunnin fyysinen tarkastus. AEG Live Toimitusjohtaja Randy Phillips totesi maaliskuussa, että Mr. Jackson oli "ohittaa liehuvat liput." Mr. Jacksonin kanssa sopimuksen AEG Live omistama Denver miljardööri Phil Anschutz sisältyi mahdollisuus laajentaa konsertin sarjassa entisestään osaksi maailman - laaja kiertue yli kolme vuotta tai enemmän. Kaikki kertoi kiertue olisi voinut ansainnut hänelle $ 400 miljoonaa euroa.

Vaikka treenejä varten kiertue, raportit alkoi pinta että Jackson oli addiktoitunut useita eri "särkylääkkeitä." 10 tunnin-a-päivä harjoituksissa, masennus ja valtavia määriä paineita "hoitaa" mahdollisimman korkealla tasolla on maalattu kuva, että Jacksonin väitetään "upped anti" ja vedonnut voimakkaasti näiden lääkkeiden jotta "läpi joka päivä."

On olemassa kertomuksia sellaisista lähteistä, jotka olivat läsnä Concert harjoituksia, jotka antavat vaikutelman, että ei ollut näyttöä siitä, väsymys ja terveysongelmille ennen Jacksons kuolemaan.

"Hän oli lujasti töitä, jossa esimerkiksi, valvoa koreografia, potkiminen maalialue ja ottaen nimiä", sanoi Johnny Caswell puheenjohtaja CenterStaging Musical Productions Inc., Burbank äänen vaiheeseen, jossa Jackson harjoitellusta vasta toukokuun lopussa. "Hän oli valmis isku kaikki pois vedestä. Tämä tulee olemaan suurin fantasia-, viihde-spektaakkeli koskaan. "

On yö, ennen kuin hän kuoli, hänen harjoitus joutui alussa tuntia torstaiaamuna. "Hän näytti hyvin ja oli hyvin tarmokkaasti. Hän ei laulaa täydellä tasolla, mutta se oli yhtä kaunis kuin koskaan ", Ed Alonzo sanoi, konsertti taikuri / koomikko palkkasi Jackson. "Hän ei edes kulua hetki tarttua vesipulloa tai tehdä loput. Hän meni yhden numeron muut. "Let's tehdä sitä uudelleen." Hän halusi tarkastella rekvisiitta on "Thriller" numero, jättimäinen hämähäkki. Hän oli tanssin, laulun, leikinlaskuun miehistön kanssa. Jos hän oli jokin särkee tai kipuja, kukaan ei tiennyt siitä, että yö. "

Muut ristiriitaiset kertomukset kertovat paljon tummempi tarina. Valvontaneuvoston Sam Jones kertomuksia Jackson viimeisen tunnin elämän.

'At 10pm keskiviikkona Michael Jackson saapui 20.000-istuin Sinkilät keskusta areenalla vuonna downtown Los Angeles on kerrata varten comebackin kiertueen, ettei hän elää ryhtyä.

Bändistä, taustalaulu laulajia ja tanssijoita oli pidetty odottaa kolme tuntia läpi osoittavat, että oli tarkoitus regild hänen kruunu kuten King of Pop. He näkivät ohut, raukea ja unelias luku toteutettava vaiheessa.

Vaikka hänen heikon ja yhä häipyminen yhdennäköisyys on voimakasta showmies hän oli ollut kaksi vuosikymmentä sitten, Jackson harjoitetaan myöhään yöhön. Jos hän oli harvinaisen huonosti tai horjuttaa näitä läsnä Sinkilät keskusta sanovat nähnyt mitään merkkejä siitä. "

Kaikkien spekulaatioista mielessä, ehkä Michael Jackson NEVER tarkoitus suorittaa mitään näistä konserteista. Hän teki sen jälkeen, kun kaikki lykätä niitä, jotka antoivat myös öljyä tuleen, että hänen "terveys" oli syyllinen. Jos ajattelemme sitä hetken, jos Michael Jackson oli kuollut, jonka sydämen pysähtyminen "ilman, oli näiden Konsertit järjestetään, uuvuttava harjoituksissa, ja painetta" pitää kunnossa ", ei me kaikki olla hyvin epäilyttävä? Jos hän ei ollut "tekevät kovasti töitä 'at harjoituksia, miksi sitten uskomme, että hän yksinkertaisesti laski kuollut nuori ikä 50, joilla ei ole ennen ollut sydänsairaus?

Konsertit suunniteltu Lontoo oli täydellinen tapa kohta valokeilassa takaisin Michael Jackson, jotta meistä on sitä mieltä, että ne olivat syynä hänen ennenaikaisen kuoleman. Tiedotusvälineiden, fanit ja maailma olivat kaikki hyvin nopeasti uskoa sitä, miksi hän oli sydänkohtaus. Jälleen kerran veil on draped yli silmiämme, ja meidän on vain siitä, mitä he haluavat nähdä. Tarina vain tuntuu liian perustamista ja "harjoitteli" sellaisena kuin se oli, olisi uskottavia. Se on melkein liian kätevää, että niin pian kuin Michael Jackson aloitti treenejä uudelleen, hän alkoi ottaa enemmän huumeita, työskennellyt liian kovaa ja oli sydänkohtaus.

Mitä me kaikki olemme unohtaneet, että tämä on se, mitä hän on tehnyt koko elämäni! Jos uskot, että heresay, olet myös sitä mieltä, että hän on myös ottanut huumeita hänen koko elämän. Miksi se on nyt ratkaiseva tekijä hänen kuolemaansa? Jos stressi ja huumeiden käyttö oli olla suuri osa hänen kuolema, sitten ei hän on kuollut oikeudenkäynnin aikana lapsiseksimatkailun Väärinkäytökset 2005? Tämä on ollut erittäin stressaavaa aikaa hänelle. Paljon enemmän stressiä, masentava ja verottaa hänen terveydelle kuin valmistautuu esityksiin, jotka on jotain, mitä todennäköisimmin toinen luonto hänelle.

  1. Happytomato Said,

    Mitä hänen bankrupty: se oli kertonut useita aikaa.
    Huhtikuussa 2009, Grace Rwaramba (entinen nany hänen children) sanoo, että hän ostaa selitteet Pariisi syntymäpäivä osapuoli koska Michael Jackson ei ollut rahaa.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    Tässä tv-dokumentti, voimme nähdä, että Michael Jackson näytti todella rikki.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Joukossa oli myös TV-dokumentti hänen viimeinen
    Joka tapauksessa, mutta i katsella asiakirjojen kanssa varotoimi, koska voimme nähdä Victor Gudieguez (joka onnistui haastaa Kaliforniassa, jonka laulaja syyte kunnianloukkauksesta luonteen, jotka liittyvät väitteet esitetään hänen kirja)

    Mielestäni viime viime kuukautta, Michael Jackson, kuningas Pop oli todella surullista

    Olen lukenut myös somothing enemmän valitettavasti:
    Michael Jackson's momentti oli uteliaita käteisellä, hän otti yhteyden Rwaramba selville, mistä hän lähti rahaa kodin lähistöllä. Michael Jackson: n entisen lastenhoitajansa kertonut hänelle tarkistaa alla matto ja roskat pussiin.

    On myös jotain outoa, että olen lukenut. Michael Jackson on ennustanut kuolemaansa hänen biisi: Morfiini, jossa puhuin Demerol
    Tässä on linkki noin MJ kuolemaa
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak-Chopra-paino-in-on-Michael-Jackson-drug-addiction
    Että morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    Lisätietoja laulu
    Katso ota mitä löysin tietoa viimeisimmistä huhuja MJ "kuolema
    RST oli se, että Jackson oli vakuutus tarkoituksiin, läpäisseet tiukat viiden tunnin lääketieteen, johon osallistui lähes 50 erillisiä kokeita. Toinen oli release torstaina yhden ja puolen minuutin pätkä laulun ja tanssin rutiini, että Jackson oli tehtävä kaksi päivää ennen hänen kuolemaansa. Vaikka joidenkin mielestä hän näytti hieman hengästynyt, hän näytti teräviä ja takaisin jonkinlainen vaihe-arvoinen piikin. Yksi osoitus harjoituksissa, johtaja tanssin studio, pikemminkin overegged tapauksessa väittämällä laulaja osoitti kunto taso on 20-vuotias, mutta vaikutelma vasemmalle oli, että Jackson on saattanut vaaleaa, ohutta, ja kiitos kasvojen leikkaus, hieman puutteellinen, hän ei ollut zombie jotkut väitti hän oli.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Neiti B Said,

    Uskon, saatat haluta harkita Michael sanoi, että hän oli unelmat on murhattu. Joten jos hän on pelastaa hänen henkensä piilottamalla ulos olkoon niin. Myös Joe Jackson voitaisiin yrittää pilttuu kuoleman todistus siitä, että hän ei ole kuollut. Tai
    Joe jackson todella uskoo, että on epärehellinen peli mukana ja haluaa kniow totuus. Voi Paris sanoi i todella rakastaa isäni, en oikeastaan Loved isäni viime jännittynyt. Hmmmmm. Toivon, että hän todella on elävä, ja se on jossain kesannointia ja katsomassa rahaa virrata sisään, kaiken sen jälkeen hän on toiminut, koska hän oli 5-vuotias, hän ansaitsee sen!

  3. melia8383 Said,

    Tiedän, hänen perheensä ilmoitti, että hän oli pelko hänen elämänsä. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että hän on edelleen elossa. Jotain vain kertoo minulle, että hän ansaitsee peacful elämän!

  4. Mimi Said,

    kuoleman todistus on TMZ web site check it out ASAP

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash