2009
06,28

Michael Jackson bølger til fans på hans afsluttende pressekonference i marts 2009.

Der synes at være så mange modstridende historier med hensyn til den sande tilstand af Michael Jackson's sundhed før hans død torsdag 25. juni. Det er et velkendt faktum, at Jackson havde været efter en anstrengende tidsplan som forberedelse til hans meget forventede 'Dette er det Tour på Londons O2 Arena.

Efter offentliggørelsen af Koncerter, efterspørgsel efter billetter vist sig at være enorme, og køre til sidst blev forlænget til 50 koncerter, med hundredtusindvis af solgte billetter. Datoerne var spredt over flere måneder, der starter i begyndelsen af juli, og som strækker sig langt ind i 2010. De første fire datoer blev senere udskudt, angiveligt fordi sangeren havde brug for mere tid til dress rehearsals i venue. Nogle mennesker tæt på sangeren udtrykt tvivl om, hvorvidt han ville være i stand til at trække ud så mange koncerter.

Som forberedelse til London optrin Jackson måttet gennemgå en fem-timers fysisk undersøgelse. AEG Live Chief Executive Randy Phillips sagde i marts, at Mr. Jackson havde "bestået med flyvende farver." Mr. Jackson's aftale med AEG Live, der ejes af Denver milliardær Phil Anschutz, medtages en mulighed for at forlænge koncerten række endnu længere ind i en verden - lang tour over tre år eller mere. Alle fortalte turen kunne have tjent ham $ 400 millioner.

Mens rehearsing for turen, rapporter begyndte at overfladen, at Jackson var afhængige af flere forskellige 'smertestillende «. 10 timer om dagen rehearsals, depression og enorme mængder af pres for at" udføre "på et optimalt niveau har malet et billede, som Jackson angiveligt »upped anti« og var stærkt afhængig af disse stoffer med henblik på at "komme igennem hver dag«.

Der er rapporter fra kilder, der var til stede ved Concert Rehearsals som giver indtryk af, at der var ingen tegn på træthed eller sundhedsmæssige problemer forud for Jacksons død.

"Han arbejdede hårdt, indstilling eksemplet, fører tilsyn med de koreografi, sparker Butt og under navne," sagde Johnny Caswell, formand for CenterStaging Musical Productions Inc., en Burbank lydbillede, hvor Jackson indøvet indtil slutningen af maj. "Han var klar til at blæse alle op af vandet. Dette skulle være den største udstyrsstykke, underholdning forestilling nogensinde. "

Om aftenen før han døde, hans øvelse gik ind i de tidlige timer af torsdag formiddag. "Han så stor og havde stor energi. Han var ikke synger på fuldt niveau, men det var så smuk som nogen sinde, "Ed Alonzo sagt, en koncert trolden / komiker er lejet af Jackson. "Han har ikke selv et øjeblik på at få fat i en flaske vand eller tage en pause. Han gik fra det ene nummer til det andet. "Lad os gøre det igen." Han ønskede at se på rekvisitter til "Thriller"-nummer, et gigantisk edderkop. Han var dans, sang, sjov med besætningen. Hvis han havde nogen ømhed eller smerter, ingen vidste om det, der natten. "

Andre modstridende rapporter fortæller en langt mørkere historie. The Guardian's Sam Jones rapporter om Jacksons sidste timer af livet.

»På 10pm onsdag Michael Jackson ankom til 20.000-sæde Staples Center arena i downtown Los Angeles for at øve til en comeback tour, at han ikke ville leve til at slå ind på.

Hans band, opbakning sangere og dansere havde været holdt venter i tre timer at komme igennem de viser, at var hensigten at regild hans krone som King of Pop. De så en tynd, ligeglad og apatisk figur tage scenen.

Trods hans skrøbelighed og i stigende grad fading lighedspunkter med den energiske showman han havde været to årtier siden, Jackson praktiseres langt ud på natten. Hvis han var usædvanligt dårligt eller forstyrret, de tilstedeværende på Staples Center siger de så ingen tegn på det. "

Med alle de spekulationer i tankerne, måske Michael Jackson aldrig været hensigten at udføre en af disse koncerter. Han gjorde jo udsætte dem, der også gav brændstof til ilden, at hans "sundhed" var skyld. Hvis vi tænker over det et øjeblik, hvis Michael Jackson var død af et »hjertestop« uden at have haft disse Koncerter planlagt, det anstrengende rehearsals, og presset for at "holde i form«, ikke ville vi alle være meget mistænkeligt? Hvis han ikke var blevet 'arbejder så hårdt «på rehearsals, hvorfor så ville vi mener, at han simpelthen faldt døde i ung alder af 50 uden forudgående historie hjertesygdom?

Koncerterne er planlagt i London var en perfekt måde at punkt søgelyset tilbage til Michael Jackson for at få os til at tro, at de var årsagen til hans tidlige død. Medierne, fans og resten af verden, var alle meget hurtige til at tro, det er derfor, han havde et hjerteanfald. Endnu en gang, et slør har været draped over øjnene, og vi er kun at se, hvad de vil have os til at se. Historien bare synes for set-up og »indøvet" som det var, for at være troværdige. Det er næsten alt for nem at så snart Michael Jackson begyndte rehearsing igen begyndte han at tage mere medicin, har arbejdet for hårdt og haft et hjerteanfald.

Hvad vi alle at glemme er, at dette er hvad han har gjort hele sit liv! Hvis du mener, at de heresay, vil du også synes, at han har også taget narkotika hele hans liv. Hvorfor er det nu et afgørende faktor for hans død? Hvis stress og narkotikaindtagelse var at spille en stor rolle i hans død, så ville ikke han er døde i løbet af retssagen mod den seksuelle udnyttelse af børn i 2005? Det må have været en meget stressende tid for ham. Langt mere stressende, deprimerende og beskatte på hans helbred end forberedelserne til forestillinger, der er noget, der højst sandsynligt vil blive anden karakter til ham.

4 kommentarer indtil videre

Tilføj Din Kommentar
  1. Om hans bankrupty: det blev fortalt flere tid.
    I april 2009, Grace Rwaramba (det tidligere nany af hans børn) siger, at hun havde til at købe balloner for Paris's fødselsdag part, fordi Michael Jackson ikke havde nogen penge.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    I denne tv-dokumentar, kan vi se, at Michael Jackson syntes at være virkelig brød.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Der var også en tv-dokumentar om hans sidste
    Anyway, men jeg se dokumentarfilm med forsigtighed, fordi vi kan se Victor Gudieguez (der blev sagsoeges i Californien som sanger for ærekrænkelse af karakter vedrørende nogle af de påstande i sin bog)

    Hvad jeg tror, det sidste forløbne måneder til Michael Jackson, Kongen af Pop, var virkelig trist

    Jeg har læst også somothing mere desværre:
    Michael Jackson's mor var nysgerrig om de kontanter, hun kontaktede Rwaramba at finde ud af, hvor han forlod penge omkring huset. Michael Jackson's tidligere barnepige fortalte hende at tjekke under gulvtæppet og affaldsjournal poser.

    Der er også noget mærkeligt, at jeg har læst. Michael Jackson har forudsagt hans død i hans sang: morfin, hvor jeg talte om Demerol
    dette er et link om MJ død
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak-chopra-vejer-in-on-Michael-Jackson-Narkotikamisbrug
    Den morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    mere om sangen
    Ser du, hvad jeg fandt om de seneste rygter om MJ 'død
    RST var, at Jackson havde til forsikringsformål, bestået en vidtgående fem-timers medicinsk at involveret næsten 50 forskellige tests. Anden blev frigivelsen torsdag af en en-og et halvt minuts klip af en sang-og-dans rutine, at Jackson havde udført to dage før hans død. Selv om nogle tænkte han syntes lidt stakåndet, han så skarpe og tilbage til en form for scene-værdig højdepunkt. Et vidne til rehearsals, lederen af en dance studio, snarere overegged tilfældet ved at hævde, sangeren viste fitness niveau af en 20-årig, men det indtryk tilbage, var, at mens Jackson kan have været bleg, tynd og, takket være ansigtskirurgi noget ufuldstændige, var han ikke Zombie nogle havde hævdede han var.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Jeg tror, du måske også overveje Michael sagde, at han havde drømme om at blive myrdet. Så hvis han har brug for at redde sit liv ved at skjule, så må det være sådan. Også Joe Jackson kunne være at forsøge at bremse dødsattesten, fordi han ikke er død. Eller
    Joe Jackson virkelig mener, at der er fejl spiller er involveret, og ønsker at kniow sandheden. Oh Paris sagde, at jeg virkelig elsker min far, ikke jeg virkelig elskede min far i datid. Hmmmmm. Jeg håber, at han virkelig er i live og er et sted at hvile og se pengene rulle ind, når alt kommer til alt, han har arbejdet siden han var 5 år gammel, han fortjener det!

  3. Jeg ved, hans familie sagde, at han var i frygt for sit liv. Jeg tror helt ærligt, at han stadig er i live. Noget blot fortæller mig, at han fortjener en peacful liv!

  4. død certifikat på TMZ web site check it out ASAP