O2 Konserter perfekt unnskyldning for Michael Jackson "Death"

28 juni 2009
av admin

Michael Jackson bølger til fans på hans siste pressekonferanse i mars 2009.

Det synes å være så mange motstridende historier i forhold til den sanne tilstand av Michael Jackson helse før hans død torsdag 25 juni. Det er et kjent faktum at Jackson hadde etter en gruelling tidsplanen som forberedelse for hans mye antatt "Dette er det tur på Londons O2 Arena.

Etter utlysing av Konserter, etterspørsel etter billettene viste seg å være enorme, og det kjøres ble etterhvert utvidet til 50 konserter, med hundretusenvis av billettene solgt. Datoene var spredt over flere måneder, og starter tidlig i juli og strekker seg godt inn i 2010. De første fire datoene ble senere utsatt, tilsynelatende fordi singer trengte mer tid for å kle øvinger i stedet. Noen mennesker nær sangeren uttrykt tvil om han ville være i stand til å trekke på så mange konserter.

I forberedelsene til London forestillinger, Jackson måttet gjennomgå en fem-timers fysisk undersøkelse. AEG Live Chief Executive Randy Phillips sa i mars at Mr. Jackson hadde gått med flying farger. "Mr. Jackson's avtale med AEG Live, som eies av Denver billionaire Phil Anschutz, inkludert en opsjon til å forlenge konsert serierekke enda lenger inn i en verden lang tur over tre år eller mer. Alle fortalte turen kunne ha tjent ham $ 400 millioner.

Mens rehearsing for tur, rapporter begynte å overflate som Jackson var avhengige av flere forskjellige smertestillende tabletter. 10 timers-en-dag øvinger, depresjon og massive mengder press for å "utføre" på en optimal plan har malt et bilde som Jackson angivelig 'upped anti "og basert tungt på disse stoffene for å" komme seg gjennom hver dag.

Det er rapporter fra kilder som var til stede på konserten øvinger som gir inntrykk av at det ikke var bevis for noen utmatting eller helseproblemer før Jacksons død.

Han jobbet hardt, sette eksempel overseeing i koreografi, sparker rumpe og ta navnene, sier Johnny Caswell, president i CenterStaging Musical Productions Inc., et Burbank lyd scene der Jackson rehearsed til slutten av mai. "Han var klar til å blåse alle ut av vannet. Dette skulle bli den største extravaganza, underholdning opptog noensinne. "

På kvelden før han døde, hans øvelsen gikk inn i de tidlige timer torsdag formiddag. "Han var stor og hadde stor energi. Han var ikke synge på fullt nivå, men det var like vakker som alltid, "Ed Alonzo sagt, en konsert magiker / komiker engasjert av Jackson. "Han hadde ikke selv litt tid på å hente en flaske vann eller ta en pause. Han dro fra et nummer til den andre. "La oss gjøre det igjen." Han ville se på props for "Thriller" nummer en gigantisk edderkopp. Han var dans, sang, fleiper med mannskap. Hvis han hadde noen aches eller smerter, ingen visste om det som natt. "

Andre motstridende rapportene forteller en mye mørkere historie. The Guardian's Sam Jones rapporter om Jackson siste timene av livet.

'At 10pm onsdag Michael Jackson kom til 20.000-seters Staples Center arena i downtown Los Angeles for å øve for et comeback tour at han ikke ville leve til å innlate seg på.

Hans band, backing sangere og dansere hadde blitt holdt vente i tre timer å gå gjennom show som var ment å regild hans krone som King of Pop. De så en tynn, giddeløs og lethargic figur ta scenen.

Til tross for sin svakhet og stadig filtrert likhet med den sterke showman han hadde vært to tiår siden, Jackson praktiseres sent i natt. Hvis han var usedvanlig syke eller opprørt, de til stede på Staples Center sier at de så ingen tegn til det. "

Med alle de spekulasjon i tankene, kanskje Michael Jackson aldri ment å utføre noen av disse konsertene. Han gjorde det, etter alle utsette dem, som også ga drivstoff til brann at hans "helse" var å klandre. Hvis vi tenker på det for et øyeblikk, om Michael Jackson hadde dødd av en "CARDIAC arrest 'uten å ha hatt disse Konserter planlagt, vil gruelling øvinger, og press for å" holde seg i form ", ikke ville vi alle være veldig mistenkelig? Hvis han ikke hadde vært 'arbeide så hardt "på øvinger, hvorfor da ville vi tror at han bare falt døde i ung alder av 50 uten forutgående historie hjertesykdommer?

Konsertene planen i London var en perfekt måte å peke søkelyset tilbake til Michael Jackson for å få oss til å tro at de var årsaken til hans tidlig død. Media, fans og verden var veldig rask til å tro det er grunnen til at han fikk hjerteinfarkt. Igjen, et slør er draped over våre øyne, og vi bare ser det de vil ha oss til å se. Historien bare virker for oppsett og 'rehearsed "som den var, for å være believable. Det er nesten for lettvint at så snart Michael Jackson startet rehearsing igjen, han begynte å ta mer narkotika, jobbet for hardt og fikk hjerteinfarkt.

Hva vi alle glemmer er at dette er det han har gjort HIS hele livet! Hvis du mener at heresay, vil du også tro at han har også tatt narkotika hele hans liv. Hvorfor er det nå en avgjørende faktor i hans død? Dersom stress og narkotikabruk var å spille en stor rolle i hans død, så ville han ikke ha dødd i prøveperioden av Child Sex Abuse i 2005? Det må ha vært en ekstremt stressende tid for ham. Mye mer stressende, deprimerende og taxing på sin helse enn forbereder forestillinger som er noe som vil mest sannsynlig være andre naturen til ham.

Tags: Conspiracy Teorier, Ryktene, Tour
Posted in Conspiracy Teorier, Ryktene, Tour | Kommentarer (4)

4 Svar å "O2 Konserter perfekt unnskyldning for Michael Jackson" Death "

  1. Happytomato sier:

    Om hans bankrupty: det ble fortalt flere tid.
    I april 2009, Grace Rwaramba (tidligere nany av hans barn) sier at hun måtte kjøpe ballonger for Paris's birthday party fordi Michael Jackson hadde ingen penger.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    I denne TV-dokumentaren ser vi at Michael Jackson syntes å være blakk.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Det var også en TV-dokumentar om hans siste
    Allikevel, men jeg ser dokumentaren med forholdsregler fordi vi kan se Victor Gudieguez (som ble saksøkte i California av singer for injurier karakter om noen av de påstandene som presenteres i boka)

    Hva tror jeg den siste siste måneder for Michael Jackson, King of Pop, var virkelig trist

    Jeg har lest også somothing mer dessverre:
    Michael Jackson's mor var nysgjerrig på penger, tok hun kontakt Rwaramba å finne ut hvor han igjen pengene rundt huset. Michael Jackson tidligere barnepike fortalte henne å sjekke under teppet og i søpla poser.

    Det er også noe rart at jeg har lest. Michael Jackson har spådd hans død i sin sang: morfin, hvor jeg snakket om Demerol
    Dette er en link om MJ død
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4-Deepak-Chopra-veier-i-on-Michael-Jackson-narkotika-avhengighet
    Den morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    mer om sangen
    Se vennligst hva jeg fant om siste rykter om MJ 'død
    rst var at Jackson hadde, for forsikring formål passert en streng fem timers medisinsk som involverte nærmere 50 forskjellige tester. Second ble frigitt torsdag av en og en halv minutt klipp av en sang og dans rutine at Jackson hadde gjort to dager før han døde. Selv om noen trodde han virket litt andpusten, er han så skarp og tilbake til en slags scene-verdig peak. Et vitne til øvinger, lederen av en dans studio, snarere overegged tilfelle av hevde at sangeren viste egnethetsfunksjonen nivået for en 20-åring, men inntrykket venstre var at mens Jackson har blitt blek, tynn og, takk til ansikts kirurgi, noe ufullstendige, han var ikke zombie noen hadde hevdet han.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Miss B sier:

    Jeg tror du kanskje også vurdere om du vil Michael sa han hadde drømmer om å bli myrdet. Så hvis han trenger å redde livet hans ved å skjule seg så det. Også Joe Jackson kunne forsøker å stall på dødsattesten fordi han er ikke død. Eller
    Joe Jackson virkelig mener det er lureri involverte og ønsker å kniow sannheten. Oh Paris sa Jeg elsker faren min, ikke jeg virkelig Loved faren min i siste anspent. Hmmmmm. Jeg håper han er i live og er et sted å hvile og se pengene rulle inn, etter alt han har jobbet siden han var 5 år gammel, han fortjener det!

  3. melia8383 sier:

    Jeg vet, sin familie, sa at han var i frykt for sitt liv. Jeg ærlig tro at han fortsatt er i live. Noe du bare sier at han fortjener en peacful livet!

  4. Mimi sier:

    på dødsattesten er på TMZ nettsted sjekke det ASAP