Michael Jackson 'Ölüm' için O2 Konserler mükemmel bahane

Haziran 28th, 2009
admin

Mart 2009 yılında yaptığı son basın toplantısında hayranları için Michael Jackson dalgaları.

Burada olmak çok çelişkili öyküler olarak görülüyor Michael Jackson's sağlık gerçek devlet önce Perşembe 25. Haziran ölümünden getirmedi. Bu Jackson hazırlık olarak bir işkence programı aşağıdaki olmuştur, iyi bilinen gerçek onun kadar 'İşte bu Tur Londra O2 sahnede beklenen.

Bu konser duyurusu sonra bilet kanıtladı talep ve çalıştırmak sonunda 50 konser için genişletilmiş oldu, bilet satılan yüzbinlerce ile büyük olması gereklidir. Tarihlerinizi aylarda, Temmuz ayı başlarında başlayan yayılmış ve iyi 2010 içine uzanan. İlk dört tarihleri daha sonra ertelenir olduğunu sözde çünkü şarkıcı bir mekan olarak elbise Provalar için daha fazla zamana ihtiyacım vardı. Bazı insanlar yakın şarkıcı için şüphe edip o kadar çok konser çıkarmak mümkün olacağını dile getirdi.

Londra gösterileri için hazırlık olarak, Jackson beş saat fiziksel muayene olma vardı. AEG Canlı Chief Executive Randy Phillips Mart ayında Bay Jackson "renk uçan ile geçmişti" dedi. AEG Live, Denver milyarder Phil Anschutz ait ile Bay Jackson anlaşması bir seçenek daha da bir dünya haline konser serisi uzatmak dahil - üç yıl veya daha fazla geniş tur. Tüm onu $ 400 milyon Kazanılan olabilir Tura söyledi.

Bu tur için prova, raporlarınızın Jackson farklı 'Ağrı'. 10 saat için bağımlı olduğu bir gün Provalar, depresyon ve baskı 'optimum düzeyde gerçekleştirmek için büyük miktarda bir resim var boyalı yüzey başladı bu Jackson iddia 'upped anti' ve ağır sırada 'her gün' üzerinden elde etmek için bu ilaçlar dayanıyordu.

Kimler devam in Concert Provalar olan gösterim herhangi bir yorgunluk veya sağlık sorunları hiçbir kanıt önce Jacksons ölüm olduğunu vermek bulundu kaynaklardan haberler geliyor.

"O sert, örnek çalışma olduğunu, bu koreografi nezaret popo tekmeleme ve isimleri alarak," Johnny Caswell, Müzik Productions Inc, geç Mayıs ayına kadar bir Burbank ses sahne nerede Jackson prova CenterStaging başkanı söyledi. "Suyun herkes dışarı darbe hazır Öyleydi. Bu en büyük fantezi, eğlence gözlük hiç olacak oldu. "

Gece önce öldü tarihinde yaptığı prova Perşembe sabahın erken saatlerde girdi. "O harika görünüyordu ve büyük bir enerji vardı. O tam düzeyinde şarkı değil, ama her zamanki gibi güzeldi, "Ed Alonzo, dedi bir konser sihirbaz / komedyen Jackson tarafından kiralanmış. "He didn't hatta bir şişe su almak için veya dinlenmek bir dakikanızı ayırın. O bir dizi diğer gittik. 'Bunu bir daha yapayım. O 'Thriller' numarası, dev bir örümcek için sahne bakmak istedim. O, şarkı, mürettebatı ile şaka dans oldu. Eğer herhangi bir ağrı veya ağrıları, kimse bu konuda o gece biliyordum olmamdı. "

Diğer çelişkili raporlar çok karanlık hikaye anlatıyorsun. Yaşam Jackson son saatlerine The Guardian's Sam Jones raporlar.

'At 10 Çarşamba Michael Jackson üzerindeki 20000-şehir Los Angeles'ta koltuk Staples Merkezi arenada bir dönüş turnesi için onun üzerine atılmak için yaşamak değil de prova için geldi.

Onun bant, şarkıcı ve dansçı destek için üç saat bu King of pop olarak taç regild amaçlı olduğunu göstermek yoluyla gitmek için bekleyen muhafaza edilmiştir. Onlar, cansız, ince ve uyuşuk rakam sahne almak gördüm.

Onun zaaf ve iki on yıl önce olan güçlü eğlence için giderek zayıflayan benzerlik rağmen, Jackson gece geç geç yetenekli. Eğer çok kötü ya da üzgün, the Staples Merkezi'nde bu mevcut bunu hiçbir işareti gördüm söylüyorlar.

Tüm aklınızda bulundurarak spekülasyonlara, belki Michael Jackson ASLA bu konseri gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. O yaptı, sonra da ateş için onun 'sağlık' sorumlu olduğunu yakıt verdim onları erteleyebilir. Eğer Michael Jackson bir 'Kalp Tutuklama of kalmadan ölmüştü bu Konserleri planlanan vardı Bir an için bu konuda bir düşünelim, bu yorucu Provalar ve baskı şekil tutmak için, hepimiz çok şüpheli olmaz? Eğer o kadar da zor 'Provalar çalışan, neden o zaman bu beni de ölü 50 genç yaşta kalp hastalığı daha önce geçmişi ile düştü inanıyorum ediyorum edilmemişti?

Bu konserler Londra'da planlandığı Spotlight geri Michael Jackson üzerine mükemmel bir şekilde sırayla bize de onun zamansız ölüm nedeni düşündüğünüz yapmak vardı. Medya, taraftar ve tüm dünya çok bu inanmak için neden kalp krizi geçirdi gecikmediler. Bir kez daha, bir rahibe bizim gözler üzerinde draped olmuştur ve sadece bizi görmek istiyorum görülüyor. Hikaye çok ayarlamak gibi-ve 'olarak, inandırıcı olmak üzere' prova. Olarak Michael Jackson tekrar prova başladı Neredeyse de bu kadar kısa sürede uygun, o daha fazla ilaç alarak, çok sert ve kalp krizi geçirdi çalıştı başladı.

Hepimiz ne unutmadan bu BU HE Tüm yaşamının Neyi sahip olduğunu! Eğer heresay inanıyorum, sen de o da uyuşturucu tüm yaşam almıştır iman edecekler. Onun ölümle neden şimdi bir belirleyici faktör? Eğer stres ve uyuşturucu alarak ölümünden büyük bir rol oldu, sonra da 2005 yılında Çocuk Cinsel Taciz ve deneme sırasında öldü ki? Bu onun için çok stresli Timne olmalı. Çok daha iç stresli ve performans için bir şey onun için büyük olasılıkla ikinci olarak biliniyor olmasıdır hazırlarken daha onun sağlığı üzerinde vergi.

Etiketler: komplo teorilerine, dedikodular, Tur
Komplo teorileri, dedikodular, Tur olarak gönderildi | yorum (4)

4 yanıt Michael Jackson 'Ölüm' "için" O2 Konserleri mükemmelleştirmek için özür

  1. Happytomato Says:
    5.

    Onun bankrupty gelince: birkaç kez söylendi.
    Onun çocukların Nisan 2009 Grace Rwaramba olarak (eski nany) o çünkü Michael Jackson hiçbir karşılığı vardı Paris doğum günü partisi için balon satın almak için söylüyor.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    Bu TV belgesel, göreceğiz ki Michael Jackson gibiydi görebilirsiniz olmak gerçekten kırdı için.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Ayrıca bir TV belgesel vardı Son
    Çünkü (başarıyla California'daki karakteri iftira bazı iddiaları kendi kitapta sunulan ilişkin için şarkıcı tarafından) dava olduğunu Victor Gudieguez görebilirsiniz Neyse, ama önlem ile belgesel seyretmek

    Ben Michael Jackson, King of pop için son geçtiğimiz ay gerçekten üzgün olduğunu ne düşünüyorsun

    Ben de ne yazık ki somothing okudum:
    Michael Jackson's mom nakit merak olduğunu, o burada evin etrafında karşılığı sol bulmak için Rwaramba contacted. Michael Jackson eski dişi ona halı ve çöp torbalarda altında kontrol etmek için söyledim.

    Ayrıca bir garip ben okumak gerekiyor. Michael Jackson Şarkısıyla ölümüne: Morfin, nerede Demerol hakkında konuştu tahmin etti
    Bu MJ ölümle ilgili link
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~ y2009m7d4--Deepak Chopra-ağırlığında-on-Michael Jackson-in-uyuşturucu bağımlılığı
    Bu morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    şarkı hakkında daha fazla bilgi
    Ben MJ 'ölüm hakkında son dedikodular hakkında ne buldum lütfen bakın
    RST bir Jackson vardı, sigorta amaçlar için sıkı beş saat tıbbi, yaklaşık 50 ayrı test yer geçti. İkinci bir tek Perşembe günü açıklaması oldu ve bir-bir şarkının yarım dakika klip ve dans rutin olduğu Jackson, iki gün, ölümünden önce yapılan vardı. Bazı bir nefes nefese küçük, kendisi ve geri aşamada bir tür-zirveye layık keskin baktım görünüyordu düşündüm. Provalar için bir şahit, bir dans stüdyosu müdürü, yerine şarkıcı iddia ile 20 fitness seviyesi gösterdi yıl, ancak eski izlenimi kalmamış durumda overegged bu süre Jackson edilmiş, ince soluk olabilir ve olduğunu iddia yüz ameliyat sayesinde, biraz eksik, bazı vardı zombi değildi.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Bayan B Says:
    8.

    Ben de Michael o öldürülmüş olma hayalleri söyledi düşünün isteyebilirsiniz düşünüyorum. Yani o kadar olsun dışarı gizleyerek hayatını kaydetmek gerekir. Çünkü o ölü değil de Joe Jackson ölüm belgesi geciktirmek için çalışıyor olabilir. Veya
    Joe Jackson gerçekten orada yer faullü oynamak ve gerçeği kniow istediğini söyledi. Ah Paris Gerçekten değil, gerçekten geçmiş zaman içinde babam LOVED babam TR söyledi. Hmmmmm. Onun gerçekten canlı ve umut bir dinlenme ve en karşılığı rulo izlerken Kendisi 5 yaşında sonra tüm o çalıştı, bunu hak ediyor!

  3. melia8383 Says:

    Biliyorum, ailesi onun hayatını korkusu olduğunu söyledi. Ben gerçekten bu hala hayatta olduğuna inanıyorum. Bir şey bana bu, bir peacful yaşam hak! Söyler!

  4. Mimi Says:

    ölüm belgesi TMZ web sitesinde dışarı asap bu kontrol edilir

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.