O2 Концерти перфектно извинение за Майкъл Джексън "Смърт"

28 юни, 2009
от Admin

Майкъл Джексън вълни на любителите на негово Крайно Прес конференция през март 2009.

Там изглежда да е толкова много противоречиви истории по отношение на истинското състояние на Майкъл Джаксън здравето преди смъртта му в четвъртък 25-ти юни. Това е добре известен фактът, че Джаксън е било след мъчителен график в рамките на подготовката си много очаквания "Това е то обиколка на Лондон на O2 Арена.

След обявяването на Концерти, търсенето на билети се оказаха огромни, и тичам бе удължен до 50 концерта, със стотици хиляди продадени билети. Датите бяха разпръснати в продължение на няколко месеца, като се започне в началото на юли и стречинг и в 2010 година. Първите четири дати бяха отложени, привидно, защото певицата е необходимо повече време, за рокля репетициите в зала. Някои хора, близки до певеца изрази съмнение дали той ще бъде в състояние да махам толкова много концерти.

В подготовката си за Лондон изпълнения, Джексън трябваше да преминат от пет-часова физическа проверка. AEG Live Главен Изпълнителен Ранди Филипс заяви през март, че г-н Джаксън е "прието с плаващи под цветове." Г-н Джаксън на споразумение с AEG Live, притежавани от Денвър милиардер Фил Anschutz, включена опция за удължаване на концерта серия още повече в един свят - широка обиколка на повече от три години или повече. Всички казал, че обиколката можеше да го спечелил $ 400 милиона.

Докато репетира за турне, доклади започна да повърхност, че Джаксън е бил пристрастен към няколко различни "болкоуспокояващи". 10 часа на ден репетиции, депресия и масивните суми на натиск да "изпълни" в оптимално ниво рисуват картина се твърди, че Джаксън "upped анти" и разчита силно на тези лекарства, за да "се през всеки ден".

Има доклади от източници, които са били в посещение на концерта репетиции, които дават усещането, че не е имало доказателства за умора или здравословни проблеми преди Jacksons смърт.

"Той е работил здраво, за примера, контрола на хореографията, рита задника и като имена", заяви Джони Caswell, председател на CenterStaging Музикални Productions Инк., A Burbank звук сцената, където Джаксън rehearsed до края на май. "Той е готов да избухне всеки от водата. Това щеше да бъде най-големият фарс, развлечения спектакъл всякога. "

В нощта преди да умре, неговият репетиция отиде в ранните часове на четвъртък сутрин. "Той изглеждаше страхотно и беше човек с много енергия. Той не беше пеене в пълна степен, но тя е толкова красива, както винаги, "Ед Alonzo каза, концерт магьосник / комедиант нает от Джаксън. "Той дори не отнеме време, за да взема една бутилка с вода или да вземе почивка. Той беше там от един номер към друга. "Да го направя отново." Той искаше да погледнете подпори за "Трилър" номер, гигантски паяк. Той беше танцува, пее, шегувах с екипажа. Ако той е бил като всички болки или болки, никой не знаеше за това, че вечер. "

Други противоречиви доклади разказват много по-тъмна история. Гардиан на Сам Джоунс доклади по Джаксън последния час от живота.

"По 10pm в сряда Майкъл Джексън пристигна в 20000 места Staples център сцена в центъра на Лос Анджелис да репетирам за завръщане Tour, че той не би да се впуснат в живи.

Неговият обхват, гръб певци и танцьори са били държани чакат в продължение на три часа, за да мине през показват, че е бил предназначен за regild си короната на краля на поп. Те видяха тънък, апатичен и летаргичен фигура излизат на сцената.

Въпреки неговата слабост и все неизбеляващ прилика с енергичното шоумен е бил две десетилетия назад, Джаксън практикува в края на нощта. Ако той беше необичайно малтретиране или разстроен, тези, присъстващи на Staples център казват, че не видях следа от него. "

С всички от спекулации в ума, може би Майкъл Джексън НИКОГА не са предназначени за извършване на някоя от тези концерти. Той извърши, след като всички отложат им, които също дадоха гориво за огън, че неговото "здраве" е виновен. Ако си помисля за момент, ако Майкъл Джексън е починал на "спиране на сърдечната дейност", без да е имало тези Концерти планирано, на мъчителен репетиции, и на натиска на "водят по форма", не би всички ние много подозрително? Ако той не е бил "работят толкова трудно" в репетиции, защо тогава да вярваме, че той просто спадна мъртъв в млада възраст от 50, без преди историята на болест на сърцето?

Концертите насрочено в Лондон бяха много подходящ начин да се отбележи на прожекторите гръб на Майкъл Джаксън, за да ни карат да вярваме, че те са причина за неспазване на срока му смърт. Медиите, феновете и по света са били много бързо да се смята, че затова е имал сърдечен пристъп. Веднъж пак, A завесата е draped през очите ни и ние се виждат само това, което искат с нас, за да видите. Историята ми изглежда прекалено създаване и "rehearsed" като че ли, за да бъде правдоподобна. Това е много удобно, че почти веднага след като Майкъл Джексън започна репетира отново е започнал приема на повече наркотици, работили твърде тежък, а са имали сърдечен пристъп.

Какви сме ние всички се забравя, че това е това, което той е направил целия му живот! Ако считате, че heresay, ти също ще се счита, че той също е взето наркотици целия си живот. Защо е то сега е определящ фактор за смъртта му? Ако стресът и употребата на наркотици е била да играе огромна роля в смъртта си, тогава не би той е починал по време на проучване на детския Секс Abuse през 2005 г.? Това трябва да са били изключително стресиращо време за него. Много повече стресиращо, потискаща и данък върху здравето му от подготовката за изпълнения, който е нещо, което най-вероятно ще бъде втора природа с него.

Tags: Conspiracy теории, слухове, Тур
Публикувано в Conspiracy теории, слухове, Тур | Коментар (4)

4 коментара към "O2 Концерти перфектно извинение за Майкъл Джексън" Смърт "

  1. Happytomato казва:
    ч.

    Що се отнася до неговия bankrupty: той беше казал няколко време.
    През април 2009 г., Грейс Rwaramba (бившата nany си деца) се казва, че тя трябваше да закупи балони за Париж на рождения ден, защото Майкъл Джаксън не е имал пари.
    http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/07/05/grace-loved-michael-and-he-loved-her-there-was-a-romance-115875-21495495/
    В тази телевизия документален филм, можем да наблюдаваме, че Майкъл Джексън сякаш наистина се счупи.
    http://www.youtube.com/watch?v=RaSR_Vqtsbc
    Имаше и телевизионен документален филм за последното му
    Както и да е, но аз гледам документални с мярка, защото можем да наблюдаваме, Виктор Gudieguez (който беше успешно иск в Калифорния с певицата за клевета на характер по отношение на някои от твърденията, представени в книгата му)

    Това, което мисля, че последната последните месеци за Майкъл Джексън, Краля на попа, беше наистина тъжно

    Аз прочетох и somothing повече печално:
    Майкъл Джаксън на майка ти е любопитно за пари, тя свърза Rwaramba да разберете, когато той ни напусна пари около къщата. Майкъл Джаксън на бившата бавачка Казах и да провери под килима и в торби за боклук.

    Налице е също нещо странно, че имам чета. Майкъл Джексън е прогнозна смъртта си в неговата песен: морфин, където говори за Demerol
    Това е линк за MJ смърт
    http://www.examiner.com/x-964-LA-Celebrity-Headlines-Examiner ~-y2009m7d4-Дийпак Чопра-тежи-в-на-Майкъл Джексън-наркотици пристрастяване
    В morphine'song:
    http://www.youtube.com/watch?v=XkQd4zOLnjc&feature=fvsr
    повече за песента
    Виж моля какво намерих за най-новите слухове за MJ "смърт
    първи беше, че имаше Джаксън, за осигурителен цели, прие строги пет часа медицинска че участват близо 50 отделни тестове. Втората беше съобщение в четвъртък на една и половина минути клип на песен и танц рутинни, че Джаксън е проведени два дни преди смъртта му. Въпреки, че някои си го изглеждаше малко задъхан, той рязко и погледна назад към някакъв етап-достоен връх. Един свидетел на репетициите, управителят на студиото танц, а overegged случая с обяснението, певицата показа фитнес ниво на 20-годишна възраст, но остави впечатление беше, че докато Джаксън може да е бледа, тънка и, благодарение на челюстна хирургия, известна непълен, той не е зомби някои е заявил той.
    http://www.independent.co.uk/news/people/news/ever-more-wacko-the-world-of-michael-jackson-1731999.html

  2. Мис Б казва:
    ч.

    Аз мисля, че може също така да обмислите Майкъл каза, че имаш мечти, че са убити. Така че, ако той трябва да спаси живота му, като се крие, така да бъде. Също така Джо Джаксън може да се опитва да гумен предпазител на смъртен акт, тъй като той не е мъртъв. Или
    Джо Джаксън искрено вярва има фал играе и иска да участва kniow истината. О Париж каза, че наистина обичат баща ми, не съм наистина обича баща ми в последните напрегнати. Hmmmmm. Надявам се, че той наистина е жив и е някъде почивка и гледане на парите поименно в, в края на краищата той е работил, тъй като той е на възраст 5 години, той го заслужава!

  3. melia8383 казва:
    ч.

    Знам, семейството му каза, че той беше в страх от живота му. Аз честно вярвам, че той е все още жив. Нещо ми подсказва, че той заслужава peacful живот!

  4. Мими казва:
    ч.

    смъртния акт е на TMZ уеб сайт проверим най-скоро

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.
Копирай защитени от Chetan е WP-CopyProtect.