Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Kongen av pop, Michael Jackson er rapportert å ha dødd i en alder av 50 fra CARDIAC arrest. Rapporter fra TMZ.com at Michael led et CARDIAC arrestert tidligere i ettermiddag på sin Holmby Hills hjem og paramedics klarte ikke å gjenopplive ham. Når paramedics kom Jackson hadde ingen puls og de aldri fikk pulsen tilbake.

En kilde forteller Jackson var død da paramedics kommet. En cardiologist ved UCLA forteller TMZ Jackson døde av CARDIAC arrest.

Når ved sykehuset, personalet prøvde å resuscitate ham, men han var helt reagere.
En kilde i sykehuset forteller TMZ at det var "absolutt kaos" etter Jackson ankom. Personer som var med sangeren var skriking, "Du er bare nødt til å redde ham! Du er bare nødt til å redde ham! "

Vi fortalte en av de ansatte ved Jackson hjem ringte 911.

Det er rapportert at La Toya Jackson løp på sykehuset sobbing etter at Jackson ble erklært død.

Ingen offisielle dødsårsaken vil bli annonsert før etter obdusere utføres, men leger har antydet at Michael Jackson virkelig døde etter lidelse CARDIAC arrest i ettermiddag.

"Min bror, den legendariske King of Pop, Michael Jackson, døde torsdag, 25 juni, på 2:26" bror Jermaine Jackson fortalte media samlet utenfor Ronald Reagan UCLA Medical Center rett før 6:30

"Det antas han led CARDIAC arrest i hans hjem. Men årsaken til hans død er ukjent inntil resultatene av obdusere er kjent. "

Jackson hadde vært å leie en bolig i Los Angeles' oppskalere Holmby Hills nabolag.

Jermaine fortsatte: "Det personlige lege som var med ham på den tid forsøkt å resuscitate broren min. Som gjorde paramedics som fraktet ham til sykehuset.

"Ved ankomst til sykehuset på ca 1:14, et team av leger, inkludert beredskap phsyicians og Hjertespesialister, forsøkte å resuscitate ham for en periode på en time og de var mislykket.

"Vår familie ber om at media Vennligst respekter våre retningslinjer i denne vanskelige tiden, og kan Allah være med deg Michael, alltid."

Jackson kroppen ble transportert i kveld med helikopter fra UCLA å USC Medical Center downtown, og deretter tatt av van til coroner kontor, der obdusere forventes å bli utført så snart fredag.

LA County institutt Coroner talsmann Craig Harvey sagt at hele omfanget av coroner funnene ikke vil være tilgjengelig i flere uker, da resultatet av toksikologiske tester kommer tilbake.

Fordi Jackson ikke var under omsorg av noen UCLA lege for en bestemt tilstand ved tidspunktet for hans død, jobben for signering av på hans dødsattesten går til coroner kontor.

 1. Twitter trafikkstatistikkene Said,

  Du har en flott nettside her, takk for deling

 2. sugarr Said,

  Michael Jackson er den største!

 3. MyBelovedMJ Said,

  Han alltid vil være.

 4. bexuk Said,

  Det er ingen måte jeg tror Mj er fortsatt i live etter ser at memorial, det var en virkelig hjertet gjengivelsesteknologi affære å se på.

  Alle som sier Jacksons har vist lite følelser har ingen argument nå.

 5. MyBelovedMJ Said,

  Du er helt rett. Han er borte. Først i om det var noen ganske ett oppsett. Men da jeg så Paris, som søte lille engel har totalt sammenbrudd på scenen etter å ha snakke med sin far. Akkurat da, og det jeg visste det var for ekte. Og hjertet mitt bare stoppet.

 6. noisehammer Said,

  Jeg fikk tårer i dette øyeblikk for .. Jeg ble helt over ...! og høyre side, det ser veldig ekte!

  men etter memorial, fikk jeg personlig info fra en kilde i dont vil fortelle, slik at hoax kanskje er virkelig sant.
  det vanskelig å sortere ut hvem som snakker sant eller ikke.
  Jeg sier ingenting på dette punktet noe mer ...

  Kanskje vi egentlig har å vente på noen mens ...
  jeg dont vite ...

  Michael, vi elsker deg !!!!!

 7. MyBelovedMJ Said,

  Hva mener du med en scource? Du må være mer spacific. Noen som var tilstede til memoriel eller hva? Du trenger ikke å oppgi navn, hvis kan kan like godt ha vært en fan

 8. MyBelovedMJ Said,

  Jeg tror nå mer enn noen gang at han faktisk er i live. Etter utgangen av memoriel ved backwall i stapels center noen bokstaver i blå skriver appers med disse ord: Jeg er i live, og jeg `ll være her for alltid. Hvem skrev det. Jeg ønsker å vite. Jeg alvor fikk kroppstemperatur, som ble til skumle

 9. MyBelovedMJ Said,

  Jeg hørte på nyhetene at Jackson-familien vil gjøre en konsert for Michael i O2 Arena på hans 51ste fødselsdag, den 29 august. Aparrently showet blir så spektakulære som verden har å se den, og det vil bli et levende hologram av Michael på scenen. Hva faen betyr det? Alle som har noen ide?

 10. Mojofi Said,

  Fyrene like mye som jeg tror MJ er levende, am tenke hvorfor kan ikke LAPD komme til å si noe? Jeg har ennå ikke sett noe på TV som tyder MJ er i live. Det er ingen motsetninger om hans bortgang føres på tv ennå. Så må du tenke dypt om denne b'cos Jeg vet det kan være forvirrende. På det hånd am tenkning var MJ virkelig i casket på scenen? Eller de ikke vet hvor du skal begrave ham b'cos han er egentlig ikke død:-s?

 11. NoHype Said,

  I går kveld var det underholdning reporteren gjør "på gaten intervjuer." Spørsmålet hun ba folk var "Hvor tror du MJ bør begravet?" De fleste av dem sa Neverland imidlertid mye til min overraskelse, en fyr sa noe til effekten av "Vel hvordan kan du begrave ham når det ikke klart om eller ikke har han virkelig død. Det er konspirasjon teorier der ute, og hva ikke. "Dette er første gang jeg har hørt noen Spørsmålet hans" død. "Endelig! Kanskje nå mer folk vil snakke opp og begynner å spørre relevante spørsmål og få noen reelle svar.

 12. MyBelovedMJ Said,

  Jeg skjønner ikke at han var i at casket. fordi hvis han var, ville vi ha sett ham jeg er ganske sikker på det. Om du ikke haveing sett noe på TV, viser at han kunne være i live, wll ikke å være uhøflig, men `s lille ting. Neste gang noe om ham, er i televesion, ser på det, Im ganske sikker på at du vil se hva jeg mener

 13. Mojofi Said,

  Så folkens hvis MJ burde slå opp som vi fortsatt confued som været er levende eller ikke, vil han være suided for FRUD for falsk døden? Jeg vet ikke, men jeg virkelig vil ha ham hos meg.

 14. MyBelovedMJ Said,

  Jeg aner ikke tror at Michael skulle saksøkte for noe. Han har penger til å løse det. Og etter hva jeg forstår, har han planlegger dette for noen tid, så han burde kunne finne en løsning på alt. Og tro meg Mojofi, du er ikke den eneste som ønsker ham her. Det gjør i. Jeg vil også gi ham mitt hjerte om det ville bringe ham tilbake til livet.

 15. wishful09 Said,

  MyBeloved

  Jeg har blitt prøver å finne ut om han ville vende juridiske problemer hvis han har faktisk forfalsket hans død. Jeg har ikke mottatt en rett svar, så hvis du eller noen andre på dette nettstedet kjenner loven, kan du gjerne gi innsikt i dette.

 16. ejay5131 Said,

  2 hendelser skjedde juni 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue elskede King of Pop, vår Icone døde på 2:26. # 2-On juni 25/2009 på eller rundt 2:27, et nytt liv, fri fra media oppmerksomhet og penger Ungarn gribb, ble født! Forhåpentligvis alle som deltar dette området vil være enig i, og si "vi elsker deg alltid Michael Jackson, og stå 100% i det du trengte å gjøre for å nyte livet.

 17. Mojofi Said,

  Brønnen er i Storbritannia, så jeg vet ikke loven i USA om denne saken av vært suied.

  Jeg leste at La Toya sier han ble mumdered.

  ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

  Så hvis han er der ute whos kroppen har corenor fikk og tror du de alle en del av puss?

  Er noen kommer til å se dokumentaren på Channel 4, The Last Days Of Michael Jackson: Hva virkelig Happed?

  Vel, den er på 9PM UK tid så hvis noen ser det kan du fortelle meg hva du synes om den.

 18. MyBelovedMJ Said,

  Ejay5131 jeg helt enig med deg. Michael vi støtter deg med alle våre hjerter. Du gjorde det du måtte gjøre, for å gjøre det rette for deg selv, det er alt som teller. Michael vi elsker deg mer

 19. admin Said,

  The Michael Jackson Hoax Death Forum er nå oppe og går og klar til bruk. Ta gjerne starte nye emner og fortsette diskusjonene der, i et enklere å administrere miljø.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
  MJHD Admin

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash