Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

Král Pop, Michael Jackson údajně zemřela ve věku 50 od srdeční zástava. Zprávy z TMZ.com naznačují, že Michael utrpěl srdeční zástava starší dnes odpoledne na jeho Holmby Hills domů a zdravotníci byli schopni oživit ho. Když zdravotníci přijeli Jackson neměl žádný puls a nikdy dostal impuls zpět.

A zdroj nám říká Jackson byl mrtvý, když dorazili zdravotníci. A kardiologa na UCLA říká TMZ Jackson zemřel na srdeční zástavu.

Až v nemocnici, personál se snažil vzkřísit ho, ale on byl úplně reagovat.
A zdroj uvnitř nemocnice TMZ vypráví, že byl "absolutní chaos" po Jackson dorazil. Lidé, kteří se zpěvačkou byla křičel: "Máte ho zachránit! Máte ho zachránit! "

Jsme řekl jeden ze zaměstnanců v Jackson domovského názvem 911.

Uvádí se, že La Toya Jackson dostal do nemocnice vzlykající po Jackson byl vyhlášen mrtvý.

Žádné oficiální příčina smrti bude oznámen až po pitvě je prováděna, ale lékaři mají uvedeno, že Michael Jackson skutečně zemřela po trpí srdeční zástava odpoledne.

"Můj bratr, legendární král Pop, Michael Jackson, zemřel ve čtvrtek 25. června v 2:26 hod." bratr Jermaine Jackson oznámil médiím shromáždili mimo Ronald Reagan UCLA Medical Center krátce před 6:30 pm

"Obecně se ví, že trpí srdeční zástava ve své vlasti. Nicméně, příčina jeho smrti není známo, dokud výsledky z pitvy budou známy. "

Jackson byl pronájem domu v Los Angeles' upscale Holmby Hills okolí.

Jermaine pokračoval: "Osobní lékař, který byl s ním v době, kdy se pokoušeli resuscitovat můj bratr. Stejně jako zdravotníci, kteří mu přepravovány "do nemocnice.

"Po příjezdu do nemocnice na přibližně 1:14 pm, tým lékařů, včetně nouzového phsyicians a kardiologů, pokoušeli resuscitovat ho po dobu jedné hodiny a byla úspěšná.

"Naše rodina požaduje, aby média respektovala naše prosím soukromí během této těžké době, a může Alláh je s tebou Michael, vždycky."

Jackson těla byla přepravena vrtulníkem do dneska z UCLA Medical Center USC do centra, a pak přijmout van k koronera kanceláři, kde se očekává pitvu, která má být provedena co nejdříve v pátek.

LA County Ústav Koroner mluvčí Craig Harvey řekl, že v plném rozsahu koronera zjištění budou k dispozici po dobu několika týdnů, kdy na výsledky toxikologických testů vrátit.

Jackson, protože nebyl v rámci péče o všech UCLA lékař pro konkrétní podmínky v době jeho smrti, práci podpisu se na jeho úmrtní list jde do koronera kancelář.

  1. Cvrlikat Dopravní Statistiky Said,

    Máte velkou webovou stránku zde, díky za sdílení

  2. sugarr Said,

    Michael Jackson je největší!

  3. MyBelovedMJ Said,

    Vždycky bude.

  4. bexuk Said,

    Neexistuje způsob, jak věřím, MJ je stále naživu, že po hlídání památníku, byl to opravdu srdeční záležitost renderování se dívat.

    Každý, kdo říká Jacksons se zobrazí malé emoce nemají žádný argument nyní.

  5. MyBelovedMJ Said,

    Ty jsou zcela vpravo. Je pryč. První i když to byl nějaký nastavení. Ale když jsem viděl, Paříži, že milé malé anděla mají celkový rozpis na jevišti po mluvení na jejího otce. Právo a pak jsem věděl, že tam to bylo doopravdy. A moje srdce prostě zastaví.

  6. noisehammer Said,

    Mám slzy v tuto chvíli příliš .. Byl jsem úplně v průběhu ...! a vaše právo, vypadá to velmi reálné!

    , ale po památníku, mám osobní informace od zdroje i dont want to říct, takže hoax Možná je opravdu pravda.
    jeho těžké vyřešit, kdo se mluví pravdu nebo ne.
    Říkám, co v tuto chvíli žádné další ...

    Možná bychom se opravdu musí čekat, zatímco u některých ...
    i dont know ...

    michael, všichni jsme tě miluju !!!!!

  7. MyBelovedMJ Said,

    Co si myslíte o scource? Musíte být více spacific. Někdo, kdo byl k účasti na memoriel nebo co? Nemusíš `t muset dát jméno, pokud by bylo možná stejně byly fanouškem

  8. MyBelovedMJ Said,

    Věřím, že dnes více než kdy jindy, že je skutečně naživu. Po skončení se memoriel na backwall v centru stapels některé dopisy v modré psaní appers s těmito slovy: Já jsem naživu, a já `ll být zde navždy. Kdo to napsal, že. Chtěl bych to vědět. Já vážně dostal zimnice, které bylo příšerný

  9. MyBelovedMJ Said,

    Jen jsem slyšel ve zprávách, že Jackson rodina udělat Koncert pro Michaela v O2 aréně na své 51. narozeniny, se 29. srpna. Aparrently show bude tak velkolepé, že svět se musí vidět, a tam budou žít hologram Michaela na jevišti. Co to sakra znamená? Každý, kdo má nějakou představu?

  10. Mojofi Said,

    Kluci, stejně jako myslím, že MJ je ALIVE, jsem přemýšlel, proč nemůže LAPD vyjít na něco? Jsem dosud viděl něco v televizi, které naznačují, MJ je naživu. Nedošlo k žádné rozpory o jeho složení, v televizi zatím. Takže prosím hluboce přemýšlet o tomto b'cos Já vím, že to může být matoucí. Na tu stranu jsem přemýšlel MJ byl opravdu v rakev na jevišti? Ani nevědí, kde ho pohřbít b'cos je opravdu not dead:-s?

  11. NoHype Said,

    Včera večer došlo k zábavě reportér dělá "na ulici rozhovorů." Otázkou Zeptala lidí bylo: "Kde si myslíte, že MJ by měla být pohřben?" Většina z nich řekl: Nikdy se však k mé velké překvapení, jeden kluk řekl: něco v tom smyslu, ze: "No, jak se můžete pohřbít ho při jeho není jasné, zda je to opravdu mrtvá. Existuje teorie spiknutí tam, a co ne. "Toto je poprvé, co jsem slyšel někdo otázku jeho" smrt. "Konečně! Možná nyní více lidí bude mluvit a začít požádat příslušné otázky a získat nějaké skutečné odpovědi.

  12. MyBelovedMJ Said,

    Nerozumím tomu uvěřit, že byl v tomto rakev. protože kdyby byl, že bychom byli svědky ho mám docela určitě. O ne haveing viděl něco v televizi, naznačuje, že by mohl být naživu, wll nesmí být hrubá, ale je to malé věci. Příště něco o něm, je v televesion, podívej se na to, Im si jistá, že uvidíte, co myslím

  13. Mojofi Said,

    Takže chlapi, pokud MJ by zase nahoru, protože my jsme stále confued jak to počasí je naživu, nebo ne, bude se mu suided pro FRUD pro simulant smrti? Já nevím, ale opravdu chci ho tady se mnou.

  14. MyBelovedMJ Said,

    I don `t myslíte, že Michael by být žalován za nic. On má peníze na řešení. A za to, co já to chápu, byl to pro plánování nějaké chvíli, takže by měl být schopen najít řešení na všechno. A věřte mi Mojofi, nejste jediný, kdo ho chce tady s vámi. Tak i. Já bych mu dát i moje vlastní srdce, pokud by to přivést zpět k životu.

  15. wishful09 Said,

    MyBeloved

    Byl jsem se snaží zjistit, jestli by tvář právní problémy, pokud má skutečně zfalšoval jeho smrti. Jsem neobdržel přímé odpovědi, takže pokud máte vy nebo kdokoli jiný na této stránce zná zákon, neváhejte poskytnout vhled do toho.

  16. ejay5131 Said,

    2 akcí se konala dne 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue milovaný král Pop, naše Icone zemřel v 2:26 pm. # 2-června 25/2009 na nebo okolo 2:27 pm, nový život, bez pozornosti médií a peníze hungary supi se narodil! Snad každý, kdo se účastní této stránce bude souhlasit a řekne "my tě rád vždy Michael Jackson, a postavil se za 100% na to, co jste potřeba udělat, aby vychutnat svůj život."

  17. Mojofi Said,

    Tak jsem v UK tak nevím zákona v USA o této věci bylo suied.

    Právě jsem četl, že La Toya říká jeho byl mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Takže jestli je tam, jejíž tělo má corenor a dostal si myslíte, že všechny části je hoax?

    Je někdo bude dívat na dokument o Channel 4, poslední den MICHAEL JACKSON: Co vlastně Happed?

    No, je to v 9pm UK, takže pokud ho někdo sleduje, prosím dejte mi vědět, co si myslíte o tom.

  18. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131, jsem naprosto souhlasím s vámi. Michael Podporujeme Vás všech našich srdcích. Vy jste, co jste musel udělat, aby bylo právo pro sebe, to je všechno, na čem záleží. Michael milujeme vás více

  19. admin Said,

    Michael Jackson se Hoax Smrt Fórum je teď a běží a je připraven k použití. Neváhejte start nových témat a pokračovat v diskusích, že v jednodušší spravovat prostředí.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash