Michael Jackson kuollut 50

Kesäkuu 26th, 2009
by admin

The King of Pop, Michael Jackson on ilmoittanut kuoli 50 ikävuodesta lähtien sydämen pysähtyminen. Kertomukset TMZ.com osoittavat, että Michael on kärsinyt sydämen pysähtyminen aiemmin iltapäivällä hänen Holmby Hills kotona ja ensihoitajat pystyneet elvyttämään hänet. Kun ensihoitajat saapuivat Jackson ei ollut sykemittari ja he eivät koskaan saaneet pulssin takaisin.

A lähde kertoo meille Jackson oli kuollut, kun ensihoitajat saapuivat. A kardiologi UCLA kertoo TMZ Jackson kuoli sydämen pysähtyminen.

Kerran sairaalan henkilökunta yritti elvyttää häntä, mutta hän oli täysin tavoittamattomalta.
Lähdekammio sisällä sairaalaan kertoo TMZ että siellä oli "ehdoton kaaos" jälkeen Jackson saapui. Ihmiset, jotka olivat laulaja oli huutaa, "You've Got pelastaa hänet! Sinulla on pelastaa hänet! "

Olemme kertoneet yksi henkilöstön jäsenten Jackson kotiin kutsutaan 911.

On todettu, että La Toya Jackson joutui sairaalaan sobbing jälkeen Jackson oli julistettu kuolleeksi.

Ei virallista kuolinsyy on ilmoittanut, vasta sen jälkeen, kun ruumiinavaus on tehty, mutta lääkärit ovat todenneet, että Michael Jackson todellakin kuoli jälkeen kärsimystä sydämen pysähtyminen iltapäivällä.

"Veljeni, legendaarisen King of Pop, Michael Jackson, kuoli torstaina 25. kesäkuuta klo 2:26 pm" veli Jermaine Jackson kertoi tiedotusvälineiden kerätty ulkopuolella Ronald Reagan UCLA Medical Center vähän ennen 6:30 pm

"Se on sitä mieltä, hän on kärsinyt sydämen pysähtyminen kotonaan. Kuitenkin, että syy hänen kuolemansa ei tiedetä ennen kuin ruumiinavaus ovat tiedossa. "

Jackson oli vuokraustoiminta koti Los Angeles "hyväpalkkainen Holmby Hills neighborhood.

Jermaine jatkoi: "Henkilökohtaisesta lääkäri, joka oli hänen kanssaan samaan aikaan yrittänyt elvyttää veljeni. Kuten ensihoitajat, jotka kuljetetaan hänelle "kautta sairaalaan.

"Kun saapuvat sairaalaan noin 1:14 pm, joukkueen lääkärien, myös hätätoimenpiteisiin phsyicians ja sydänlääkärit yritetty elvyttää häntä tunnin ajan, ja ne olivat tuloksettomia.

"Meidän perhe pyytää, että tiedotusvälineet ota kunnioittaa yksityisyyden aikana kova aika, ja se voi Jumala on teidän kanssanne Michael, aina."

Jackson ruumis oli kuljetettu tänään helikopterilla UCLA ja USC Medical Center downtown, ja sitten ottaa van että kuolemansyyntutkija toimisto, jossa ruumiinavauksesta odotetaan suoritetaan niin pian kuin perjantaina.

LA County Department of kuolemansyyntutkija tiedottaja Craig Harvey sanoi, että koko laajuus, kuolemansyyntutkija havainnot eivät ole saatavilla useita viikkoja, jolloin tulokset toksikologia testit tulevat takaisin.

Koska Jackson ei ollut hoidosta mitään UCLA lääkäri tietyn kunnossa, kun hän kuolee, työtä allekirjoittamisesta pois hänen kuolintodistus siirtyy kuolemansyyntutkija toimistoon.

Tags: Ajankohtaista, raportit
Posted in Uutiset | Kommentit (19)

19 Vastaus jotta "Michael Jackson kuollut 50"

 1. Viserrys Traffic Stats sanoo:

  Sinulla on loistava verkkosivuilla täällä, kiitos jakamista

 2. sugarr sanoo:

  Michael Jackson on suurin!

 3. MyBelovedMJ sanoo:

  Hän tulee aina olemaan.

 4. bexuk sanoo:

  Ei ole mitään keinoa Uskon MJ on edelleen elossa katselun jälkeen, että muistomerkki, se oli todella sydämen renderointi asia katsella.

  Jokainen, joka sanoo Jacksons ovat osoittaneet vähän tunteet ole väite nyt.

 5. MyBelovedMJ sanoo:

  Olet täysin oikeassa. Hän on poissa. Ensin vaikka se oli noin kinda pikavalintakokoelmaa. Mutta kun näin Paris, että suloinen pieni enkeli on yhteensä Jaottelu vaiheen jälkeen puhuvat hänen isänsä. No niin, ja tiesin, että se oli todellinen. Ja sydämeni vain pysähtyi.

 6. noisehammer sanoo:

  Sain kyyneleet tällä hetkellä liian .. Olin täysin yli ...! ja oikeassa, se näyttää hyvin todellinen!

  mutta kun muistomerkki, sain henkilökohtaista infos lähteestä i dont halua sanoa niin, että hoax ehkä on todellakin totta.
  sen vaikea selvittää, kuka puhuu totta vai ei.
  i sanoa mitään tässä vaiheessa sen enempää ...

  Ehkä meidän on odotettava jonkin hetken ...
  i dont osata ...

  michael, me kaikki rakastamme teitä !!!!!

 7. MyBelovedMJ sanoo:

  Mitä tarkoitat, jonka scource? Sinun täytyy olla spacific. Joku, joka oli läsnä, että memoriel vai mitä? Et on annettava nimi, jos se voisi yhtä hyvin voinut olla tuulettimen

 8. MyBelovedMJ sanoo:

  Uskon, että nyt enemmän kuin koskaan, että hän on elossa. Päättymisen jälkeen, että memoriel, joka backwall vuonna stapels keskustasta noin kirjaimet sininen kirjallisesti appers näillä sanoilla: Olen elossa, ja I `ll olla täällä ikuisesti. Kuka helvetti kirjoitti. Haluaisin tietää. Olen vakavasti sai vilunväristykset, että oli kammottava

 9. MyBelovedMJ sanoo:

  Olen juuri kuullut uutiset, että jackson perhe tekee Concert Michael on O2 Arena hänen 51. syntymäpäivä, 29. elokuuta. Aparrently Show on niin mahtava, että maailma on nähdä se, ja siitä tulee elää hologrammi Michael annetun vaiheessa. Mitä hittoa se tarkoittaa? Kellään mitään käsitystä?

 10. Mojofi sanoo:

  Guys niin paljon kuin mielestäni MJ on ALIVE, ajattelen, miksi ei voi LAPD tule sanoa mitään? En ole vielä nähnyt mitään televisiossa, jotka viittaavat siihen, MJ on elossa. Ei ole ollut ristiriitoja hänen ohimennen, televisiossa vielä. Joten sitä mieltä syvästi tästä b'cos Tiedän, että se voi olla hämmentävää. Sen ei toisaalta ajattelen oli MJ todella on lipas lavalla? Tai he eivät tiedä, mistä haudata hänet b'cos hän ei todellakaan ole kuollut:-s?

 11. NoHype sanoo:

  Viime yönä oli viihde toimittaja tekee "kadulla haastatteluja." Kysymys hän pyysi ihmisiä oli "Jos luulet MJ olisi haudattu?" Suurin osa heistä sanoi Neverland kuitenkin paljon hämmästyksekseni, yksi kaveri sanoi, jotain vaikutusta, "No, miten te voitte haudata hänet, kun sen ei ole selvää, onko hän todella kuollut. On olemassa salaliitto teorioita olemassa ja mitä ei. "Tämä on ensimmäinen kerta, että olen kuullut kenenkään kysymys hänen" kuolema ". LOPULLISESTI! Ehkä nyt enemmän ihmiset puhuvat ja aloittaa pyytämällä liittyviä kysymyksiä ja saada todellisia vastauksia.

 12. MyBelovedMJ sanoo:

  En usko, että hän oli, että ruumisarkku. sillä jos hän oli, me nähneet häntä olen melko varma. Sinusta ei haveing nähnyt mitään televisiosta, osoittaa, että hän voisi olla elossa, wll ei olla epäkohtelias, mutta `s pieniä asioita. Ensi kerralla jotain hänelle, on televesion, tarkastella sitä, Im melko varma, että näet mitä tarkoitan

 13. Mojofi sanoo:

  Niinpä kaverit jos MJ tulisi kääntyä, sillä olemme edelleen confued kuin säällä on elossa vai ei, hän on suided varten FRUD varten Faking kuolemaan? En tiedä, mutta haluaisin hänet tänne minun kanssani.

 14. MyBelovedMJ sanoo:

  En usko, että Michael olisi nostaa mitään. Hänellä on rahaa ratkaista sen. Ja mitä olen ymmärtänyt, hän on ollut suunnittelu tämän jonkin aikaa, joten hän olisi voitava löytää ratkaisu kaikkeen. Ja uskokaa minua Mojofi, et ole ainoa, joka haluaa hänet täällä. Niin i. Haluan vielä antaa hänelle sydäntäni, jos se toisi hänet takaisin elämään.

 15. wishful09 sanoo:

  MyBeloved

  Olen yrittänyt saada selville, jos hän joutuisi oikeudellisia ongelmia, jos hän on todellakin väärentänyt hänen kuolemaansa. En ole saanut suoraa vastausta, joten jos sinä tai kukaan muukaan tällä sivustolla tietävät lain, voit tarjota tietoa tästä.

 16. ejay5131 sanoo:

  2 tapahtui kesäkuussa 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue rakkaan King of Pop, meidän Icone kuoli 2:26 pm. # 2-kesäkuussa 25/2009 vähintään noin 2:27 pm, uusi elämä, vapaa huomiota tiedotusvälineissä ja rahaa Unkari vultures, syntyi! Toivottavasti jokainen, joka osallistuu tämän sivuston sopivat ja sanovat "Rakastamme sinua aina Michael Jackson, ja takana 100% vuonna mitä tarvitaan tehdä nauttia elämästä".

 17. Mojofi sanoo:

  No olen UK joten en tiedä lain USA: ssa, että tässä asiassa on ollut suied.

  Olen juuri lukenut, että La Toya sanoo hänen oli mumdered.

  ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

  Joten jos hän on siellä whos elin on corenor sai ja oletteko sitä mieltä, että he kaikki kuuluu hoax?

  Onko joku menossa katsomaan asiakirjatodisteet Channel 4, The Last Days Of Michael Jackson: Mitä todella Happed?

  No, se on 9pm UK aikaa joten jos joku kellot se kerro minulle, mitä mieltä olet siitä.

 18. MyBelovedMJ sanoo:

  Ejay5131, olen täysin samaa mieltä. Michael tuemme teitä koko sydämestämme. Teit mitä oli tehtävä, jotta se oikeus itse, että kaikki asiat. Michael me rakastamme sinua enemmän

 19. admin sanoo:

  The Michael Jackson Hoax Death Forum on nyt saatu käyntiin ja valmis käytettäväksi. Voit aloittaa uusia aiheita ja jatkaa keskusteluja siellä on helpompi hallita ympäristöä.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
  MJHD Admin

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.