Michael Jackson Hoax Ölüm

Gerçekten ölü King of pop mu?

Pop Kral, Michael Jackson Cardiac Tutuklama gelen 50 yaşında öldüğü için rapor edilmektedir. TMZ.com gelen raporlar Michael başında öğleden sonra onun Holmby Hills evde ve paramedics onu canlandırmak koyamadık bir kalp tutuklama yaşadı gösterir. Ne zaman paramedics geldi Jackson bir darbe oldu ve tekrar bir darbe aldım asla.

Bir kaynak Jackson zaman paramedics geldi öldüğünü bize söyler. UCLA Bir kardiyolog TMZ Jackson söyler kalp tutuklama öldü.

Sonra hastanede, personel onu ayıltmak çalıştım ama tamamen tepkisiz oldu.
Hastane içinde bir kaynak bu "mutlak kaos" sonra Jackson geldi TMZ olduğunu söyler. Olan şarkıcı ile İnsanlar, "Sen var onu kurtarmak için çığlık vardı! Onu kurtarmak için var! "

Biz Jackson's evde 911 olarak adlandırılan bir personel üyelerinin söyledi demektir.

Sonra Jackson ölü telaffuz o La Toya Jackson hastaneye hıçkıra hıçkıra çarptı bildirilir.

Ölüm resmi neden sonra bir otopsi yapılır kadar ilan edilecektir, ancak doktorlar bu Michael Jackson gerçekten bu öğleden sonra kalp tutuklama acı sonra öldü belirttiler.

"Kardeşim, efsanevi Kral Pop, Michael Jackson, bir uzak on Thursday, June 25, 2:26 pm" kardeşi Jermaine Jackson medya söyledi Ronald Reagan UCLA Tıp Merkezi önünde toplanan 6:30 kısa bir süre önce

"Bu, kendi evinde kalp tutuklama yaşadı inanılıyor. Fakat onun ölüm nedeni otopsi sonuçlarına kadar bilinmemektedir bilinir. "

Jackson, Los Angeles' upscale Holmby Hills Mahallesi'nde bir ev kiralama edilmiştir.

Jermaine devam etti: "Kim onunla zaman olduğunu Kişisel doktor kardeşim ayıltmak çalıştı. Olan "hastane onu nakli paramedics yaptım.

"Hastanede acil phsyicians ve kardiyolog dahil yaklaşık 1:14, doktorların bir ekip, gelen sonra, bir saatlik bir süre için onu ayıltmak çalıştı ve başarısız oldu.

Medya bu lütfen "Ailemiz istekleri bu zorlu süre gizlilik saygı, Allah ile Michael olabilir, her zaman."

Jackson vücut gece UCLA helikopterle tarafından USC Medical Center downtown, nakledilecek oldu sonra sorgu yargıcı ofisi, burada bir otopsi hemen Cuma olarak gerçekleştirilebilir bekleniyor için Van aldığı.

LA County Bölümü sorgu yargıcı sözcüsü Craig Harvey, bu sorgu yargıcı's bulguların tam ölçüde zaman zehirbilim testlerin sonuçlarını geri gelip birkaç hafta için kullanılabilir söyledi.

Çünkü Jackson herhangi UCLA doktorun bakım altında ölümü sırasında bir koşul için değil, onun ölüm belgesi Kapalı imzalama işi olan sorgu yargıcı ofisi gidiyor.

  1. Kıkırdamak Trafik İstatistikler Said,

    Burada, paylaşım için teşekkürler harika bir web sitesi var

  2. sugarr, Said

    Michael Jackson en büyük olduğunu!

  3. MyBelovedMJ Said,

    O her zaman olacaktır.

  4. bexuk, Said

    Orda MJ hala anma izledikten sonra hayatta olduğunu düşünüyorsanız hiçbir şekilde, bu gerçekten kalp izlemek için işi görüntüleştirme oldu.

    Herkes Jacksons küçük duygu gösteren söylüyor şimdi hiçbir argüman var.

  5. MyBelovedMJ Said,

    Sen tamamen doğru. O gitti. Önce rağmen bazı tür bir kurulum oldu. Ama Paris, o tatlı küçük melek gördüm sahnede babası konuşuyorum sonra bir arıza var. Sağ sonra ve i gerçek olduğunu biliyordu. Ve kalbim sadece durdu.

  6. noisehammer, Said

    Bu anı çok .. gözyaşları var Ben tamamen bitti ...! ve doğru, çok gerçek görünüyor!

    ancak, anıt sonra, bir kaynak I dont kişisel bilgiler var söylemek, böylece oyun belki gerçekten doğrudur istiyorum.
    kendi sabit olan gerçek veya konuşurken dışarı sıralayabilirsiniz.
    Bu noktada daha fazla bir şey söylemek ...

    belki de gerçekten bir süre beklemek zorunda ...
    I dont know ...

    Michael, tüm !!!!! seni seviyorum

  7. MyBelovedMJ Said,

    Ne bir scource tarafından anlama geliyor?? Daha fazla spacific gerekmektedir. Kimin memoriel veya katılım oldu Biri ne? Sen `yok bir isim vermek zorundasınız, eğer de hayranıyım olabilir olabilir

  8. MyBelovedMJ Said,

    Şimdi her zamankinden daha ki hayatta INDEED olduğuna inanıyorum. Bu memoriel sonunda, stapels olarak backwall sonra bu kelimeleri içeren mavi yazılı appers bazı harfler merkezi: Ben hayattayım ve `burada sonsuza olmak ll. Kahretsin ki kim yazdı. Bilmek istiyorum. Ben ciddi olarak, bu ürpertici olduğunu soğukluk var

  9. MyBelovedMJ Said,

    Sadece haber üzerine, bu aile Michael Jackson için o2 arenada Ağustos yaptığı 51. Doğum Günü, 29 bir konser yapacağız duydum. Aparrently gösteriyi çok, bu dünya onu görmek için, ve muhteşem olacak Bu sahnede Michael bir canlı Hologramın olacaktır. Kahretsin bu ne demek? Herkes bir fikrin var mı?

  10. Mojofi Said,

    Kadar ben MJ ALIVE olarak görmüyorum, neden bir şey söylemek çıkıp Polis değil düşünme pm olarak Çocuklar? Henüz bu MJ hayatta öneririz TV'de bir şey görmedim. Burada televizyonda henüz onun geçen hakkında çelişkiler olmuştur. Bu yüzden lütfen bu derin b'cos I hakkında şaşırtıcı olabileceğini biliyoruz. Bu bir yandan düşünme pm MJ gerçekten tabut olarak sahne aldı? Yoksa burada ona gerçekten öldü b'cos gömmek bilmiyorum:-s?

  11. NoHype Said,

    Dün gece bir eğlence gazetecinin "sokak röportajları hakkında yapıyordu." O kişi olduğunu sorulan soru, "Nereye MJ toprağa olmalıdır? Onların" çoğunluğu sizce Neverland Ancak benim sürpriz daha dedi, bir adam şöyle devam etti: en etkili şey, "Peki ne zaman onun veya gerçekten ölü değil net değil onu gömmek için. Dolayısıyla ve ne değildir dışarı komplo teorileri vardır. "Bu, ilk defa onun" ölüm herkesin soru olduğunu duymuşsunuzdur. "Sonunda! Belki artık daha fazla kişi kadar konuşacağız ve ilgili sorular soran başlangıç ve elde gerçek yanıtlar.

  12. MyBelovedMJ Said,

    Ben bilmiyorum ki o tabut olduğunu düşünüyorum. çünkü eğer biz ben oldukça bu eminim onu gördük edermiş. Hakkında TV'de bir şey görüldü, haveing değil ki, WLL kaba olmak hayatta olabileceğini gösterir, ancak `küçük şeyler var. Onun hakkında sefere bir şey, televesion olarak, ona bakmak, Im güzel ne anlıyorum emin demek

  13. Mojofi Said,

    Biz yine de hava için confued varsa çocuklar eğer MJ vazgeçmek gerekir ALIVE veya değil, o FRUD ölüm numara için suided olacak? Bilmiyorum ama gerçekten bana onu ister.

  14. MyBelovedMJ Said,

    Ben bilmiyorum bu Michael şey için dava olabileceğini düşünüyorum. Bunu çözmek için para var. , O bir süre için, bu yüzden de her şey için bir çözüm bulmak gerekir, bu planlama olup i ne anlıyoruz. Ve Mojofi inan bana, sen bir tanesin, kim burada onu istiyor değildir. Yani do I. Hatta onu kendi kalp eğer hayat onu geri getirecek verecek.

  15. wishful09 Said,

    MyBeloved

    Eğer gerçekten ölümü sahte var eğer yasal sorun karşılaşacak Ben bulmak için çalışıyorlar. Ben, eğer bu sitede başkasının kanun bilir, lütfen doğru cevap gelmedi bu ilişkin bilgi sağlar çekinmeyin.

  16. ejay5131 Said,

    2 etkinlik Haziran 25/2009 tarihinde yapılmıştır. # 1 Michael Jackson, oue sevgili King of pop, bizim Icone 2:26 pm öldü. # 2-Haziran 25/2009 tarihinde 2:27, yeni bir hayat, medya ilgisini ve para Macaristan vultures arınmış, çevresinde veya doğdu! Bu sitede kabul ve "her zaman Michael Jackson ve ne yapmak için hayattan zevk için gerekli% 100 arkasındayız seni seviyorum demek katıldı Umarım herkes".

  17. Mojofi Said,

    Peki İngiltere'de öylesine i suied olarak ABD'de Kanununun bu konu ile ilgili bilmiyorum duyuyorum.

    Tek La Toya onun mumdered olduğunu söylüyor okuyun.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Nazılarınız corenor var vücut whos Yani o var ve bu oyun onların parçası mı?

    Herkese Kanal 4, Michael Jackson, son Gün: üzerindeki belgesel seyretmek giderek ne gerçekten Happed?

    Peki, 9 İngiltere zaman eğer bana bunu ne düşünüyorsun bildirin herkes saatleri lütfen kalmaktadır.

  18. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131, ben tamamen size katılıyorum. Michael tüm kalpleri ile destekliyoruz. Sen ne yapmak, kendiniz için doğru, tüm bu konularda yapmak için yaptın. Daha Michael TR

  19. yönetici, Said

    The Michael Jackson Hoax Ölüm Forumu artık kurma ve çalıştırma ve kullanıma hazır. Lütfen yeni konular başlatmak için ücretsiz ve devam daha kolay bir çevre yönetimi için tartışmalar var.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Yönetici

Tema Sağlayan: Wordpress Tema - İlk Nakit